Video: Irakilaista yritetään palauttaa kotiin, mutta tämä laittaa lentokoneessa mellakaksi

0

Oheisen filmin väitetään olevan Helsinki-Vantaalta eilen kuvattuna, kun laitonta muslimia oltiin palauttamassa takaisin kotiin Irakiin Turkish Airlinen lennolla. Mies sätki, potki ja laittoi lattialle makuulle. Sen jälkeen palautus päätettiin toistaiseksi keskeyttää.

Jos filmi on aito, siitä näkee hyvin, miten muslmimiehet käyttävät monia keinoja välttyäkseen palaamisesta kotimaahansa.

 

48 thoughts on “Video: Irakilaista yritetään palauttaa kotiin, mutta tämä laittaa lentokoneessa mellakaksi

 1. Unilääkepiikki perseeseen ja jo vaimenee ja jos meinaa uudelleen lennon aikana havahtua niin ei kun uutta suoneen. Nyt ihmisjäte valitettavasti edelleen jäi suomalaisten ristiksi kun noilla vartijoilla ei ole munaa toimia kuten pitäisi.

  1. Eihän tuosta mitään tule, että nuita muka ykstellen yritetään palauttaa kun niitä nelijonossa on maahan marssinut.Ja jos teppuroi vastaan niin palautus peruuntuu.Kaikkihan ne teppuroivat kun tietävät sen, että sillä keinoin on eläke Suomessa selvä.

  2. Apinalauma, eli palautuksia suorittava ”poliisi” ei määräänsä enempää voi oppia. 90-luvulla jo möykätty koneessa(?) ja öykätään 30 vuoden päästäkin. Eivät yksinkertaisesti pysty ratkaisemaaan asiaa, jonka korjaisi ala-aste ikäinen penskakin käden käänteessä.

   Ähmedille onnea! Tempauksesi tuotti miljoonakustannukset valtiolle ja itsellesi elinikäisen mekastusluvan maassamme. Huippuosaaja vie ”poliisia”, kuin laskiämpäriä.

 2. Ei miehisestä miehestä merkkiäkään. Pallerot on palleroita ja suomimammaa tuli parkuinen ikävä. Mömmöillä zombiksi vain mutta kun siellä on se hyysäyksenvalvoja niin ihmisoikeudet jne. Ps. Muistatteko sen yhden arabin kakkakepposen ?

 3. Huomatkaa SHOW.
  Se on niitten keino hätäännyttää sivistynyt eurooppalainen.
  Hätääntynyt ihminen alkaa helposti antamaan periksi, koska ei kerkiä miettimään show’n perimmäistä merkitystä, syitä, onko oikeutusta jne. Järki pakenee ensimmäisenä.
  Hätääntynyt ihminen myöntyy mihin vaan päästäkseen tilanteesta.

  Noille SHOW on luontainen reagointitapa, juurikin edellä mainitusta syystä.
  Siksi niitten maat ei pääse kuunaan eteenpäin.
  Ne pitää keskenäänkin aina show’ta, jotta vika olisi jossain muussa kuin itsessä.

  Itkupillejä pelkureita, paitsi ollessaan niskan päällä.
  Ja niskan päällähän nuo on, kerta on päästetty.
  Tartteis vähän isän kättä ja Koivuniemen herraa näissä tapauksissa.
  Itse suosin ottaa korvasta kiinni, vääntää ja vetää lattiaan. Toimii.

 4. No niin Suomi, alahan kaivaa kuvetta: kyllä tuokin skaläjä lopulta jää Suomeen meidän elätettäväksi

 5. Jos ei muuten onnistu niin jalka,-ja käsirautoihin ja rauhoittavaa kehiin, jo nyt on perkele että tuommoista pelleilyä katellaan saati annetaan periksi meuhkaamiselle!

  1. Maksa sinä sitten se tilauslento. Minä en.

   En tajua, että miten ratkaisu on aina, että maksetaan. Ei vittu näin.

   Rajan yli, ja se on siinä. Ei ole julmaa se.
   Ihan sama, miten siitä eteenpäin sompailee ja mihinkä ilmansuuntaan.
   Venäjän vastaista rajaa riittää, ja ei-kenenkään-maalla riittä varmuudella sekä mustikoita että karhuja. Pohjoisemmilla leveyksillä varmaan lakkojakin! Win-win!

   1. Samaa mieltä,en ymmärrä näitä palautuslentoja. Ruotsin taja on avoin,lompsikoon sinne jalkapatikassa tai miten lystää kunhan ei veroeuroja siihen käytetä.

 6. Minusta jokaisella on on oikeus taistella omasta hengestään vastaan loppuun asti, vaikka SE VAARANTAISI KOKO LENTO MATKUSTUKSEN, meidän on helppo urputtaa ,kun meillä on ihmisoikeus tallella suomen oloissa ja valtion vankiloissa jne. Ei kannata tuomita ketään, jokaisella ihmisellä on oikeus elää maapallolla ja hakea itsellensä turvaa. Mitä me teemme ,kun meidän maahamme hyökätään , luulen että siihen ei mene kovinkaan kauan aikaa, meidän itsenäisyytemme on jo vaakalaudalla.

  1. Minusta minulla on oikeus tulla syömään ilta-ateriani tänään sinun jääkaapistasi. Voi olla, että jään myös yöpymään teille.

   1. Tämä on juuri asian ydin,lähinaapuri ei nuin voi tehdä.Mutta toiseltapuolen maapalloa tulevat onnenonkijat saavat itse päättää kenen elätettäväksi jäävät loppuiäkseen.

    Vihreiden vastuuttomien pikkutyttöjen puolue on nousussa Suomessa ja mahollisesti vaalien jälkeen hallituksessa.Sen tietämän pitää, että Suomi täytetään kehitysmaalaisilla läpsyttelijöillä sinä aikana kun vihreät hallitsevat.
    Vihreiden kannatus ei kauan kestä hallituksessa,mutta niin kauan kuitenkin, että kerkeävät tehdä peruuttamattoman teon päästämällä maahan maailman luuserit.

    1. Niin on. Yhteiskunta on makrotasolla perhe. Sovittu yhteiskuntajärjestys lakeineen on analoginen parisuhdelupauksen ja perheen sääntöjen kanssa.

     Yhdenkään perheen vanhemmat eivät anna teinityttärensä yksinomaisesti päättää, kuka heidän ruokapöytäänsä milloinkin tulee aterioimaan tai sohvalle yötä bunkkaamaan.

     Auktoriteettivajeiset länsimaat antavat kuitenkin nykyään teinityttöjensä sanella säännöt.

     Tästä tulisi hyvä tv-sketsi, jos olisi yhtään käsikirjoittajan vikaa.

  2. ”jokaisella ihmisellä on oikeus elää maapallolla ja hakea itsellensä turvaa” totta tuo on, MUTTA muslimien lähestymistapa on vähän erilainen: ainoastaan MUSLIMILLA on oikeus elää maapallolla ja hakea itsellensä SOSIAALITURVAA.

  3. Tällä menolla se itsenäisyys kyllä siirtyy muhametille.

   Onko se parempi että euroopsata tehdään samanlainen sodoma kun muslimien omat maat.
   Eikö siellä muslimimaissa nuiden uskonveljet ole vankiloissa vartijoina,että ei kai ne pahempia vartijoita omilleen ole kun täällä vääräuskoiset vartijat vankiloissa.

 7. Noin helposti se menee, ei muuta kuin uusia valituksia ja turvapaikkahakemuksia vetämään niin toi paska ihmisturhake saa dokaa ja panee Suomessa ilmaiseksi ainakin kolme vuotta lisää. Mielestäni Suomen valtio voisi hyvin ostaa pari jumbojettiä joiden ainoa tarkoitus on roudata noi mölyapinavalehtelijat takaisin mistä ovat tulleet, ne lentsikat ovat kuitenkin superhalpoja verrattuna kustannuksiin joita nuo saastat meille vuosien saatossa tuovat.

 8. ”Jos ei se tahro sängyssä maata niin maakkoon sängyn alla juu!”
  Olisivat antaneet olla lattialla. Voihan sen laittaa käsiraudoilla kiinni penkkiin.

 9. Selvästi rhc:n lentoliikenteen häirinnän peruskurssin käynyt miekkonen. Rahtikoneillahan kuljetukset hoituisivat. Kanssamatkustajille tarjottakoot korvatulpat.

 10. Jesarilla turpa tukkoon ja käsiraudoilla penkkiin kiinni, niin matka sujuu ilman häiriöitä.
  Kyllä tää on pelleilyä, ettei yhtä palleroo saada hiljaseks.

 11. Kun ei lento kelpaa niin viedään sitten vaikka 10km rannasta itämerelle ja näytetään suurinpiirtein kotipaskastanin suunta minnepäin uida.Rannikkotykistö käyttää sitten harjoitusmaaleina jos alkaa suunta kääntyä takaisin rantaa kohti.

 12. Werner Bergillä aika erikoinen näkemys: ”vaikka se vaarantaisi koko lentomatkustuksen”. Niin, mitäpä tällaisesta pikkuseikasta kunhan yksi irakilainen draamaqueen saa tahtonsa läpi.

  Aikoinaan mm. Finnair joutui rauhoittelemaan (kännissä) riehuvia venäläismatkustajia nippusiteillä lentoturvallisuuden takaamiseksi ja tämä oli kanssamatkustajista erinomainen asia. Miksi näihin ei sovelleta samaa systeemiä?

 13. Tämähän vain todistaa, että kyseessä on oikeasti hädänalaisia (parta) lapsia. Eikös itkupotkuraivarit ole yleismailmaallisia hemmotelluilla kakaroilla, jos joskus eivät saakkaan tahtoaan läpi?

 14. Tarpeeksi rauhoittavaa suoneen, että nukkuu sellistä lentokoneeseen ja koko matkan perille.
  Yksinkertaista, kukaan ei rähjää eikä kilju.

 15. Valtioiden kesken on eroja. En voi kuvitella että meidän itäisessä tai eteläisessä naapurissa tämä homma ei onnistuisi. Läntisessä kylläkin.

  1. Jos Venäjältä joku päätetään palauttaa,se palautetaan.Ihan turha yrittää heittäytyä häiriköksi toivossa, että se estäis palautuksen.Minusta nuin pitää olla,vaikka en mikään Venäjä fani ole koskaan ollut.

 16. Näistä tulee mieleen se kun kettu on kerran päässyt kanalaan niin se ei ihan helpolla sieltä kyllä lähde. Ajatelkaa nyt itsekin: äijä on asunut, syönyt ja juonut ilmaiseksi pari vuotta. Puolialastomia naisia tiiraillut ja monen monta varmasti hiplannut. Luvatta, mutta kuitenkin. Viettänyt ihanan huoletonta mieselämää mistään piittaamatta. Runkannut discojen tanssilattialla, runkannut puskissa, emergency sekstaillut kymmeniä kertoja ja sit se YKS vitun akka teki ilmoituksen, RASISTIHUORA!!! Ja nyt pitäisi mennä takaisin kotiin missä ei saa juoda viinaa ja akat on perunasäkkeihin piilotettuna, ja sossua ei ole, ruoka ja asunto pitää maksaa työnteolla. Kukaan ei silitä päätä kukaan ei tarjoa ilmaista kotia. Tottakai se vituttaa! Kun moni saman kylän kaveri sai jäädä miksen minä!!!!!???? Ymmärtäähän sen että kettua ketuttaa.

 17. Eikös noi kaikki uineet ja kävelleet 3.000 kilsaa tänne päästääkseen? Antakaa niille termos täynnä kahvii ja pari energiapatukkaa niin ne voi tehdä saman toiseen suuntaan. Noi vois Hangon tulliniemenkärjestä potkii Suomenlahteen ja näyttää suuntaa missä on Rostock, Saksalaiset voivat sitten opastaa loppumatkan.

 18. Jestas kun VIISIVUOTIASTA SYYRIALAISPOIKAA taltuttamaan tarvitaan jengiä!!!!?

 19. En ymmärrä mikä tuossakin tapauksessa kiikastaa. Jos normi lentomatkustaja alkaa riukkumaan koneessa niin eikun nippusiteisiin ja jeesusteippi turpaan. Määräpäässä riehuja poliisin hoteisiin. Helppoa kuin hengittäminen. Olen ollut kerran mukana paketoimassa yhtä sekoilijaa finskin lennolla Bangkokiin ja kyllä se satraappi saatiin aisoihin. Paskoi kyllä lennon aikana mulkku housuihinsa. Ei ollut Suomipoika matkalla Pattayan paratiisiin vaan Virolainen kahden viikon miljonääri.
  Voin lähteä sellaiseen vapaaehtoisjärjestöön messiin missä näitä vitun ulisijoita viedään takaisin paskastaniin.
  En tarvitse muuta kuin paketointiluvan ja ilmaiset jeesusteipit. Musu lähtee tai itkee ja lähtee.

 20. Miksei tämmösiä viedä tornioon ja rajan yli ruotsiin Sieltähän ne on tullut Huomaa näiden pirullisuuden ei mennä öljyvaltioon joutuis vaikka töihin rakentamaan maataan

 21. Voihan olla, että miestä uhkaa kuolemantuomio jostakin sota- tai muusta rikoksesta, on vain onnistunut pakenemaan lain pitkää kouraa. Kuka tietää, mutta se ei todellakaan ole meidän ongelmamme. Muslimien taqiyya saa epäilemään kaikkea, mitä suustaan päästävät. Johan Kari Suomalainen melkein 30 vuotta sitten piirsi kuvan, jonka puhekuplassa somali kertoi tulleensa kurpitsavankkureissa ja sosiaalitäti kyyneleitä tyrskien myönsi turvapaikan. Mikään ei ole Suomessa 30:ssä vuodessa muuttunut, ainoastaan tulijat ovat käyneet härskimmiksi.

 22. Tälle Bergille voisi sanoa, että viholliset ovat jo keskuudessamme. Uhka ei tällä kertaa ole venäläiset, vaan muslimit. Muutamaan kertaan historiassa muslimit on Euroopasta torpattu takaisin, mutta nykyinen vihervasemmistoinen lällärisukupolvi haluaa revanssin siitä, että kommunismi ei onnistunut. Länsimainen yhteiskunta kun nyt sattuu toistaiseksi olemaan ihmisille se ylivoimaisesti kaikkein paras. Muslimeja ei pidä päästää suuria määriä Eurooppaan saattamaan toimivat yhteiskunnat samaan sekasortoiseen ja takapajuiseen tilaan kuin omansa. Islamisaatio on Ruotsissa jo hyvällä alulla ja kun antaa pahalle pikkusormen, se vie koko käden.

  Lukekaapa muuten, mitä Alan Salehzadeh IL:ssä kirjoittaa seksistä muslimimaissa. Iranissa syntynyt mies sentään tietää, mistä puhuu!

  1. Alan Salehzadeh selitti minkä muu maailma jo tietää: Muslimimaailman seksinäkemys ei ole terve. Se on TUKAHDETTUA KIIMAA, sillä ei ole mitään tekemistä seksuaalisuuden kanssa. Nämä meille lonnineet panomiehet ovat järkyttävän kiiman vallassa, ja eivät osaa sitä käsitellä. Olette kaikki nähneet hassuja videoita missä koira nylkyttää ilmaa ja yrittää kävellä samaan aikaan. Sama juttu. Missä vika? Länsimaisissa naisissako? JUUU. Islamissa ja muslimimaissa? NO EI VARMANA!!!!! Pojat ei näe tissii eikä tussuu oikeessa elämässä, eivät pääse 15 vuotiaina sormettamaan ihastuksiaan kouludiscoissa eikä kukaan ole ikinä koskettanut tissiä. Muslimimaissa kaikki nuoret miehet ovat joko järkyttäviä sarjarunkkareita tai ”naimisissa” serkun kanssa että sais edes joskus vähän fjötökkää. Ja sitten ne parhaat: vuohennussijat.. Ihan hirveetä sanon minä miehenä. Tottakai siinä pää sekoaa kun luonnollisia haluja ei saa seurata. Mutta se ei ole meidän vika ja se ei myöskään ole oikein että kun ne 25 vuotta tukahdetut vibat päästetään valloilleen länsimaissa niin meidän raiskatut tytöt ja pojat maksavat hinnan. Ja Alan Salehzadeh unohti mainita mitä tämä kaikki tekee muslimimiehen SUHDETAIDOILLE. Niitä ei ole. Nainen on omaisuutta aina. Ja muslimimiestä ei kukaan nainen jätä! Seuraa kuolema tai loppuelämän kestävä vainohelvetti, tämän voivat todistaa kaikki jotka ovat muslimiin ikinä sekaantuneet. Me elämme maailmassa jossa on pari miljardia tunnevammaista superkiimaista runkkaria ja toinen mokoma säkkiin kiedottua pelokasta hakattua naista, kiitos Allah, sä oot ihan vitun jeeees tyyppi!

   1. Tähän vuodatukseen unohtui ne tärkeimmät, musliminaiset. On maanpäällinen helvetti syntyä perunasäkiksi jota serkkupoika nussii ja hakkaa. Ainoat aidot turvapaikanhakijat ovat musliminaiset ja lapset, piste.

 23. Antakaa minulle valtuudet toteuttaa nuo palautukset. Takuulla toimisi ja halvalla. Muuten tänä aamuna lännen mediassa oli että nuo mieleosoitukset kielletään Helsinki-Vantaan lentoaseman T2-terminaalin edessä. Joko Riskon päässä alkaaa järjen valo paistaa. Postia on varmaan tullut tämän ongelman hoitamisesta kansalaispalutteena (heh)

 24. Tämä perusarabin näköinen ”Chris Parker” alias Ahmed Ahne hääri uhrien ympärillä Manchesterin pommi-iskussa, auttamassa. Miehestä tehtiin sankari ja hänelle kerättiin netissä 800.000kr jotta hän saisi elämänsä raiteilleen. Nyt onkin käynyt ilmi MIKSI hän niin ahkerasti touhusi: hän varasti loukkaantuneilta ja kuolevilta pankkikortit ja kukkarot:

  https://www.thesun.co.uk/news/4251101/manchester-bombing-chris-parker-denies-stealing/

 25. Edesmenneen pilapiirtäjä Karin sanoin: ”Jos hollitupalaiset päästetään saliin, niin ne ei muutu. Salista vaan tulee hollitupa.”

 26. Miksei näitä voida kuljettaa ruumassa? Lentokoneen ruumassa on 18-20c asteen lämpötila ja ne ovat hyvin usein paineistettuja. Saisivat siellä huutaa kurkku suorana vaikka koko matkan.

 27. Palautuslennot annettaisiin venäläisille urakkapalkalla 1000 € / kpl. – kuukausi ja koko mullilauma olisi Bagdadissa. Joko konttikuljetuksena tai syväjäädytettynä.

 28. RHC:ssa on neuvottu että pakkopalautustilanteessa täytyy alkaa huutamaan niin että palautus keskeytyy. Nyt kun sitten huutaa, riehuu ja videosta päätellen ilmeisesti pudottaa iPhonensa penkin alle. RHC:n keskustelussa puhutaan nyt kostosta palautusyritykseen liittyen.

 29. Voi vittu mitä mummo prukkaa oli saattamassa. Heitäkää meree, kellukoon Irakkiin asti tai sitokaa siivelle koneen ulkopuolelle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.