Espanjassa terrori-isku

13

052c5747ce044fc38e36abf2d2a317ad

 

Eillisen Espanjan terrori-iskun kuva alkaa selkeytymään. Iso pakettiauto ajoi La Rambla-nimisellä kävelykadulla Barcelonassa keskustassa päin väkijoukkoa. Ainakin 13 ihmistä kuoli ja yli 100 henkilöä loukkaantui. Pakettiauton ajajaa etsitään edelleen. Poliisi otti yön aikana kiinni useita henkilöitä ja ampui joitakin henkilöitä, joiden epäiltiin olleen jotenkin mukana iskussa.

Pakettiauton kuskin epäillään olevan 17-vuotias Moussa Oukabir. Pakettiauto oli vuokrattu tämän veljen Driss Oukabirin nimissä.

 

45a5e4fa-4545-4fbe-813b-0e3f73918a5b

 

Poliisi kertoo, että se pystyi estämään toisen iskun, joka olisi ollut määrä suorittaa Cambrilsissä. Yön aikana räjähti myös talo Kataloniassa Alcanarissa. Tietojen mukaan kyse oli jonkinlaisesta kaasuräjähdyksestä. Teolla sanotaan olleen yhteys terrori-iskuun.

 

 

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa asia ei ole saanut minkäänlaista mainintaa. Koko viikko öyhötettiin Charlottevillen tapahtumien johdosta ja nyt muslimiterrori-iskuun ei riitä enää paukkuja.

Advertisements

51 thoughts on “Espanjassa terrori-isku

 1. Onneksi Ilja ei päässyt kävelemään tuolla La Ramblalla ja tuleva presidentti on turvassa, jos jotain hyvää tästä voisi lausua kerrankin.

 2. Näin tuli just uutisista. Ylen uutisten ”asiantuntijat” Otso Iho ja Mika Aaltola muistuttivat, että äärioikeistokin saattaa olla teon takana, kuten Charlottesvillessä.
  Tavallista Ylen antia taas!

  Osanottoni näille muslimien uhreille.

  1. Seuraavaksi muistuttavat, että tekijällä saattaa olla mielenterveysongelma ja ettei terroristeja pidä syrjiä, koska se voi johtaa uusiin iskuihin jne. jne. Sitten pitää muistuttaa, miten pitää myöntää muslimeille kaikenlaisia bonuksia, etteivät ne vaan syrjäydy ja ajaudu terrorismiin jne.jne.

   1. Haluaisin muistuttaa, Irja Askolaa siteeratakseni, että näistä teoista huutaa koettu sorto ja huono lapsuus jne.

   2. Niinpä. Ajavat-han suomalaiset-kin mielenterveysongelmaiset autolla ihmisten päälle.
    Tietylle ryhmälle mikään teko tai tekojen määrä sekä raakuus ole ns ’tarpeeksi’
    Omia punavihreitä laseja ei kerta kaikkiaan voida ottaa pois edes yöksi…

  2. Itse en ainakaan enää uskalla matkustaa mihinkään, missä on suurempi ihmisjoukko koolla, olkoon vaikka ulkomailla tai Suomessa. Pysyttelen suosiolla pienissä porukoissa enää. Poliitikot ympäri Euroopan ovat pettäneet kansalaisensa ja on enää harvoja valtioita, jotka pitävät tärkeimpänä tehtävänään omien kansalaistensa suojelua. Enimmäkseen eurooppalaiset haluttaisiin hävittää erillisinä ylpeinä kansallisvaltioina. Näin meilläkin.

 3. Erinomainen hetki jokaiselle ottaa selville missä ja kuka on itseä lähimpänä asuva vastuullinen mädättäjä joka on syytä laittaa maksamaan siinä vaiheessa kun tuo paskasakki iskunsa Suomessa aloittaa.

 4. Juuri tämän luin ja sikarasistipaska kun olen niin heti oletan että MUSLIMI oli ratin takana. Luultavasti joudun taas syömään sanani kun tulee ilmi että tekijä oli blondi espanjalainen nainen joka vihaa latinalaista amerikkaa ja heidän sikaespanjaa.

  1. Juu ja onkohan nyt juha jihasti sipipaska taas kerran nk. shokissa…

 5. ALLAHU AKBAR!!!! Nyt oikeesti ihmiset.. KAIKKI MUSLIMIT ULOS EUROOPASTA! KAIKKI! NÄMÄ APINAT OVAT SAIRAITA!

 6. Yllätys, järkytys, Sipilän shokki, mielenpahoitus, kyynelkanavat tulehtuu, ei mitään tekemistä islamin kanssa, täytyy suvaita ja ymmärtää, muslimin luonnollinen hätähuuto eurooppalaisten rasistista olemassaoloa vastaan, mielenterveysongelma, tekninen vika, sairaskohtaus, raukan rauhanuskonto, rauhanpaku, aivan yksin tullut kultamunalapsi, rikkaus, geenit paranee, kaarnaveneellä epsanjaan, auton alle auttava käsi, ei saa antaa pelolle valtaa, kaasuttaa ne oikeistolaisetkin…

 7. HS otsikossaan ” – tutkija Leena Malkki neuvoo, miten toistuvien iskujen kanssa voi elää” Siis mitä? Pitäiskö oppia elämään iskujen kanssa tai iskujen keskellä? Eipä ole tullut mieleenkään, että tämäkin pitäisi vielä elämässä oppia. Euroopassa, jossa pitäisi olla ihmisoikeudet aivan kaikilla, etenkin eurooppalaisilla, tulisi voida luottaa siihen, että kadulla saa liikkua vapaasti. Eikös se ole ihmisoikeus, joka jokaisella eurooppalaisella tulisi olla? Niiltä, jotka ovat loukkaantuneet tai kuolleet iskuissa, se oikeus kuten muutenkin oikeus elämään on riistetty mitä julmimmalla tavalla. Nytkö eurooppalaisten pitäisi oppia elämään sen kanssa, että osa muslimeista on tullut tänne riistämään eurooppalaisilta ja muilta ihmisoikeuksia kuten oikeuden elämään. Pitäisikö se muka hyväksyä ja oppia vaan elämään asian kanssa?

  1. Miksi tuo väri on niin tärkeä kun autoa ei tarvitse etsiä.

   Yle ”Valkoinen pakettiauto törmäsi väkijoukkoon”
   MTV” Valkoinen pakettiauto osui kymmeniin”
   IS”kun valkoinen pakettiauto kaahasi väkijoukkoon”
   HS”kuinka valkoinen pakettiauto ajoi ihmisten”
   ksml”valkoinen pakettiauto ajoi ihmisten päälle”
   Aamulehti”Valkoinen pakettiauto ajoi väkijoukkoon ”
   lapinkansa”Valkoinen pakettiauto osui”
   ts”valkoinen pakettiauto ajoi”
   kaleva”Valkoinen pakettiauto osui ”
   hameensanomat”Valkoinen pakettiauto osui kymmeniin”
   demi”auto oli valkoinen pakettiauto”
   nykysuomi” Valkoisen pakettiauton ajaneen”
   ilkka”valkoinen pakettiauto ajoi”

   1. Itsesuggestion ja propagandan tärkein voima on toistojen määrä – aivan sama mitä hoetaan, niin miljoonannen toiston kohdalla sen uskoo 90 % kuulijoista. Vitun valkoiset natsit!

    1. Niin, tuossa on varmaan ajatuksena kytkeä sana valkoinen epämiellyttäviin asioihin.
     Suomen kuvalehti”Valkoisen vallankäytön vähentämiseksi saamelaiskäräjät laati ”
     savonsanomat”tuomitsi kyllä sydämensä kyllyydestä Afrikan valkoiset”

   2. Muslimi istui kuljettajan paikalla kun valkoinen rasistinen pakettiauto sai islamiavihaavan sähkövian ja ajoi itsekseen kuolemaa ansaitsevien ei-muslimien joukkoon!

 8. Nyt iltapaska yrittää liittää iskua turisminvastustajiin. Ihan selvää, että joitakin paikallisia turistit voi sapettaa, kukapa haluaa kotinurkillensa vieraita sotkemaan. Mutta tämä on jo vihervasemmistolaisen propagandan pohjamuta. Voikohan toimittelijat enää alemmaksi vajota, mutta varmaan sekin vielä nähdään ja aina löytyy toimittelijoilta syvempi reikä järjestä, johon järjen puutteessaan upota.

 9. Kukaan ei enää viitsi lisätä FB-kuvaansa kulloisenkin iskumaan lippua – kohta kukaan ei enää viitsi edes välittää iskuista tai uutisoida iskuista – onhan näitä. Näin se homma etenee. Ja onhan se nyt aivan normaalia, että teinit kivittävät poliisia Nurmijärvellä eikä siitä ole mitään syytä uutisoida. Uusi normaali on todellakin täällä!

 10. Ei noista kaikista aina pidä ensimmäisenä vetää olettamia. Kuunnellaan.

  1. Ei joo, Rahtusen Väiski suuttui kännipäissään, kun baarissa ei tarjoiltu: tässä tulos.

  2. Joo, katsotaan ensin koko sarja loppuun asti ja mietitään vasta sitten, kun kokonaiskuva tarkentuu. Nyt kun ei selvästikään ole enää yksittäistapaus, niin mitään johtopäätöksiä ei voi vielä tehdä, koska on selvästi kyse keskeneräisestä tapahtumasarjasta, joka tulee jatkumaan ja kokonaiskuvaa siitä ei vielä voi saada, koska ei ole vielä katsottu loppuun asti eikä todellakaan ole nähty vielä kaikkea. Sitä kokonaiskuvaa odotellessa voi käydä ylelle mussuttamassa surunvalittelunsa ja kaikenlaista skeidaa suvakkitutkimuksen nimissä.

 11. Tämä on se uusi normaali? Terrorismin kanssako pitäisi oppia elämään? Ei todellakaan. Pitääkö EU:n hajota, ennen kuin tajutaan että koko eurooppa on sodassa natsimaisen uskonnollisen ideologian kanssa? Merkelit, Junckerit ja Sorokset pitää saada tuomiolle näistäkin murhista. Hehän tähän loppupeleissä ovat syyllisiäkin.

  1. Onhan se monikulttuuri oikein helvetinmoinen rikkaus, niin kauan kun sitä ei tarvi katella kotikulmilla.

 12. Musulmaani oli ratin takana ja kyydissä ollut muslimi on pidätetty. Voitte vihreät tunkea aamulla uutislehden sinne, minne aurinko ei paista.

 13. Tätäkö tämä nyt sitten on seuraavat 10-30-50-100 vuotta ja se pitää vaan hyväksyä ikäänkuin jonkinlaisena luonnonlakina? Niinkö arvoisat poliitikkomme meinaavat? Pahoitellaan, surunvalitellaan, osaanotetaan ja ollaan shokissa mutta sitten vaan reippaasti eteenpäin eikä olla moksiskaan?

  Kansa on tyhmä mutta ei NIIN tyhmä. Yhä useampi alkaa tajuta että Ruotsissa ja Suomessa on surkeat takinkääntönysvärihallitukset jotka eivät pysty takaamaan kansalaisilleen edes sellaisia perusasioita kuin että kaduilla uskaltaa kävellä ja töihin ja kauppaan voi mennä tarvitsematta pelätä henkensä puolesta.

  1. Malkki puhuu yleensä, että seuraavat 20 vuotta ainakin 🙂 Älä siis vielä luovuta, voit tuskastua asian parissa vielä ainakin 20 vuotta.

 14. Ovatko suvakit taas huolissaan vihapuheesta ja jihadistiterroristien syrjimisestä?
  Ilmeisesti uhreja (he eivät ole väkivallan tekijöitä vaan sen uhreja, muslimi on aina uhri) halutaan kunnioittaa lähettämällä kissakuvia matututuille ja muille suvakeille ja varmaan joku suunnittelee myös rasisminvastaista konserttia jossa tuomitaan natsit.
  Lähettäisivät edes mustien porsaiden kuvia ja nuivat voisivat lähettää vaalean karjun kuvia jos eivät ole tyytyväisiä nykymenoon.

 15. Huomenna Helsinki täynnä muslimeita kyltteineen ”HALAA MINUA JOS USKOT IHMISYYTEEN”. En halaa. Jos näen ison joukon teitä en ole vastuussa siitä mitä valkoinen ford escorttini tekee.

  1. Yksikään muslimjihadisti ei minua halaa,olkoon liikkeellä minkälaisen kyltin kanssa hyvänsä.

  1. Jaa, edellisen kerran 1990 -luvulla kun annoin somalin halata, minulta hävisi lompsa. Ehkä en enää anna tulla edes metrin päähän. Ehkä tirvaisen, jos vielä yritetään halata.

 16. Valtion kannattaisi yhtiöittää suomalainen kotoutusosaaminen. Kysyntää sillä maailmalla on. Suomalaisten mystisestä geneettisestä erityispiirteestä joka on toinen tekijä miksi täällä ei kannata olla huolissaan sen enempää kuin mitä muutama betoniporsas ja rajavartijoille automaattiaseet ei kannata myyntitilanteessa pitää enempää ääntä. Nokiaa pukkaa.

  Sitäpaitsi pakettiauto oli paitsi valkoinen niin myös valkoisen heteromiehen suunnittelema.

 17. Nysvääminen ja pahoittelu on nyt vaihdettava ihan uusiin otteisiin jos teroiskujen määrää aiotaan vähentää. Kaikenlainen lässytys ja paapominen pois ja kova komento tilalle. Alkoholistia ei voi parantaa päänsilityksellä, yhtä yksinkertaista kiilusilmäteroa. Rajat kiinni ja jokaikinen terrorismin ihailija ulos maasta heti. Moskeijat kontrollin alle ja jos ei se auta niin ne on suljettava. Eivät ne kuulu meidän kulttuuriimme ja jos yllyttävät rikoksiin on toiminta lopetettava ihan niin kuin mikä hyvänsä kriminelli toiminta.

 18. Sipilä ei eka kertaa aloittanut sanalla shocked tweettiään, mutta ei voinut myöntää joukkomurhaa muslimien tekemäksi.

 19. Älä turhaan Juhadisti tai Lööperisti ole shokissa: ei tämä ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun syyttömiä EU- kansalaisia tapetaan teidän värväämienne rikollisten toimesta. Olette syyllisiä kaikkeen mitä he meille tekevät koska te kutsuitte ja päästitte heidät maahamme.

 20. Pelottavaa petomaista vihaa meidän ihania palleroita kohtaan puhua terrori-iskusta kun kyseessä on kuitenkin vain epätoivoinen hätähuuto rasismia vastaan.Äärioikeisto murhasi Barcelonassa loputtomalla vihallaan.Pienokaiset jotka hädissään ovat olleet pakotettuja tuohon sattumukseen ovat pakettiauto-onnettomuuden ainoa todelliset uhrit.Charlottesvillen hirvittävän valkoisten natsien tekemän äärijoukkomurhan viattomia veriuhreja on tuskin saatu kerättyä kaduilta pois kun äärioikeiston verta jatkuvasti lisää vaativat julmaakin julmemmat rasistiprofeetat Hitler,Trump ja Halla-aho ovat jo kolkosti nauraen tanssimassa ruumiiden päällä lisää vaatien.Nyt on aika laittaa äärioikeisto keskitysleireille ja jakaa kuvia kissoista facebookissa jottei tämä enää toistu.

 21. Niin tosiaan, kaveri-vainaa Mika mulle aina toisti, kun tuli puhetta ”maailma kylässä” -tapahtumasta: ”Kuka ne on kutsunut tänne kylään, en minä ainakaan?!” Mikahan oli äärioikeistolainen, mutta sydän paikallaan, ehdottomasti äärisydämellisin kaveri, jonka olen koskaan tuntenut.

 22. Marokkolainen munapää keppostellut. Siellä on oikeasti tuollaisia munapäitä. Mä menen vastaisuudessa lomalle mestoihin, kuten Budapest, Praha, ja Bratislava. Ei tarvitse huolehtia turvallisuuden perään. Budapest on vuorossa muutaman viikon päästä. Pysykää hengissä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.