Muutama sananen vinkeistä: Laita lähteet

13

Kiitos kaikille vinkkimiehille- ja naisille. Erilaisia vihjeita ja juttuvinkkejä tulee aika ajoittain paljon. Pyrin käymään kaikki vinkit ja vihjeet läpi sikälimikäli kuin aikaa riittää. Jokainen vinkki tutkitaan, sillä monet hyvät juttumme ovat peräisin lukijoidemme vinkeistä.

Koska asiat ovat tärkeitä niin pyydän, että kun lähetätte juttuvinkkejä niin perustelkaa sitä vähän. Mikä on se idea jutussa, jota haluatte nostettavan esiin. Mikä on se punainen lanka asiasta, jota haluatte nostattevan esiin. Tämä helpottaa jutun kirjoittamista paljon.

Arpominen kuuluu Hesariin ja Aftonbladetiin, ei selvämediaan.

Muutaman sanan perustelu vinkin perusideasta auttaa pitkälle. Toisaalta jos haluat kirjoittaa oman jutun aiheesta, mutta et osaa laittaa sitä tekstiksi, niin muutamalla ranskalaisella viivalla perusidea autta meitä löytämään asiasta sen juonen. Me teemme kyllä jutun, mutta työtämme helpottaa paljon kun jonkun jutun pointtia ei tarvi arpoa.

Lisäksi liittäkää vinkkiinne jokin linkki lähteeseen, kuvaan tms. On todella työlästä lähteä penkomaan vihjettä ilman konkreettista lähdettä.

Kiitos vinkeistä kaikille lukijoille ja paino sanalla: ilman hyviä vinkkejä voisimme olla jotain Hesarin luokkaa.

Lataa kaikki vinkit meilillä: tajukangas@mail.com.

Advertisements

5 thoughts on “Muutama sananen vinkeistä: Laita lähteet

  1. Aikoinaan sijoitin Hesarin osakkeisiin, ja kusihansen se jonkun verran kintuille. Nykyään luotan enemmän PT-median kuvittellisten pörssinoteerattomien osakkeiden kurssikehitykseen.

  2. Tässä Paavolle eräs linkkivinkki Ruotsista, jossa eräs museo on vuodesta 2016 lähtien heittänyt muinaismuistoja metallikierrätykseen. Koska museolla ei muka ole varoja tutkia kunnolla löytyneitä esineitä, eikä niitä viitsitä myöskään myydä yksityisille keräilijöille. Vai olisiko syynä ollut tuon E6-moottoritien rakennustöiden viivästyminen? Museon johtokunnan koostumus olisi ainakin mielenkiintoista tietää.

    Näin Ruotsi tuhoaa omaa menneisyyttänsä. Ja veikkaanpa että arkeologi Johan Runer’ille koittaa ankeat ajat lähitulevaisuudessa, kun hän kehtasi kertoa asiasta julkisuuteen!

    http://www.returnofkings.com/128167/swedish-museum-accelerates-their-cultural-collapse-by-turning-viking-artifacts-into-scrap-metal

  3. Tuo on mielenkiintoinen uutinen ja Suomessahan myös historiamme koetetaan häpeällisesti häivyttää, kun juhlitaan 1oo vuotista itsenäisyyttämme. Koetetaan unohtaa, millaisin sodin ja uhrauksin maamme on rakennettu aiempien polvien toimesta. Hikeä, verta ja kyyneliä on täällä todella vuodatettu jo satoja vuosia, eikä siinä ole olleet mukana muukalaiset, joille nyt annetaan ilmaiseksi kaikki, mikä kuuluisi vain suomalaisille. Esivanhempamme kääntyisivät haudoissaan, jos tietäisivät, millainen kansan pettäminen täällä on päästetty tapahtumaan, eurostoliittoon liityttyämme, viekkaudella ja petoksella äänestystä manipuloiden.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.