Mainokset

Tukholmassa Tyresössä infernaalinen keskiviikkoilta- kymmeniä autoja tulessa

tyreso-2-650x365

 

Suur-Tukholman alueella on ollut hyvin rauhaton viikko. Eilen keskiviikkona koettiin Tukholman kaakkoispuolella Tyresössä infernaalinen ilta ja yö. Iltaan mahtui kymmeniä poltettuja kuorma-autoja, henkilöautoja, vandalisoituja bussipysäkkejä ja liikkeiden ikkunoita.

Klo 23.00 aikaan oli Tyresön Bollmorassa kunnon roihu. Tuleen sytytettiin seitsemän parkissa ollutta rekka-autoa. Lisäksi kaksi henkilöautoa saatiin tuleen. Palopesäkkeitä oli kymmenkunta ja näiden sivutuotteena vahingoittui usea muukin auto.

 

tyreso-4-650x365

 

Kun poliisi miihaili palopaikalle niin partioautojen ja ohikulkijoiden päälle yritettiin heittää polttopulloja ylikulkusillalta. Molotovoruotsalaiset kuitenkin häipyivät yön pimeyteen kuin yön timo saharaan ja ketään ei saatu kiinni.

Samaan aikaan tuli automaattihälytys läheiseltä koululta, jossa julkisivujen ikkunat oli pätkitty palasiksi ja kolme pihalla ollutta autoa oli yritetty sytyttää tuleen. Liekö nalli kastunut, mutta palot olivat jokaisessa tapauksessa sammunut itsestään.

Suurinpiirtein samoihin aikoin ennen puoltayötä ilmoittivat alueen teollisuusvartijat, että liikekiinteistön ruokakaupan ikkunoita kivitettiin katukivillä. Vartijoiden yrittäessä puuttua asiaan, saivat hekin kivitystä osakseen. Tässä vaiheessa poliisijohto päätti sitten tilata Tukholmasta helikopterin, joka alkoi haravoida aluetta. Paikalle saapui myös kymmeniä mellakkapoliisin partioita täydessä varustuksessa.

 

tyreso-7-650x365

 

Kun äbäläwäbälä rauhoittui tämän jälkeen niin laskettiin laskun loppusummaa veronmaksajille. Mainittujen lisäksi puolenkymmentä bussipysäkkiä mätkittiin rikki ja muuta pienempää, kuten poltettuja roskapöntöjä ja irtotavaraa.

Pt-median Tyresön kirjeevaihtaja kertoo, että illan mittaan alueella liikkui useita 5-10 hengen nuorista koostuvia jengejä, jotka herättivät pahennusta. Ruotsissa koulut alkavat ensi viikolla ja alkamista edeltävä viikonloppu on yleensä tapahtumantäyteinen viikonloppu. Joten tulevana viikonloppuna tulee tapahtumaan.

Mainokset

13 Comments on Tukholmassa Tyresössä infernaalinen keskiviikkoilta- kymmeniä autoja tulessa

 1. Nimetön // 17/08/2017 16:53 // Vastaus

  Ylin kuva voisi olla vaikkapa Beirutista,siitä vihreän linjan paikkeilta sisällissodan aikoihin…

  Tykkää

 2. Mitäpä sitten.. Kyllähän Ruåtsilla rahaa riittää ,valtio korvaa .Ja veronmaksajat kiittää ,ja kumartaa..

  Tykkää

  • Ikävä Gaddafia ja Saddamia... // 18/08/2017 16:51 // Vastaus

   Mv-lehdessä oli video Chalottesvillen auto-onnettomuudesta ja sanoisin sen nähtyäni, että menisin varmasti itsekin autossani paniikkiin, jos roskasakki alkaisi hakata auton laseja säpäleiksi metrisillä haloissa tmv. aseilla. Seuraavaksi pelkäisin henkeni puolesta ja koettaisin aivan varmasti paeta kaasuttamalla pois paikalta, kten filmissä näkyy. Missään nimessä en tulkitse tilannetta tahalliseksi päälleajoksi ilman mitään syytä roskasakeissa, jotka hyökkäävät.

   Tykkää

 3. Eipä näistä Suomessa uutisoida.

  Tykkää

 4. Belfast-70 // 17/08/2017 18:07 // Vastaus

  olf ja håkan tehneet kepposia, pidättäkää heidät.

  Tykkää

 5. Valtsu // 17/08/2017 18:35 // Vastaus

  Koskahan Ruotsi joutuu myöntämään olevansa sodassa?

  Tykkää

  • Nimetön // 17/08/2017 18:54 // Vastaus

   …ja montako vuotta siitä myöntämisestä sitten kuluu siihen että virallisen totuuden marxilaismedia Suomessa uutisoi asiasta?

   Tykkää

   • Valtsu // 17/08/2017 19:27 // Vastaus

    Niinpä. Liekö Maria Pettersson on jo matkalla värkkäämään jotain vähättelyjuttua: ”minä uskallan kävellä Råsengårdissa keskipäivällä, niin ei niillä öisillä kranaatti- ja tulitaisteluillakaan voi mitään merkitystä olla.” Se lienee Suomen journalismin häpeällisin artikkeli: Neuvostoliittoa kehuessa sentään oli edes ulkoista painetta puhua paskaa.

    Tykkää

 6. Autokanta senkun nuortuu // 17/08/2017 18:45 // Vastaus

  Ruotsi ei tahdo pärjätä autojen kanssa omillaan. Ensin tarvittiin paljon suomalaisia niitä kokoomaan. Seuraavaksi olikin tarve haalia ulkomailta porukkaa niitä särkemään. Ei se kotimaisuusaste tällä menolla ole ainakaan kohoamassa.

  Tykkää

 7. A Stubido // 17/08/2017 19:38 // Vastaus

  Tukholma on turvallinen kaupunki!
  -Alex

  Tykkää

 8. This is 3rd World War // 17/08/2017 23:25 // Vastaus

  Ei riitä musun vuosielättämiseksi laskettu 80000 euroa vuodessa. Lisäksi tulee nämä haitat ja raiskaukset, ryöstöt, pahoinpitelyt, murhat jne…Ilman musuja poliisilla olisi helppoa. Ja kanta-asukkailla rauha.

  Tykkää

 9. Missä matu siellä ongelma ja takapaju // 18/08/2017 00:38 // Vastaus

  Tyresössä Bollmoran ja Granängsringenin ghetot pilaavat koko hienon ja kauniin Tyresön kunnan. Yksikin kehitysmaasakeutuma riittää jo tekemään uskomatonta tuhoa.

  Tykkää

 10. patriootti // 18/08/2017 16:11 // Vastaus

  https://yle.fi/uutiset/3-9779632

  Yle:n juttu Ruotsin matulähiöistä ja Suomen tilanteesta. Aikamoiselta valkopesulta vaikuttaa juttu ainakin Suomen suhteen että meille ei muka voisi tulla sama tilanne kuin mitä Ruotsissa jo on. Kaikkien suvakkipoliisien ”isä” Taponen on taas päästetty ääneen.

  Tuon jutun mukaan Göteborgin tilanne olisi kaikista huonoin 7:llä ongelmalähiöllään. Olin luullut että se on Malmö missä on pahin tilanne ja Järvän alue Tukholmassa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: