Tukholmassa Tyresössä infernaalinen keskiviikkoilta- kymmeniä autoja tulessa

13

tyreso-2-650x365

 

Suur-Tukholman alueella on ollut hyvin rauhaton viikko. Eilen keskiviikkona koettiin Tukholman kaakkoispuolella Tyresössä infernaalinen ilta ja yö. Iltaan mahtui kymmeniä poltettuja kuorma-autoja, henkilöautoja, vandalisoituja bussipysäkkejä ja liikkeiden ikkunoita.

Klo 23.00 aikaan oli Tyresön Bollmorassa kunnon roihu. Tuleen sytytettiin seitsemän parkissa ollutta rekka-autoa. Lisäksi kaksi henkilöautoa saatiin tuleen. Palopesäkkeitä oli kymmenkunta ja näiden sivutuotteena vahingoittui usea muukin auto.

 

tyreso-4-650x365

 

Kun poliisi miihaili palopaikalle niin partioautojen ja ohikulkijoiden päälle yritettiin heittää polttopulloja ylikulkusillalta. Molotovoruotsalaiset kuitenkin häipyivät yön pimeyteen kuin yön timo saharaan ja ketään ei saatu kiinni.

Samaan aikaan tuli automaattihälytys läheiseltä koululta, jossa julkisivujen ikkunat oli pätkitty palasiksi ja kolme pihalla ollutta autoa oli yritetty sytyttää tuleen. Liekö nalli kastunut, mutta palot olivat jokaisessa tapauksessa sammunut itsestään.

Suurinpiirtein samoihin aikoin ennen puoltayötä ilmoittivat alueen teollisuusvartijat, että liikekiinteistön ruokakaupan ikkunoita kivitettiin katukivillä. Vartijoiden yrittäessä puuttua asiaan, saivat hekin kivitystä osakseen. Tässä vaiheessa poliisijohto päätti sitten tilata Tukholmasta helikopterin, joka alkoi haravoida aluetta. Paikalle saapui myös kymmeniä mellakkapoliisin partioita täydessä varustuksessa.

 

tyreso-7-650x365

 

Kun äbäläwäbälä rauhoittui tämän jälkeen niin laskettiin laskun loppusummaa veronmaksajille. Mainittujen lisäksi puolenkymmentä bussipysäkkiä mätkittiin rikki ja muuta pienempää, kuten poltettuja roskapöntöjä ja irtotavaraa.

Pt-median Tyresön kirjeevaihtaja kertoo, että illan mittaan alueella liikkui useita 5-10 hengen nuorista koostuvia jengejä, jotka herättivät pahennusta. Ruotsissa koulut alkavat ensi viikolla ja alkamista edeltävä viikonloppu on yleensä tapahtumantäyteinen viikonloppu. Joten tulevana viikonloppuna tulee tapahtumaan.

Advertisements

13 thoughts on “Tukholmassa Tyresössä infernaalinen keskiviikkoilta- kymmeniä autoja tulessa

 1. Ylin kuva voisi olla vaikkapa Beirutista,siitä vihreän linjan paikkeilta sisällissodan aikoihin…

 2. Mitäpä sitten.. Kyllähän Ruåtsilla rahaa riittää ,valtio korvaa .Ja veronmaksajat kiittää ,ja kumartaa..

  1. Mv-lehdessä oli video Chalottesvillen auto-onnettomuudesta ja sanoisin sen nähtyäni, että menisin varmasti itsekin autossani paniikkiin, jos roskasakki alkaisi hakata auton laseja säpäleiksi metrisillä haloissa tmv. aseilla. Seuraavaksi pelkäisin henkeni puolesta ja koettaisin aivan varmasti paeta kaasuttamalla pois paikalta, kten filmissä näkyy. Missään nimessä en tulkitse tilannetta tahalliseksi päälleajoksi ilman mitään syytä roskasakeissa, jotka hyökkäävät.

  1. …ja montako vuotta siitä myöntämisestä sitten kuluu siihen että virallisen totuuden marxilaismedia Suomessa uutisoi asiasta?

   1. Niinpä. Liekö Maria Pettersson on jo matkalla värkkäämään jotain vähättelyjuttua: ”minä uskallan kävellä Råsengårdissa keskipäivällä, niin ei niillä öisillä kranaatti- ja tulitaisteluillakaan voi mitään merkitystä olla.” Se lienee Suomen journalismin häpeällisin artikkeli: Neuvostoliittoa kehuessa sentään oli edes ulkoista painetta puhua paskaa.

 3. Ruotsi ei tahdo pärjätä autojen kanssa omillaan. Ensin tarvittiin paljon suomalaisia niitä kokoomaan. Seuraavaksi olikin tarve haalia ulkomailta porukkaa niitä särkemään. Ei se kotimaisuusaste tällä menolla ole ainakaan kohoamassa.

 4. Ei riitä musun vuosielättämiseksi laskettu 80000 euroa vuodessa. Lisäksi tulee nämä haitat ja raiskaukset, ryöstöt, pahoinpitelyt, murhat jne…Ilman musuja poliisilla olisi helppoa. Ja kanta-asukkailla rauha.

 5. Tyresössä Bollmoran ja Granängsringenin ghetot pilaavat koko hienon ja kauniin Tyresön kunnan. Yksikin kehitysmaasakeutuma riittää jo tekemään uskomatonta tuhoa.

 6. https://yle.fi/uutiset/3-9779632

  Yle:n juttu Ruotsin matulähiöistä ja Suomen tilanteesta. Aikamoiselta valkopesulta vaikuttaa juttu ainakin Suomen suhteen että meille ei muka voisi tulla sama tilanne kuin mitä Ruotsissa jo on. Kaikkien suvakkipoliisien ”isä” Taponen on taas päästetty ääneen.

  Tuon jutun mukaan Göteborgin tilanne olisi kaikista huonoin 7:llä ongelmalähiöllään. Olin luullut että se on Malmö missä on pahin tilanne ja Järvän alue Tukholmassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.