Palautuksen jälkeen Rhc:ssä keksitään satuja sähköpannoista

13

IMG_20170818_110334

 

RHC:ssä leviää juttu, jonka mukaan muuan laiton maahantulija Mohammed palautettiin kotimaahansa. Jutun jakaja on Mohammedin suomalainen tyttöystävä. Hän on luonnollisesti näreissään kun poikaystävä lähetettiin kotiin.

Pitkässä ja tunteikkaassa jutussa kerrotaan ne perusasiat, jonka mukaan Mohammedia ei olisi pitänyt palauttaa. Jutun voi lukea kokonaan linkin takaa.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154650735252484&id=575552483

 

Onko juttu totta? Voi olla osittain, osittain se kuitenkin on keksitty. Nimittäin nainen väittää, että Mohammedin kaulaan laitettiin sähköpanta. Sähköpanta? Jokaiselle muslimille pitäisi laittaa sähköpanta, mutta ikävä kyllä sellainen ei ole mahdollista tällä hetkellä. Nainen siis yrittää antaa mielikuvaa jostain hirviörasistisuomesta, jossa jopa laittomia muslimeja kidutettaisiin sähköllä. Suomen poliisi ei kuitenkaan käytä mitään sähköpantaa.

Näin ollen RHC:ssä levitetään taas valeita. Kiukun ymmärtää, kun kultamuna lähetettiin kotiin.

RHC:n naiset ovat käärmeissään tapauksesta. He eivät voi käsittää miten jotkut eivät rakasta heidän kultapalleroitaan. Esimerkiksi tunnettu refugeesiläinen Hannele Vestola ihmetelee miten arabi voitiin palauttaa kotiin vaikka hänellä ei ollut papereita. Hannelen mukaan Suomeen voi tulla ilman papereita, mutta maasta ei voi poistaa ilman papereita.

Toivottavasti yhä useampi arabi palautetaan kotiin ja jaxuhaleja Mohammedille kotimaahansa.

Advertisements

25 thoughts on “Palautuksen jälkeen Rhc:ssä keksitään satuja sähköpannoista

  1. Laittomasti maahan tulleet laittomasti maassa oleskelevat maasta pois se on laki.
   Jääköönpä tällä laittomasti maassa oleilevalla sitte vaikka useampikin suomalainen morsian suremaan.

   1. Muinoin kysyttiin, mikä on väliinputoaja. Vastaus: se on 16-18 vuotias mustalainen; lapsilisä loppui mutta ei pääse vielä eläkkeelle. Nykyinen väliinputoaja on tötterötukkamatu; putoaa suvakittaren jalkojen väliin.

  1. Koska Mahmutikset ovat lyhyenläntiä ja persjalkaisia niin kompensoivat sitä tukalla. Se on siis eräänlainen kukonheltta ja peniksenpidentäjä joka houkuttelee tyhmiä vihervassarityttöjä joilla sukat valuvat makkaralle jne tämän ilmestyksen edessä.

   1. Se hyvä puoli että ne tunnistaa helposti noista naurettavista anans pöyhöstä. Vähän kuin jengitunnus. Silloin kun näitä alkoi tulla suomeen 2015 niin eikö YLE:n ja maikkarin toimittajissa alkanut olla samaa naurettavaa”muotia” Tuo tukkamuoti on muuten lähtöisin Brad Pittiltä, Fury elokuvasta vuodelta 2014 luulisin.Nuo matut ovat vain ”hieman” jalostaneet sitä.

  2. Laillisesti veroja koko pitkän työurani maksaneena olen minäkin ottamassa ritolat, nimittäin Helsingistä ja onneksi on mv-lehden vok-kartta, jonka perusteella vielä löytyy kiinnostaviakin paikkakuntia, jotka eivät ole antaneet pelolle valtaa ja ovat päätyneet pitämään kantasuomalaisista huolta ennen muita, vaikka rasisteiksi haukuttaisiin. Näitä itsenäisiä ja omaansa puolustavia kuntia on Helsingistä jo muutaman kymmenen kilsan päässä, Ihanaa rauhaa ja monokulttuuria eläkepäiviksi!

 1. Laitoin Nadjalle fb:n kysymyksen, kuinka hän tietää että Muhamedilla on ollut koneessa sähköpanta ja käsiraudat, jos kännykkä oli otettu pois? Nadja oli kuitenkin ilmeisesti liian uupunut ja surullinen vastaamaan, joten hän poisti kysymykseni. Voimia ja jaxuhaleja Nadjalle, sekä hyvää syksyä Muhamedille sinne Kaksoisvirtojen maahan.

  1. Niin ja jos Nadjaa niin ketuttaa poikaystävänsä menetys, niin olisi nyt ihmeessä lähtenyt mukaan samalla lennolla? Poikakaverin kotimaassa Nadja-neitonen olisi sitten saanut tutustua toiseen tapakylddyyriin, siinä olisi sitä suvaitsevaisuutta punnittu ja ehkä lievää kulttuurishokkia olisi pukannut päälle.

   Niin, ja pääseehän Nadja myöhemminkin muuttamaan sinne poikaystävänsä kotimaahan. Ei muuta kuin omaisuus myyntiin Huuto.net’issä…

 2. Eikö vääristä syytöksistä ja mustamaalaamisesta haasteta oikeuteen? Ei kenestäkään saa valehdella julkisesti, ei yksityishenkilöstä sen kummemmin kuin viranomaisestakaan.

 3. Yksi jos jättää niin toinen jo ottaa! Tötteröistä ei todellakaan ole puutetta; voi ottaa vaikka useamman tötterön, polyamoriahan on uusin muoti. Monet afghaanimiehet esim. ovat hyvin feminiinisiä ja ilmeisen tottuneita olemaan sekä naisten että miesten kanssa. Tötterön saamisen ehdoksi pitää kuitenkin laittaa että poistuu tötterönsä kanssa tötterön kotimaahan ja jää sinne eikä rasita veronmaksajien rahoja tötterönhimollaan.

 4. Tuon sukkahousupellen sähköpantaan Tornion puomilla jo tulovaiheessa voimavirta päälle ja sulakkeeksi 5-tuuman kuumasinkitty rautanaula.. Logoja on pellen takissa kuin Räikkösen ajohaalarissa.

 5. Onkohan sähköpanta semmoinen, että älämölön noustessa yli 60 db:n, saa muslimi semmoisen tärskyn, jotta ulina lakkaa hetkeksi? Noitahan voisi käyttää kotoutuksessa hyvinkin laajasti. Vielä pitäisi ideaa jalostaa. Pippelin alkaessa ottaa eteen tulisi kasseille 20 000V.

  Ja kyseessähän ei ole mikään epähumaani ajatus, saati kidutus, koska matuikäisenä oli huvituksenani sähköpaimen. Teräskärkitöppösestä hyppäsi kivasti valokaari kosteaan ruohoon. Hevoisvarsakin oppi olemaan, kun kampoihin pistäessä tuli aina sähköä kehoon molemmille. Kun ei temppuillut, ei tullut sätkyjäkään, kyllä hän sen aika äkkiä keksi. Isukin huvitus oli neuvoa hieromaan käsi huolella kostean sammaleen alle ja ottamaan toisella kädellä piuhasta kiinni. Ei ole ollenkaan niin paha tälli, kokeilkaa vaikka.

 6. Heh, hassua kun mainitsit sähköpaimenen, olen ajatellut sellaista tulevan omakotitaloni aitaan, ihan vain ettei koira karkaisi… tai joku karkaisi yksityisalueelleni.

 7. Paavo, oliko tämä se sama palautettava itkupotkuraivarin saanut ulisija joka oli videollasi 16.8.?
  Nadjan sydämeenkäyvää kertomusta ei sovi epäillä: hänhän sai kaikki faktat Muhikselta – ja vain Muhikselta. Onko joku muka joskus kuullut että muslimi valehtelisi, tai poikaystävä tyttöystävälle? Sitähän minäkin. – Kommenteissa Nadja sai paljon lämpimiä jaxuhaleja, myös lakitieellistä opastusta mitä oikeusastetta kannattaisi seuraavaksi valituksilla rasittaa. Olisko liikaa vaadittu, että nämä typerät naiset hoitaisivat rakkausasiansa kuluitta veronmaksajille?

 8. Ei ihme, että noi suvakki-emännät niin vonkaa noiden kultamulkkujen perään, kun valehtelu sujuu ihan yhtä näppärästi, emänniltä ja kultamulkuilta.

 9. Nadja ajautuu uudelleen matupatjaksi kun suru hellittää, eli jo ensiviikolla.Pillu suorastaan huutaa uutta mokkakikkeliä ja pillun vaatimukseen on vastattava sehän on suorastaan velvollisuus.Pillu on tyytyväinen tästä valinnasta.

 10. tuohan sähköpanta on hyvä idea siihen pitäis vaan saada enenpi volttejavois aina välillä napsauttaa ihan vaan huvikseen.

 11. Suomen lutkille ei riitä miehiä joten niitten pitää nussia vuohennussijoitten kanssa.

 12. Voi kun Nadjan oma pikku vuohipaimen sai hylsyn turhapaikkalotossa. Kauheasti jaksuhaleja ja toivottavasti sähköpannan patterit hyytyvät pian kauhiaa rasssismia. Mutta adjö vaan Ahmetille. Saas nähdä koska tulee eri nimellä uudestaan kylään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.