Video Barcelonan iskun jälkeen

13

Oheinen filmi on kuvattu eillisen autoiskun jälkeen kohta tilanteen mentyä ohi. Huom! Filmiä ei suositella herkässä tilassa katsottavaksi.

 

Advertisements

5 thoughts on “Video Barcelonan iskun jälkeen

 1. EU:n johtajilla alkaa olla melko veriset kädet kun sallii tämän teurastuksen. Mitään ei ole opittu ja uhrimäärä sen kun kasvaa. Onko junkkerilla joku juoppoputki päällä kun on ollut niin hiljaista sieltä suunnalta. Turku myös sai osansa tänään. Käsittämätöntä että mitään ei tapahdu vaikka ruumiskasa kasvaa. Ollaan solidaarisia, pelolle ei valtaa, sammutellaan valoja julkista rakennuksista ym.paskaa ja taas odotellaan seuraavaa massamurhaa.Jotain omituista tässä on.

 2. Meillä on kaikki resurssit käden ulottuvilla tämän kehityksen korjaamiseksi. Miksi mitään ei tehdä? Kuka jarruttaa? Nimet ja naamat esiin.

 3. Risikko puhuu diipadaata juuri uutisissa, saatanan maanpetturi. Juurihan tuo akka VAATI lisää matuja suomeen.Onko tälle huulluudelle joku järkevä ratkaisu, on, uudet vaalit.

  1. Ehhei. Uudet vaalit on vaihtoehto vain ja ainoastaan, jos näille entisille osoitetaan paikkansa. Tiedätte mistä se löytyy.
   Silloin tajuavat uudetkin ehdokkat, että töihin sinne mennään eikä meinailla.
   Sitten vaaleilla on merkitystä.

   Minkä taatta aina pitää olla varoituksia?
   Tuo on todellisuutta, joten miksi aina lukee, että ei sovi herkille.

   Herkiltä äänioikeus pois. Näin ratkaistaan ikävien videoitten ongelma.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.