Ex- muslimi: Islam pitää kieltää

0

1_87VsrWU3n2dFOPxHeSp-pA

Ex- muslimi:

– Teidän pitää kieltää islam. Islamissa muslimeilla on oikeus tappaa teidät, raiskata, ottaa omaisuutenne, maanne ja rahanne. Kaikki toimenpiteet islamin kieltämiseksi pitää laittaa toimeen ja islamilaista propagandaa levittävä muslimi on tuomittava ainakin murhan, raiskauksen ja varkauden suunnittelusta, sekä rikoksesta ihmisyyttä vastaan. Muuten maailma joutuu katastrofiin kun islamistit saavat lisää valtaa, aivan samoin kuin tapahtui natsien päästyä valtaan.

Näin kertoo eräs turkkilainen entinen muslimi, joka menetti uskonsa ja päätyi ateistiksi. Serkan Engin on miehen nimi ja hän yrittää kertoa ei- muslimeille, miksi islam on natsismiakin pahempi aate. Hänen mukaansa riittää, kun katsoo mitä islamilaisessa maailmassa tapahtuu juuri nyt. Pahinta on, että tämä leviää lähialueille ja ”pakolaisten” myötä kauas länteen.

Serkan Engin on kirjailija ja luopui islamista ja päätyi atesistiksi. Sitä ennen hän oli elänyt 23 vuotta sunnimuslimina. Hän asuu edelleen Turkissa ja hänen kaikki sukulaisensa ovat muslimeja. Hän kertoo:

– Islamin perusprinsiippejä on ero muslimin ja ei- muslimin välillä. Kristitty, ateisti, buddhisti, juutalainen tai mitä vaan- muslimilla on oikeus tappaa kaikki vääräuskoiset, raiskata heidät, ottaa heidän omaisuutensa, rahansa, maat ja mannut jne. Tämä kaikki on kirjoitettu heidän uskonsa perustaan, koraaniin. Tämä on heidän uskonsa peruspilari, islamin pyhin ajatus.

 

holy-book-islam-called_e8e735e28094ce3e.jpg

 

Muutamia esimerkkejä: (tässä kehoitetaan oikeisiin toimiin vääräuskoisten, ei- muslimien kanssa)

Surat Al- Ma´idah  5:33:

”Totisesti korruptio on rangaistus niille, jotka käyvät sotaa allahia ja hänen lähettiläitä vastaan, ja etsikää heidät maan joka kolkasta ja ristiinnaulitkaa heidät, tai että heidän jalkansa ja kätensä revitään irti vastaikkaisiin suuntiin, tai ajakaa heidät maanpakoon maastaan. Heille elämä on häpeä tässä maailmassa ja heidän elämä on suuri rangaistus.”

Esimerkki mitä tapahtuu islamista luopuneelle luopiolle:

Surat An- Nisa 4:89:

”He toivovat sinun olevan uskoton kuten ne, jotka kielsivät. Joten älä ota heidän joukoistaan liittolaisia ennenkuin he uskovat allahiin. Jos he kääntävät selkänsä (allahille) ottakaa heidät kiinni ja tappajaa missä ikinä heitä tapaattekin, älkääkä ikinä ottako heistä liittolaisia tai auttajianne.”

Katsokaa vain tilannetta Syyriassa. Kuinka helposti islamistit teurastavat ihmisiä ja raiskaavat kristittyjä naisia. Kuin leikkiä. Tämä tapahtuu ilman omantunnontuskia, koska heidän uskonsa on oikea. Heidän uskonsa sanoo, että he pääsevät taivaaseen näiden järjettömien kristittyihin tai vääräuskoisiin kohdistuneiden tekojensa takia. Heidän uskonsa sanoo, että tappakaa vääräuskoiset.

Nyt tietyt muslimit sanovat, että tämä ei ole oikeaa islamia. Se on suuri valhe. Vääräuskoisten tappaminen ja raiskaaminen on juuri sitä oikeaa aitoa koraanin käskyä uskovaisille muslimeille.

Olette luultavasti kuulleet enemmän kuin usein, että islam on suvaitsevainen rauhanuskonto. Tämä on kuin verho, joka vedetään aidon ja oikean islamin eteen hämätäkseen maailmaa. Islamin ja islamismin välillä ei ole mitään eroa. Modernin maailman suurin virhe tuleekin juuri siinä, että näille halutaan nähdä ero.  Ei ole olemassa mitään uskon eri muotoja kuten islam ja islamismi, ne ovat samoja asioita. Niillä on sama sisältö. Tämä ero on vain illuusio, jota käyttävät muslimit, jotka haluavat salata brutaalin, vihamielisen, alistavan ja murhanhimoisen islamin kasvot.

Islamilainen teologia rakentuu koraanin säkeille ja haditeille. Haditit ovat profeetta Muhammedin käskyjä ja tekoja, joita kaikkien muslimien pitää seurata. Esimerkiksi muslimin pitää siivota kuten Muhammed siivosi, muslimin pitää raiskata tai orjuuttaa vääräuskoinen nainen sodassa seksiorjaksi, kuten Muhammed teki, muslimin pitää kiduttaa vihollisia saadakseen selville missä nämä pitävät rahojaan, aivan kuten Muhammed teki. Muslimien pitää katkaista varkaan käsi, kuten Muhammed teki, eikä tuomita vankilaa kuten moderni yhteiskunta tekee.

 

the_stoning_of_soraya_m_21

 

Nainen pitää kivittää kuoliaaksi avioliiton ulkopuolisesta seksistä. Muhammed kivitti juuri näin naisen kuoliaaksi. (Mutta naisen seksikumppani vain piiskattakoot). Muslimille seksuaaliset asiat eivät ole mitään henkilökohtaisia vapaasti päätettävissä olevia  asioita, kuten modernille ihmiselle vaan aito oikea hyvä muslimi kannattaa naisten kivittämistä kuoliaaksi ja piiskarangaistuksia.

Muslimin pitää tappaa se, joka jättää islamin uskon, kuten Muhammed teki. Muslimi ei voi noin vain sanoa, että okei, se oli hänen henkilökohtainen valintansa. ”Hän valitsi kuten hänen sydämensä ohjasi”. Ehei, koraanissa sanotaan, että tällainen henkilö pitää tappaa.

Homoseksuaalit pitää tappaa islamin käskyjen mukaan, jota tehdäänkin useimmissa islamistisissa maissa. Kukaan aito muslimi ei voi sanoa, että kukin seuratkoon sydäntään seksuaalisuudessaan ja se on ihmisen oikeus, kuten moderni länsimaalainen sanoo. Henki pois.

Muslimilla on oikeus avioitua 9- vuotiaan tytön kanssa kuten Muhammed teki. Toisin sanoen muslimilla on oikeus raiskata pikkutyttö ja pitää tätä seksiorjanaan loppuelämä. Jne jne jne. Tämä on sitä suvaitsevaista uskoa. Rauhan uskoa.

 

islam_by_country-1024x472

 

Järkevä ihminen osaa itsekin päätellä asioiden oikean laidan. Riittää, kun katsoo millainen sivilisaation taso on islamstisissa maissa, kuten Afganistanissa, Nigeriassa, Turkissa, Iranissa, Sudanissa, Somaliassa, Pakistanissa- listaa riittää. Jokainen voi itse päätellä näiden maiden tason, mitä he ovat antaneet filosofialle, taiteelle ja tieteelle. Jokainen voi itse päätellä näiden maiden siviilisaation tason niiden ihmisoikeuksista, naisten oikeuksista, lasten oikeuksista, sananvapaudesta, ajatuksenvapaudesta, lehdistönvapaudesta jne.

Ensimmäinen kansanmurha-aalto 20- luvulla: armenian kansanmurha, assyyrialaisten kansanmurha jne tehtiin turkkilaisten ja kurdien toimesta Ottomaanien Valtakunnassa. Nämä teot saivat inspiraation islamista; muslimeilla oli oikeus tappaa ja raiskata ei- muslimeja, orjuuttaa naisia ja pikkutyttöjä seksiorjiksi, varastaa heidän rahansa, talonsa ja maansa. Nämä kansanmurhat tehtiin helposti, sillä koraanissa muslimeille annetaan oikeus riistää ei- muslimeja. Kaikki nuo turkkilaiset ja kurdit luulivat pääsevänsä taivaaseen mitä enemmän he murhaavat ei- muslimeja. Ihan kuten tämän päivän islamiterroristitkin.

_____________________

Alkuperänen teksti,  jota muokattu suomeksi sopivaan asuun, sisällön pysyessä samana.

http://www.jewsnews.co.il/2015/04/08/former-muslim-you-must-ban-islam-in-islam-muslims-have-the-right-to-kill-you-rape-grab-properties-your-country-your-money/

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 2015. Erkan Sengan on ollut minuun yhteydessä julkaistuani ylläolevan jutun ja tarjonnut englanninkielisen islamia käsittelevän artikkelisarjan suomeksi käännettäväksi.

112 thoughts on “Ex- muslimi: Islam pitää kieltää

 1. En tiedä mikä näiden propagandojen levittämisessä on tarkoitus, mutta ei niillä ole mitään tekemistä todellisen Islam iskon kanssa. Kannatta tutustua oikeaoppiseen islamiin, ettehän te usko sitäkään enään mitä kristiusko opettaa, sillä eihän sekään noudata kaikilta osin enää Jeesuksen opetusta, saatika tietyt islamistit Muhamedin opetuksia.

  1
  3
  1. Hehe, se oikeoppinen islami ei lienee tule ainakaan koraanista. Tuosta muita uskontoja , naisia , vähemmistöjä halveksivasta ja alistavasta. Todellista kusetusta. Ainakaan tuo koraani jota luen ei muuta käsitystä islamin surkeudesta, jos asian kauniisti sanoo. Ja mitä tulee raamattuun, niin sama juttu. Jeesus oli hyvä kundi, Muhammed sekopää pedofiili, siinä ainakin hieman eroa näissä kahdessa historiallisessa henkilössä. Mitä tulee 10-käskyyn ja Jessen oppeihin, niin pyrin noudattamaan niitä, niin hyvin kuin vain pystyy…

   1. Tämä on oikeaa islamia, sillä juuri näin Muhammed toimi. Jakeet on otettu Koraanista! Eikö se ole islamin käsikirja? Miksi kieltää tosiasiat?

    1. Muhammadin tekoja ja sanoja kutsutaan sunnaksi. Muhammadin elämäkerta on sira ja hadith, mitä Muhammad hyväsyi tai sanoi. Islamin oppi tulee kolesta heille pyhistä teksteistä. Koraanista tulee 14%. Sira ja hadithit muodostavat 86% islamin opista.

   2. Islam on Belsebuubista…
    Ja onkin hyvin kiinnostavaa, että Koraanissa kuunjumala-Allahia kuvataan samoin attribuutein kuin mitä Raamatussa Saatanaa, esim. että Allah on suurin juonittelija, taitavin petkuttaja jne. – ja kuten kristityt tietävät, niin nimenomaan Saatana on suurin valehtelija ja ihmisten eksyttäjä!

    Huomionarvoista on sekin, että Koraanissa muslimit asemoidaan viimeisten aikojen taistelussa Antikristuksen puolelle ts. Koraani kuvaa islamin seuraajia samoin kuin mitä Raamatussa kuvataan Antikristuksen joukkoja!

    Koraani myös kyseenalaistaa hyvän ja pahan – aivan kuten Käärmeen suusta kuultiin, että onko Jumala todella sanonut niin?
    – niin islamissahan Muhammed antaa luvan rikkoa kaikkia käskyjä vastaan, kun se tehdään islamin oppien mukaan – Muhammed itsekin rikkoi kaikki käskyt omassa elämässään, alkaen jo ihan omasta kotipiiristään, kun esim. otti oman poikansa vaimon itselleen!

    Koraanin mukaan myös Allahin pilkkaamisen voi saada anteeksi, mutta profeetta Muhammedin itsensä pilkkaaminen pitää rangaista kuolemalla (siksi nämä terrori-iskutkin tapahtuivat!) eli Muhammed nosti itsensä myös islamin jumalan yläpuolelle!!!

    Tosikristitty ei tietenkään siis usko samaan Jumalaan kuin muslimit eli Allah on vain islamin kuunjumala – ja verta ja ihmisuhreja se Belsebuubi-Baal-Allah vaati jo varhaisina aikoinakin…
    ———-

    Muslimit ihmisinä ja yksilöinä eivät tietenkään ole automaattisesti pahoja, koska Jumala on luonut heidätkin – mutta islam, jos he sen oppeja noudattavat edes vähänkään, niin kokonaisuutena katsoen pitää heitä vallassaan ja jälki on sen mukaista, mitä muslimimaissakin nähdään tai esim. Suomenkin rikostilastoista luetaan…
    – islam ennen kaikkea pimentää omattunnot, sydämeen kirjoitetut Jumalan lait – koska se ylipäätään typistää moraalin islamilaiseen patriarkaaliseen kunniakulttuuriin, jossa vain muslimimiehen islamilainen kunnia tai häpeä määrittelee oikean ja väärän teon!

    Toki muslimeja pitää valistaa ja myös evankelioida, mutta se on turvallisinta tehdä näiden omissa kotimaissa!

  2. Nykyaikainen islam tulee uskonnollisilta johtajilta jotka haluaa tuhota koko maapallon. Tuota sairasta porukkaa nämä muutki muslimit kumartaa ja tekee kaikkien niiden käskyjen mukaan. Jokainen tietää että islamin raakuudet palas 70 luvulla takaisin kun uskonnolliset johtajat pääsi valtaan. Koraani kuitenki käskee tehdä nuo kaikki pahat asiat, ainakin niitten islamilaisten mielestä, ja niillähän tulee joka päivä sairaita sääntöjä lisää.

   1. Nimenomaan ääri-islamistit noudattavat islamia tarkimmin!

    Ja miettikää nyt sitäkin, että ne jotka väittävät Raamatun Vanhaa testamenttia aivan kammottavaksi kirjaksi, niin se on kuitenkin juutalaisen uskonnon pääohjenuora ja juutalaisia asuu eniten USA:ssa ja sitten Israelissa – ja USA:kin kuitenkin yhä maailman mahtavin valtio ja ainoa supervalta.

    Ja vaikka tietyt piirit kuinka vihaavat Israelia, levittävät vääristeltyjä valheita siitä – niin siltikin Saudit ja kumppanit voittavat kaikessa raakuudessa ylivoimaisesti, koska ISLAM!

    Toki juutalaisetkin ovat kristinuskon mukaan poikenneet oikealta polulta, mutta kuitenkin ovat vähemmän harhassa – kuin täysin väärään suuntaan kulkevat muslimit…

  3. Onneksi kristinusko ei patista teokratiaan eikä ole sisällöltään yhtä protektionistinen tai julma.
   Muuten olisimme kusessa omien hihhuliemme kanssa, joita prosentuaalisesti onneksi heitäkin, on väestössämme pienempi määrä.
   Islam on pilannut JOKAISEN maan kehityksen ja ihmisoikeudet, jossa se on hallitseva uskonto, niin ehkä ei ole niin viisasta tuoda sitä tänne ennen kuin se on kasvanut kotonaan ensin aikuiseksi?

  4. Minulle riittää, kun katson mitä muslimimaailmassa tapahtuu, täydellinen kaaos, julmia murhia, raiskauksia. Juuri luin, kun 9-vuotias tyttö kuoli hääyönään. Mitä luulet Kauno tytön vanhempien miettineen?

  5. Olkoon se ”todellinen islam” ihan mitä tahansa (jos siis tosiaan jotain eroja on), niin tämä valloillaan rehottava tappokultti on yksinkertaisesti kiellettävä. Jos sitä ”todellista islamia” oikeasti muka jostain löytyy, niin tervetuloa vaan sivistyksen pariin. Kaikki uskonnot sallittakoon, jotka ei muita ihmisiä vahingoita.

   Kertakaikkisen naurettava on vertauksesi kristinuskoon tai siihen uskoviin… Pitääkö tämä nyt oikeasti jälleen kerran sanoa? Kristittyjä ei usko velvoita tappamaan tai raiskaamaan, joten lienee aivan sama miten moni siihen uskoo… tai ei usko.

  6. Entä maltilliset natsit, eikun anteeksi muslimit? Miten heidän tuntonsa voitaisiin pelastaa…

 2. Sieltähän se perus suvaitsevien vastaus tulikin. Minkä takia edes uskoa mihinkään satukirjoihin, mitä jotkut satuhemmot on aikoja sitten kirjoittaneet?

 3. Itse kunnioitan kaikkien uskoa mihin haluaa, mutta joka asia ansaitsee kritiikkiä, varsinkin kun se tulee kritiikin kohteen omista lähteistä. Käsittämättömintä on että ihmiset jotka eivät tiedä koko koraanista mitään, taikka ole edes lukeneet sitä, puolustavat sitä. On jännä miten suututaan, kun siteerataan suoraan koraania ja haditheja (virallisia koraanin selitysteoksia). Ihmiset jotka väittää tällaisten olevan propagandaa voivat itse lukea kyseisen teoksen haditheineen jos eivät usko, ja jos löytyy lukutaito. Sieltähän tämä kaikki löytyy.

  Suurin osa muslimeista onneksi ei noudata näitä mutta hiljainen hyväksyntä monesti on läsnä yhteisöissä.Islam ei salli kritiikkiä ja antaa luvan valehdella islamin uskosta toisuskoiselle, jotta hänellä tulisi siitä parempi kuva. Tätä näkee paljon nykyään varsinkin mediassa ja tämän ilmiön nimi on al-taqiya eli tulee arabian sanasta ”eksytys”. Nämä tällaiset kirjoitukset eivät ole vihapuheeksi tarkoitettuja, taikka hyökkätä niillä muslimeja vastaan. Se on puolestaan suuri lähimmäisen rakkauden teko johdattaa pois tällaisesta kahlitsevasta ideologiasta. Islam pitää profeetta Muhammadia täydellisenä miehenä, sekä malliesimerkkinä.

  Sharian laki perustuu Muhammadin elämään ja tämän antamaan esimerkkiin kaikkinen hirveyksineen. Kannattaa muistaa, että ajallisesti islamin alkuvaiheessa Muhammadilla oli rauhan sanoma, MUTTA myöhemmin hänestä tuli sotapäällikkö. Koraanissa sanotaan myöhempien lakien ja opetusten kumoavan vanhat. Nämä tällaiset raivokkaat opetukset jäivätkin Muhammadin viimeiseksi testamentiksi.

  1. Eikös koraanissa ole niin, että koska siitä ei saa ikinä poistaa mitään, niin vanhatkin tekstit ovat siellä. Aina uudemmat tekstit kumoavat ne vahnemmat? Joten nuo päänkatkomistekstit ja muut ovat vanhoja tekstejä. Terroristi ottaa sieltä itselleen sopivammatkin tekstit. Koraanissa on myös saatanlliset säkeet jotka Muhamed käski kirjoittaa, ja myöhemmin kumosi. Hän ehdotti jotain epäjumalaa myös. Kertoi että oli saatanan vaikutuksen alaisena. Tästä tulee aina mieleen se kuuluisia kysymys onko koko Koraani kirjoitettu saatanan vaikutuksen alaisena.

   1. kannattaa katsoa walter weithin luentoja youtubesta. Hän väittää perustellusti että islam on katolisen kirkon keksimä! On väitetty myös että islamilla saadaan silloinen Pyhä Maa Palestiina katolisen kirkon vaikutuspiiriin..

   2. Koraanin suurat eivät ole ikä- vaan pituusjärjestyksessä. Kukaan ei tiedä missä järjestyksessä ne on runoiltu.

 4. Hyssytelkää ja vähätelkää vain asioitaa”suvaitsevaisuuden neitsyet”,kunnes on myöhäistä,korjata edes niitä ”housuista”.

  1. Allah on hyvin ailahteleva..muutti käskyjänsä siten miten se palveli Muhammedin tarkoitusta… eli Allah on hiukan epävakaa koraania kun lukee..hän pelastaa jos haluaa ja lähettä helvettiin ketä haluaa..muslimitkaan ei tiedä pelastuuko ne, vaikka tekisi jihadin nimessä murhia ja tappaa itsensä räjäyttämällä rakkauden pommia. Islamissa on hyvin erikonen jumala. Samalla he kumartavat Mekan rakennusta jossa on kivi ikäänkuin se olisi jumala..eikö hekin palvele monta jumalaa. Eikö tulisi palvella yhtä Jumalaa ja Häntä kumartaa? Sitä ei muslimi tee.

   1. Taistelussa vääräuskoisia vastaan surmansa saanut muslimi on marttyyri ja ainoa paratiisiin pääsystä täysin varma muslimi.

 5. Ensimmäinen asia on, ettei Allah ole Jumala , eikä Muhammad profeetta. Kaikki mitä on pahuutta koraanissa on valhetta oikea elävä Jumala Jeesus Kristus totinen Jumala , ovat rakastavia Jumala rakastaa jokaista agabee rakkaudellaan, noin 1400 vuotta sitten koraaniin pomittiin aiheita Raamatusta ja nekin asiat väärennettiin, jokainen normaali ihminen jota ei ole aivopesty ymmärtää, että Koraani on saatanasta ja koraani muuttaa muotoaan Muhammadin vuoksi ja katkeruudessaan sekä maanpakolaisena , teki uusia lakeja , mm ketkä saa murhata, turha enempää ottaa kantaa , koska olen sydänjuuriania täynnä valheita jota aivopestyt riivatut tekevät, heillä ei ole kunniaa ollenkaan ,se ei ole uskoa ja se siitä perjantaina tappoivat 600 kristittyä Alebbossa Irakissa.

  1. Allah on arabiankielinen muunnos babylonialaisesta epäjumalasta Baal´sta,Ba-allah, josta Raamattukin puhuu. Baalin tunnuksia ovat/olivat puolikuu ja tähti, kointähti!

  1. Nimenomaan uskonnot. Todellinen usko totiseen Jumalann tulisi julistaa kaikelle kansalle. Usko on henkilökohtainen suhde Jumalan kanssa, ei mikään rituaali. Jumala ei vaadi rituaaleja, tappamista, kumartelua sinne tai tuonne. Hän haluaa tulla osaksi jokaisen ihmisen elämää ihan arkeen ilman mitään komervenkkejä.

  2. Et millään voi kieltää uskontoja!
   Jopa ateismi ja kommunismi ovat uskontoja ja samoin tämä sinun olettamuksesi, että uskonnot pitää kieltää.
   Ihminen on luotu uskontoa varten ja hänelle on annettu mahdollisuus valita, mihin hän haluaa uskoa.
   Joko Jeesukseen tai piruun, tai allahiin, on myöskin sinun vallassasi, mihin haluat uskoa!
   Vain kristinusko voi antaa rauhan sydämeesi ja synnit anteeksi!
   Raamattu opettaa myöskin meitä kristinuskossa rakastamaan vihollistamme ja lähimmäisiämme.
   Muut uskonnot haluavat tappaa vihamiehensä.
   Kristinusko ei pakota sinua mihinkään.
   Muut uskonnot pakottavat sinut seuraamaan juuri sitä uskontoa, minkä valitset.

  3. Samaa mieltä. Nykyiset sodat ovat vain ja ainoastaan uskontoihin perustuvia ja islam on ottanut piikkipaikan sen käytössä omien päämäärien ajamisessa. Priimusmoottoreina ovat ylimpänä olevat imaamit ja uskonnolliset johtajat jotka käyttävät sivistymättömiä yksinkertaisia aivopestyjä ihmisiä hyväkseen lupaamalla taikauskoon perustuvia satuja ja tarinoita paratiiseista ja neitsyistä. Uskonnoilla on AINA alistettu heikompia ja ajettu vain johtajien etua jonka avulla ovat keränneet valtaa ja rikkauksia hömöiltä ihmisiltä. Katolinen uskonto tulee hyvänä kakkosena, joskin se ei enää uppoa nykyiseen Euroopalaiseen nykyihmiseen koska tietoisuus omasta itsestä on kasvanut. Keski-ajalla katolinen uskonto käytti noita samoja keinoja mitä islam tänä päivänä, pelottelua,kidutusta ym. epäinhimmillisiä keinoja ihmisten saamiseksi ruotuun. Ristiretket ovat myös hyvä muistaa ja mm. aikanan Suomeen tuotiin Ruosin kautta väkipakolla pakanuskontojen tilalle ”parempaa” uskontoa. Itse hyväksyn nuo muinaiset pakanauskonnot jos niitä nyt pitää uskonnoiksi sanoa. Niistä olisi paljon opittavaa tälle vuosituhannelle. Ne opettivat kunniottamaan luontoa ja elämään harmoniassa luonnon kanssa riistämisen sijaan. No olipa kirjoitus ja lähti vähän laukalle ajatus.

  1. Kehittynyt mihin? Niin kauan kuin kärsimys, sairaus, vanheneminen ja kuolema ovat olemassa, mitään oikeasti hyödyllistä kehitystä ei ole tapahtunut. Länsimaat eivät ole kehittyneet mihinkään. Ihmiset ovat aivan samanlaisia raakalaisia kuin vuosituhansia sitten, kulissit ovat vaan muuttuneet.

  2. Kiihko Islam on vienyt keski-aikaan monen kehittyvän arabimaan toisen maailmasodan jälkeen, kun valtaan nousivat imaamit ja uskonnoliset johtajat. Iran on hyvä esimerkki. Saudi-arabia taiteilee siinä välissä. Ylihintainen öljy ja siitä saatu länismainen dollari on pitänyt fundamentalistit aisoissa, toistaiseksi. Kunigasperheet ovat nujertaneet toisinajattelijat kovalla kädellä, joskin naiset ovat vielä koiran asemassa. Öljyn vallan romahtaminen hävittää myös tuon valtion 10-20 vuoden sisällä ja siitä seuraa kiihkoisalmistein anarkia siinäkin maassa. USA vetäytyy tuolta mantereelta.

  1. Jaa mitäs nuo Saksan poliisiylijohtajan kertomukset raiskausrikosten lisääntymisestä Saksassa sen jälkeen, kun sinne on tullut muslimipakolaisia tai uutiset siitä, kuinka ulkomaalaistaustaiset on yrittänyt syyskuun aikana raiskata jo useampiakin naisia niillä paikkakunnilla, joilla on pakolaiskeskuksia.

 6. NO EI VITTU TODELLAKAAN TÄMÄ PIDÄ PAIKKAANSA !!! Jokainen OIKEA muslimi tämän tietää !! yhdelläkään muslimilla ei ole oikeutta ketään tappaa eikä raiskata tai ryöstää TAI YHTÄÄN MITÄÄN MUUTAKAAN !! Tää on taas tätä MEDIAN PASKAA mitä syötetää ihmisille jotka vaa lukevat ja uskovat kaiken mitä vittu täältä löytyy !! JA OISKOHAN TÄMÄ OLLU SHIALAINEN ” MUSLIMI ” jotka EIVÄT seuraa OIKEAA islam uskontoa !!!

   1. JA IHAN ISLAM USKONNOSSA ON TASAN YKSI JUMALA JA SE ON ALLAH TÄMÄN KOKO MAAILMAN JA TAIVAAN KAIKEN JUMALA ON ALLAH !! 1 JA AINOA !! Älkää lässytelkö ihmiset asioista mistä ette mitään tiedä!!! Ja jos jollai jtn sanottavaa nii minä olen muslimi SUNNI MUSLIMI JA KYLLÄ TIEDÄN PAREMMIN KUIN TE JA TÄMÄ TÄYTTÄ PASKAA OLEVA MEDIAN KUSETUS !!!

    1. Aika jännää että muslimi ei tiedä omasta ”uskonnostaan” paskanvittuakaan vaan alkaa heti suuvaahdossa ja caps-lockki päällä huutamaan. Eikait siinä ajoit tällä vain itsesi nurkkaan ja toit esiin islamin todelliset kasvot jonka jokainen asiaan perehtynyt jo tosin tiesikin.

     Rauhanuskonto in my ass!

   2. Oletko lukenut Koraanin – kyllä siellä käsketään tappamaan vääräuskoiset ja mm. aviorikoksen tehneet vaimot. Luepa ihan kivaa iltalukemista nukkumaan mennessä.

   3. Ei yks´kään islamimainen valtio ole kehittynyt muuhun kuin sotimaan, tappamaan, tuhoamaan ja ryöstämään ihmisten maat ja mannut!
    Jo kaksivuotiaasta saakka he alkavat aivopestä lapsensa raa´alla islamiuskollaan.
    He täällä Ruotsissa myäskin tuhoavat ja raiskaavat, mutteivat rakenna yhteiskuntaa, joka antaa heille jokapäiväisen leivän ja rahaa käyttöön, eikä vaadi heiltä mitään vastalahjaksi,
    valitettavasti!

   4. Islam tarkoittaa ”ALISTU!”. Rauhaa se ei missään nimessä tarkoita.

    Eli pitää alistua kaikkeen, mitä imaamit islamista opettavat. Palvojista suurin osa on luku- ja kirjoitustaidotonta, eli sanallisen aivopesu-opetuksen armoilla. Se alkaa eskari-iästä. joten jopa Göbbels ja Stalin olisivat kateellisia.
    Lisäksi ”vain” arabiankielinen koraani on ”oikea” ts käännöksiä eivät saisi ketkään, etenkään me ”vääräuskoiset tulkita.

  1. Hmmm…. Yksi sana joka todistaa että Muhammed ei ollut mikään jumalan lähettiläs vaan pelkkä huijari ja juonekas opportunisti: Aisha. Enempää ei tarvitse sanoa.

 7. TÄMÄ KOKO LEHTI JUTTU ON NIIN TÖRKEÄ ISLAM USKONTOA JA MEITÄ MUSLIMEJA KOHTAAN ETTEN OLE ENNEN TÄLLÄSTÄ NÄHNYT YKSIKÄÄN OIKEA MUSLIMI EI IKINÄ KÄYTTÄISI ILSMA USKONNOSTA TÄLLÄISIÄ SANOJA JA PUHUISI NÄIN PALJON PASKAA?!!! JA MEIDÄN PROFEETASTA PUHUTTE NÄIN SE KUKA TÄMÄN ON JULKAISSUT JA KUKA NÄMÄ ON KEKINYT JA ”SANONUT” TOIVON ETTÄ SINULLE JA KAIKILLE JOTKA USKOTTE TÄTÄ JA YMS! TOIVON ETTÄ ALLAH NÄYTTÄÄ JOKASELLE TEILLE MITÄ TARKOITTAA YHDEN JA AINOA JUMALAN SUURIN VIHA !!!! JA MINÄ OLEN HYVIN LOUKKAANTUNUT JA PETTYNYT TÄHÄN

     1. Vaikuttaa tekstin perusteella nuorelta somalilta tai arabilta. Amira voi itse kertoa taustoistaan.

      Jos joku ei-muslimi esiintyy Amirana eli on trolli, niin se on paheksuttavaa. Muslimit itse omin sanoin ja teoin tärväävät maineensa paljon tehokkaammin kuin kukaan muu pystyisi. He tekevät sen itse.

  1. Voit olla muslimi, mutta et ole kyllä lukenut Koraania. Ja tuo sinun viimeinen vihainen kommenttisi kyllä kuvaa aika hyvin Islamin syvimmän sisällön: ”TOIVON ETTÄ ALLAH NÄYTTÄÄ JOKASELLE TEILLE MITÄ TARKOITTAA YHDEN JA AINOA JUMALAN SUURIN VIHA” – Islam on todella VIHAUSKONTO !!!

  2. Ei millään pahalla, mutta olisi kiinnostavaa saada muslimeilta kommentteja siihen että mitä te olette paossa? Jos olette paossa siitä mitä Allahin säännöt saavat aikaan, niin miksi te niitä puolustatte?

   Tiedän itsekin minoriteetin jäsenenä, että saatan välillä puolustaa omiani vaikka oikeasti olen eri mieltä koko asiasta. Tavallaan niinkuin hyppään tosiasian yli ja tuomitsen muita, vaikka kommentoijat itseasiassa ovat ihan oikeassa? Yritän kuitenkin melkein kaikissa asioissa olla itsekriittinen, koska olen lukenut massasuggestiosta.

   Sitten haluan kommentoida rasismia. En tiedä miksi muslimit saavat haukkua toisia ihmisiä vaikka miksi, raiskata ja vaikka tappaa, ja silti he eivät tunne olevansa vastuussa sanoistaan ja teoistaan.. mutta jos länsimaalaiset sanovat suutuksissaan näistä teoista , ja tuovat esiin tosiasioita koraanista, niin muslimit raivostuvat ihan päättömästi. Miksi on näin?

   Ps! Valkoihoiset olkaa hiljaa:-)

   1. Lisäys:

    Olisi todella milenkiintoistaa kuulla mitä muslimit itse sanovat asioista. Kyllästynyt lukemaan kaikenmaailman vihapuheita. Mitä me teemme oikein väärin teidän mielestänne yhteiskunnassamme, jos ei lueta mukaan nettipuheita? Mikä on hyvin? Mitä pitäis muuttaa ja miksi?

    Minua saa kritisoida. Siitähän ihminen oppii.

  3. Allah ei ole sama asia kuin kaikkivaltias Jumala, jonka Raamattu tuntee nimellä JHWH. Se käännetään usein Jahve tai Jehova. Kumpi muoto on lähempänä oikeaa, on minusta sivuseikka; pääasia on ettei se ole Allah.

  4. Kiihkeä sunni se jaksaa jakaa shiiojen vastaista propagandaansa. Saisit asua Lähi-Idässä, kun me ei tänne teidän paskaisia riitoja tarvita. Teidän moraalitonta islamia ei myöskään tarvita täällä. Tää on just tätä maahanmuuton ihanuutta. Kuka tahansa kusipää pääsee rajojen yli. Olen musuja tuntenut ja moraali on niillä kaikilla ihan samaa paskaa. Te teette mitä huvittaa ja muut kärsivät. Nimitys ”oikea muslimi” on propagandaa. Kaikki musut ovat musuja, ihan yhtä kaikki.

   Esimerkiksi intialaisilla on läjä päin jumalia. Miksi he olisivat väärässä uskontonsa kanssa, mutta sinä musulmaani oikeassa? Koska joku kirjoitustaidoton heimolainen niin määräsi? Elä vain säälittävässä kuplassasi, mutta varokin alistamasta edes yhtä suomalaista vinoutuneen kulttuurisi tähden.

  5. Lyhesti ja ytimekkäästi, islam on perseilyä hölmöjen ihmisten taikauskon avulla, jonka nojalla imaamit ja uskonnolliset johtajat keräävät valtaa ja rikkauksia.

 8. Muhammed=saatana. Jokaisen muslimin pitäisi tajuta tämä tosiseikka ja avata sydämmensä kristinuskolle. Oikea jumala ei vihaa vaan antaa teidänkin syntinne anteeksi.

  1. Ei Jumala ole kuollut; hänhän on kuolematon.! Jos Jumala kuolisi kaikki muukin kuolisi! .Jeesus ei koskaan väittänyt olevansa Jumala, vaan Jumalan poika!

   1. Jos tarkkoja ollaan, Jeesus korosti olevansa ihmisen poika. Hänen seuraajansa korottivat hänet Jumalan pojaksi.

 9. MIstä minä tiedän, oletko sunni-vai shia muslimi-vai joku muu. Teillä pitäisi olla lappu kaulassa ja siinä teksti: En raiskaa/ raiskaan- tapan/ en tapa.- Kyllä koraani käskee tappamaan heidän mielestään väärä uskoiset, kuten kristityt, juutalaiset ja islamista eronneet
  Muslimeilla on keskiaikaisia tapoja,joista pitäisi päästä eroon, mutta miten, kun asioista ei saa muslimien mielestä edes puhua.He saavat pilkata kristinuskoa ja polttaa raamattuja, mutta tekeepä muut sellaista, niin tappo uhkaus on päällä. –
  Eli lyhyesti on ymmärrettävää koraanin valossa pommi-yms väkivallan teot.

 10. Näillä sairas islamilaisilla ei ole mitään tekemista islamin uskonnon kanssa. Mohamen keksi hunttuja oma 4 vaimolle,että hänen vaimot erottuu porukasta,ja kukaan muu ei saannut nähdä heitä, Sen kuoleman jälkeen miehet päätivät,ettei heidänkin vaimoja saa nähdä kukaan muu,paitsi oma mies,ja sukulaiset.Mohamen on itsekin tappaaja,ja itse julisti itsensä profeettaksi,ja valehteli,että jumala puhui hänelle,ja hän sai käskyja jumalaltä,että kaikki muut uskontoja ei ole oikea,ja muun uskonnon ihmiset hävitettävä maalmasta. Olen lukenut uusi korani,jossa kaikki väärennetty,ja 600 sivua lisää kirjoitettu ihan omasta päästä nämä sairaat kansalaiset. Azerbadzan, chechenia, usbekistan kirgizia,ja kazahstan ovat myös muslimit,mutta siellä ei ole hunttuja,naiset saavat pukeudu kuten muissa maissa, opiskelevat,tekevät töitä,ja myös saa matkustaa. Mutta naisilla ei ole valtaa,eikä sanavapausta,sekä huoraaminen ja alkoholinkäyttö on kiellety naisille. Kaiken päättää miehet, silti parempi elämä,kuin arabiankielinen maissa.

 11. Islamissa käsketään, siis KÄSKETÄÄN, valehtelemaan vääräuskoisille. Mihinkään mitä islamilainen sanoo ei voi siksi luottaa. Ihan turha on puolustella uskontoa jonka periaatteet jokainen suomalainen tietää. Me ei olla tyhmiä ja kouluttamattomia, ihan turha yrittää suomalaisia huijata. Islam EI ole rauhan uskonto. Islamilaisten PITÄÄ tappaa vääräuskoiset. Islamilaisten PITÄÄ valehdella vääräuskoisille aina kun vain voivat saada hyötyä siitä itselleen ja islamille ja/tai haittaa vääräuskoisille.

  Joka muuta islamista uskoo on sinisilmäinen ja täysin pihalla todellisuudesta.

 12. Tajusin, että musliminaiset pitävät huntuja sen takia, että miehet pahoinpitelevät heitä eikä halua näyttää asiaa koko kansalle.

  1. Hunnun käyttö perustuu ymmärtääkseni myös Raamattuun. Paavali kirjoittaa: ”..jokainen vaimo, joka rukoilee tai profetoi pää peittämättömänä, häpäisee päänsä (=miehensä) …Sen tähden vaimon tulee pitää päässään vallanalaisuuden merkki enkelien tähden.”

   1. Tuossahan puhutaan rukoilusta ja siksi esim. monet katoliset ja ortodoksinaiset peittävät yhä päänsä kirkossa!
    Monet uskonnolliset juutalaiset miehethän peittävät päänsä myöskin rukoillessaan, heillä taitaa olla joku sellainen erityinen liina tai huivikin siihen – JA ENSIMMÄISET KRISTITYT OLIVAT JUUTALAISIA!
    – ainakin ulkopuolisesta tuo rukoilu näyttää enemmänkin siltä, että se auttaa rukoilijaa keskittymään rukoukseen, kun näkövirikkeet tai katseet evät häiritse jne.

    Jumalaa rukoillakseen ei kuitenkaan tarvita minkäänlaisia huiveja, vaan kuka tahansa ja missä tahansa voi juurikin kristitty rukoillla – ääneen tai ääneti – ja Jeesuksen sanotaan myös rukoilevan meidän puolestamme.

    Naisen hiuksien asemakin on muuttunut kulttuurissa noista ajoista – ei niitä enää nähdä kovin seksuaalisena tai minään muunakaan merkkinä, joten kyse on täysin kehällisestä asiasta, ei ole pelastusopin kannalta mitenkään oleellinen – vaan täysin sivuseikka!
    – Suomessakin vielä 1920-luvulla oli erilaisia omiakin tukkasääntöjä, mutta nyt hiuksilla on ihan eri asema meidänkin kulttuurissamme.

    Nunnat, jotka elävät selibaatissa, peittävät itsensä – lähinnä etteivät herätä turhaa kiinnostusta muissa ja toki heidät tunnistaakin tuosta ns. palveluasusta…

 13. Harmittavan iso osa islamia on kuin kristinusko 1400- luvulla.

  Lisäksi islam korvaa maallisen hallinnon kuten katolinen kirkko aikanaan.

  Omat asiat saimme ok, haluammeko uuden ristin öh puolikuun kannettavaksemme.

  Missä on muuten Mona Walters?

  1. Jaa’a, toivottavasti on vielä hengissä.

   Sain muuten pienet inspikset tästä tekstistä.. aikas monet suomalaiset ovat harrastaneet avioliiton ulkopuolista seksiä. Alan vaatimaan suvakkihuorien kivitystä tästä syystä. Miehenä voin väittää, että minut on jo ruoskittu, mutta yksikään huora ei väitä tulleensa kivitetyksi. Kolminkertainen Allahu akbar!

   Kirjanmerkki kamaa tämä juttu.

 14. Vitun säälittävää katsoa näitä burkatelttakaapunaisia. Koiriakin huonommassa asemassa. Siis tällästä paskaa nykyaikana ja vieläpä hyvin laajalti muslimimaissa. Jotkut näistä vielä oikein ylpeilevät, kuinka vitun hienoa on olla tämän kaavun alla. Päälle vielä sukuelinten silppomiset ja kivitykset. Saatanan barbaarimaista paskaa.

  Muslimit ottavat Koraanin jutut kirjaimellisesti. Kristinusko puhdistui, kun jätettiin juuri tämä verinen teologinen suuntaus. Islam tarvitsisi uskonpuhdistuksen, mutta eipä ole sellaista näkyvissä.

  Ruotsi on ihan kusessa näiden kanssa. Suomen hallitus on nyt edes jotain tehnyt tämän tulvan rajoittamiseksi ja sijainti on hyvä verrattuna esim. Kreikkaan ja Italiaan. Puskurivaltioita riittää.

  Onneksi oli persut hallituksessa, estivät pahimman tulvan. Paremminkin olisi tietysti voinut toimia, mutta edes jotain. Voi vaan kuvitella, että mitä olisi tapahtunut edellisen hallituksen aikana. Vihervasurit olisivat ottaneet vaikka 200 000 samantien sisään. Siinä oli onnea matkassa rutkasti.

  Maahan jäänee nyt jotain 10000 tästä tulvasta 2015-2016. Ei se nyt maata kaada, mutta jatkossa pitää olla tiukkana. Mieluiten takaisin siihen tuhanteen tai alle vuotta kohden.

  1. Mitä persut saivat aikaan matu-invaasion aikana? Kehiksiä tulvi loppumattomana virtana 2015 syksyn aikana ja Soini oli tumput suorana sanomatta sanaakaan asiasta. Soini on turhin äijä koko hallituksessa, Halla-Aho olisi ollut oikea jantteri ulkoministeriksi. Matu-invaasio hyytyi Ruotsin rajavalvonnan ansiosta, ei persujen vuoksi.

   1. Mitä olisi pitänyt saada aikaan vähemmistönä?

    Suuntaa saivat reivattua ja se on paljon.
    Stubilla oli joku salainen soppari ruotsalaisten kanssa
    Tornion rajasta

    Pahaksi olisi mennyt ilman persuja. Ehkä nyt muutkin varovat jo

    1. ”Pahaksi olisi mennyt ilman persuja. Ehkä nyt muutkin varovat jo”

     Täh ?!?!? 2015 matuinvaasio Ruotsin kautta tapahtui täysin maahantulijoiden ehdoilla, ei vastaanottavan maan ehdoilla. Persut eivät estäneet ainuttakaan rajanylitystä Tornion kautta, joten PS:n äänestäminen oli tyhjä arpa. PS äänestettiin vähentämään/estämään matuinvaasioita ja tulos oli 0. Jos PS ei saa mitään tehtyä hallituksessa, niin silloin oikea paikka on oppositiossa. Koko 2015 invaasio olisi satanut PS:n haaviin. Soini on 100% turha äijä ja koko PS oli olemassa vain, jotta hän pääsisi ministeriksi, ei niinkään vaikuttamaan asioihin.

    2. Yritä nyt hyvä ihminen ymmärtää että katastrofi tapahtui 2015 ei mitään olisi tai jos vaan 2015 oli täydellinen epäonnistuminen. Persut eivät estäneet matu-tulvaa vaan Ruotsin rajavalvonta esti suuremman katastrofin, mikä tässä voi olla näin vaikeaa ymmärtää?? 2015 Tornion kautta tuli Suomeen jokainen joka halusi, PS ei tehnyt yhtään mitään asialle.

     1. Totta on, että Perussuomalaiset eivät ole tehneet hallituksessa läheskään kaikkea, mitä olisivat voineet. Näin siksi, että Perussuomalaiset on vain ja ainoastaan Timo Soini: vaikka Jussi Halla-aho olisi ollut eduskuntaryhmän puheenjohtaja tai vaikka sisäministeri, ei hänkään olisi voinut tehdä mitään jos Soini olisi päättänyt peesata Kokoomusta ja Kepua.

      Mutta Soini päätti tehdä niin. Vaikuttaa siltä, että Perussuomalaiset rp. on ollut hänelle aina pelkästään oman henkilökohtaisen edun tavoittelun ja maksimoimisen väline. Kun hän saavutti tavoitteensa, ministerinsalkun, hänen terveytensä vaikuttaa nyt alkavan hiipua siihen malliin että on odotettavissa hänen luopuvan puheenjohtajuudesta kuntavaalien jälkeen.

      Halla-aho on palaamassa Suomeen. Ei PerSujen puheenjohtajaksi, se on selvää. Mutta kenties uuden puheenjohtajan ns. harmaaksi eminenssiksi? Muistettakoon, että vaikka PerSut eivät ole tehneet kaikkeaan, on silti kaikki mitä on tehty vain ja ainoastaan PerSujen hallituksessaolon mahdollistamaa! Jos Kokoomus ja Kepu olisivat olleet hallituksessa Hippivihreiden ja KriDejen kanssa, kuvitelkaa miten rajamme olisivat edelleen auki?

     2. Ei politiikka niin toimi, että sanelet toisille puolueille, että mitä tehdään. Varsinkaan kun kannatusluvut romahtivat samantien puoleen, kun tulva alkoi. Siinä hävisi samantien PS:n neuvotteluvaltti. Omat kannattajat pettivät puolueen. PS teki, minkä pystyi niissä olosuhteissa. Vähitellen hivutti Keskustan ja Kokoomuksen omille linjoilleen.

      Jos olisi tullut uudet vaalit, PS olisi saanut 8-10 prosenttia ja oppositioon! Kukas olisi sitten ollut hallituksessa? Vihreät ja Vasurit! Vitun hienoa selkäänpuukottamista! Sitten inisette, että PS ei tehnyt mitään!

     3. 1. ”Ei politiikka niin toimi, että sanelet toisille puolueille, että mitä tehdään. ”
      Ei niin, Kokoomus oli suurin puolue, joka ensisijaisesti määrittää politiikan, jos hallituspolitiikka on hyvin kaukana persujen ajamista asioista, heidän paikka ei ole hallituksessa vaan oppositiossa. – Ei puolueen kuulu mennä hallitukseen ajamaan vastustamaansa politiikkaa
      2,”Omat kannattajat pettivät puolueen.”
      Väärin. Et tiedä politiikasta mitään. Puolue on kannattajia varten, ei toisin päin. Puolue voi pettää äänestäjänsä, mutta ei ikinä toisin päin.

     4. Qroquius Kad, Erittäin hyvää analyysiä !

      Mielestäni osapuolia on 3

      Kokoomus päähallituspuolueena
      Soini
      PS äänestäjät

      Kun Soini myi PS hallitukseen niin kuka oikein hyötyi ? – Kaikki muut paitsi PS:n äänestäjät. Kokoomus sai käyttöönsä PS:n äänet ja Soini sai ministerinsalkun, mutta PS:n äänestäjälle jäi käteen tyhjä arpa. PS:n ääniä käytetään nyt hallituspolitiikan tekoon ilman että PS:n äänestäjät saavat mitään vastinetta äänilleen.

      Tietääkseni raja Torniossa on tällä hetkellä auki, eli olemme täysin Ruotsin eteläisen rajavalvonnan armoilla. Jos uusi matuvyöry lähtee liikkeelle, kukaan ei ole sitä Torniossa pysäyttämässä. PS antoi 2015 hyvän kuvan miten se reagoi matuvyöryyn, joten .se on puolueena täysi katastrofi. 2015 PS:n olisi kuulunut laittaa raja kiinni tai mennä oppositioon jos rajavalvonta ei olisi kokoomukselle kelvannut. Yksi syy miksi Soini ei tehnyt mitään matu-invaasion aikana on ehkä siinä että häntä ei alunalkaenkaan kiinnostanut ns. Halla-Aholainen linja vaan hän pelkästään käytti häikäilemättömästi Halla-Ahoa ääniharavana keräämään massiivisen äänisaaliin.

      Viimeksikin varusmiehiä käytettiin matujen kamaripalvelijoina, täysin sairasta! Asevelvollisuuttaan suorittamassa olleita kansalaisia käytettiin matujen laukkujen kantajina kuten hotelleissa aikoinaan tehtiin(nykyään laukunkantajat hotelleissa harvinaisia)

     5. Qroquius Kad, Raja Torniossa on edelleen täysin auki ja PS on hallituspuolueena vastuussa siitä kokoomuksen ja kepun kanssa. Nämä kolme puoluetta eivät laita tikkua ristiin mahdollisen matu-invaasion sattuessa, joten uusi puolue on tarpeen…Suomidemokraatit tai jokin muu vastaava

      Unkarissa aita rakentui hyvinkin nopeasti kun tahtoa löytyi

     6. Demokratiassa tehdään lehmänkauppoja.
      Pitää luopua jostain jotta saa jotain.

      Oppositiossa persu olisi vain huutanut ja RKP olisi rahdannut lisä väriä suomenkielisille sivistämään.

      Mamu Business on liian hyvää liian monelle poliitikolle. Lisäksi näin saatiin ainoa vastavoiman tynkä tuhottua kärsimättömyyteen.

      Luoja demareilta varjelkoon

     7. dataflow1, PS:n kannatusluvut romahtivat, koska äänestäjät näkivät miten heitä oli kusetettu.
      Ensin tapahtui matu-invaasio ja sitten persujen äänestäjät seurasivat miten PS reagoi ja tulos oli hyvin huono…ikävä kyllä. Saa nähdä muuttuuko PS vai häviääkö se historian havinaan turhana puolueena.

     8. Xxcc – demokratiassa Kokoomus isoimpana puolueena määrittää hallituspolitiikan, mutta PS:n ei kannata mennä hallitukseen jos se ei saa mitään vastinetta äänisaaliilleen. politiikka on kaupantekoa jossa suurin puolue ostaa muiden hallitukseen ottamiensa puolueiden äänet antamalla niille jotain vastineeksi, eli käytännössä ajamalla joitain kepun ja ps:n tavoitteita. kepusta en osaa sanoamitään, mutta mielestäni hallituspolitiikka ei edusta ollenkaan ps:n ajamia asioita

   2. Eipä saaneet persut aikaiseksi mitään tuolla saralla.Moni huomasi tulleensa huijatuksi persujen katteettomille vaalilupauksille.Saisiko äänet takaisin kiitos?
    Suomessa ei ole yhtään eduskuntapuolueita tällä hetkellä, joka ajaisi kaikilla rintamilla Suomen kansan ja isänmaan asioita.
    Maahanmuuton kautta saadaan tämä kansakunnan vaihdettua pitkässä juoksussa tällä menolla-aika hurja juttu.Maksamme nyt korkeina veroina mm. Sen, että lapsillemme ja tulevilla sukupolvella ei ole tässä maassa enää mahdollisuuksia, koska niillä maksamilla veroilla tuetaan tätä Suomen alasajo.Ottaako jossain vaiheessa ”barbaria” koko Suomen valtaansa eli taantuminen ”kivikaudelle”, jossa naisellakaan ei ole mitään arvoa ja jota hallitsee ”kaikenlainen barbaria ja alhaisuus”, jolla ei ole tekemistä sivistyneen ja aidon ihmisyyden kanssa.Länsimaat ja Suomi tuhoutuvat , jos tämä meno jatkuu nykyisen ja lisääntyvän maahanmuuton osalta……pikku hiljaa yhä useampi alkaa tajuta sen.

    1. Ruotsissa ei enää kauaa mene että ruotsalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan.

     Yleensä en pidä salaliittoteorioista, koska suurin osa niistä on roskaa, mutta Ruotsin tapauksessa on kyllä kiehtovaa miettiä että onko siinä jotain todella hämärää takana… Kuka hyötyy ruotsin kansan alasajosta..?

  2. Kristinuskossa uskonpuhdistus tarkoitti kylläkin paluuta Raamattuun ja vain Raamattuun, siis Uuteen testamenttiin, joka on kristityille siis myös Uusi liitto kiitos Jeesuksen Kristuksen sovitustyön.

   Katolinen kirkko maallisenakin vallankäyttäjänä ja organisaationa oli keksinyt aivan omiaan, esim. anekaupan ja muuta täysin epäkristillistä sekä Raamattuun perustumatonta, joka sitten nimenomaan siivottiin roskiin tässä puhdistusoperaatiossa eli uskonpuhdistuksessa!

   Yhä vieläkin katolinen kirkko pitäytyy tiukasti pappien selibaatissa, joka on sitten johtanut myös pervojen yliedustukseen papistossa – vaikka Raamatun mukaan kristillisen seurakunnan paimeneksi kelpaa hyvämaineinen yhden naisen mies!
   Apostoleille eli tuon ajan lähetystyöntekijöille yksineläminen oli toki suositeltavaa, koska vaarallista touhuahan se oli – taisi olla niin, että yhtä lukuun ottamatta kaikki apostolit kohtasivat väkivaltaisen kuoleman, mutta niin vain siitäkin huolimatta kristinuskosta tuli maailman suurin uskonto.

   Islamissa uskonpuhdistus tarkoittaa juurikin sitä, mitä ISIS, Taliban, Al Shabaab yms. tekevät – hehän noudattavat islamia ja profeetan esimerkkiä tarkemmin kuin ketkään muut!
   – eli uskonpuhdistus ei missään nimessä olisi suositeltavaa islamissa, sillä sehän johtaisi suurin kärsimyksiin ja esim. ei-muslimien suuriin vainoihin ympäri maailmaa!!!

   Kannattaa tehdä yksinkertainen vertailu Muhammed vs. Jeesus – niin se jo kertoo näiden uskontojen erot!

   1. Tässä kohtaa esim. IL:n blogisti A. Salehzadeh on pihalla, kun puhuu näistä islamin uskonpuhdistuksista ja renessansseista – mies ei selvästikään tunne riittävästi kristinuskoa ja sen historiaa tai esim. eri kirkkokuntien historiaa!
    Syynä saattaa tosin olla sekin, että muslimimaissa kristinuskoa demonisoidaan ja annetaan täysin väärää opetusta – hiukan samoin kuin mitä antisemitistit tekevät juutalaisuudelle, niin samoin kristinuskosta puhutaan muslimimaissa eli vääristellään täysin!
    Muutoin tuo mies on kyllä kirjoittanut ihan hyviäkin juttuja ja esim. kritisoinut islamiakin.

    Monet muslimitkin väittävät kristittyjen ja islam -kriitikoiden vääristelevän, koska tosiasia on, että moni muslimi ei oikeasti edes tunne omaa uskontoaan ja sen pyhiä tekstejä kunnolla – ei-muslimien onneksi toki!
    – ja koska islam on oikeasti niin hirveä uskonto, että normaalin ihmisen omatunto ja järkikin pistää vastaa – ja siksi moni muslimi valehtelee ja vääristelee, kun heiltä kysytään näistä islamin opeista…

    Islamiin toki kuuluu oppinakin taqqiya, kitman tms. eli vääräuskoisille valehtelu, mutta moni muslimi länsimaissa joutuu valehtelemaan ennen kaikkea itselleen!

 15. IL:n blogisti A. Salehzadeh on pihalla, koska mahtaa olla muslimitaustainen eli siis muslimi. Mikäli näin on, ei hänen avauksiaan pidä missään tapauksessa pitää muuna, kuin avauksen tempaamisena muslimien käsiin. A.S. muun ohella yrittää eriyttää islamismin islamista. Tämän pitäisi jo soittaa varoituskelloja jokaiselle nuivalle.

  Kiitos ptk:lle, että otit aiheen frammille, toivottavasti uudet uteliaat silmäparit havainnoivat juttua ja nuivuuden väkevä virta tempaisee mukaansa monia pimeydessä vaeltavia!

 16. Kun katsoo tätä kertomusta niin se on yllättävän lähellä juutalaisten toimintaa ja uskoa.

  Eikö ole merkillistä että juuri tällä alueella nämä aavikkoheimot toimivat juuri tällä tavalla? Mikä loppujen lopuksi erottaa islamistin ja kasaasi-juutalaisen? Ei vissiin mikään muu kuin pukeutuminen. Molemmat pitävät omaa jumalaansa oikeana, molemmat pitävät tekojaan oikeutettuina, molemmat huutavat jumalalleen monesti päivässä koska se on varmaan kuuro ja molemmat havittelevat valtaa ja rikkauksia sekä ovat pahimat viholliset keskenään.

  Toisinaan tulee mieleen että kaikki ääriainekset ovat pahasta. Varsinkin kun toiminta verhotaan joko demokratian- tai uskonon nimissä.

 17. Kyllä tuolle pitää laittaa kertakaikkinen stoppi, ei ole järkeä, että ”uskonnon” suojakilven alla moskeijoissa ja muualla saadaan kiihottaa asioihin jotka eivät ole ollenkaan nykypäivää ja lainvastaisia, Vihapuheet, pedofilia, kivitykset, naisten alistaminen, homojen heitto katolta ja jopa suoranainen terrorismin tukeminen. Näistä on jo olemassa selvät todisteet jos joku yrittää vääntää tätä vihapuheeksi arvostelun asemesta.

  Islamista kumpuavat ongelmat ovat jopa ihmiskunnan uhka, kaikkialla.

 18. Ei islamia pidä kieltää, jokainen saa uskoa mihin hömppään haluaa. Mutta Kristinusko, ja kaikki muutkin uskonnot, voisi PÄIVITTÄÄ tämän päivän maailmaan sallimalla/vaatimalla kaikkien muslimien tappamista. Nythän tämä kaikki on aika epäoikeudenmukaista, yhdellä vajaa-älyisellä barbaariryhmällä on vapaakortti lahdata kaikkia muita jotka eivät saa tehdä muuta kuin kiittää ja maksaa verellä sekä rahalla. Ei tämmöinen voi jatkua. Jos otat kirppuisen koiran hoitaaksesi, ja se paskoo ja kusee sisällä toistuvasti, ei opi mitään ja puree sinua ja lapsiasi ja kaikkia jotka vastaan tulee: hymyiletkö vain kiitollisesti ja otat viisikymmentä samanlaista koiraa lisää vai vietkö sen lopetettavaksi?

 19. Ihmeiden aika ei ole vielä ohitse. Siitä laumasta löytyi ainakin yksi jolla on aivot.

 20. Koraani oli Muhammadin tuotos, hän ei osannut kirjoittaa, mutta hänen puheitaan kerätiin muistiin.Muhammad eli 570-632. Koraani ilmestyi noin v. 650. Lue Dan. 4:7-14. kyyros valloitti Median ja Persian 539 B.C. Mitä niille tapahtui? 1980 muodostettiin Iranin islamilainen tasavslta, mikä oli erilainen kuin mikään muu. Juuri seitsemän aikaa, profeetsllista vuotta sen jälkeen kun Kyyros valloitti persian. 7×360=2520 vuotta. Tämä peto on Danielin kirjan end time beast. Se tuli maasta eli vallankumouksesta. Se muutti ajat ja lain. Israelin tooran tilalle tuli koraani ja sapatti muutettiin perjantaiksi. Mielenkiintoista on, että Ilmestyskirjan 11:18 ilmoittaa pedon luvun 666, ihmisen nimeksi. Arabialaisilla kirjaimilla on numeerinen arvo ja Muhammad = 666. Sama arvo saadaan sanoista koraani, allah ja islam, mutta ne eivät ole ihmisen nimiä. The end time beast on aktiivi, kunnes Jeesus Kristus tulee toisen kerran. Täsää nickille Jontte vastausta.

  1. Mitvit?
   ”kyyros valloitti Median ja Persian 539 B.C. Mitä niille tapahtui? 1980 muodostettiin Iranin islamilainen tasavslta, mikä oli erilainen kuin mikään muu.”

   Niinku älyttömintä mitä olen kuullut pitkään aikaan.
   Aika vitun pitkä aikajana. Vittu mä meen ja hakkaan päätäni seinään, helpottaa kaikkia.
   Minkäköhän takia nuin ilmeinen ratkaisu osu ikinä muslimille?
   Ai juu – nehän uhriutuu viisi kertaa päivässä hakkaamalla otsaa lattiaan.

   Ei siinä saatana kerkee mitään sivilisaatiota muodostaa.
   Kaikki aika allahille.

   Helppoa, eikö? 8)

 21. Paluuviite: Ava Mario
 22. Pitääpä taas joskus ajan ja ajatuksen kanssa lukea ja selata perään kommentit. Rättinä naamalle lyödään islamofobia eli rauhan uskonnon pelko. Mikä sivistyssana kuvaa islamin vihaa?

 23. Turun joukkopuukotus näytti taas kerran islamin kasvot. Se on maan valloittaminen. Vain tyhmä Risikko ei ymmärrä motiivia.

 24. Joo kielletään islam ja keksitään islam 2.0, joka käskee tappamaan kaikki edelliset islamilaiset. Ainiin ja tietysti hakkaamaan ja raiskaamaan naisia, sillä naiset ovat alhaista saastaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.