Turussa osoitettiin mieltä rasismia vastaan jihadistien puolesta

13
Kuvat Hs:n filmiltä.

 

Turussa oli iltapäivällä mielenkiintoinen mielenosoittelu. Rasisminvastustelijat kerääntyivät osoittamaan tukeaan jihadisteille ja huutamaan iskulauseita. Muutamasta kymmenestä osallistujasta koostunut joukko näytti keskisormea tavallisille ihmisille ja huusivat tukeaan jihadisteille.

Paikalla oli paljon poliiseja, jotka pitivät jihadistisymppaajat erillään Suomi Ensin-porukasta.

Advertisements

38 thoughts on “Turussa osoitettiin mieltä rasismia vastaan jihadistien puolesta

  1. Nähtävästi täällä on paljon ”elämänkoulun” -oppilaita. Rasismi on väärin ja muita ihmisiä ei tule syyllistää jonkun yksittäisen hullun takia. Jokaisella maahanmuuttajalla ei ole yhteyksiä terroristiryhmiin. Suurin osa maahanmuuttajista on ihan mukavaa sakkia, sekä korkeammin koulutettuja kuin te ”elämänkoulun” kulkijat. 😉

   1. Voi voi, nämä koulutuspohjaan perustuvat ylemmyydentunnot ovat aina hienoja. Niihin sisältyy oletus a) että koulutus taikaisi itsessään fiksummat mielipiteet b) koulutetut eivät voi vastustaa vapaata rajanylitystä. Kummassakaan olettamuksessa ei ole mitään järkeä.

    Myöskään siinä ei ole mitään järkeä, että turvallisesta maasta (Ruotsi) saapuneet turvallisen maan (Marokko) kansalaiset hakevat ns. turvaa Suomesta. Siinäkään ei ole mitään järkeä, että korkeakoulutetut ihmiset kannattavat miljardin lisäkuluja turvapaikanhakijoihin, mutta kun – kuten alijäämäisessä budjetissa aika väkisin käy – aletaan tekemään satojen miljoonien säästöjä, niin aivan varmana sama porukka niitä vastustaa.

    Tilanteessa on surullista monen muun asian lisäksi se, että aika pitkälti juuri kokrkeakoulutetut ihmiset mm. omassa tuttavapiirissäni katsovat maailmaa utopioiden, eivät realiteettien kautta. Saatanan elämän kouluttamattomat!

    Ja vaikken mina sylje kadulla eri näköisten ihmisten päälle, on täysin selvää, että Turun tapahtumat ovat viime vuosien turvapaikkapolitiikan, jota koulutetut Unelmoijat vankasti vaativat, looginen jatkumo – niin oli jo käynyt kaikkialla muualla Euroopassa, mutta Suomen täytyi vielä tehdä sama. Kyllä te koulutetut… tai siis me olemme niin saatanan parempia ihmisiä.

    1. Itseään korkeamman koulutuksen (luultavimmin humanistisen, turhanpäiväisiä esseitä raapustelemalla läpäistävän ohjelman) kautta muuhun väestöön peilaavat tuppaavat osoittamaan moraalisen ylemmyytensä latelemalla itsestäänselvyyksiä. Kerro toki jotain jota kukaan tänne kirjoittanut ei jo tietäisi. Tuosta koulutuksen tasosta en ole varma, mutta moni maahanmuuttaja on kyllä ihan mukava, lukuunottamatta näitä jihadisteja, joita meilläkin on arvioiden mukaan pesiytynyt useita satoja, ja kun otetaan huomioon heidän hiljaiset tukijansa, eli fundamentalistiset muslimit, puhutaan jo useista tuhansista. Supokin tämän on jo tajunnut, mutta itse toiminta jäänee kansan vastuulle: http://www.talouselama.fi/uutiset/suojelupoliisi-huolestuttavinta-ovat-suomeen-viime-vuosina-syntyneet-ja-koko-ajan-vahvistuvat-radikaali-islamistiset-verkostot-6670401.

   2. Jäi vielä sanomatta, että ettekö te siellä Oikeamielistössä tajua, että teillä on kädet veressä?

   3. Ei pitäisi tuohtuneena kirjoittaa, mutta jäi vielä tämäkin sanomatta: Jos koulutus on tässä se validi ulottuvuus, niin Suomeen saapuneista somaleista 90 % on lukutaidottomia, että ihan varmana suurin osa tulijoista ei ole suomalaisia koulutetumpia. Faktat haltuun, kiitos, ja sitten kertomaan niitä.

   4. Koulutettu. hmm. sotilaita, koiria ja pikkuvauvoja koulutetaan.

    Oppineisuus, ajattelukyky ja tiedollinen sivistys on aivan jotain muuta. Ks. Thomas Sowell ja ’The Vulgar Pride of the Intellectuals’ esim. YT

    Tuskinpa ovat kehitysmaalaiset edes hyödyllisesti koulutettuja. Täällä ollaan vittuunnuttu nimenomaan näistä serkkujaan naineista, takapajuisista puupäistä jotka huitoo puukolla satunnaisia kaduntallaajia kylmäksi.

    Maahanmuuttopolitiikka, joka tuo Eurooppaan kymmeniä miljoonia kehitysmaalaisia, tuo tänne lisää tuota jihadistipaskasakkia.
    Tämän politiikan lukuisat katastrofaalisen haitalliset ja tuhoisat seuraukset voidaan varmasti todistaa, mutta se mystinen ’monikultturismin rikkaus’ vaan antaa edelleen odottaa itseään.

   5. Itse olen koulutukseltani Maisteri (Liiketalous) joten voit aikalailla olla hiljaa tuosta koulutuksesta puhuessa.

   6. Sami on kirjoitellut tuiterissa, humaltuneena omasta ”paremmuudestaan”, ja päihteistä. Mukava kuitenkin tietää, että joku tuntee kaikki Suomen maahanmuuttajat ja heidän taustansa.

  1. Itse ihmettelen sitä, että nämä omaa korkeakoulutustaan mainostavat ovat yleensä niitä, jotka eivät vaivaudu ottamaan asioista selkoa ,vaan tyytyvät huutelemaan kuplasta, jonne ei ole tarkoituskaan kantautua kuplan ulkopuolista helinää.

  2. Ihmettelen, onko todella suomalaisissa noin käsittämättömän järjenvastaisia ihmisiä, jotka haluavat kannustaa muslimi-murhaajia? Miksi tuollainen mielenosoitus sallittiin, eikä pitäisi edes ajatella uhreja ja heidän omaisiaan, ennen kuin aletaan meuhkata rasismista jne. Sitäpaitsi aitoa rasismia on juuri vääräuskoisten murhaaminen, pelkästään siksi, että olemme jotain muuta kuin mielipuolisen vuohipaimenen harhanäkyjen kannattajia.

 1. Siinä puunhalaajahippitytöt ovat kovasti mieltä, vaikka omiaan juuri murhattiin. On Suomen nuorison älykkyysosamäärä kyllä laskenut melkein alemmaksi kuin arabimaiden keskiverto. Noniin lapsukaiset, saitte pitää hauskaa, menkääs nyt takaisin keskittymään etno-rap orkestereihinne ja ikuisesti aikuisopiskelemaan jotain virkkamista ja afrikkalaisia savirumpuhommia. Toivottavasti ei osu puukko seuraavan kerran omaan selkään.

 2. Jihadistit näyttävät Suomen kansalle etusormea ja suvakit keskisormea…
  Jihadisti ja suvakki yhtee soppii, pitäs lukita pehmustettuu koppii…

 3. Toisten mielestä murhat olivat oikeutettuja. Edes Isis ei ole noin sairas ideologia, kuin suvakkius. Suvakkia alemmas en voi kuvitella yhtään ihmisryhmää, ehkä semmoinenkin vielä tulee.

  Sipilällä on tänään kunnon juhlat, onnea pirusti! Ei tiedä, vaikka pippelikin osoittaisi elonmerkkejä… Täytyy jollekin avustajalleen lähettää s.postia.

  1. Tuossa Turun kommenteissa jo totesin, että nämä eufooriset aineet ovat sekä Marokon että Afganistanin suurimpia vientituotteita (yksinsaapuneiden sota”lasten” ohella), joten sitähän se. Ei tätä touhua enää normaalijärjellä ymmärrä. En yritä edes – enää.

 4. Tällä menolla saadaan kyllä vielä sisällissotakin aikaan. Enkä edes tarkoita niinkään tuon marokkolaisen tekosia(vaikka kyllä sekin asiaa edesauttaa), vaan sitä, miten siihen on erinäisten tahojen puolelta reagoitu. Tarkoitan esim. tämän uutisen kaltaisia suvakkimielenosoituksia, poliitikkojen vähättelyä yms. Turun Sanomat kerkesi jo ruveta valkopesemään terrori-marokkolaista, kuinka tällä on ollut vaikeaa ja masennuskin on riivannut. Noh, kävi miten kävi, minä ainakin olen puoleni valinnut.

 5. Kun nuoruuden intoon sekoitetaan pitkälle viety hölmöys ja umpisokeus, jälki on tuommoista. Meuhkaavat aikansa. Osa parantuu, osa ei. Onhaan niistä häiriötä ja haittaa, mutta naruistavetäjät ja päättäjät se meidän varsinainen päänsärky on.

 6. Tämä vaan osottaa sen et suvaitsevasto on nyt hävinnyt tämän pelin, voi voi näitä rassukoita.
  Vittu miten joku voi näitä musulmaaneja puolustaa enään.

  1. Mitäs iloa siitä olisi…?
   Pikku hytkyminen, niin tietää, että viesti meni perille.

   Samaten kun olen iloisesti Paskastaniassa väittänyt, että juu, niin se kantasuomalainen poliisi ihan nuin vaan tulitti Turun murhaajalta munikset veks.
   ”Se elää, koska ei me suomalaiset elukoita olla, ja sillä on loppuelämänsä aikaa miettiä, että mittä vittua nyt 72 neitsyen kanssa, kuhn ikuisuus koittaa”:

   🙂

 7. On jännää huomata kuinka median ja valtionjohdon taholta keskustelu on käännetty ihan päälelleen.Mediassa valkopestään turun tapahtumaa ja julkisuuteen tuodaan sankaritarinoita ulkomaalisista jotka oman henkensä uhalla pelastivat Suomalaisia. Maailmalta tuttua psygologista aivopesua joka toki uppoaa tavalliseen tallaajaan. Ylihärmäläinen sairaanhoitaja vaati eilen poliisia suojelemaan VOK:ja josta voi vetää johtopäätöksen että valtiovallan on suojeltava politikkojen VOK toimintaan sijoitettuja euroja.Luulisi että valtionjohto miettisi pää punaisena kuinka seuraava isku estetään koska sellainen on takuuvarmasti tulossa. Ja kuinka suojellaan viattomia puolustuskyvyttömiä naisia,lapsia joihin nämä islamistit näköjään Euroopassa iskevät. Tätä takitiikkaahan nuo ”uskonnolliset johtajat”kehoittivat nettijulkaisuissa.

 8. Laura Huhtasaaren kannanotot ovat juuri sitä, mitä meistä arkijärjen ihmisistä suurin osa ajattelee. Annetaan nyt aivan ensimmäisissä vaaleissa ensi vuonna kaikki äänet Lauralle ja pannaan poliitikot miettimään politiikkansa seurauksia, kun ei näköjään suomalaisten naisten lahtaaminen riitä siihen.
  Ei ole kukaan hallituspoliitikko, ei valemedia, ei kirkko eikä SPR yms. persiin nuolijat ottaneet kantaa omaan politiikkaansa syypäänä tähänkin rasistiseen murha-aaltoon, jota kultamunat ovat saaneet toteuttaa meitä suomalaisia kohtaan. Puhumattakaan eurostoliiton eliitin ylimyksistä, jotka ovat pakottaneet kansakunnat tällaisia kultamunia varjelemaan.
  Siis kaikki äänet Laura Huhtasaarelle !

 9. Minua suoraan sanoen ottaa päähän tuo median tapa uutisoida ja tehdä mamuista sankareita. Eikö turussa ole enää muita kuin matuja? Ei ainakaan lehtien mukaan, kaikki auttaneet muka matuja, täyttä paskaa.
  Risikon suurin huoli näköjään turvata muut kurkunleikkaajat vokeissa, samaan aikaan naisia teurastetaan kaduilla. Melkoista mädättämistä.
  Toivottavasti poliisi onnistui laukauksillaan halkaisemaan matun molon pituussuunnassa kahtia.

 10. Hmm. nopeaa reagointia jälleen. Tämä kaikki viittaa pysyvään organisaatioon joka ohjaa näitä tapahtumia. Jenkeissä nää mielenosoittajat saa fyrkkaakin tästä.
  Joku ulkovallan ’tiedustelupalvelu’ on asialla. *


  * antifanttien turha tulla tähän räksyttään mitään. Me kyllä uskotaan että te ette tiedä tästä(mistään) mitään.

 11. ”Kaikki suomalaiset vaan seisoivat, töllistelivät ja filmasivat ja ainoastaan maahantulijat menivät auttamaan!” No, seuraavalla kerralla menette sitten hätiin ettekä töllistele ettei näin päästä sanomaan. Pääasia että JOKU yritti tehdä jotakin, ei sillä merkitystä kuka. Tilanne oli ohi kolmessa minuutissa joten pitää olla nopea ja nopea myös kintuistaan ja kättä pitempää mukaan. Terohan oli helvetin nopea juoksija eikä takaa-ajajat saaneet häntä kiinni ennenkuin poliisi hänet pysäytti. Poliisi oli se todellinen sankari: tuli nopeasti paikalle ja eliminoi teron yhdellä laukauksella vahingoittamatta muita. Hänelle se suurin kunnia kuuluu! Mitä olisikaan kerinnyt tapahtua jos poliisi olisi tullut vasta vartin tai puolen tunnin päästä?

  1. Kantasuomalaisten koululaisten ja varusmiesten juoksukestävyyttä pitää ryhtyä välittömästi parantamaan.
   Eikä haittaa jos kantisoppilaille ruvetaan pitämään karatetunteja ja käsityötunneilla tehdään leukut joita käytännön kokemusta omaavat suomalaiset mannet opettavat käyttämään muslimiterroristeja vastaan.
   Matumuslimeitahan on jo muutama vuosi kotoutettu pitämällä karatekouluja ja tarkka-ammuntakursseja joten kantiksilla on paljon opettelemista.

 12. Ehkä suomalaiset auttoi puukotettuja ja ulkomaalaiset juoksi puukottajan perässä ja loput kuvasi, toivottavasti saadaan joskus tietää mitä oikeasti tapahtui.

  1. Joo – ehkä.Ehkä ei.Se on kuitenkin varmaa että sitä tietoa ei tulla saamaan mädättäjämedian kautta.Sen propaganda on jo niin kuvottavaa että vaikea enää hillitä väkivaltaa toimittelijoita kohtaan jatkossa.Islamopaskat joukkomurhaavat Suomalaisia ja mädättäjämedian torakoiden mielestä islamopaskat ovat oooooh niin suuria sankareita ja oooooooh myös niitä suurimpia uhreja kun paapomiskeskuksessakin on nyt puuro ollut vähän haaleaa yhyhyyhy rasismin takia ja ihan pelottaa.Perkele kun sopiva tilaisuus tulee jonkun mädättäjätoimittelijan kanssa…

  1. Miksi sitä on vaikea uskoa? Olemmehan tästäkin mediasta saaneet lukea useaan otteeseen kuinka ”Lääkärit ilman rajoja”-järjestö toimii aktiivisesti Välimeren ylittävässä meritaksiliikenteessä, joka tuo Eurooppaan jatkuvalla syötöllä jihadismiin alttiita muslimeja aina Bangladeshia myöten.

   Ei se korkeakoulutus todellakaan ole mikään rokotus vinoutuneita asenteita vastaan. Se voi toimia jopa niitä edistäen, jos asianomainen on voinut yliopistossa omaksua hyvänlaisen määrän näennäistieteellisiä perusteita tuhoisille näkemyksilleen.

   Kun keskiasteen koulutuksen saanut raappahousukansalainen huomauttaa sitten asianomaiselle tämän näkemysten olevan vinoutuneita sekä niiden perustelujen olevan virheellisiä ja parhaimmillaankin puutteellisia, voi korkeakoulutettu vetäytyä ylimielisyyden taakse: älä sinä kouluttamaton pöljä minulle mitään yritäkään mäkättää, kun olet niin tyyyyyhmä ettet ole päässyt edes teoreettisen filosofian maisteriksi, kuten Minä I Suuri…

 13. Nimenomaan nk. tutkijoissa tuntuu pissa tiivistyvän päähän helposti ja kuvittelevat olevansa keskiverto-suomalaisen tallaajan yläpuolella korkeassa ajatustornissa, josta voivat tuomita eläviä ja kuolleita. Kyllä katujärjellä on monesti paljon enemmän tekemistä älyn kanssa kuin oppitodistuksilla. Katsokaa nyt noita tutkijoita, jotka milloin kommentoivat mistäkin asiasta, niin hyvin usein ovat syvällä metsään joutuneet pohdinnoissaan. Ei metsässäkään mitään vikaa ole, jos siellä ei parveile näitä hutkijoita.

 14. Voisi noi allahinsotureiden iskut osua noihin antifanteihin joskus. Tosin niitä on vaan se 20 , lottovoitto on todennäköisempi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.