Voiko Turun tapahtumien uusintaa estää?

13

1349ff63-a830-47ac-9b54-151d23eb5e39

 

Mitä eillisestä puukkoiskusta pitäisi ajatella? Ainakin se, että Suomi pääsi niiden maiden joukkoon, jotka ovat muslimien silmissä nahjusmaita. Kun jihadisti kävi ihmisten kimppuun, ei yhteiskunta tehnyt mitään. Länsimaiset yhteiskunnat näyttäytyvät jokaisen tällaisen iskun jälkeen entistä heikompana ja vätysmäisempänä. Näyttää kuin yhteiskunta ei millään tavalla puolustaisi kansalaisiaan ja jopa asettuu viholaisen puolelle.

Kun pitäisi iskeä takaisin länsimaalaiset vain tyrskivät itkusilmin kaiken toimintatarmon menettäneenä. Jokainen isku vahvistaa reservissä olevia jihadisteja. Jokaisen iskun jälkeen yhä useampi muslimi saa sen varmuuden oman tekonsakin onnistumisesta.

 

38f6b599-f252-4c9c-a901-e9a8100c27fa

 

Tietenkin takaisin iskeminen on vaikeaa, koska ei ole mitään konkreettista kohdetta. Jotakin voitaisiin kuitenkin tehdä: Koko turvapaikkapolitiikkaa pitäisi tarkistaa uudelleen. Nytkin tekijä oli turvapaikanhakija, Marokosta. Miten ylipäätään maahan päästetään marokkolainen henkilö hakemaan turvapaikkaa? Hänet pitäisi käännyttää jo rajalta takaisin Ruotsiin eikä ottaa ollenkaan käsittelyyn mitään hakemuksia. Vai kuuluuko turvapaikkaoikeuteen se, että kuka tahansa mistä ei sotaa käyvästä maasta tahansa voi lompsia Ruotsin kautta Suomeen ilmaisen ylläpidon piiriin?

Lisäksi laittomat pitää poistaa heti maasta. He aiheuttavat ihmisissä turvattomuuden tunnetta, toisaalta henkilöiden osattomuus lisää monenlaisia riskejä tehdä jotain. Turvapaikkahakemukset olisi käsiteltävä nopeasti ja kun kielteinen tulee niin henkilö on poistettava välittömästi maasta. Nyt tilanne on kuin jossain pellekerhossa. Laittomat muslimit osoittelevat mieltään milloin asemalla, milloin lentokentällä ja vaativat palautusten lopettamista.

Heidän ei pitäisi antaa sanella ehtoja. Nimittäin se lisää vain sitä samaa vätysmäisyyden kuvaa.

Näillä kahdella teolla voitaisiin asioita parantaa huomattavasti. Ja jos joku haukkuu rasistiksi, niin mitä sitten.

Advertisements

40 thoughts on “Voiko Turun tapahtumien uusintaa estää?

  1. Taisi muuten vellihousu ”kyl tää tästä” – Niinistö hävitä seuraavat presidentinvaalit Huhtasaarelle juuri tuossa noin. Tänne lonnii kymmeniä tuhansia valehtelijoita, meiltä leikataan tukia, maksuja korotetaan, kouluja lakkautetaan, vanhuksia pidetään nälässä. Kiitokseksi naisiamme raiskataan, meitä ryöstetään, meille moralisoidaan muka rasismista, asuinalueemme ovat turvattomia älämölökeskuksia ja nyt meitä saatana toreillamme teloitetaan keskellä päivää! Ja MEIDÄNKÖ PITÄISI OTTAA IISISTI????????!!!!!!!! Haista siinä Niinistö maailman isoin paska.

   1. Miksei hallitus eroa, kun se on epäonnistunut kaikkein tärkeimmässä tehtävässään, kansalaisten suojelussa? Miksi nyt kaikki virheellisestä mamupolitiikasta vastuussa olevat tahot, eurostoliitto ja hallituspoliitikot Suomessa, eivät sanallakaan osaa tunnustaa, että heidän omat päätöksensä ovat AIHEUTTANEET suoraan tilanteen, jossa murhaajat on päästetty maiden rajojen ylitse ilman mitään kontrollia. Se on nimenomaan poliitikkojen, kirkon ja heidän hännystelijöidensä, kuten SPR:n vika ja syy.

    1. Kapitalismi. Mammona. Turvataan oma tulevaisuus. Sipilä takoo rahaa perheelleen, Soini turvaa läskieläkevuotensa, kaikki VOKkien perustajat ovat rahan perässä, KETÄÄN noista ei kiinnosta yleinen turvallisuus tai Suomalaisten hyvinvointi. Miksi kiinnostaisi? Ihminen elää 70-80 vuotta jos hyvin menee ja isompi talo ja auto kuin naapurilla on paljon tärkeämpää kuin kansakunnan tulevaisuus. Muutama torille tapettu köyhä luuseri ja muutama sata raiskattua köyhälistön pikku äpärälutkaa ei tunnu missään. KUKA KÄSKI OLLA KÖYHÄ!

     1. Tähän voisi lisätä että entä jos Turun uhrit olisivat olleet Sipilän perhettä? Tai presidentin puoliso tavallisella ”tapaa tavallista kansaa torilla” tapahtumassa? Kun ei osu omaan ylemmistö, bättre folk, nilkkaan niin on ihan vitun helppoo huudella sieltä pressan linnasta diibadaabaa. Paasikivi ja Kekkonen olivat PRESIDENTTEJÄ, Niinistöä mä en laittaisi edes postimerkkiin. Te, Tasavallan Presidentti, otatte tasavallan suurpetturia Näätä Sipilää kädestä ja menette yhdessä soittamaan Turun uhrien ovikelloja ja pyydätte anteeksi. Ilman mediaa. Menette Suomalaisina rehteinä miehinä jota toivon teissä vielä hitusen olevan. Te viette pullaa ja kahvia kans, saatana.

     2. Muuten, jos suomalaiset sotilaat ja siviilit olisivat viime sodissa jääneet vain nyyhkimään ja ottamaan osaa suureen suruun ja toivoneet, että herra kyllä pelastaa, niin olisimme jääneet alakynteen hyökkääjille. Nyt kun päättäjät hännystelijöineen nyyhkivät ja totisin naamoin esiintyvät järkyttyneinä, se johtaa juuri samaan, hyökkääjät valtaavat maamme aivan rauhassa, kenenkään estämättä.

 1. Pahiten tässä vituttaa Sipilän ja Risikon lausunnot, täudellisiä idiootteja kumpikin. Päivällä lehdet kilpaa kirjoittivat että venäjällä puukotettu lähes kymmenen ihmistä,toivoivat varmaan että tekijä on ryssä mutta nyt kun ulkomailta saa lukea että Isis otti vastuun ei ole asiasta sen enempää kirjoitettu.
  Fakta on se että jos nyt suomesssa muslimit tappavat joka toinen päivä suomalaisen ei tämä hallitus tee mitään asian eteeen,pahoittelevat kilpaa ja on shokissa ja miettivät miten suojella pakolaisia suomalaisten vihalta. Ei mulla muuta.

 2. Terrori-iskun jälkeen pitäisi aina pitää ”panna ilman ehkäisyä” päivä, seurauksena 9kk päästä syntyisi enemmän lapsia mitä terroristi onnistui tappamaan. Tuo olisi pahinta myrkkyä terroristeille.

 3. Salekin jo hermostu kun kuulemma ihmiset ovat vihasia moisesta. Niin ja kuulemma suvakit kuten anssi mela on saanut viestejä kansalaisilta. Onkohan outipop saanut kannustavia kirjeitä.

  1. Joo, nämä muslimisankarit ovat keskittyneet kaikkein heikoimpien murhaamiseen, naiset ja lapset ensin, Näin siis kaikkialla maailmassa nämä sikamaisen uskontopolitiikan edustajat toimivat ja Suomen pässinpäät kirkon ja vapaaehtoistyhmien johdossa nuolevat terroristien persiitä.

   1. Eikös välimerellä kun kumivene puhkee niin ekaks lentää lapset yli laidan, sitten naiset. Miehet käyttää ruumiita kellukkeina. Se on fakta että maailman itsekkäin, paskin, omahyväinen eläin on muslimimies.

 4. Voi estää.Tarvitaan vain riittävästi väkivaltaa islamopaskoja ja heitä paapovia tahoja vastaan.Jos väkivalta ei estävästi toimi – sitä ei ole yksinkertaisesti käytetty riittävästi.

  1. Joo, muuten näin, mutta ne ihan ekat mereen heitettävät on tietenkin kristityt lapset ja naiset, sitten kristityt miehet, jos ovat jääneet kiinni uskonnostaan.

 5. Kovasti koettaa uskoa ja toivoa ja omalta osaltaan tätä paskaa vastustaa, mutta samalla vihreät on suositumpi kuin koskaan. Pelkään, että jollain uskomattomalla logiikalla Turun iskukin kääntyy vihreitten eduksi – nyt jo oli otsikoita, joissa kerrottiin, miten ihanat maahanmuuttajat yrittivät estää iskun, kun suomalaiset vain kuvasivat.

  Joku paljonkertovasti kommentoi, miten ihanan avuliaita maahanmuuttajamiehet ovat suomalaismiehiin verrattuna ja ihanat afrikkalaiset ovat pelastaneet kahdesti jopa henkensä – kommentoija siis pystyi kääntämään afrikkalaismiesten terrori-iskun afrikkalaismiesten ihanuuden julistamiseksi. Hieman on usko välillä koetuksella.

  1. Muslimi se siinä vaan toteutti islamia. Mitäs vitun huorat olivat torilla ilman burkaa ja ilman muutamaa miespuolista sukulaista puolustamassa siveyttään. Rangaistus on kuolema. Jos oikein tarkkoja ollaan niin olisi vielä oikein että kaikkien uhrien naispuoliset sukulaisetkin raiskattaisiin. Normipäivä islamilaisessa yhteiskunnassa, parasta vaan tottua siihen. Tänne tuuppaa noita aika runsaasti verrattuna kansamme kokoon. Kolmen keskisuuren pikkukaupungin vuosivauhtia. Ja jokainen musliminainen veivaa elämänsä aikana 15-20 kakaraa. Hakekaas taskulaskimet te pöljät.. Tätä menoa Suomi on muslimimaa alta aikayksikön.

  2. Kun ensimmäisiä taharrusvideoita Egyptistä näytettiin kertoi selostaja miten osa taharrustaajista esiintyi muka ”pelastajina” vieden naisen muka suojaan ja ullatus…
   Naista riepoteltiin elukkalaumassa edestaas kuin koirat puruluuta.

   Nyt pelastaja varmaan oli ihan aidosti asialla kun sai puukosta.
   Mutta mitä jälkeä ”pelastajamuslimit” loppupelissä tekevät suomalaiselle yhteiskunnalle jos fasistista islamkulttia ei kielletä vaan haalitaan maahan kymmeniätuhansia mielenterveysongelmia joita hoidetaan veronmaksajien laskuun koko geenivikaisen eliniän ajan?

 6. Ja Sipilän vellihousu julisti ihan viimeiseen asti että ”ei todistetta että olisi terrori-isku..”(varsinkaan islamilainen sellainen). Liekö korjaa taaskaan tulkintaansa?

 7. Suomi on ollut Irakissa mukana kouluttamassa sotilaita Isistä vastaan. On ollut ihan selvä homma, että myös Suomi on noteerattu terroristien tai siis salafistiMUSLIMIEN keskuudessa.

  1. Islamia ja muslimeja allaheineen eivät valemediat vahingossakaan mainitse näissä tutuiksi käyneissä murhissa, joiden motiivi on silkka rasismi suomalaisia kohtaan.

 8. Tukholmassa on parisataa marokkolaista katu”lasta”, jotka ovat pistäneet tavallisen tukholmalaisen elämän ryöstöineen, tuherteluineen ja huumekaupallaan jo niin hankalaksi, että poliisi on joutunut ”koventamaan” (siis ruotsalaisittain) otteitaan. Voi olla, että tämäkin osaltaa yllyttää Suomi-laiva -reissailua ikävin seurauksin. Toisaalta todella ihmetyttää kuinka näinkin moni (eri lähteet puhuvat jopa 500:sta) Marokon pakolainen (minä ruukasin käydä siellä pari kertaa vuodessa lomalla) vapaasti vällyilee Tukholman yössä ja kaikki tietävät huumekaupan ja rikollisuuden olevan pääelinkeinona näille nuorille miehille. Yhtä lailla ihmetyttää mikä vietävä tekee Afganistanin nuorisosta niin haluttua tavaraa meillä? Onko huumeet lopussa päättäjiltä? Mikä on Afganistanin päävientituote.. (näiden nuorten miesten ohella)?
  Ja kun noita Sipilän ja Risikon ensikommentteja asiasta luki, niin minä ainakin vakuutuin heidän olevan pilvessä.

 9. Varg Vikernes kertoo kuinka muslimeja tulee kohdella. Jos heille on ystävällinen ja reilu, he tulkitsevat sen heikkoudeksi.

  V. Vikernes: About Muslim Terrorists http://tinyurl.com/y92b54dj

  Mikä voisi sitten olla Suomen vastaisku. Ensimmäinen toimenpide olisi, että turvapaikan hakijat laitettaisiin tutkinnan ajaksi turvasäilöön. Jos tuloksena olisi hylsy, niin sitten laitettaisiin toiseen turvasäilöön odottelemaan poistoa maasta.

  Mutta edelläoleva ei riitä. Osa tulee maahan muka turisteina tai muuten vaan hengailemaan. Jos heillä ei olisi rajalla esittää uskottavaa syytä ja rahoitusta matkailuunsa Suomessa, niin sitten käännytys heti tai käännytettäville tarkoitettuun säilöön.

  Mutta tämäkään ei vielä riitä. Maassa on jo paljon laittomasti oleskelevia. Heidät tulisi poimia suoraan kadulta ja poistoon. Käytännössä tämä merkitsisi kaikkien karvaranteiden näköisten tarkistusta. Tästähän tulisi tietysti kauhea äbäwälä, mitä voidaan hyödyntää pistämällä rautoihin ja tyrmään.

  Mutta… mutta… Suomessa oleskelee myös laillisesti muslimeja. Heidät tulisi poimia tutkintaan, josta pääsee heti pois, jos suostuu poistumaan Suomesta.

  Tämä kaikki vaatisi ainakin 101 suomalaismielistä kansanedustajaa. Noh.. tämä oli nyt tällaista unelmointia. Mutta on hyvä unelmoida. Ilman unelmia ei tule todellisuutta, jossa unelmat ovat toteutuneet.

  1. Ei tämän tarvitsisi olla unelmointia.

   Tämä olisi suomalaista arkitodellisuutta jo kesällä 2019, kunhan vain suomalaiset viitsisivät nostaa perseensä tietokonetuolista ja mennä äänestämään Halla-ahon Perussuomalaiset reilusti yli 100 edustajan puolueksi, joka voisi muodostaa hallituksen yksin ja alkaa sanella, mitä tehdään ja miten.

   Eikä tarvitse kenenkään väittää, ettei näin voisi tapahtua: Unkarissa tapahtui juuri näin vuoden 2010 parlamenttivaaleissa. Lopputuloksen tiedämme. Ei se ole sen vaikeampaa. Mutta kun kerran niin emme halua tehdä, kuolkaamme sitten allahuakbaria ulvovien palleroiden puukottamina.

   Vai…?

   1. Unkari, Puola, Latvia, Eesti..näillä kansoilla on ylpeyttä ja MUNAA sanoa ei. Enemmän yhteistä meillä Suomalaisilla on kuin EU mailla. Juu yritettiin olla vitun inttörnässiönäääl, saatiin Euro saatiin käyrien kurkkujen kieltoja saatiin Kreikan velat ja nyt saatiin monta bussilastillista ihmisjätettä. Me olemme EUn köyhien maiden pikalainamaa ja kohta olemme muslimien kaatopaikka. Päättäjämme, heitä ei kiinnosta, audin takapenkillä ei ole runkkavia muslimeita. Se on meistä kaikista nyt kiinni: tehdään turvapaikanvalehtelijoille Suomi niin epämukavaksi että lähtevät täältä pois. Ei väkivalloin, me olemme älykkäitä terveitä ihmisiä. Pienet eleet riittävät, tämä kansa tietää miten kohdella toisia kylmästi. Me yritimme olla yhtä tyhmiä kuin muut euroopan maat, saimme raiskaajia varkaita ja murhaajia kiitokseksi. Nyt riittää. Kylmä, epätervetullut VITTUILU jokaiselle muslimivalehtelijalle.

 10. Minua todella jo vit-ttaa, ettei kukaan politiikasta vastuussa oleva myönnä omia virheitään ja kanna vastuutaan. Jokainen vain nyökyttelee totisella naamalla, että voi kun on ikävää, otetaan osaa ja ajatukset on siellä ja täällä. Ollaan shokissa yms yms yms ja muuta pask–aa. Onko suomalaisten ja eurostoliittolaisten päättäjien vastuuttomuus jotain uutta välinpitämättömyyttä, jota tukee kirkko ja muut yhtä pask. laitokset ja yhteisöt? Vitutt…aa!!!

 11. Kirjoitus ehdotuksineen kunnioittaa vain normaalia arkijärkeä. Moni on ajatusten takana.

 12. Islamin leviämistä Suomessa ei voida mitenkään estää, niin kauan kuin Sipilän, Risikon ja Soinin tapaiset isänmaanpetturit pitävät kiinni hillotolpastaan välittättä mitään muusta.

 13. http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005332889.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=ad12ce397ceb92a75d973f2a16594a2d

  Haastattelija: Supon Pelttari mainitsi, että turvapaikkamenettelyä käytetään väärin terroritarkoituksessa ja että suojelupoliisi on kertonut tästä mahdollisuudesta jo vuonna 2015. Johtaako tämä terroriteko joihinkin politiikan muutoksiin suhteessa turvapaikanhakijoihin?

  Risikko: ”Meillä on paljon keskusteltu tästä supon ja krp:n [keskusrikospoliisi)] kanssa. Olemme kyllä kaikki, krp, supo ja sisäministeriö ihan samalla puolella tässä keskustelussa.

  SF: Oliko tuokin vittu vastaus haastattelijan kysymykseen – saatana?

  Tyypillistä poliitikon vinkumista.

  Esitän kysymyksen: minkä helvetin takia aina tarvitsee sattua jotain ennenkuin edes aletaan keskustella, että tarttisko teherä jotain?

  Kaikki on ollut etukäteen tiedossa. Uhka-arviot olemassa. Silti tuo marokkolainen kusipää sai liikkua vapaasti tavallisen kansan seassa.

  Johtopäätös: Nykyiset päättäjät ovat joutavia pellejä ja ansaitsevat lähtöpassit. Tilalle täytyy saada ihmisiä, joille kansalaisten turvallisuus on numero 1 asialistalla.

 14. Kyllä nyt pellemedia hehkuttaa kuinka upeasti turvapaikanhakijat tai maahanmuuttajat ovat toimineet. Annas olla kun tapahtuu raiskaus tms, niin hyvä kun edes uutisoidaan.

 15. nuo marokkolaiset, jotka topivat torille kukkia, noudattivat vain islamin taqiyaa. Kohta he ovat tappamassa suomalaisia.

 16. ”Tämä selvitetään juurta jaksain. Yksikään kivi ei jää kääntämättä”, Risikko lupasi.

  Monikin kivi jää kääntämättä näiden vallassa olevien poliitikkojen tavat tuntien ja koko ajan lappaa lisää käveleviä aikapommeja maahamme notkumaan.

  Miksi piti sattua jotain ennen kuin kivien kääntämisestä aletaan edes puhumaan? Pellet.

 17. ”Sipilän puolestaan sanoi, että terroritekoa oli osattu odottaa, koska Suomi ei ole saari Euroopassa, jossa terroriteot ovat viime aikoina lisääntyneet.”

  Pelle mikä pelle.

  Montako terroritekoa Puolassa, Tsekissä, Unkarissa jne…? Kyseisissä maissa terroritekoja ei taideta odotellakaan…

 18. 1/ Rajat kiinni, 100% rajakontrolli päälle
  2/ Ei-asylmaista tulevat matut pitää käännyttää jo rajalla
  3/ IS- kannattajat välittömästi ulos maasta tai säilöön
  4/ Moskeijat valvonnan alle tai kiinni
  5/ Matu joka ei vuoden kuluttua tulostaan elätä itseään verollisella työllä poistetaan maasta
  6/ Perheenyhdistäminen vain jos matulla verollinen työ jolla pystyy elättämään koko perheen ilman yhteiskunnan tukia

 19. ”Suojelupoliisin terrorismin torjunnan kohdehenkilöitä on noin 350. Määrä on kasvanut varsinkin viime vuosina, vuodesta 2012 noin 80 prosenttia.”

  Mitä näitä vahtimaan? Ulos maasta tai vankilaan jos ei saada poistettua.

 20. Ulkomailla terroristeille jaetaan samantien kuolemantuomio tapahtumapaikalla eikä niitä jätetä valtion laskuun elätettäväksi tai riskiryhmään uusimaan tekosiansa. Onneksi Suomi on sivistysvaltio ja poliisi ei päätä kenenkään elämästä tai kuolemasta ja poliisit eivät tapa ihmisiä, mutta silti tässä nyt miettii, ansaitseeko Turun terroristi tuon kaiken hyysäyksen ja huolenpidon. Eiköhän terroristi ota aina riskin, että voi kohdata marttyyrikuolemansa.

 21. http://www.fiia.fi/fi/blog/462/satu_terroristeista/

  ”Terrorismin pelkoa on joskus verrattu murtomiesten ja aaveiden pelkoon: uhka on joko erittäin epätodennäköinen, tai täysin fiktiivinen, mutta tunne pelosta on kuitenkin aito. Vertaus osuu tänä päivänä arkaan paikkaan, kun katsoo pakolaisista käytyjä keskusteluja. Pakolaisille selän kääntämistä on perusteltu mm. sillä, että heidän joukossaan pelätään olevan myös terroristeja.”

  Nyt uhka on sitten realisoitunut Suomessakin ja ainakin kahdelle naiselle tuli hengenlähtö. Sanoisin, että on epätodennäköistä tai jopa fiktiivistä, että he palaisivat enää elämäänsä.

  Tuon tutkija-hutkijan lässytys epätodennäköisyydestä on pelkkää paskaa. Kun se henki lähtee, se lähtee, vaikka kyse olisikin epätodennäköisestä tapahtumasta.

  Länsimainen yhteiskunta on liian haavoittuva terrorismille. Sen todistaa juuri se, että Supo seuraa radikalisoituneita terroristiverkostoihin sotkeutuneita ihmisiä eikä vie heitä suoraan sen maan rajalle, josta ovat meille tulleetkin ja potki yli.

  1. Voit hakea mutta et saa. Sinun pitää hakea turvapaikkaa väittäen olevasi 1.1.2005 syntynyt syyrialainen. Ymmärtääkseni Ruotsi teki edellisen pääministerin aikana periaatepäätöksen, että kaikki sellaisiksi itseään väittävät saavat automaattisesti loppuelämän kestävän asyylin.

   Ellen vallan väärin muista, taisipa se pääministeri sanoa myös aivan avoimesti valtamedialle tehneensä tämän päätöksen rangaistakseen Ruotsin kansaa siitä, että olivat kehdanneetkin äänestää edellisissä vaaleissa Sverigedemokraternaa niinkin paljon.

 22. Toivoisin nostettavan esille sitä, että Suomeen piti tulla palautuskeskuksia, mutta Nerg ja kumppanit päättivät toisin:
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/211532-paivi-nergin-haastattelu-heratti-ihmetyksen-miksi-migri-ei-perustanut
  http://janneolsen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/228859-miksi-migri-ei-perustanut-palautuskeskusta

  Yhtään mitään ei tehty, vaan annettiin tuhansien potentiaalisten päänkatkojien vipeltää vapaana, ja nyt niitetään seurauksia. Valtamedian en muista tivanneen ketään vastuuseen tästä epäonnistumisesta, joten se jäänee ns. kansalaisjournalistien harteille

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.