Skip to content
Mainokset

Karlskogassa jättitappelu-50 uusruotsalaista otti yhteen

Kuvakaappaus 2017-08-20 19:55:38

 

Karlskogassa pidettiin lauantai-iltana jättimäiset tappelujaiset kun 50 uusruotsalaista laittoi painiksi kylän torilla. Skrantan torille kerääntyi satakunta henkilöä, lähinnä uusruotsalaisia ja jonkin verran ruotsalaisia sivustakatsojia. Klo 21.00 jälkeen liikehdintä sitten roihahti joukkotappeluksi. Itse tappeluun otti osaa viitisenkymmentä henkilöä.

Poliisi hälytettiin lopulta klo 21.30 aikaan paikalle ja tappelu loppui siihen. Poliisin ja ambulanssihenkilökunnan tehtäväksi jäi noukkia kentältä haavoittuneet. Kaksi miestä sai puukkohaavoja, toinen vakavampia, toien ei niin vakavia.

Tilanteen yhteydessä poliisi otti kiinni neljä kiivainta henkilöä kiinni, joista kaksi pidätettiin asian tiimoilta. Ritsivihkoon kirjattiin ainakin pahoinpitelyä ja murhan yritystä.

Poliisi ei halua kertoa keitä tappeluun osallistujat olivat, mutta Karlskogasta tulleen tiedon mukaan kyse on sekalainen joukko lähi-itä- ja afrikalaistaustaisia miehiä.

Mainokset

10 Comments »

 1. Olisipa syntynyt selvää jälkeä, niin olisi kantiksilla vähempi murheita ja murhia. Vaikka näitä moniosaajia koulutetaan miten karatea tai ampumista oppimaan, niin jälkeä ei vain synny. Onko oppilasaineksessa jotain vikaa???

  Tykkää

 2. Enempi soisin näkeväni naisia vastaavissa joukkotappeluissa. Toisi lisävärinää.

  Tykkää

 3. Sanokaa muuten, miksi mulle tulee näistä suomalaisista nk. tutkijoista aina mieleen professori Kari Suomalaisen luoma piirroshahmo erikoistutkija Rauno Murju? Kari osasi todella ennustaa maailman menon ja siksi hyysärisanomien punaviher-sekoomuslaisen johdon pirtaan ei sopinut niin älykäs ja itsenäinen piirtäjä.

  Tykkää

  • Vastasit itse oman kysymykseesi? Ja kyllä, Kari Suomalaista on myös minulla ja varsin monella muulla suomalaisella totisesti ikävä.

   Tykkää

 4. Ruotsin poliisi voisi myös käyttää vesitykkejä, loppuisi meinaan lyhyeen tuollaiset joukkorähinät, varsinkin jos niitä käyttää talvella. Munat hileessä kun on hiukan paha hillua! Onhan heillä sellaista kalustoa varikolla?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: