Sunnuntaikolumni: Tommi O. Pälve: Näin islamilainen terrorismi loppuisi länsimaissa

13

Kuvakaappaus 2017-08-06 01-13-42

 

Listaan 10 keinoa, joiden toteutuessa islamilainen terrorismi loppuisi käytännössä kokonaan. Ainakin sen epidemialuontoisuus loppuisi.

Tarkkailulistat

Tyypillisin islamilainen terroristi on henkilö, joka on ravannut lähi-idässä terroristiporukoissa ja sitten toteuttanut länsimaissa terroristi-iskun. On myös todella tyypillistä, että kyseinen henkilö on ollut tarkkailulistalla ääri-islamistisen taustansa vuoksi ja hänet on luokiteltu vaaralliseksi. Esimerkiksi Iso-Britannian viimeisimmän terroristi-iskun toteuttanut henkilö oli matkustaessaan lähi-itään todennut lentokentällä virkailijalle, että matkustaa, koska aikoo ryhtyä terroristiksi. ”Lomailunsa” jälkeen hän palasi Iso-Britanniaan ja alkoi listimään ihmisiä.
Ei ole mitenkään hullua väittää, että tuo isku olisi voitu myös estää ennalta.

Itse ehdottaisin, että ottaisimme paljon kovemmat keinot käyttöön. Valtaosa ääri-islamisteista on tullut tänne maahanmuuttajina, joten heidät voidaan myös poistaa. Perusteeksi tulee riittää se, että ajatusmaailma ei ole sovitettavissa länsimaalaiseen kulttuuriin. Sitten he, jotka ovat syntyneet täällä. Mielestäni heidät voitaisiin laittaa suljetulle osastolle ja pitää siellä kunnes radikaalit ajatukset (kuten, että ei-islamin uskoiset ansaitsevat kuolla) on saatu kitkettyä.
Huonoin vaihtoehto on, että meillä on tiedossa ihmisiä, jotka ovat käytännössä aikapommeja, mutta me toimimme vasta kun he ovat jo ratin tai aseen takana.

 

17202779_399405630426340_2270396694374346921_n

 

Muslimivakoojat

Suojelupoliisin on palkattava tavallisia muslimeja ja ex-muslimeja vakoojikseen. Heidän tehtävä olisi soluttautua muslimipiireihin ja raportoida Supolle. Esimerkiksi eräässä lehtihaastattelussa ex-muslimi kertoi ISIS-järjestön whatsapp-ryhmistä ja muista rektyrointikeinoista. Nämä tulisi tiedottaa Supolle mahdollisimman nopeasti. Oikeastaan juuri muslimien avulla olisi kaikista helpointa saada ääri-islamistit kiinni.

Kansalaisuus

Sellainen ihminen, joka liittyy vihollishalinnon armeijan riveihin, tulee menettää kansalaisuutensa. Jos esimerkiksi Venäjä uhkaa Suomea ja täältä alkaa porukkaa pomppimaan rajan yli liittyäkseen Venäjän armeijaan, ei meidän tule enää näitä tyyppejä kohdella suomalaisina, vaan maanpettureina ja loikkareina. Sama sääntö tulee koskea myös terroristijärjestöjä kuten ISIS, joka on julistanut sodan länsimaita, kuten Suomea vastaan. Aivan sama mikä henkilön syntyperä on. Jos hän liittyy vieraan vallan sotajoukkoihin, hän saa luvan olla tämän vieraan vallan kansalainen lopun ikäänsä. Suomeen ei ole enää mitään asiaa takaisin.

Sotiminen

Suomen tulee olla sitoutumaton. Olisi myös toivottavaa, että kaikki muutkin länsimaat jättäisi lähi-idän ja Afrikan rauhaan. Aina kun sinne on lähdetty sotimaan, tilanne on muuttunut vain pahemmaksi ja pahemmiksi.

Suomen nykytilanne on typerin mahdollinen, että osallistutaan sotaan lähi-idässä ja tehdään ääri-islamisteista meidän vihollisia ja samaan aikaan pidetään tänne rajoja auki, jotta viholliset voivat tulla tänne. ISIS on jakanut Suomessa paljon suomalaisten vastaista propagandaa, jossa kehoitetaan tappamaan ihmisiä. Ja on täällä yksi terroristi-iskun yritys jo ollut. On myös tapahtunut kaksi murhaa, jotka saattavat liittyä ääri-islamismiin. Tästä ei kuitenkaan ole takuita.

Integraatio

Integraatiopolitiikka on muutettava täysin. Kaikista kaksoisstandardeista on luovuttava. Ei erillisiä uimahallivuoroja muslimeille ja muille. Ei sovinismiystävällisiä asuntoja muslimeille. Ei lapsia eri uskonto- ja elämänkatsomusluokkiin.

Olisi tärkeää, että lapsia kohdeltaisiin yksilöinä. Tämän lisäksi kouluissa pitäisi olla enemmän avointa keskustelua, jossa opettaja heittäisi ajatuksia ja kysymyksiä korostaen, että vääriä vastauksia ei olisi. Näin voisi käsitellä myös ääri-islamia. Samoin draamakasvatusta olisi lisättävä peruskouluihin, jotta lapset ja nuoret olisivat enemmän aidossa vuorovaikutuksessa keskenään. Tämä vähentäisi radikalisoitumista.
Puhun todella paljon juuri lapsista ja nuorista, koska on tutkittu, että toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajataustaiset muslimit ovat keskimäärin paljon vanhollisempia ja radikaalimpia kuin vanhempansa. Tämä on huonoa kehitystä ja sen suunta on muutettava. Muutoin terrorismi tulee yleistymään länsimaissa moninkertaiseksi.

 

Migrants on wooden boat being rescued by "Save the Children" NGO crew from the ship Vos Hestia in the Mediterranean sea off Libya coast

Huostaanotto

Kaikki muslimivanhemmat, jotka kiikuttavat lastaan lähi-itään ”oppimaan kulttuuria”, tulee karkoittaa ja heidän lapsensa ottaa huostaan. Samoin huostaanottoa tulee alkaa käyttämään samoin kriteerein kuin kantaväestönkin lapsiin. Eli jos vanhemmat kasvattaa lapsestaan natsia, niin lapsi huostaan. Jos vanhemmat kasvattavat lapsestaan ääri-islamia, niin lapsi huostaan. Samoin esimerkiksi väkivaltaa kokevia tyttäriä tulisi ottaa tuhat kertaa herkemmin huostaan kuin nykyään. Ja väkivaltaisia vanhempia entistä herkemmin karkoittaa takaisin lähi-itään ja Afrikkaan.

Vihaimaamit

Ne vihaimaamit, jotka ovat saaneet porttikiellon muihin Euroopan valtioihin, ei saisi olla tervetulleita myöskään Suomeen. Me emme tarvitse tänne saarnaajia, jotka yllyttävät muslimeja väkivaltaiseen vallankumoukseen Suomen hallintoa vastaan.

Moskeijat ja yhteiskunta

Suurmoskeijaa ei tule rakentaa millään rahalla. Yhteiskunnan ei tule ottaa muslimeja erityisellä tavalla missään erikseen huomioon. Siihen, että henkilö tulee musta kaapu yllä työhaastatteluun tulee suhtautua samalla tavalla oli hakija ateisti tai muslimi. Ja kuka palkkaa lastentarhaan henkilön, joka pukeutuu mustaan kaapuun?
Jumalanpilkkalaista on luovuttava ja islamin kritisoimisen kutsuminen rasismiksi lopetettava.

Suhtautuminen islamiin

Monen terroristi-iskun kohde on ollut islam-kritiikkiin liittyvä. Kuten Tanskassa Sananvapausseminaariin tehty isku ja Ranskassa lehden toimitukseen tehty isku.

Tällaisten välttämiseksi meidän tulee arkipäiväistää islamin kritisoiminen ja islamin suoranainen pilkkaaminen. Esimerkiksi kristinuskon pilkkaan törmää lähestulkoon päivittäin ja siitä on tullut normaali asia. Muslimit pystyisivät katsomaan uskontoaan kriittisemmin, jos sitä käsiteltäisiin yhteiskunnassa samoin kriteerein kuin kaikkia muitakin ideologioita.
Tällä hetkellä yksittäiset henkilöt kritisoivat islamia ja ottavat sitten vastaan tappouhkauksia tai pahimmassa tapauksessa heidät tapetaan tai yritetään tappaa. Jos taas islamin pilkka olisi valtavirtaa, ääri-islamistit eivät voisi käydä yksittäisten henkilöiden kimppuun, vaan luovuttaa.

 

migrants-640x480

 

Humanitaarinen maahanmuutto

Rajavalvonta pitää palauttaa ja vapaa liikkuvuus -sopimuksesta irtautua. Jokaiselta maahan pyrkivältä on katsottava passi. Turvapaikkajärjestelmä pitää lopettaa kokonaan toimimattomana. Esimerkiksi juuri uutisoitiin, että Suomen vastaanottokeskuksissa majailee kansainvälisiä rikollisia, jotka syö ja nukkuu päivät ja rötöstelee yöt.
Järjestelmää selvästi pystyy käyttämään todella väärin. Se ei palvele tarkoitustaan.

Sen sijaan tulisi antaa enemmän tukea pakolaisleireille, ja jos me haluamme jatkaa humanitaarista maahanmuuttoa, se täytyy kohdentaa sataprosenttisesti kiintiöpakolaisiin. Nämä pakolaiset ovat kansainvälisesti hyväksyttyjen kriteerien mukaisia pakolaisia, eli heistä ei ole meille turvallisuusuhkaa. Kuten taas nykyinen turvapaikkajärjetelmä, joka päästää kaikki tulijat sisään, olivat he millä asialla hyvänsä, on meidän turvallisuudelle uhka. Kuten on nähty.

ISIS-järjestö lupasi pakolaiskriisin alkaessa soluttaa turvapaikanhakijoiden joukkoon terroristejaan. Mielestäni oli täysin järjetöntä, että jo heti tuon ilmoituksen jälkeen ei mennyt jokaisen valtion rajat kiinni.

 

 

 

Advertisements

34 thoughts on “Sunnuntaikolumni: Tommi O. Pälve: Näin islamilainen terrorismi loppuisi länsimaissa

 1. Vittu mitä paskaa. Terrorismi loppuu kun saadaan muslimit helvettiin. Miten? Helppoa: SOSIAALITURVA VAIN OMAN MAAN KANSALAISILLE. Apinoiden kaikki tuet pois.

  1. Joo eiköhän juuri nimenomaan sosiaaliturva ole se tekijä, joka houkuttelee tunkeutumaan tänne ilman mitään oikeaa syytä. Heti vaan poikki näiltä saatanan turisteilta!

   Seuraavaksi rahoittamallamme sosiaaliturvalla tänne on tunkeutumassa rikollisjengit, kuten:

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Satudarah

   http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708182200334696_u0.shtml

   Porukka pääsee aloittamaan rikolliset toimensa maassamme, meidän kustannuksellamme!

 2. Lähes hyväksyttäviäkin ajatuksia.Osa tosin menee kategoriaan: työnnetään pää syvemmälle muslimien persereikään voimavaraa nuolemaan ja teeskennellään että siitä on jotain hyötyä.Esim. vaikkapa ”sotiminen” – ei sillä ole mitään väliä onko Suomi jossain mukana vai ei.Islamopaskat itse ovat sen sodan julistaneet jo 1400 vuotta sitten KAIKILLE MUILLE.

  1. Juu, lisäisin vielä valemeedioiden vaikutuksen, mikä lisää vihaamme esim. ylenantoradiota kohtaan. Se kun meidän varoillamme levittää pask–aa silmillemme ja punavihreät toimittelijat suurilla palkoilla saavat haistatella meille päivästä toiseen, ilman pelkoa kilometritehtaasta.

   Kyllä sitäpaitsi valemeediot, ml. hyysärisanomat, on ihan metsässä, kuvitellessaan (?) meidän alkavan vihaamaan ulkomaalaisia. Eheeii! Me vihataan näitä hallituspoliitikkoja, kirkkoa ja muita persiin nuolijoita, joiden päätöksin, toimenpitein ja tekemättä jättämisin on aikaansaatu kantasuomalaisten turvattomuus omassa maassaan. Teitä me vihaamme ja hyvästä syystä!

 3. Yllä mainitut asiat/ajatukset eivät ole mahdottomia toteutettavaksi jo vaan maamme päättäjillä olisi todellista halua tehdä asialle jotain.

 4. Kuvissa näkyvät Afrikkalaiset eivät todellakaan ole tulossa hakemaan turvaa maastamme, vaan ovat suorittamassa invaasiota. Tyhmät päättäjät sallivat tämän hulluuden ja Euroopan valloituksen panematta vastaan. Ei ole Suomipoikakaan ollut valveilla. RAJAT KIINNI !

  1. Mitä ihmettä sinä sydämetön järkyttävä RASISTI selität!!!!!!???????? Tuossa on kolmekymmentä pientä lasta ja naista!!!!!!!!!!!!! Tulivat syyriasta veneellä Helsinkiin, eivät ole syöneet KAHTEEN VUOTEEN, siksi näyttävät aikuisilta neekerimiehiltä!!!!! Juuri sinun rasismin takia maailmassa menee huonosti!!!!!!!!

   1. Joo pieniä lapsia kaikki nuo mustat kumivenematkaatat, mutta ei ainuttakaan mustaa naista
    siinä ole mukana.Minä en vain perkeleelläkään käsitä mihin nuita pallopäitä Eurooppa tarvitsee ?Mutta jos kysyy vaikka Li Anderssonnilta tai Emma Karilta,ne on sitä mieltä,että nuista tulee
    pikku kurssin jälkeen hyviä kirurgeja Suomen sairaaloihin.

   2. En mie oo rasisti, mie oon tyhmä realisti. Voi olla, etten huonon näköni vuoksi nähnyt henkilöiden olevan nälkää nähneitä Afrikkalaisia naisia ja lapsia. Hyvä kun sie hippityttö korjasit virheeni. Tästä lähtien käytän suurennuslasia nähdäkseni paremmin, mitä porukkaa Afrikasta tulee Eurooppaan hädissään, apua ja turvaa hakemaan.

 5. On noissa teeseissä ihan ideaakin mutta yhteen haluan ottaa ihan erikseen kantaa. Se, että me Suomalaiset ollaan tappelemassa niiden omalla maaperällä niitä vastaan on vain järkevää. Mielummin jahtaan jidahistejä Afganistanissa kuin Turun torilla.
  Kaikki sinne ammutut ovat täältä pois.
  Muutoin ihan hyviä ideoita pienen viilauksen jälkeen.

  1. Samaa mieltä. Poistamalla maahamme laittomasti tunkeutuneet muslimit ja sulkemalla rajat uusilta tunkeutujilta sekä lähettämällä ammattimaisia erikoisjoukkoja taistelemaan islamismin syöpää vastaan sen kasvualueilla lähetetään viesti muslimeille kautta maailman:
   Suomeen ei teillä ole asiaa!

   Maahamme laillisesti saapuneille muslimeille viesti kuuluu:
   saatte olla maassamme niin kauan kuin käyttäydytte maamme tavalla. Jos kuvittelette voivanne aloittaa jihadin, me liiskaamme ne kuvitelmat saman tien. Valinta on teidän. Ellei kuulosta kivalta, voitte saman tien häipyä sinne missä sellaiselta kuulostaa. Takaisin ei ole tulemista.

   Mutta eihän näin voi tehdä; kaikki ne ”kansainväliset sopimukset”?! Unkari, Tshekki, Slovakia ja Puola ovat tietääkseni allekirjoittaneet ja ratifioineet kaikki TODELLISUUDESSA (eikä Petteri Orpon valeissa!) olemassaolevat kansainväliset sopimukset kuin Suomikin, mutta niinpä vain tekevät juuri tätä Tommi O. Pälven kuvailemaa politiikkaa. Kas, näissä maissa valtiolaivan ruorissa on valtiomiehiä, eikä politikoitsijoita kuten Suomessa.

   Ei tarvitsisi meilläkään olla. Ei tarvitse kuin keväällä 2019 mennä äänestämään Halla-ahon Perussuomalaiset reilusti yli 100 edustajan puolueeksi, kuten Unkarin kansa teki vuoden 2010 parlamenttivaaleissaan Perussuomalaisten kanssa käytännöllisesti katsoen identtisen Fidesz-puolueensa kanssa. Mutta jos ihan tosiaan ei kelpaa, pitää sitten vain jäädä jatkamaan tätä nykytilanetta Suomen kansan ja valtakunnan tuhoutumisen saakka.

   Sitäkö me oikeasti haluamme? Vai haluammeko sittenkin olla kuin sukulaiskansamme virolaiset ja unkarilaiset. Valinta kun on meidän ikiomissa käsissämme.

 6. Haavemaa, mikään ei tule oikeasti muuttumaan. Niin sekaisin koko väki mediamyllytyksessä jo on. Hattu syvemmälle seuraavaa iskua odottelemaan ja taas voivottelua kuinka tämä luonnonvoima meillä jyllää tahi tekninenvika kuten naapuri asiaa kommentoi. Erdokanilla vain puhdistukset suomen uutisoinnin mukaan menossa. Hänkin käyttää varmaa Omoa ja tulee puhdasta. Kaikki unohdetaan yksittäistapauksina…

  1. Olen täysin samaa mieltä siinä, että omasta äänestyskäyttäytymisestämme voisi hyvin seurata Perussuomalaisille sellainen äänivyöry, että ehdoton enemmistö eduskunnassa takaisi yhtä järkevän politiikan kuin Unkarissa nyt on. Kaikki siis riippuu meistä itsestämme. Liittykää nyt suurin joukoin Halla-ahon lipun alle viemään hyvää suomalaisten asiaa eteenpäin. Niin teen itsekin, niin kauan kuin tolpillani pysyn.

 7. Terve vaan, Tommi O. Pälve, ”kolumnisti”, kuka sitten lienetkin…
  Voisitko kommentoida tähän: blogisti Teemu Vehkala väittää vahvistamattomien tietojen mukaan, että Turun puukkoterrostilla olisi ollut iholleen tatuoituna ”Craft”-tunnus? Tuo Craft on entinen Blackwater, ja se kouluttaa ammattitappajia, toimeksiantajina ja rahoittajina niin Yhdysvallat kuin Israel.

  1. Arvailija on ilmeisesti sosiaalidemokraattien aivopesun uhri , Jatkaa samaa mantraa, kuin Palme aikoinaan, joka huusi satans mördare haukkuen USA:n ja Israelin . Palme aloitti tämän Palestiinalaisten tukemisen ja koko maailman halaamisen. Joten minun syytös kohdistuu sosiaalidemokraatteihin maailman tilanteesta. Olen sen verran iäkäs, joten olen nähnyt sen ajan, kun Palme vaikutti Ruotsin ja koko maailman politiikassa. Olemme nyt saaneet nähdä se, että kulttuurien sekoittaminen aiheuttaa ainoastaan sekasortoa.

   1. Sosiaalidemokraatit olivat melko tolkullisia ihmisiä ennen Palmea. Tage Erlander oli täysin eri ihminen kuin maanpetturi Palme.

 8. terrori-iskussa kuolleita jihadistien ruumiita ei pidä luovuttaa omaisille vaan ruumis nimettömään monttuun tai mereen ilman imaamien rukouksia.

 9. Uskomatonta palturia!
  Jihadistit ym onnenonkijat ei tule tänne jos heille EI MAKSETA asunnonvuokria,bussilippuja,syömisiä jne ollenkaan.
  Tai ainakaan samassa mittakaavassa niitä ei tulisi tänne.
  Ja jos politikoilla olisi älyä olla kutsumatta niitä koteihinsa…
  Sama homma suomalaisilla narkkareilla/alkoholisteilla,heillekin sossu maksaa asuntojen vuokrat loppujen lopuksi,nekin sais jättää maksamatta,siltojen alla on vielä tilaa.
  Samoin kaikenmaailman sukupuolenkorjaukset,nekin valtio maksaa.
  Näillä jo säästettäisi monta miljardia vuosittain.

 10. Ongelmana islam. Miksipä se siitä muuttuu. Se alistaa, pyrkii ylivaltaan. Terrori on vain yksi ilmentymä. Meidän on eristäydyttävä, koska milloinkaan ei sen kanssa tulla toimeen, ei ole tultu eikä tulla. Paha vaan, että käärme on jo paratiisissa. Osa meistä sitä syöttää, osa kuvittelee pystyvänsä sen lumoamaan. Tappaa sitä ei kyetä. Kyetäänkö karkoittamaan edes Tommin reseptilla?

 11. EUstä ulos jos se ei salli kansalaisten turvallisuuden nostamista sanoo:

  Jos tämän toteutamme loppuu suurimmalta osalta halu tulla tänne. Ei kuitenkaan sulje pois niitä jotka tulevat työtä tekemään (aloilla jossa on työvoimapula) ja elämään ihmisiksi. Maa muuttuu myös aikaamyöten epäkiinnostavaksi terroristeille koska helpompiakin kohteita löytyy:

  1/ Rajat kiinni, 100% rajakontrolli päälle
  2/ Ei-asylmaista tulevat matut pitää käännyttää jo rajalla, muut tutkitaan ja harkitaan tapaus tapaukselta, nopea käsittely
  3/ IS- kannattajat välittömästi ulos maasta tai säilöön
  4/ Moskeijat valvonnan alle tai kiinni
  5/ Matu joka ei vuoden kuluttua tulostaan elätä itseään verollisella työllä poistetaan maasta, se vuosi on käytettävä kokopäivätoimiseen työnhakuun ja kielen opiskeluun jos ei työpaikkaa jo tullessa ole
  6/ Perheenyhdistäminen vain jos matulla verollinen työ jolla pystyy elättämään koko perheen ilman yhteiskunnan tukia. Vuoden kuluttua perheen saapumisesta pitää saapuneilla perheenjäsenillä yli 18 v. olla verolliset työpaikat.
  7/ Pakollinen karenssiaika ja kansalaisuustesti kaikille kansalaisuutta hakeville. Kansalaisuus voidaan myös tarvittaessa ottaa pois.

 12. ”Suomen tulee olla sitoutumaton.”
  – Tässä kohtaa olen samaa mieltä. Mikäli Suomella pitää olla esikuva, olkoon se mieluiten Sveitsi, ei äärivasemmistolainen Ruotsi tai velkaansa uppoava USA. Libya oli parempi maa Gaddafin aikana, mutta tämä syrjäytettiin, koska Gaddafi halusi luopua petro-dollarijärjestelmästä. Mitä taas tulee terrorismiin niin kannattaa pitää mielessä että sekä Tukholman että Turun terrori-iskujen tekijät olivat ns maltillisista ja melko vakaista islamilaisista maista lähtöisin.

  1. Niin muuten olivat hyvin kotoutuneita, maltillisia ja erittäin mukavia ihmisiä nekin, jotka tekivät New Yorkin massamurhat. Siis näin naapurit arvioivat jälkikäteen murhaajia ja ihmettelivät kovasti, että miksikäs he näin tekivät. No sama se meillä on, vaikka miten kotoutetaan jne, niin mitä vain voi odottaa tältä porukalta, jos ei ajeta maasta.

   1. Niin – ainahan ne ovat.Vai muistuuko mieleen yksikin tapaus jossa muslimijoukkomurhaaja olisi ollut jotain muuta kuin: mukavan oloinen,iloinen ja välitön,rauhallinen,pidetty,ei kovin uskovainen,maallistunut,jnejnejne??Kaikki edellämainitutkin nimittäin ovat Suomalaisista paskamedioista otettuja kuvauksia muslimijoukkomurhaajista.Yhtään kuvausta noista biojätteistä ei paskamedioista löydy joissa heihin ei olisi liitetty kaikkia ihqdaa attribuutteja ja sitten ajan kanssa sen todellisen uhrin asemaa muiden muslimien mukana.Sama on käynnissä jo Turun joukkomurhan kanssa – alkaen siitä että puhutaan jostain perkeleen onnettomuudesta,sarjapuukotuksesta tms. tekoa vähätellen.Muslimit ovat sankareita,Suomalaiset ali-ihmisiä jotka vain kuvasivat kameroilla jnejne.Ensi viikolla muslimit ovatkin jo ne ainoat todelliset uhrit.Paskamedia on kansan vihollinen ja sen toimittelijoita on ryhdyttävä kouluttamaan kovin ottein.

    1. Joo,iltasanomat varsinkin ja yle kertoilevat jatkuvasti milloin ahmed,said,yussuf,mohammed tai joku abdullah on melkein saanut puukkomiehen kiinni. Niinkö ei suomalaiset olisi tehneet mitään.
     Aivan uskomatonta miten toimittelijat yrittää nyt kirjoitella miten ihanaa ko nämä musulmaanit auttoivat haavoittuneita.

     1. Ties vaikka nämä mainitsemasi Ahmedid olivat puukkomiehen kavereita, sillä Hollantilainen turisti kertoi Hollannin medialle nähneensä useamman kurkunleikkaajan torilla.

      1. Haluan vielä korostaa jos joku käsitti minut väärin: Mielestäni oikea määrä islam-taustaisille maahanmuuttajille Suomessa on 0.0 riippumatta siitä ovatko he maltillisia vai eivät.
       Maailmassa on todella monta islamilaista maata, joten muslimit voivat maahanmuuttajiksi ryhtyessään muutta niihin

 13. Ex-Ylipoliisipäällikkö varoitti jo kauan sitten näistä kielteisen päätöksen saaneista islamilaisista henkilöistä. Heidät tarvitsisi saada varsin nopeasti kotimaihinsa, siis pakko/tai muiden keinojen avulla, mutta pois maasta reippaasti. Sen enempää Brysselistä kyselemättä. Koska tätä hullutusta ei voi näämmäs kovin nopeasti lopettaa (vrt. neuvostoliitto), voisimme tehdä ainakin sitä mitä varmasti on omissa käsissä, nopeasti. Israel on paininut ongelman kanssa vuosikymmenet, menettäen paljon kansalaisiaan, täysin sivullisia uhreja tälle järjettömyydelle. Järjettömyydelle, jota euroopassa ihannoidaan ja tuetaan vasemmiston ja osin vihreiden toimesta (poislukien Pentti Linkola).-Outoa on, että vaikka itsemurhapommittaja taktiikka olikin ajatollah Khomeinin (shiia) ideoima (varsinkin lapsia ja radiolaukaisua hyödyntäen), niin sunnien salafistinen suuntaus sen kuitenkin pää-asiassa otti käyttöön, eikä esim. Hisbollah taistelujärjestö.- Saattaisi kuulostaa vähän hullulta, mutta Pamela Gellerin (Am.juutal.) mukaan suurin kärsijä/uhriväestö on kuitenkin islaminuskoiset itse, mukaanlukien palestiinalaiset, jotka eivät käsitä, ettei osoitteettomalla terrorismilla ole luotu valtioita maailmassa, vaan työnteolla ja järjestyksellä. Sisäisen hedelmättömän vihan voi siten ehkä purkaa, kateuden antamalla voimalla, mutta ei muuta. Islamin maiden on kehityttävä. Muuttoliike Eurooppaan on heille vielä tuhoisampi kuin meille kristityille maille. Kun he eivät sitä ymmärrä, meidän tulee se lopettaa. Mitä piammin, sen parempi, rasismi huutojen kera tai ilman. Yhdentekevää.

  1. Seuraavaksi inuiitit, hawaijilaiset, njyyjoorkkilaiset, gotlantilaiset, islantilaiset, jaappanin porukka... sanoo:

   Miksi ihmeessä päästetään marokkolainen maahan sisälle hakemaan turvapaikkaa? Miksi? Kun kerran tiedetään että päätös tulee olemaan jokatapauksessa EI.

 14. Ajatuksia ja ideoita meillä voi olla kuin alkemisteillä, mutta mistäpä löydetään se voima niiden toteuttamiseen. Tuntuu, ettei järki auta eikä uho. Mikä sitten?

 15. ”… Oikeastaan juuri muslimien avulla olisi kaikista helpointa saada ääri-islamistit kiinni.”

  Lopetin lukemisen tähän. Ei ole siis muuta kuin monisanaisuutta tiedossa.
  Hyysäripuheita tuommoiset hourailut.
  Lukiotytön kirjoitelmaa edessä silleen että hei ku ny mä kekkasin.

  Loppuu, kun islami kitketään ensin Euroopasta, sitten maailmasta.
  Kertakaikkisesti.

 16. Nyt politikot niittävät sitä viljaa jota ovat pari vuotta kylväneet ja se ei ole todellakaan syömäkelpoista. Ollaan silmänurkat kosteina ja suu ympyrkäisenä ääni väristen tiedotustilaisuuksissa ja ihmetellään miten tässä näin kävi. On ne tyhmiä pahvipäitä ei muuta voi sanoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.