Älä usko kaikkien foliohattujen teorioita Turun tapahtumista

13

Ympäri nettiä kiertää tällä hetkellä raivoikas vastalause Turun Sanomien juttua vastaan, jossa muuan turvapaikanhakija nostettiin sankariksi, mutta suomalaista ei. Vastalause on herännyt siksi, että ulkomaalainen on nostettu sankariksi, mutta ennenkaikkea siksi, että kyseinen ulkomaalainen ei olisikaan sankari vaan munia kaiveleva heppu, joka ei tehnyt tilanteessa mitään.

Kun katsoo niitä kuvia, joita on saatavilla, huomaa, että tilanteita on kaksi. On olemassa tilanne, jossa selvästi suomalainen ja toinen mies auttavat maassa kyljellään makaavaa naista. Tilanne tapahtuu jalkakäytävällä. Suomalainen mies pitää naispuolisen uhrin kaulalla kätttä ja nainen makaa kylkiasennossa maassa. Suomalaisen miehen vierellä maassa on toinenkin mies.

Tässä filmissä sankariksi nostettu turvapaikanhakija mies seisoo epätietoisen näköisenä vieressä. Hän ei tee mitään, toisaalta itse tilanteessa hän ei voisi tehdä enää mitään. Koko väite Turun Sanomien jutun valheellisuudesta perustuu tähän filminpätkään. Munia kaiveleva ulkomaalainen nostettiin sankariksi.

Jos tilanne olisi vain tuo, silloin Turun Sanomien juttu olisi eittämättä virheellinen. Filmi alla:

 

 

Sitten on olemassa kuva, joka on otettu aivan toisesta paikasta. Kuva on kadulta, ei siis jalkakäytävällä. Paikalle on saapunut ambulanssihenkilökuntaa. Tilanne on jo selvästi ohi tai se ei ainakaan ole hengenvaarallinen. Tässä kuvassa taas ei näy aiemmassa filmissä näkynyttä suomalaista auttajaa, jolla filmissä on siis harmaa paita ja punaiset housut.

Kuvassa uhrilla on sidettä päälaessa, mahdollisesti alempana niskassa, mutta sidettä ei ole kaulassa, josta verenvuoto tapahtuu filmissä olleelle naiselle, jota suomalaismies auttaa. Kuvasta huomaa selvästi, että se on aivan eri paikasta kuin filmille taltioitunut tilanne ja uhri on aivan eri kuin filmillä oleva uhri.

Kuva:

 

pic_5_3622874_k2325948_651

 

Ihmiset ovat pahoittaneet niin mielensä kun ulkomaalainen on nostettu sankariksi. Turun Sanomien artikkelin kirjoittaja kertoo kysyneensä suomalaiselta mieheltä haastattelua, mutta hän oli kieltäytynyt siitä. Suomalaiselle siis tarjottiin mahdollisuus sankarin rooliin, mutta hän kieltäytyi siitä.

Nyt kannattaa vaan pitää hieman malttia ja olla kuuntelematta kaikkein pahimpia öyhöttäjiä, joita näyttää olevan liikkeellä. Kylmäpäinen toiminta ja harkinta ovat parasta, rääkyminen kaikkien foliohattujen tahdissa ei johda mihinkään.

Advertisements

47 thoughts on “Älä usko kaikkien foliohattujen teorioita Turun tapahtumista

 1. Mikä suhun on iskenyt? Jokin virus?
  Missä kohtaa tuossa on foliohattua?

  Se, että suomalainen ei halunnut sankariksi, niin miksi sankari piti hakemalla hakea?
  Ja montahan nuita tuntukin löytyvän. Hassania ja ahmettia joka lähtöön.
  Miksi näistä sitten riittää juttua oikein kukkakimppuja myöten?

  Kerropa se.

  Jos oikea sankari ei halunnut julkisuuteen, olisi media voinut kuitata asian sanomalla, että ohikulkijat auttoivat parhaansa mukaan. Ehkä jotain yksityiskohtaa mausteeksi.
  Vaan ku ei. Matut pelasti koko Turun karmeudelta, jota ei olisi tapahtunut ilman matuja.

  1. Kyllä niistä matuista nyt todellakin meuhkataan. Mutta sitten kun ne tekevät jotain rikollista jonka suinkin voi salata, niin se salataan. Pateettista.

 2. Niin tai näin niin se ei muuta sitä, että valtiovalta toimii kansalaisiaan kohtaan uskomattoman törkeästi. Supo on seuraamassa satoja terrorismiyhteyksistä epäiltyjä henkilöitä ja se ei vaan yksinkertaisesti käy järkeen.

  Terrorismin tukeminen ja kaikki yhteydenpito terroristien kanssa tulee johtaa välittömään karkoitukseen. Ihan samalla tavalla kuin pelkkä vitsaileminenkin pommista lentokoneessa johtaa ankaraan edesvastuuseen.

  Kenkää jihadisteille!

  Sipilä & co on selvästi epäpätevä joukko pitämään huolta kansalaisten turvallisuudesta. Heidät pitää äänestää huisin vit…n !! Mitä pikemmin sen parempi.

 3. Mitä minä ihmettelen on miten TYKS on päästänyt vakavasti loukkaantuneen Kauppatorin Sankari-Hassanin torille ihmishälinään ja tungokseen peittämättä hänen kätensä tippakanyylin kolmitiehanaa? Normaalisti hana peitetään siteellä koska se voi tarttua johonkin kiinni jolloin koko kanyyli saattaa liukua ulos verisuonesta. Onko TYKSin hoito huonontunut vai onko hän itse kaivanut sen esille median nähtäväksi?

  Toiseksi ihmettelen miten media raportoi Hassanin olevan vasemmanpuoleisesti halvautunut. Silti hän nousee rullatuolista seisomaan vain lievällä tuella vyötäröstä! Seisominen ei todellisuudessa toispuolihalvaantuneelta onnistu kuin vasta ehkä pitkällisen kuntoutuksen jälkeen ja apuvälineitä käyttäen. Joten tokko kyseessä on mikään halvaus vaan lähinnä tuntohäiriö.

 4. Kyseessä on kaksi eri uhria, eri paikoissa mutta samalla kadulla. Ruutupaitamatu on ilmeisesti hyörinyt molemmissa tilanteissa. Ehkä hän kuuluu niihin jotka ajoivat teroa takaa Kauppatorilta Puutorille? Tai sitten ei. Samantekevää.

 5. Kyllä tuo mädättäjämedia on jo osoittanut valehtelevansa systemaattisesti aina kun kyseessä on heidän paapomansa islamonatsit – Joten jos tilanteessa on yhtään mitään epäselvyyttä varmempi veikkaus on aina että mädättäjämedia valehtelee.Aina.

   1. Umman jäsen joka pyrkii lebensraumin hankkimiseen dar al-islamille koraanin ja hadithien oppien mukaisesti.Se että et ole termiä kuullut ei yllätä.Vaikea sitä on varmastikaan ollut kuulla sinne islamonatsin peräaukkoon kun olet voimavaranokareita sieltä nuollut.

    1. Oho tulipa äkäinen teksti pelkästä kysymyksestä. Onko tuo siis joku ”aitojen maahanmuuttokriitikoiden” termi jolla yritetään jotenkin yhdistää ählämit, eikun anteeksi islam, kansallissosialismiin?

     Euroopassa on monia kansallissosialistisia/nationalistisia järjestöjä(huom, puhun aidosta oppositiosta en salonkikelpoisista sionistien nuoleskelijoista). Osaatko kertoa ovatko hekin islamonatseja? Vai mikä se toinen termi oli….islamfasisti tai joku vastaava :DD Yhtä naurettava kuitenkin.

     Kansallissosialismi = euroopan tulevaisuus
     Islam/kebabit/neekerit/valittu kansa = pois euroopasta

 6. Eihän Turkkarikaan voi nostaa sankariksi isänmaallista henkilöä. Vaatetus (kansallis sosialismiin viittaava/parioottinen/isänmaallinen) on silkkaa myrkkyä suvakeille ja valemedialle.

  Onneksi meillä on näitä Valemedian ”äärioikeistoksi” kutsumia henkilötä jotka pitävät kansalaisten puolta. Poliitikot kun eivät sitä halua tehdä.

  Ja juuri tämän vuoksi eim. Vastarinta halutaan kieltää, vaikka se ei ole edes yhdistys ja vaikka kielto rikkoo Suomen perustuslakia sekä Euroopan unionin direktiivejä. Samalla kannetta ajaessaan Suomen poliisihallitus ylittää toimivaltuutensa, mutta sehän ei edes oikeuskansleria kiinnosta.

  1. TS ja toimittaja antoivat Ahmadin valehdella aika monesta asiasta.
   Kirjoitin alempana sinulle kommentin jossa listaan Ahmadin epäuskottavia valheita.

 7. Kunnia niille kenelle se kuuluu. Suuri kiitos auttajille tasapuolisesti. Mutta ei tyhjännotkujalle.

 8. nämähän kaksi juoksi torilta perässä+tämä ”ulkomaalainen” ja ei se nyt ihan eri kohassa ole kun sama musta auto kuvissa

 9. Ruotsin ”YLE” (SVT1) otsikoi sunnuntai-iltana Turun tapahtumien pääuutisen näin:
  ”Rasismi huolestuttaa Turussa” (Rasism oroar Åbo).
  Hohhoijaa – sehän se pääasia, kerropa uhrien läheisille kuinka se rasismi nyt taas huolestuttaa.
  Ihan lyhyesti vain: mikä näitä valtamedioita ihan tosissaan vaivaa?

  1. Islamismi/terrorismi ei huolestuta mutta rasismi huolestuttaa. Se on rasismia jos ei halua pilatuttaa omaa maataan!

 10. Minulle ihan sama kuka siellä on ollut sankari. Mutta millaistahan tekstiä TS:n kommentointipalstalle / toimittelijalle olisi tullut, jos olisi nostettu Thor Steinarin vaatteissa kulkevan auttajan sankariksi?
  Olisiko siitä syntynyt hyväksyttävämpää öyhötystä?

  1. Heh heh, TS-toimittaja kirjoittaIS(IslamicStateTM) palvovan artikkelin sankarinatsien ja muslimien yhteistyöstä ja ihastelIS(TM) natsien hienoa kulttuuria ja kaasuunien teknisiä innovaatiota jotka vähentäIS(TM) hiilidioksidipäästöjä.
   Berner antaIS(TM) lausunnon islamonatsien kanssa Merkkelin johdolla solmitusta pohjolan junaliikenteen yksityistämissopimuksesta muslimikuljetusten tehostamiseksi(aasivaunuTM) ja vastuunkanto(TM) toimIS(TM) kuin sveitsiläinen kello.
   Orpo kertoIS(TM) miten suomalaisille on jatkossa tarjolla edukkaita IS(TM)-eutanasiapalveluita marokkolaisilta asiantuntijoilta Merkkelin myöntämällä ilmaisella tuhkauspalvelulla(TuhkatkinPesästäTM) jonka ansiosta Marokko metsitetään suomalaisen tuhkan avulla.
   Ja tuossa jutussa ei edes olIS(TM) propagandaa vaan silkkaa faktaa joten toimittelijan ei tarvitsisi valehdella…

 11. Kaverihan seisoo ihan yhtä tumput suorina alemmassa kuvassa kuin ekassa videossakin, josta kuva oli otettu! Hyvä valtamedia (lue valhemedia), kun leivoitte kaverista sankarin!

 12. Ymmärrystä tapauksesta selventää, kun katsoo kuvat tapahtumasta. Kuvia pääsee katsomaan alla olevasta linkistä. Foliohattu päässä tarkoittaa, että mesotaan harhoissa – mutta nykyään valheissakin ihan tarkoituksella.

  Ja muuten, sumuttelijoiden motiiveja vasta kannattaakin yrittää tarkastella. Rahan himo ja typeryys mainitaan usein, mutta se kaikkein alhaisin ja mieltä kääntävin tollomotiivi on varmaankin vain halu liittyä kaveriporukkaan ja pysyä siellä. Ihan sama juttu kuin koulukiusaajilla ja työpaikkakiusaajilla: halu olla yksi joukosta, halu varmistaa oma selusta, halu madella röyhkeimpien edessä. Alhaista siksi, että tuollaisella kritiikittömällä käytöksellä edesautetaan valtaisia yhteiskunnallisia muutoksia ollenkaan tajuamatta omaa osallisuutta horrorterror- näytelmässä. Kiusaajillahan on aina se räksyttävä hovinsa ja lisäksi vielä yhtä lailla moraaliton vaiti pysyvä, ja siten kiusaajia tukeva, ulkopiirinsä. (Sanan kiusaaja paikalle piti nyt sitten istuttaa se foliohattu-sumuttelija.)

  http://beta.oikeamedia.com/o1-35011

  1. Siis oikea sankari ei ollut TSlle salonkikelpoinen koska ehkä rasse, nasse ja fasse.
   Niinpä laitettiin 100% teksti- ja kuvafokus paikalla olleisiin matuihin mikä myöskin plussaa hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa.

 13. Ennen sitä toimittaja sentään sai kirjoittaa mitä luikuria tykkäsi. Nykyään kaiken maailman kuvatallenteet ovat rajoittavat vapaan lehdistön toimintavapautta. Pitäisi valehdella niin taitavasti, ettei ammattitaito kaikilla tahdo riittää. Totuuden nimissä sanottava, että tiedotus ja uutisointi ainakin teki parhaansa tässä Turun tapauksessa eksyttääkseen kansalaisen sivupolulle.

 14. Naisella samat vaatteet. Sama auto kuvassa, sama liikennemerkki ja kaikenlisäksi talon sama ovi on saman värinen. Onko uhria siirretty vai onko samassa kohtaan puukotettu kahtanaista? Mutta miksi media ei huomioinut suomalaisiakin auttajia, koska yksi oli kai ”äärioikeistolainen” paidasta päätellen.

 15. ”Kuvassa uhrilla on sidettä päälaessa, mahdollisesti alempana niskassa, mutta sidettä ei ole kaulassa, josta verenvuoto tapahtuu filmissä olleelle naiselle, jota suomalaismies auttaa. Kuvasta huomaa selvästi, että se on aivan eri paikasta kuin filmille taltioitunut tilanne ja uhri on aivan eri kuin filmillä oleva uhri.”

  Se mitä noista kuvista selviää on se, että ensin matu on ihmettelemässä uhria jalkakäytävällä ja sitten farkkubemarin toisella puolella toista uhria.

 16. Johan nyt sokkeenkin pitäis nährä että valkoisen pakettiauton takana ajotiellä istuva vanhempi, tukevahko, silmälasipäinen nainen ei ole sama kuin hoikempi ja nuorempi nainen hihattomassa jakussa/liivissä verilammikossa jalkakäytävällä.

 17. Jos tarkastelette tämän turvapaikanhakijan kertomusta Turun Sanomista sekä katsotte tuon MV:n videon, huomaatte pian, etteivät videon tapahtumat osu yksiin TS:n tekstin kanssa. Turvapaikanhakija oli kertomuksensa mukaan koko ajan joko juoksemassa aivan puukottajan perässä tai auttamassa viimeistä ja toiseksi viimeistä uhria. Missä välissä hän siis ehti seisoskella vierellä suomalaisen auttaessa tuntematonta uhria?

  Video ei todista, etteikö turvapaikanhakija olisi auttanut jotakin uhria, näin hän on voinut tehdä. Sen sijaan se kyllä näyttäisi vahvasti todistavan, etteivät tapahtumat myöskään edenneet tavalla, jolla ne on kuvattu Turun Sanomien ylistävässä artikkelissa.

 18. Ja yks arabi sankari kiirehti sanomaan, että oli 20sek päässä, et ois saannu murhaajan kiinni, voi vttu. Ei ois ees saanu matumurhaaja tämä läski kiinni.

 19. Mua Paavo häirittee ettei näissä matusankari tarinoista ole juuri mitään järkeviä todisteita, kaikenlaista rullahuulta on kyllä raahattu median eteen kuin tilauksesta muttei näytetty mitään kovaa faktaa. Yhden kuvan olen nähnyt puukotetusta etnisestä miehestä. En todellakaan halua olla minkään vihervassaritoimittelijan sanomisen varassa.

  Mitä tulee tähän Turun sanomien tapaukseen niin en usko noin köykäsellä puheella, toimittaja kyllä esittää kunnon todistusaineiston mikäli sellaista on.
  Musulmaaneille tuollainen liioittelu omista asioista on ihan tyypillistä, seurasin kerran afganistaniin liittyvää dokumenttiä ja hyvin äkkiä kävi selväksi että niiden puheet kannattaa jättää omaan arvoonsa kunnei kerran mihinkään voi luottaa.
  Samaten seurasin paikallisessa baarissa kuinka läheisen pakolaiskeskuksen miehet valehtelivat naisille työpaikkansa antaakseen paremman kuvan itsestään, veikkaisin pillun olleen mielessä.
  Kaveri sattuu olemaan töissä kaupassa jossa pakolainen väitti olevansa töissä, vahvisti olettamukseni oikeaksi, lipeviä juttumiehiä ovat vaan.

  Epäilen tämän afgaanin motiiviksi pelkästään oman aseman parantamisen turvapaikkahakemuksen käsittelyssä.

  1. Paavo ei ole tainnut tutkia asiaa ihan perusteellisest, tässähän tuodaan hyvin esiin TS:n jutun epäjohdonmukaisuudet ja mahdottomuudet.

 20. Vieläkun joku osaisi kysyä tältä sankarilta oikeat kysymykset: ”mistä tiesit olla torilla”, ”asutko lähellä tekijää” ja ”tiesitkö tekijän ennalta”.
  Toisarvoista olisi kysyä kalasteletko urhoollisuudella lisäpisteitä asyylipassiin?

 21. Jos onnistuu saamaan käsiinsä tuon virallisen teurastuspäivän jälkeisen TS-paperilehden, näkee yhdellä silmäyksellä kaiken. Pääkirjoitusta myöten.
  Kiduttaja – teurastaja häivytetään hiljaa taka-alalle, kun pelolle ei vaan saa antaa valtaa.

  Suoranaisia valheita matu-auttajista kerrotaan, tämä näkyy helposti ristiriitaisista faktoista tai pitäisikö sanoja tarinoinneista.
  Nämä feikkitarinat on rakenneltuja.

  Näinkin alas voidaan vajota lehdenteossa. Kansa on kuitenkin jo vastannut tähänkin vedätysyritykseen. Medialukutaitoinen suomalainen näkee tällaisten läpi helposti.

 22. Turun sanomien toimittelija härkönen on saanut kannustavaa palutetta kansalisilta. Syyttää halla-ahoa ja MV lehteä, kuinkas muuten.

 23. Missä on se kuva, jossa ulkomaalainen on uhria auttamassa? En minä ainakaan löytänyt sellaista tästä artikkelista.

  1. Tässä on kuva kadusta kun poliisi on tullut paikalle useammalla autolla:
   https://es.fi/nm/5kh5ca9q/kebab.jpg

   Alkujaanhan oli siis vain yksi auto jonka poliisit pysäyttivät terroristin mutta heti sen perään tullut muita poliisiautoja..

   Ahmadin punaista paitaa ei näy kuvassa eli Ahmad ei ole tuolloin tuolla alueella,

   Kurkkuun puukotettua naista (talon vieressä kuvan edessä) jota toimittaja Rebekka Härkösen uutisessa Ahmad väitti ”auttaneensa” (vaikka MV:ssä julkaistu video todisti että seisoi vain vieressä polviinsa nojaten) auttavat edelleen kaksi suomalaista kun yksi poliisi kumartuu heidän luokseen.

   Ahmad/TS:
   ”Sitten ryhdyin auttamaan maassa makaavaa naista.
   Vaikeita vammoja kaulaan saanut nainen kiidätettiin ensimmäisenä pillit kirkuen Tyksiin.”

   Keskellä katua (keskimmäisen poliisiauton takana) näkyy vanhempi nainen jolle poliisi on jo laittanut siteen päähän tässä vaiheessa.
   https://es.fi/nm/5kh5ca9q/kebab.jpg

   Pelastushenkilökunta ei ole vielä paikalla
   Tämä on se nainen jonka kanssa samassa kuvassa Ahmad on sinunkin uutisessasi ja jota kuvaa TS:n Rebekka Härkönen pitää todisteena Ahmadin sankariteoista.

   Miten Ahmad on voinut pidellä ammottavaa reikää poskessa kädellään kun poliisi on jo sitonut PÄÄN ja poskessa ei ole reikää eikä sidettä leuan ympäri tässä kuvassa eikä sinunkaan kuvassasi jota TS käyttää todisteena?

   Ahmadin sankarikertomus TS:ssä:
   ”Hosseini katsoo veritahroja hihoissaan. Veri on puukottajan toiseksi viimeisen uhrin.
   – Kun ei ollut mitään muuta, painoin kädelläni kasvoihin puukotetun naisen poskessa ammottavaa reikää. Yritin saada verenvuodon loppumaan.
   Joku toi paperia, ja ambulanssin ihminen antoi sidetaitoksia.”

   Poliisi on siis ylläolevassa kuvassa jo sitonut naisen PÄÄN joten poskessa ei ole voinut olla ammottavaa reikää eikä Ahmad ole sitä voinut painaa kädellään eikä saada veritahroja hihoihinsa eikä ambulanssin ihminen ole voinut antaa sidetaitoksia (koska ambulanssien paikalle tulo kesti 15 minuuttia).

   Kun katsoo julkaisemaasi kuvaa niin Ahmadilla ei ole veritahroja hihoissa.

   Kun katsoo Ahmadin ruusunanto-kuvaa niin siinäkään EI ole veritahroja hihoissa:
   http://www.ts.fi/static/content/pic_5_3622874_k2325488_1200.jpg

   vaikka veritahroja ja siis sellaisia kuivuneita veri tahroja jotka varmasti näkyisivät pitäisi olla koska Ahmad:
   ”Ahmad Hosseinin, 18, punaisen ruutupaidan hihat ovat veressä. On jo lauantaipäivä, mutta nuorukainen ei ole ehtinyt vaihtaa ylleen puhdasta vaatetta.”
   ja
   ”Hosseini katsoo veritahroja hihoissaan. Veri on puukottajan toiseksi viimeisen uhrin.
   – Kun ei ollut mitään muuta, painoin kädelläni kasvoihin puukotetun naisen poskessa ammottavaa reikää. Yritin saada verenvuodon loppumaan.”

   Tässä muuten kuva naisesta jolla siis pitäisi olla poskessa ammottava reikä jota Ahmad väittää painaneensa kädellään:
   https://static.ilcdn.fi/kotimaa/turku4_uusi_180817RP_u0.jpg

   Kannattaa huomata että tässäkään kuvassa ensihoito EI ole vielä paikalla koska heillä kesti käsittämätön yli 15 minuuttia eli hätäkeskuksen, poliisin ja ensihoidon kummunikaatiota pitää parantaa ja ambulansseja pitää lisätä ja lähtöaikoja nopeuttaa.
   On käsittämätöntä että kaulaan puukotettu nainen joutui odottamaan ambulanssia yli 15 minuuttia.

   Ahmad on saapunut seisoskelemaan sen kaulaan puukotetun naisen luokse jossa hän seisoskeli siinä Mv-lehden videossakin,

   Huomio kiinnittyy kuitenkin naiseen jolla pitäisi olla poskessaan ammottava reikä jota Ahmad kertoo painaneensa sillä naista ovat auttamassa poliisi ja TOINEN MAAHANMUUTTAJA (ei siis Ahmad) jolla on papereita käsissään eli naisen poskessa ei voi olla ammottavaa reikää josta tulee verta vaan pää on sidottu jo ja TOINEN MAAHANMUUTTAJA auttaa pyyhkäisemään jotain pientä papereilla.
   Samat paperit ovat muuten sinun ja TS:n kuvassa johon Ahmad on kävellyt paikalle edelleen aika valkoisia.

   Terroristi jonka poliisit saivat kiinni on kaueampana talon vieressä ja kaksi poliisia istuvat hänen päällään.
   https://es.fi/nm/5kh5ca9q/kebab.jpg

   Ahmadin väitteet että hän oli aivan vieressä kiinniottotilanteessa ja että hän sanoi poliisille että ei aio lyödä ja sitten potkaisin veitsen pois terroristin kädestä ovat myös aivan epäuskottavia.

   Ei ole uskottavaa että poliisi ei ottaisi veistä heti talteen vaan että Ahmad joutuisi sen pois potkaisemaan.

   Video heti kiinniottotilanteen jälkeen:
   http://pmd02.nelonenmedia.fi/49/online/video/video_clip_3069849_600_none.mp4

   Ahmadia EI näy vaikka muita takaa-ajajia on.

   Ahmadin kertomus TS:ssä:
   ”Hosseini oli aivan vieressä, kun poliisi ampui puukottajaa lopulta reiteen.
   – Mies oli juuri tarrannut erästä naista hiuksista ja veti hänen päätään taaksepäin leikatakseen naisen kurkun auki, Hosseini sanoo.
   – Poliisilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ampua. Vielä maahan kaatuessaankin mies jatkoi naisen puukottamista.
   Väkijoukko oli raivoissaan. Kun poliisi piteli tekijää makuulla, osa paikalla olleista miehistä yritti lyödä puukottajaa.
   – Sanoin poliisille, että en ole lyömässä ja potkaisin jalallani toisen veitsistä tekijän avautuneesta kämmenestä kauemmaksi.”

   ongelmat kertomuksessa:
   Jos terroristi olisi vielä maahan kaatuessaankin puukottanut niin uhreihin ei olisi noin pitkää matkaa.
   Ei ole uskottavaa että Ahmad sanoo poliisille että ei aio lyödä ja poliisi päästää hänet lähelle ja että Ahmad potkaisee veitsen pois terroristin kädestä.

 24. KIITOS Tajukankaalle, joka osaa pysyä järki päässä näinä vaikeina aikoina kun tunteet kuohuu. Kaikenlaisiin joukkopsykooseihin ja vihakampanjoihin ei kannata lähteä mukaan, sillä se ei auta tässä tilanteessa yhtään mitään. MV-lehti teki taas pohjanoteerauksen mustamaalaavalla valeuutisella ja olen todella pettynyt myös Halla-Ahoon, joka valeuutista FB-sivullaan jakoi. Toki hän poisti sen myöhemmin, mutta ei ollut munaa myöntää erehtyneensä ja tehneensä virheen. Grrr.

  Nyt yksi toimittaja on aivan turhan vihakampanjan uhrina. Näin ei saisi koskaan tapahtua, mutta kun öyhöttöjät öyhöttää, niin uhrejahan siinä tulee läjäpäin ja massamaahanmuutolle ja terrorismille ei edelleenkään tehdä mitään kun keskistytään yksittäisten toimittajien kiusaamiseen.

 25. Kuuntele tarkkana, ”suomalainen auttaja” (harmaat housut ja punainen paira), ei suomalainen puhuu tommosella aksentilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.