Oliko Turun puukkottajan motiivi jokin muu kuin uskonnollinen?

13

silentdiscobanner (1)

 

Tuntuuko siltä, että viikonlopun aikana vähän yhdellä sun toisella on mennyt liian lujaa? Some vilisee illuminaattia, koulutettuja jihadisteja ja vaikka minkälaista salamerkkiä. Jos tuntuu, lyö netti kiinni ja pidä nettitauko.

Suurin ongelmahan on, että emme tiedä Turun puukkomiehen motiiveja. Me luulemme tietävämme, mutta emme tiedä. Onko tekijä sanonut, että teon motiivi tulee koraanista? Onko missään tullut esille teon motiivina olleen islam tai sen vaikutukset? Tiettävästi sellaista tietoa meille ei ole annettu. Joissakin lehtijutuissa on kerrottu tekijän tunteneiden henkilöiden kuvailleen tekijää ei mitenkään erityisen uskonnollisena.

Entäpä jos hänen motiivinsa ovat hieman erit. Silloin tässä vasta kusessa ollaan.

Entäpä jos tekijä ei ollutkaan mikään sellainen varsinainen terroristi, joka silmät kiiluen juoksi vääräuskoisten perässä paratiisi päämääränään. Toisin sanoen teon motiivi ei ollut uskonnollinen. Mitä jos hänen motiivinsa olivat hyvin arkisia – osattomuus ja särkyneet unelmat.

Euroopaan on tullut vuosien ajan x-miljoonaa kolmansien maiden miestä turvapaikkaperusteella. Ilman turvapaikkaan perustuvaa oleskelulupaa heidän olisi liki mahdotonta päästä Euroopan. He eivät saa työlupia ja tavallisen kehitysmaalaisen on mahdotonta noin vain muuttaa maahanmuuttajana Eurooppaan.

Ajattevatko kehitysmaiden miehet, suunnitellessaan lähtöä, että kuuleppa Mohammed, lähemmäkö Turkuun paikkaamaan hoitovajetta. Ei tietenkään. Siellä ajatellaan naapurin mohammedia ja abdullahia, jotka ovat soitelleet skypellä Euroopasta ja lähetelleet rahaa kotiin. Koska nekin saavat sieltä rahaa niin loogista on, että mekin saamme. Siitä se idea sitten lähti. Ka, lähemmä Eurooppaan. Sen jälkeen on sitten vain sattumaa mihin maahan he päätyvät. Riippuu siitä, missä maassa heidän tuttavat ennestään asuvat. Keski-Euroopassa ja Ruotsissa suosittelijoita riittää ennestään ja siksi virta on sinne suurempi.

Mutta myös Suomessa alkaa olemaan jo sen verran suosittelijoita, että tulijoita sinnekin löytyy. On ollut monenlaista omakotitalon tarjoajaa ja kotimajoittajaa. RHC:n ja muiden tällaisten kumbaijaa-ryhmien illanistujaiset ovat luoneet kehitysmaiden miehille mielikuvan, että elämä Euroopassa on todellakin ilmaista ja blondin sänkyyn pääsee kunhan vain on ruskea mies.

Kun nämä miehet skypettävät kotimaihinsa, niin he kertovat niistä asioista mitä ovat kokeneet. He eivät kerro Marokkoon ja Irakiin kuinka Euroopassa on rauhallista ja niin demokraattista. Myöskään kotimaihin jääneiden miesten kanssa ei skypetetä kuinka Euroopassa saa toteuttaa sananvapautta. Vaan, he skypettävät miten valkoiselta lortolta lohkeaa toosaa helposti. Miten ruoka ja asunto ovat ilmaista ja miten siihen päälle saa discorahaa.

Jokaisen kehitysmaan miehen haave on päästä Eurooppaan nussimaan ja hurvittelemaan.

 

muslim-migrants-open-or-die-1

 

Muistatteko mitä tapahtui kun Unkari löi rajansa kiinni 2015. Unkari on kehitysmaiden miehille portti ja eteinen Eurooppaan. Serbia oli vielä vain ohikulkumaata. Sieltä ei saa ilmaista discorahaa, kuten ei Unkaristakaan, mutta Unkariin kun pääsi niin oli jo melkein perillä.

Kun Unkari siis löi rajansa kiinni niin arabit ja muut tulijat huusivat naama punaisena, että mikä vittu meissä on vikana kun emme pääse sisään? Useissa haastatteluissa Serbian puolella miehet olivat äimänkäkenä, että jos serkut ja naapuritkin ovat päässeet, miksi me emme pääse? Mikä meissä on vikana? Avatkaa nyt saakeli soikoon se raja, että mekin pääsemme. Tuolloin radikalisoitiin ensimmäiset miehet.

Sama homma Västeråsin Ikea-puukottajan. Eritreaano ei luultavasti ollut mitenkään erityisen uskonnollinen ja tuskin vihasi vääräuskoisia. Hän vain halusi ilmaisen ylläpidon ja valkoisen lorton niinkuin tuhannet muutkin maanmiehensä. Voitte kuvitella sen vihan, joka hänen sisällään heräsi, kun selvisi, että tulee kielteinen turvapaikkapäätös. Miksi helvetissä kaikki muut saavat jäädä, mutta minä en? Mikä vittu minussa on vikana?

Marokkolainen puukottaja tuli samoin motiivein Suomeen. Mitä hän muuten olisi Suomessa tehnyt ja osannut sinne tulla? Ei Marokossa ole mitään sotaa eikä siellä vainota ketään. Hänellä oli haave lungista ja riehakkaasta elämästä suomalaisten lorttojen kanssa. Elämä menisi nussien ja Turun sumussa ja humussa. Olivathan jo niin monet ennestäänkin päässeet Suomeen ylläpitoon. Nuorella miehellä varmasti oli haave Bemarista, tötterötukasta ja sen sellaisesta. Mitä nuoret miehet nyt haaveilevat.

Suomalaiset ns. suvakit olivat luvanneet hänelle ilmaisen elämän ja kiimaisia öitä. Häntä kannustettiin erilaisissa refugees welcome-ryhmissä ja kumbaijaa-illoissa toiveikkuuteen. Hänelle sanottiin, että vaikko Marokossa nyt juuri ei ole mitään sotaa tai vainoa, niin aina kannattaa yrittää turvapaikkaa. Miehelle lupailtiin jotain sellaista, joka ei toteudu. Toivoa on niin kauan kuin on elämää- refugeesiläiset antoivat ymmärtää. Ja antaa.

Kun hän sitten tajusi, että ei tullut kuin kielteinen oleskelulupa ja karkoitus, niin koko elämä romahti. Sen jälkeen hän ei nähnyt kotimaataan enää minään vaihtoehtona. Kosto ja kuolemakin olisi sitä parempi. Tällä kertää hän jäi henkiin. Mutta kuitenkin.

 

rape-crisis-denmark-rapes-increased-196-since-open-borders-policy
HE OVAT SYYLLISIÄ!

 

Nyt tällä hetkellä Suomessa lonnii pitkin poikin tällaisia samanlaisia arabimiehiä, joille ns. suvakit ovat luvanneet vaikka mitä. He pitävät loppuun asti toivoa yllä ja vievät arabit vaikka lentokentälle mieltään osoittamaan. Mutta arvatkaa millaista vihaa ne, jotka ovat saaneet kielteiset, kokevat nyt meitä kohtaan sen murskaantuneen unelman takia. Ennenkaikkea sen epäoikeudenmukaisuuden takia. Miksi nuo saivat panokortin ja minulle menolippu.

Advertisements

15 thoughts on “Oliko Turun puukkottajan motiivi jokin muu kuin uskonnollinen?

 1. Voi hyvin olla. Jos ajattelee, mitä matkustelu Euroopan halki maksaa, niin siihen menee vuohipaimensuvun säästöt aika helposti.

  Mutta eipä haittaa, koska Suomen Turussa kaikki tulee korkojen kanssa takaisin. Ja sitten kun ei tulekaan, sitä ei parikymppisen paimenen pää kestä – hän on hassannut paitsi suvun rahat myös kunnian. Ja kun kunniakulttuurista puhutaan, mikä tahansa voi tuntua paremmalta vaihtikselta kuin maitolentokoneella kotiin palaaminen.

  Saapa nähdä mistä on kyse, mutta kyllä tästä tuntuisi sellainen islaminopetus vääräuskoisille -mentaliteetti puuttuvan. Tosin kiinniotettuja on aika monta pettyneeksi vuohipaimeneksi.

  1. Lyhyt matkahan se on kun on muutenkin tottunut luuhaamaan ympäriinsä sanoo:

   Ei edes paljoa maksa tänne tulla, liftaamalla pääsee ja kävelemällä loput. Ehkä jokunen junalippu. Ei kallista.

 2. Se muu motiivi saattoi olla halu jäädä Suomeen vaikka sitten vankilaan. Olihan kaveri saanut kielteisen päätöksen. Muistan takavuosilta Pasilan poliisitalon nurkilla keski-ikäisen sauvakävelijänaisen puukottaneen miehen kertoneen motiivikseen halun päästä talveksi sisätiloihin. Kun kaverin nyt tulevaisuudessa ilmoitetaan saavan niin ja niin monen vuoden vankilatuomion eikä karkoitusta, miten mahtavat jotkut muut samassa tilanteessa olevat ottaa onkeensa. Kurjia ajatuksia – sori siitä!

 3. Eilen juttelin yhden kaverin kanssa uimahallin saunassa, jonka kaverin poika asuu Turussa. Oli lähettänyt videota näistä ostareilla notkuvista i-phone geelitukka matuista ja niitä on turussa kuulemma todella paljon. Jostain syystä Turkuun on keskittynyt paljon näitä nuoria paratjanttereita joilla ei ole mitää tekemistä ja disoraha ja on liian pieni jatkuvaan biletykseen.Aiheuttavat häiriöitä yökerhoissa ym. Vihaiseksihan siitä tulee. Nyt politikot alkavat niittää sitä mitä ovat kylväneet pari vuotta, eli hankaluuksia.

 4. Muualla netissä on luettavissa tutkijoiden tekstiä Marokon läpihuonosta taloustilanteesta ja toisaalta väestön ikäjakaumasta, tuloksena valtaisa joukko ajelehtivia nuoria miehiä ilman tulevaisuudenodotuksia.

  2016 uutisoitiin, että naamioituneet ruotsalaismiehet olivat pieksäneet pakolaislapsilaumoja Tukholmassa Sergelin torilla. Näitä sai lukea Ruotsin iltapäivälehdistä. Myöhemmin kävi ilmi, että opetuksen kohteet olivat marokkolaisia jenginuorukaisia, jotka olivat jo jonkin aikaa suurina laumoina sietämättömästi terrorisoineet aluetta, rötöstelleet ja myyneet huumeita.

  Myös tätä taustaa vasten voi spekuloida. Aina kyse ei tosiaankaan tarvitse olla mistään uskonnollisista motiiveista, vaikka keppihevosinahan me niitäkin toistemme ja itsemme puolesta usein tarjoilemme. Sama juttu, kun erinäiset häikäilemättömät finassinerot ja puolisivistyneet ja kokonaan sivistymättömät perässähiihtäjät tarjoilevat julkisuuteen motiiveikseen muka ihmisystävällisyyttä. Oikein hyvyyttä, en paremmin sano!

 5. Juuri näin.
  Marokonmalli hymyili matkalla sairaalaan.
  Mitä jos hän nyt tajusi saavuttaneensa tavoitteen vaikkakin viimeisellä oljenkorrella: nyt saan ylläpidon enkä joudu takaisin.

  Näitä on nähty uhkailuina aikaisemminkin. Jos en pääse patojen ääreen niin tapan.

  Motiivia haetaan valtamediassa, teolle ja sille miksi kohteena olivat naiset.
  Teolle selitin jo ylempänä ja naiset selittyy sillä että ovat helpompia kohteita kuin miehet.

  1. > nyt saan ylläpidon enkä joudu takaisin

   Sen jälkeen, kun Euroopan rajat avautuivat tulijoille, on Afganistanissa vankilasta vapautumisen hinta romahtanut. Nyt myös ”tavallisella tappajalla” on varaa ostaa itsensä vapaaksi. — Kun rahan on maksanut, saa itselleen [48] tunnin koskemattomuuden. Sen jälkeen vangitaan tavattaessa uudelleen. — Jos oli varaa ostaa itsensä vapaaksi, yleensä on myös varaa ostaa bussilippu Iraniin.

   1. Afganistanista tai Marokosta ei löydy hyysäreitä tai partalapsien paapojia.
    Yhteisö ymmärtää pitää paskasakin kurissa ja kun tuli tilaisuus pistää ne hyödyllisten idioottien vaivoiksi saaden lahjusrahaa ja säästäen yhteisön vankilakuluissa – niin siitä se ajatus sitten läksi…
    Suomalainen vankila on marokkolaiselle jengirikolliselle lepokartano jossa on oma palvelusväki, he ihmettelevätkin miksi suomalaiset puhuvat rangaistuksesta kun suurin osa marokkolaisista kykenee vain unelmoimaan moisesta…
    Marokkolainen jengiläinen ja suvakki ovat kovasti unelman perään – Adult? Rahamani sai omansa?

 6. Oli miten oli niin rasistiksi ei pidä ryhtyä vaan koko Lähi-itä ja Afrikka atomipommeilla kuopalle. Viattomat maaeläimet siinä menetettiin, kun merivesi täytti kuopan, mutta onhan joitain lajeja sentään sivistyneissä maissa eläintarhoissa. Ilmastouskovaiset voi myös heittää huolensa merien pintojen noususta eli win-win.

 7. Minulla on oikeus kaikkeen ilmaiseksi koska olen tänne tullut!!! sanoo:

  Huolimatta siitä olenko 18(?)- vuotias syvästi uskonnollinen muslimi tai täysin epäuskova tavallinen jantteri niin MIKSI muuttaisin omasta, sodattomasta, lämpimästä TURISTIMAASTANI kylmään ja koleaan Suomeen? Appelsiinilehdoista Turun loskaan? Ei kerrassaan mitään syytä paitsi maasta kuulunut vastustamaton houkutuspropaganda: siellä saa pääministeriltä talon, rahaa vaikka ei tee mitään, töihin ei tarvitse mennä, kaupoista on helppo varastaa sen mitä haluaa (jos ei muuten saa), ihmiset ovat hyväuskoisia ja helposti kuljetettavia tolloja ja nuoret blonditytöt antavat pimpsaa niin paljon kuin vaan jaksaa nussia. Tytön voi vaihtaa uuteen vaikka joka ilta jos kyllästyy!

  Niin, eihän Suomeen tulemiseen sen kummempaa syytä tarvita. Varsinkaan jos jo kotimaassaan on pikkurikollinen ja haaveilee paremmista apajista ja playboyelämästä. Ei siihen uskontoa tarvita. Uskontoa on kuitenkin helpompi syyttää kuin sitä että vain halusi nukkua pitkään aamuisin, viettää päivät päästään ilmaista vapaa-aikaa vaikkapa pleikkaria pelaten, discojytätä iltaisin ja saada seksiä blondipimuilta. Mitäpä sitä nuorimies muuta tarvitsee!

 8. Älkää päästäkö maahan kaikkia jotka tunkevat sisälle niin ei tarvitse tapella poistamisesta sanoo:

  Entäs nämä: 17- henkinen afgaaniklaani raahasi yli 100- vuotiaan mummonsakin Ruotsin runsaudensarven ja ilmaisten lihapatojen ääreen. Mummo tosin ei viihtynyt täällä vaan ilmoitti heti ettei täkäläistä ruokaa voi syödä, se on kerrassaan kelvotonta. Nyt on mummo 106- vuotias ja huonossa hapessa ja klaanilta on evätty oleskelulupa. Nyt toivotaan että mummo eläisi niin pitkään kuin mahdollista jotta hänen avullaan voidaan vitkuttaa prosessia:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/106-ar-gammal-nu-utvisas-hon-till-afghanistan

 9. Mitvit?! Ketä vattua kiinnostaa heitien motiivit?
  Ihme pehmoilua. Ei pidä lähteä tälle linjalle ollenkaan.
  Ne ei saatana pysty edes alkeelliseen loogiseen ajatteluun, niin ei ne osaa unelmoidakaan.
  Aivan älytöntä romantisointia. ”Motiivi”, ”unelma”. Pah!

  Meillä on ongelma käsissä, ja nyt niinkö pitäis ensin kartoittaa, että miksi?

  Ehhei. Ensin hoidetaan ongelma, sitten etsitään syyt ja syylliset ja pohdiskellaan ja filosofoidaan joitain helvetin ”motiiveja”.
  Nää mustapäät ei kehkeydy finneiksi. Mätäpaiseiksi kyllä.

  Kuvituskuvan lakanaa mukaillen: go to hell or die.
  Siinä yksi, ja ainoa, ratkaisu. Kieltä, jota ne ymmärtää.

  Oma motiivini on kristallinkirkas: minun Eurooppa myös minun sukulaislapsille.

  1. Motiivit on hyvä tietää jotta ne voidaan poistaa. Seuraava joka lupaa asuntonsa turhiksille vietäköön pehmustettuun koppiin. Ja marokkolaisille ja tunisialaisille on laitettava stoppi, ovat tehneet valtavat määrät rikoksia Ruotsissa ja tyrkkineet ihmisiä metron alle. Varsinkin Marokko on yliedustettuna Euroopan terrorismissa.

 10. Toistan aikaisemman kommenttini, me maksamme jo nyt ”jitzaa” erilaisten avustusten muodossa ”turvapaikanhakijoille” eli ylimääräistä veroa muslimeille, omassa kotimaassamme kun olemme (vielä) enemmistönä.

  Miettikääpä tilannetta kun olemme vähemmistönä omassa maassamme?! Länsinaapurista löytyy varoittava esimerkki, mutta meidän nilkki-poliitikot ja media seuraavat heidän jalanjäljissä.

  Nämä pahimmat massamaahanmuuton puolestapuhujat eivät ota sitä huomioon, että kun ja jos islam pääsee niskan päälle, kaikki seksuaalivähemmistöt saavat hyvästellä sanan- ja valinnanvapauden. Sukupuolten tasa-arvon saa heittää romukoppaan, mitä eivät hardcore-feministit näytä ymmärtävän. Voisiko joku valaista minua, että mihin näillä ovat aivot ja kriittinen ajattelukyky hävinnyt? Suomellahan pitäisi olla yksi maailman parhaista koulutusjärjestelmistä ja kirjastoissa on pilvin pimein historiakirjoja, joista voi lukea aiheen tiimoilta…

 11. niin. samaa olen miettinyt itsekkin. pahintahan tässä olisi se jos tuo terrorointi onkin vain muslimin normaalia kiukustumista. kyllä itseäkin joskus ottaa päähän, mutta ei ole tullut mieleenkään alkaa tappamaan satunnaisia vastaantulijoita. tai eihän tuossa turun tapauksessa kaikki tulleet vastaan, kun on selkään puukotettu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.