Rosengårdissa kranaattiharjoitukset viime yönä

13

Kranaatit paukkuivat taas viime yönä Malmössä. Vähän ennen puolta yötä tuli hätäkeskukseen useita soittoja, että Rosengårdissa räjähtelee isolla kädellä. Muuan autovuokraamon autoihin heiteltiin kranaatteja ja kolme autoa saatiin korjaamolle. Lisäksi vuokra-autofirman pääovi pärähti palasiksi.

Poliisi ei tiedä asiasta toistaiseksi oikeastaan mitään muuta kuin, että jonkinlainen räjähdys on tapahtunut. Kuka ja miksi, se on avoinna.

Advertisements

8 thoughts on “Rosengårdissa kranaattiharjoitukset viime yönä

 1. Viikonvaihteessa muutenkin vilkasta näissä maahanmuuttajalähiöissä, kymppi täyteen ampumisvälikohtauksissa, osumatarkkuus surkea: vain kolme ruumista tällä erää.
  Arkipäivää – tai ainakin ihan normaalia viikonloppuviihdettä – neutraalissa rauhaarakastavassa suvaitsevassa Ruotsissa.

  1. Ai tuliko sieltä se kymmeneskin? Klo 24.00 mennessä oli VAIN yhdeksän 🙂

 2. Taponen ja tutkija totesivat perjantaina PÄIVÄLLÄ, että Suomi on säästynyt Ruotsin väkivaltaisuuksita kaupunkisuunnittelun avulla. Lähiöihin sekoitettiin monenlaista asuntokantaa – ok-, osake-, hitas-, asumisoikeus- ja vuokrataloja. Ja tulee säästymäänkin… 😉

  1. Uskookohan noi ”hutkijat” edes itse omia kommenttejansa? Kunhan nyt toistelevat kauan hoettua mantraansa ja toivovat että siitä joskus edes tulisi totta, mutta sellaista valkopesuohjelmaa ei ole vielä keksitty että noi surkeat seli-seli-selitykset menisivät läpi.

   Meistähän olisi jokaisessa ainesta mennä valtamedian lausuntoautomaatiksi! Ei muuta kuin hienolta kalskahtava titteli, niin voi syytää ihan mitä tahansa soopaa valtamediassa. Kuten ”erikoistutkija” tai ”vanhempi tutkija”.

   Kuka noihin uskoo, onkin jo toinen juttunsa…

  2. ”ok-, osake-, hitas-, asumisoikeus- ja vuokrataloja” ei kyllä pidä paikkaansa.

   Mutta hiton turvallista täällä silti on, kysykää vaikka Stubbelolta. Eikä luotiliivit ja kypärä paljoa maksa.

 3. Paavon kuvassa VOKin kuuluisa tomaatti tai yksi niistä kaikista lukemattomista fläkillisistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.