Ruotsissa leviää epäusko mahdollisesta massamuutosta Suomesta Ruotsiin

0

 

Ruotsissa leviää hienoinen epäusko tietoa kohtaan, jonka mukaan sadat kolmansista maista laittomasti Suomeen tulleet ns. turvapaikanhakijat aikovat massoittain muuttaa Suomesta Ruotsiin. Esimerkiksi Ruotsin yleisradioyhtiä SVT uutisoi asiasta kertoen sen mikä jo tiedetään, että sotapakolaiset mahdollisesti kaavailevat invaasiota Tornion kautta Haaparannan puolelle Ruotsiin.

SVT lainaa Turun Sanomia ja Nuor Dawoodia, jonka mukaan sadat, jopa mahdollisesti tuhat henkilöä loikkaa Suomesta Ruotsiin.

SVT:n mukaan Ruotsin Maahanmuuttovirasto kerää juuri nyt informaatiota miten viranomaiset aikovat Haaparannassa reagoida, jos mahdollinen invaasio toteutuu.

Somen eri keskustelupalstoilla on ollut kiivasta keskustelua asian tiimoilta. Osa ruotsalaisista on kauhuissaan ja vaatii Suomen vastaista rajaa kiinni ja rajavalvonnan aloittamista. (!!!) Jotkut koiranleuat ovat vastanneet tähän, että Ruotsi saa nyt takaisin ne, joita päästi maansa läpi Suomeen 2015.

Jotkut taas ovat sitä mieltä, että ei ihmekään, että sotaa ja vainoa paenneet tulevat Ruotsiin, sillä Suomi on tunnetusti rasistien tyyssija. Yhtäkaikki Haaparannalle on tulossa ruotsalainen Refugees Welcome-delegaatio ottamaan vastaan tulijat. Pitäisikö suomalaisten sittenkin tällä kertaa seisoa ruotsalaisten rinnalla Haaparannalla toivottamassa tulijoita tervetulleeksi.

38 thoughts on “Ruotsissa leviää epäusko mahdollisesta massamuutosta Suomesta Ruotsiin

 1. Todellista roskaväkeä niin lompsijat kuin vastaanottajatkin.

  1. Ilman muuta mennään rajalle vilkuttaan takaisin Ruotsiin muuttaville matuille.
   Siitähän parivuotta sitten läpsyttelivät Tornioon tulemaan.Eikö se vapaa liikkuvuus pitäis voimassa olla
   niillekki jotka Ruotsiin halajavat.

   1. Vapaa liikkuvuus koskee vain EU- maiden kansalaisia. Jos ei EU- kansalaisuutta ole ei ole myöskään vapaata liikkumisoikeutta.

    1. Eihän noilla osalla muutenkaan ole ollut papereita koko vaelluksen aikana mukana, ne kun ovat silleen ”hassusti” uponneet Välimeren pohjaan, ja silti ovat päässeet tänne Pohjolaan asti. Millä ihmeellä ne tänne asti pääsivät, ilman matkustusasiakirjoja?

     Kyllä toi toimii myös toiseen suuntaan, jos kerran ovat tänne asti läpsytelleet. Ihan vapaasti saavat siirtyä Tornionjoen länsipuolelle. Nythän me vain palautamme nämä ”kultamunat” Ruotsin puolelle josta he alun alkaenkin tulivat.

     Tuossa ryhmässä on tuskin montaa aivokirurgia, koneinsinööriä tai rakettitiedemiestä?

    2. Semmosta lakia ei viellä ole tehtykkään joka nuita koskis.
     Rauhassa saavat läpsytellä takaisinki niin kuin aiemmin Suomeen.

    3. Nuinhan se soipimua alkujaan oli,vapaa liikkuvuus eu kansalaisille.

     Mutta jotenki se pääsi lipsahtaan niin,että EUssa vapaa liikkuvuus koko maailman kansalaisille joka koskee myös muslimiteroristejä.
     Ei oikein nämä Eu herrojen sopimukset ole realismiä enää missään.

 2. Onnea Ruotsi, saatte meiltä aikaisen joululahjan! =) Vastalahjaksi emme halua yhtään mitään.

 3. Voisi lähteä vapaaehtoisena kantamaan matkalaukut rajan yli Tukholmaan menevään kyytiin ja toivottaa parempaa elämää Ruotsissa. Eipähän tarvitsisi palkata kalliita rajamiehiä laukkuja kantamaan.

 4. olisin vasta sitten tyytyväinen kun kaikki läpsyttelijät läpsyttelisi takaisin kotiin tai muuhun mikä kautta oli tullut joten hyvä alku joten toive on että lähtisi madollisimman moni takaisin eikä tule ikävä

  1. Minua on huvittanut se kun nuo lompsivat suomeen 2015, suomen hallitus ja vastuuministeri määräsi armeijan kantamaan noiden laukkuja. Aina kun putinille iravaillaan, on siellä päässä varmaan ollut helvetin hauskaa kun suomen puolustusvoimat auttavat laittomia rajanylittäjiä maahan ja sotilaat palvelevat näitä nöyrästi.

 5. > Haaparannalle on tulossa ruotsalainen Refugees
  > Welcome-delegaatio ottamaan vastaan tulijat.

  Tämähän on kuin Uuvatti-puolueen kannattajakorttien keräys: Nimensä puolueelle antavat vain ne, vastustavat soinilaista aatetta; vain hajottaakseen vastustajan joukkoja.

 6. Olisivat tyytyväisiä kun saavat kerralla enemmän näitä rauhanuskonnon edustajia.Kuka niiden ruotsalaisten vanhuksetkin hoitaa?Luulisi moniosaajille olevan kova kysyntä.

 7. Ruotsalaisten turha inistä Torniojoen rajavalvonnan perään, kun eivät aikoinaan laittaneet Tanskan rajaa ja Saksasta tullutta laivaliikennettä kuriin. Tuhatkin asylinvonkaajaa olisi vain 3% siitä massasta, jonka Ruotsin viranomaiset kuskasivat junilla ja busseilla meidän riesaksi. Rapefugees welcome to Swedistan!

 8. Tässähän on oiva tilaisuus laittaa läpsyttelijät samaa tietä suoraan lentokoneeseen ja viedä kaukomaille paikkaan mistä kukin voi sitten lompsia minne tykkää.

  1. Eikun kaikki isänmaalliset suomalaiset Ruotsin puolelle ”Refugees Welcome to Sweden” kylttien kanssa varmistamaan, että matut tuntevat olonsa tervetulleiksi, niin eivät ikinä tule takaisin Suomeen. Lupaan lähteä mukaan. Otan töistä rokulia.

   1. Hyvä idis. Nyt vaan netti täyteen tarinaa, miten Ruotsin kuningas on luvannut linnansa Suomesta tulevien käyttöön! Kalle Kustaa on suurisydäminen mies!

 9. Palautetaan takaisin ne, jotka lompsivat rajan yli v. 2015. En näe tuossa mitään ongelmaa?

 10. Tuntemattoman Pakolaisen loppukohtaus; Marjaana vilkuttaa Ruotsin puolelle vetäytyvän matu-pataljoonan perään ja kääntää viimein päänsä kameraan lausuen ”Suuri ja mahtava Swedistan voitti, mutta Suvakki-Suomi tuli hyvänä kakkosena!

 11. ”SVT:n mukaan Ruotsin Maahanmuuttovirasto kerää juuri nyt informaatiota miten viranomaiset aikovat Haaparannassa reagoida, jos mahdollinen invaasio toteutuu.”

  Onpas hyvä tilanne 🙂 Jos Ruotsi ei ota sinne suuntaan matuja niin Suomi voi tottakai vastavuoroisesti kieltäytyä ottamasta Ruotsista. Käytännössä Ruotsin raja on sitten kiinni matuilta. Niitähän on edelleen valunut sieltä tänne.

 12. Jatkuvasti niitä tulee etelästä Haaparannalle ja siitä Suomeen.
  Turha kuvitella että se liikenne olis loppunu koskaan.

  Rajaa ei valvo kukaan,niin että esteitä ei ole.

 13. No nyt lähtee Ruotsi armottomaan nousuun ja Suomi- parka vajoaa takaisin lamaan.

  Rantalan kaarnavene business on nyt uhattuna.

  Mitä voimme tehdä, jotta kivenkovat ammattilaiset muuttaisivat mielensä?

  Toivottavasti tukijärjestelmä ei maksa maastapoistumisrahaa, kun poistuminen tapahtuu maahan, joka nyt sitten on kaappaamassa meiltä kaarnaveneet.

 14. Takaisin Ruotsiin kaikki sandaalisoturit! Sipilä, Hazard, Timonen, Stubb, Li Andersson, RHC, ja valtava määrä muita maanpettureita saa luvan seurata mukana. Suomi ei ole teitä varten! Tämä on hieno maa, ja ansaitsee parempaa kuin te paskiaiset!

 15. Melkoinen mäiske kuuluu, kun sadat sandaalipohjat läiskivät yhtäaikaa.

  Käyttääköhän nuo poltetut maan taktiikkaa? En päästäisi lapsiani ulos tuona päivänä.

 16. Mielenkiintoista. Tuleeko Koljonvirran uusinta. Matupataljoona on venäläisten tilalla Haaparannan sillalla ja Ruotsista löytyisi paikallinen Sven Duffa ja pitkä musketti.

 17. Vuoden 2017 versio tuntemattoman sotilaan propagandaan kun agitaatorit huutelivat rajan yli.
  Ruotsin puoleta on kovaäänisten kautta suvakit huudelleet:
  Tulkaa tänne saatte parempa ruokaa ja enempi diskorahaa.
  Suomalaiset porvarit valehtelivat teille, luvaten talot ja runsaat kelarahat.
  Myös Suomalaiset rasistit ovat ilkeitä
  Kultaisten neitsyiden sijaan naiset olivat wanhoja ja lihavia.
  Nouskaa Sipilän hallitusta vastaan ja paetkaa vaikka yrittävät estää pakonne luvattuun maahan.

 18. Ei vaan nämä pitäisi poimia talteen ja pitää tallessa kunnes heidät saadaan karkoitettua Euroopasta kokonaan. Ruotsi on jo erittäin epävakaa ja se on myös meidän etumme pykriä vähentämään Ruotsiin kohdistuvia uhkia, koska mitä epävakaampi Ruotsi on, sitä enemmän se heijastuu Suomeen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.