Ovatko desantit taas yhteiskunnassamme?

13

Suomalaiset ovat joutuneet puukkoterrori-iskun myötä sen saman ongelman eteen kuin kaikki muutin Länsi-Euroomaat: Kaikki tulijat eivät ole terroristeja. Jotkut ovat, eivät kaikki. Vihapuhetta tutkivien poliisien mukaan netti velloo ja toivotaan malttia somekirjoitteluun.

Mietitäänpä asiaa.

Kun Neuvostoliitto pudotti Suomeen desantteja vuosina 1939-1944 niin maan toiminta oli erilaista. Tuolloin valtiovalta pyysi ilmoittamaan desanteista. Desantti tarkoitti suurinpiirtein jotain sellaista henkilöä, joka tunkeutuu Suomen maaperälle huonoissa aikeissa. Neuvostoliitto tiputti desantteja lentokoneista laskuvarjoilla. Desantit olivat useimmiten Suomesta loikanneita tai muuten suomen kieltä osanneita henkilöitä, jotka joko pakotettiin toimiin tai toimivat vapaaehtoisesti.

Myös Suomi tiputti rintamalinjojen taakse desantteja. Heidän tehtävänä oli herättää kauhua venäläisessä väestössä sekä esimerkiksi katkaisemalla Muurmanskin rata. Jossa allekirjoittaneen pappavainaa oli mukana.

Kun aiemmin kirjoitin, että terroristin motiivi voi olla osattomuus, niin motiivi voi olla myös desanttius. Monet eri muslimijärjestöt ovat julistaneet sodan länsimaalaisia vastaan ja tällainen on havaittavissa ihan arkihavainnoista: Eurooppaan on tehty useita desanttimaisia iskuja ja lisäksi on tullut selville, että monissa muslimiyhteisöissä puhutaan länsimaalaisten pään menoksi. Desantti tarkoitti aiemmin venäjänkielistä ilmausta jotain suurinpiirtein linjan taakse lähetetystä taistelijasta.

Joten, miten voimme olla varmoja, että ne hyväkuntoiset kunnossaolevat parhaassa iässä olevat miehet, joista moni on saanut todistetusti sotilaskoulutuksen, eivä ole nykyajan desantteja? Kun ennenvanhaan pyydettiin ilmoittamaan tällaisista esimerkiksi huonoa suomea puhuvista miehistä, niin nyt niitä on maa täynnä. Nyt niitä paijataan ja niille annetaan ilmainen elatus.

Tilanne on aivan hullunkurinen. Kun ennenvanhaan sota-aikaan desantit pystyttiin mahdollisesti tunnistamaan, ja hänestä ilmoitettiin esikuntaan, niin esikunta toimi.

Tänä päivänä nämä desantit yritetään ujuttaa kuulumaan yhteiskuntaamme ja meille väitetään, että ei kaikki desantit.

FAKTA: Kainuu-Lappiin tehtiin venäläisten toimesta vuosien 1941-44 aikana useita desantti-, eli partisaani-iskuja, joissa kuoli liki 200 henkilöä. Hyökkäyksien luonne oli aina mm. kyliin, joissa oli vain naisia ja lapsia.

Advertisements

27 thoughts on “Ovatko desantit taas yhteiskunnassamme?

 1. Kukahan olisi tämän päivän Otto Wille Kuusinen? Sen on tosin kansa äänestänyt, ainakin väittävät niin.

  Ennenkin funtsinut, että desanttien saadessa paprut kuntoot, voivat ne lomailla Venäjällä? Putin tykkää, kun Suomesta hyppää porukkaa pommitusmielellä ja palaavat rajan taa turvasta ilkkumaan? Kauanko suvakkien vikinä tyynnyttää Ameriikan presidentin asettajan?

  1. Tämänpäivan Hertta Kuusinen ainaki on Li Andersson.
   Tyyli on just sama,paljon ennalta opeteltuja hyökkääviä fraaseja.

 2. Tere ! Sissisotaa käydään siellä, missä on sissejä. Ja niitä löytyy Suomesta aina enenevässä määrin. Tehkää kuten täällä Eestissä,desantit vartioituun palautuskeskukseen, missä on kalterit ikkunoissa ja kolminkertainen korkea teräsaita. Jos tulee kielteinen päätös ,lähtö kotimaahan jos myönteinen, muutto muualle, missä on taikaseinä, tosin jotkut perheet jäävät. Ei desantteja, ei ongelmaa.Täällä voidaan perustellusti puhua vähäisestä terroriuhasta. Minä en usko Orvon ja Risikon lupauksiin tehdä jotain. PS. uutisissä oli kysely, pitäisikö Eestinkin lisätä maahanmuuttajia ? Tulos 97 % EI.

 3. Desantin työ on tänään helpompaa. On ihmisarvo, vapaa liikkuvuus ja vastaanottokomitea. Kätyrit eivät ammu, vaan tarjoavat apua terapiahoitoon saakka. Tarkoitus on tuhota – tällä kerta Eurooppa. Joku tekee sen nopeasti sotaisasti, joku rauhanomaisemmin osana väestövyöryä tahtomattaankin.

 4. Julkeasti väitän, että desantit eli kontiaiset, tuttavallisemmin maamyyrät, saapuivat Eurooppaan jo parisenkymmentä vuotta sitten.
  Nykyjullit ovat nostoväkeä.

 5. Venäjän kielessä taitaa olla toinenkin sana jolla kuvailla tuohon liittyvää touhua.Diversiya eli olisiko se nyt sitten diversantti tai jotain sinne päin.Käytännössä tällä hetkellä vaikkapa RHC porukat,antifat yms. jotka sitten omalla toiminnallaan tukevat desantteja – ja mitäpä luulette että olisiko ryssä laittanut omaa väkeään Suomeen vaikkapa sanotaanko nyt Syyrian kautta sotapakolaislapsukaisina koska ihmisarvo on jakamaton ja lässynlää?Aivan vapaasti voi lompsia ja kaiken lisäksi saavat vielä rahaa siitä.No eipä varmaankaan.Eihän nyt sentään.Rasismiahan se nyt olisi sellaista edes epäillä.Sitäpaitsi ryssähän pelaa aina niin rehellistä peliä muutenkin.

  1. Minä kyllä pitäisin desantteina hallitustamme, edellisiä mamutus-hallituksia ja näiden hännystelijöinä toimineita meedioita, kirkkoa ja järjestöjä, joilla kaikilla on vain dollarin kuvat silmissä, suomalaisista kantaväestön ihmisistä välittämättä.
   Mulle-sulle -periaate jyllää edelleen, eikä tällaiset pienet myönnytykset vaalien aluspuheissa tule tuottamaan mitään muutosta. Päinvastoin pitäisi saattaa vastuuseen nämä mamuttajat joka iikka. Sitä varten on vaalit ja sitä varten pitäisi olla jonkinmoinen oikeusvaltio, muttta senkin on mädättäneet demla-juristit kommareineen kaikkineen.

 6. Iltapaskasta selvisi, että moskeijassa oli huolestuttanut mitä ilmeisimmin ”pääepäillyn kielletyt tatuoinnit.” Eikö tuo nyt huolestuta ketään, kuinka mätä on uskonto, jossa pelkät tatuoinnit voi tehdä ihmisestä eriarvoisen, koska ne on kiellettyjä. Ainakin tatuoitu mies on ollut muslimiyhteisössä oudoksunnan kohteena. Tuollaisen uskonnon parissa ihminen kasvatetaan siihen, että ihminen on eriarvoinen, jos on tatuointeja. En yhtään ihmettele, että muslimien yhteisöissä kasvaa kaikenlaisia uskonsotureita ja desantteja. Sopiiko tuollainen suhtautuminen tatuoituihin ihmisiin länsimaisiin yhteiskuntiin ollenkaan. Jos tatuointi herättää vahvoja tuntemuksia ja tarvetta oudoksua, miten tuollaiset muslimit voi oikeasti olla ”osa meitä” länsimaalaisia ihmisiä ja aidosti kotiutuneita.

 7. Tuo on totta ja tiltuja piisaa suomessa. Onneksi on tulossa laki jolla tuo hyysääminen krminalisoidaan.Hyysärit joutuvat ahtaamalle ja rautatietorin tapahtumat tuskin toistuvat. Mutta on käsittämätöntä että siellä kävi suomalaisia poltikkoja kannustamassa laittomuuteen. RKP,vasemmistoliitto,vihreät ja taisi olla demareistkin joku idiootti. Tarvittiin ensin kuolonuhreja ennen kuin taas politikot toimivat, tätä en käsitä miksi tosiasoita ei HETI tunnusteta ja missä se järki on kun sitä tarvittasiin.
  https://yle.fi/uutiset/3-9791939

 8. Meidän henkemme riskeerataan epämääräisten tulijoitten takia sanoo:

  Koko systeemi on perinpohjaisen mätä ja vaarallinen kun maahan SISÄÄN saa tulla ilman minkäänlaista passia, henkkaria tms mutta maasta ULOS ei saa ihmisiä sitten millään. Silloin tarvitaan kaikki mahdolliset liput ja laput eikä sittenkään aina onistu:

  ”– Maat eivät suostu lähettämään tarvittavia asiakirjoja kovinkaan nopeasti, eli joudutaan odottelemaan hyvinkin pitkään ja kukaanhan ei pysty palaamaan kotimaahansa, jos asiakirjoja ei ole.” (Risikko)

 9. Näiden ei tarvi toimia kuten Isis tai Saksa aikoinaan ottaessaan kyliä haltuun eli pienellä porukalla pystytään hallitsemaan isoja alueita kyläläisten tappamispelolla.

 10. Oletteko huomanneet tuon poliitikkojen ja viranomaisten kuorolaulun, missä nyt veisataan palautuskeskuksista ja muusta mukavasta?

  Mokomat ketkut. No viranomaiset eivät ehkä oikein pysty avaamaan suutaan ennen kuin jotain oikeasti tapahtuu, koska poliitikot ovat vastuussa tällaisista asioista ja viranomaiset ehkäpä voivat puhua vain julkisuudelta piilossa. Mutta nuo poliitikot. Täysiä kusipäitä ne, jotka eivät ottaneet kansalaisten turvallisuutta vakavasti ja jättivät asiat ajoissa hoitamatta. Nyt ne sitten laulaa hoosiannaa. Todellisuudessa ei kuitenkaan ole edes suunnitelmissa tehdä mitään sellaista, mikä rajoittaa ’ihmisoikeuksia’ (=lue:’license to kill’).

  Kun nyt liikkuu kaduilla, joilla tulee ulkomaalaistaustaisia vastaan, ei millään voi tietää, onko tyyppi laillisesti maassa vai jo kielteisen päätöksen saanut katkeroitunut juippi. Ehkäpä ainoa oikea tapa toimia on vaihtaa puolta, jos tulee nuorta miestä vastaan.

  1. Maahanmuuttovirasto on joutunut keksimään iät suurimmalle osalle pakolaisista, koska todellinen ikä ei ole tiedostta tai hukkui passin myötä Välimereen. Tätä Turun terroristiakin väitettiin 18-vuotiaaksi, mutta todellisuudessa tästäkin hiljattain uutisoitiin että tehdään oikeuslääketieteellinen koe, koska todellisuus lienee lähempänä 30-vuotiasta. Hän myös väitti alunperin olevansa Palestiinasta, kun oli Marokosta.

   Totuus on se että tästä kymmenien tuhansien porukasta, joita tulee edelleen lähes samaan tahtiin kuin viime vuosina, ei tiedetä YHTÄÄN mitään muuta varmasti kuin se, että suurin osa vihaa ja halveksii länsimaista kulttuuria ja ihmisiä. Ihan kuten EU, joka on tämän massamuuton toimeksipanija. Sisäiset asiakirjat jo yli kymmenen vuoden takaa paljastavat EU:n tavoitteeksi rahdata yli 50 miljoonaa afrikkalaista, sittemmin luku on jo varmaan noussut.

 11. Valkoinen eurooppalainen väestö ei ymmärrä että muslimit ovat tulleet valloittamaan ja alistamaan euroopan itselleen. Gaddafi jo aikoinaan sanoi että ”Miksi te minua pommitatte? Minä olen se viimeinen portti joka estää muslimeita valloittamasta eurooppaa. Eurooppa on jo valloitettu, te ette vain vielä ymmärrä sitä”.

  Muslimit pitäsi pikimmiten saada pois euroopasta. Ja nyt me tarvitsisimme uuden Vlad Seivästäjän.

  1. Tänä aamuna kirjailin sähköpostin, josta ote.
   Itse kirjalin, joten itse saan lainatakin julkisesti.

   ”Mitähän hyötyä tästäkin viestistä nyt on?
   Tavallaan tuntuu, ettei ole mistään mitään hyötyä. Voimatonta, ponnetonta.
   Vaikka miten rimpuilisi ja koittaa pitää ”spirittiä” yllä, niin vittu mikään ei edisty.

   ”Vaikea selittää.
   Jotenkin tarkoitan, että ollaan niin tuhoon tuomittuja, että Turut ja muut on vaan näytelmää.
   Että kaikki on jo niin valmista ja taputeltua, ja nyt vaan pidetään spektaakkelia, jolla saadaan toisinajattelijat nousemaan poteroistaan. Helppo sitten nappailla yksitellen tai koko konkkaronkka kerralla.

   ”Jaa… Voihan shitta. Tarkoitan… Siis että peli hävittiin jo kauan sitten, ja kaikki on vaan teatteria.
   Olen joskus ehkä sullekin kuvannut, että mielestäni suvakit näkevät roolinsa niin kuin II ms:n vastarintaliikkeenä. Nuivat ovat sitten liian sitoutuneita järkiperäisyyteen ja faktat ja mitkä lie blaablaablaa, ja se on nuivien rooli vain tapella muka älyllisesti suvakkeja vastaan.
   Vaikuta äänestämällä ja muuta diipadaapaa.

   ”Kaikki on toisiaan vastaan ja se oleellisin jää jalkoihin: invaasio ja islamisaatio.
   Jotka ovat totta. Mitään rytinää ei tule. Koska ne on jo!
   Jos jotain kunnon rytinää tulee, niin sekin tarkoituksella Euroopan heikentämiseksi.

   ”Ja vitut. Tätä sudokua ei olla vielä ratkottu loppuun. Prkl.
   Ne luulee, että tää on liian supervaikea. Ei vittu muuten ole.”

   1. Leso: Sä oot kuten muutkin hommalaiset hirveen kova höpöttämään. Mutta: Mitään te ette ole ikinä saaneet aikaiseksi.
    Mä kirjauduin 2015 Hommalle ja sain ikibannin vain kolmen viestin jälkeen, kun ehdottelin konkreettista toimintaa asioiden ratkaisemiseksi.
    Vittu sä ja te muutkin elämäntapaluuserit voitte painua takaisin vaikka sinne äitinne vittuun kasvamaan. :))

    1. Wohou! Tuota kutsun palautteeksi! 🙂

     Sä et siis osaa vittuilla? Sekös harmistuttaa. Harmistuttais minuakin.
     Entäs jos käyttäisit vanhaa keinoa ja opiskelisit ja varsinkin yrittäisit jotain?
     Toki riippuu sun tietyistä geneettisistä piirteistä.
     Niitä kun ei oikein voi silleen rajansa yli kehittää. Lusikka ja kauha.

     Tälleen kiltti vastaus, koska on aina säälittävää katsoa, kun iso mies itkee.
     Mulle on myös tolkutettu, ettei ole sopivaa vetää lapsosia turpiin.
     Go figure, että miksi ei. Oppisivat.

     Tsempit sinne!

     1. Homman ”miehet” tuollainen kiltti vastaus sais varmasti hiljaseksi. :)) Mutta hei: näin psykologina kiinnostaa se, että tuntuko neiti-Lesolta pahalta ku ensin hommasit ikibannit Topille ja sitten ne losahti omalle kohdalle. :))

      Iso-mies itkee. :)) vittu sä oot hauska täti.

  2. Muammar al-Gaddafin vihreä kirja, siinä on paljon totuuksia ja suorastaan profetioita tähän päivään. Myös Saddamin tappaminen oli virhe. Nuo lähi-idän maat tarvitsevat diktaattorin joka pitää kovalla kädellä kurissa nämä vähä älyiset. Jenkit ovat tehneet tietoiseti lähi-idästä tällaisen koska voimistuvat ja israelia vihaavat arabivaltiot olisivat uhka sen olemassaololle. Iran kuitenkin voimistuu ja saas nähdä milloin se pommitetaan kivikauteen. Nyt voi jo olla liian myöhäistä. Se olisi pitänyt tehdä jo persianlahden sotien aikaan.Iranilla on pian myös ydinase, muu pommin kuljetustekniikkahan siltä löytyy jo.Obama antoi tämän tapahtua ja virhettä on paha enää korjata koska Trumpista ei ole sotimaan.

 12. Oulusta kuultua. Kuitenkin huhu ja tarkempaa tietoa ei ole. Oulussa lestadiolaisten Rauhanyhdistyksellä pyörinyt levottoman oloinen, arabin näköinen matu, useammissa seuroissa hengannut kuulokkeet korvillaan ja huolestuttanut siellä ihmisiä, millä asialla on liikkunut. Kuulemma osa seuraväestä ei uskalla enää käydä seuroissa. Millä asialla matu siellä liikkuu, jos vielä liikkuu, pitäisiköhän jonkun selvittää, koska seuraväkeä tilanne siellä huolestuttaa. Desantti?

  1. Anyone? Tää o just tätä järjetöntä nykyajalle ominaista skeidaa. Hillitön määrä hommatyypillistä höpöttelyä ja sitten lopputulemana: Viitsiskö joku tehdä asialle jotain ja ilmoitella johonkin. 🙂

   1. Heikot jäät, Cool Li, heikot jäät.

    Mitäs sä teini niinku ite teet?
    Arvaan kyllä. Spämmäät ja samalla pikkukiksua ärräätt.
    Osaatko edes sitä vai tuleeko täti neuvomaan kädestä pitäen?

    Pidä nyt mielessäs, että aikuiset puhuu sinun tulevaisuudesta. SINUN.

    Me ollaan jo noi kehitysvaiheet käyty läpi.
    Joskin tilanne oli silloin eri: meillä oli tsäänssejä vaikka mihin.
    Sulla ei. Sulla ei tule edes olemaan. (Vaikka suomessa ei ole futuuria.)

    Senkusta trollailet. Omaa kuoppaasi kaivat. Omapa on kuoppasi.

    Sinuna kuuntelisin Leso-tätiä.

   2. No kyllä ihmiset on herkkiä huomaamaan, jos joukossa on toistuvasti ulkopuolinen. Tuon olen kuullut kyseisen paikan ihmiseltä. Mulle se on kuitenkin vaan huhu, kun en ole tilannetta paikan päällä itse nähnyt. Kuka tahansa ihminen voi toki siellä hengata ihan millä tahansa täysin harmittomalla asialla, muuten vaan tai pelkästä uteliaisuudesta. Ei tarvitse millään pahalla asialla kenenkään olla ja sitä itsekin ehdotin. Ei kuitenkaan vakuuttanut ihmistä, joka on toistamiseen tilanteen omin silmin nähnyt. 🙂

    1. Ihmisten kannattaisikin mennä suoraan kysymään, millä asialla joku on, eikä vaan ennakkoluulojen kanssa jäädä mieltänsä vaivaamaan, jos tilanne arveluttaa. Monesti ennakkoluulot ohjaa ihmisten suhtautumista ja siksi huoli voi olla täysin turhaa, mutta ymmärrettävää Turun ja muun Euroopan tapahtumien johdosta. Onhan Suomessa mamuja ja matuja ollut niin pitkään, että varmasti niiden näkyminen erilaisissa seurakunnissa tulee ajanmyötä lisääntymään. Jos olisin tai voisin itse olla paikalla, en jäisi ihmettelemään vaan menisin reippaasti kysymään ja ottamaan asiasta selvää, mikäli siinä olisi jotakin kysymyksiä herättävää. En silti ihmettelisi, vaikka epämääräisiäkin arabeja alkaisi pyöriä kirkkojen liepeillä, niitä desantteja kun voi kuitenkin olla. Osa arabeista on kuitenkin kristittyjä ja saattaa seurakuntien kokouksiin hakeutua ihan vain sen vuoksi tai täysin harmittomasta uteliaisuudesta ja mielenkiinnosta kristinuskoon eikä epäluuloinen suhtautuminen ole välttämättä millään tavalla järkevin tapa reagoida tai tilanteessa korrektia.

  2. Mistä sitä Gaddafin vihreää kirjaa saa ostaa, kiinnostaisi lukea, jos ei Sipilän hallitus ole vielä kieltänyt?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.