Vain muslimimies voi tulla laittomasti Eurooppaan ja alkaa oleskelemaan

13

muslim-migrants-open-or-die-1

 

Nyt on selvinnyt, että Turun puukkoterroristi oleskeli Saksassa jo ainakin vuosina 2015-2016 ennenkuin saapui Suomeen sotaa pakoon. Pidetäänpä tämä alustuksena lopputekstille.

Pt-media ja MV on useaan otteeseen kertonut arabimiehistä, jotka ovat tulleet Eurooppaan invaasiosyksyn 2015 aikana. Näistä kerrotuista useimmat ovat oleskelleet ennen Suomeen tuloaan Turkissa tai Arabiemiraateissa Dubaissa. Sen jälkeen kun he ovat päässeet Eurooppaan, ovat useat oleskelleet jossain kolmesta Euroopan maasta Saksassa, Hollannissa tai Ruotsissa.

Katsotaanpa karttaa:

 

Kuvakaappaus 2017-08-22 18:25:44

 

Yrittämättä tehdä mitään salaliittoteoriaa sopii kysyä, miksi he olivat Turkissa tai Dubaissa ennen Suomeen tuloaan? Miksi he pysähtyivät jopa vuodeksi Saksaan ennen Suomeen tuloaan? Motiivi voi olla niinkin yksinkertainen, että se on mahdollista. Ennenkaikkea on mahdollista, että laiton muslimi voi oleskella Länsi-Euroopan maissa kenenkään kyselemättä. Ja lonnia edelleen toiseen maahan.

Monet niistä arabeista, joiden taustoja olemme tutkineet, ovat siis oleskelleet pitkiäkin aikoja Saksassa tai muussa Euroopan maassa. Juttu menee suurinpiirtein siten, että laiton arabi saapuu Saksaan/ Hollantiin/ Ruotsiin. Isot maat, paljon arabeja. Arabi hukkuu miljoonakaupungin massaan ja voi jopa työskennellä pimeästi maanmiehensä pitsaamossa. Ennen kuin hakemus laitetaan vetämään, he harkitsevat vaihtoehtoja. Joku jää Saksaan, pelottomimmat jatkavat aina Pohjan perukoille Suomeen.

Tämä siksi, että koska se on mahdollista, siksi, että laiton arabi voi kulkea miten vaan kenenkään kyselemättä pitkin poikin Eurooppaa. Suomalainen tietenkään ei pääse edes Tallinnan risteilylle ilman henkilöllisyyspapereita.

Ne arabit, jotka nyt osoittavat mieltään loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta niin Suomessa kuin Ruotsissa, ovat juuri näitä lonnijoita. He ovat lonnineet tänne ilman mitään perustetta. Heille ei myöskään ole myönnetty perustetta. He ovat tulleet maahan ilman mitään perustetta. Tiedämme, että he eivät tarvitse mitään turvapaikkaa, koska he eivät ole saaneet oleskelulupaa.  Mutta, sitten tapahtuu taas ihme: sen jälkeen, kun maahan jäämisellekään ei ole perustetta, he jatkavat silti maassaoloa.

 

Advertisements

24 thoughts on “Vain muslimimies voi tulla laittomasti Eurooppaan ja alkaa oleskelemaan

 1. Koko Eurooppa tuhoutuu ja tulee kolmas maailmansota jos pitää vilauttaa passia rajalla!

 2. Muslimit ottaa vallan ruotsissa.Tätä ei estä mikään.Vuosikymmeniä kestänyt mädätys on tehnyt tehtävänsä.Vertaisin ruotsalaisten käyttäytymistä juutalaisiin,jotka marssivat kaasutettaviksi ilman minkäänlaista vastustusta.Sairas feministinen valtio ilman miehisyyttä on tuhon oma.

  1. Kyllä. Jos sadut holokaustista olisivat totta.

   Euroopassa oli ennen ww2 neljä miljoonaa juutalaista, joista Hitu kaasutti kuusi miljoonaa, ja jäljelle jäi viisi miljoonaa.

   1. Juuri näin. Hollywood on maailman suurin valehteluorganisaatio. Saksa irtaantui 30-luvulla velkavetoisesta valuutasta, jonka vuoksi maa sekä menestyi taloudellisesti loistavasti 30-luvulla, kunnes se päätettiin tuhota.

   2. 16 yläpeukkua? Mikä antisemitistien kokoontumispaikka tästä on taas tullut, kun ne oli jo saatu siivottua pitkäksi aikaa?

    1. Sananvapaus tarkoittaa että aivan kaikesta voi ja pitää keskustella, ei vain islamista.
     – Truth fears no investigation

  2. Paitsi että yhtäkään juutalaista ei kaasutettu. Koko satu holokaustista on pelkkää sotapropagandaa ja juutalaisten ikuinen valttikortti jota vilautellaan vähän väliä.

   Hyvin sanottu tuo ”Sairas feministinen valtio ilman miehisyyttä on tuhon oma.” -> pitää paikkaansa. Ja se miksi ruotsi ja samalla koko länsi-eurooppa ja yleisemmin valkoinen mies on pelkkä haamu siitä mitä se aikoinaan oli johtuu monesta syystä. Mutta yksi syy on se että ensin valkoinen mies päästi juutalaisen yhteisöönsä. Vasta sitten alkoi tulla näitä ”oireita” kuten rotujen välinen sekoitus,feminismi,antifasismi,ei-valkoisten massamaahanmuutto(muutkin entä musut),jatkuva valkoisten mollaaminen ja eurooppalaisten historian uudelleenkirjoittaminen.

   1. Red Ice radiossa oli haastattelu jossa Ingrid Carlqvist kertoi tarkemmin mikä oli taustalla kun homogeeninen Ruotsi päätti yhtäkkiä että monikulttuurisuus on ainoa oikea tie. Itsellä ei ollut 20+ ikäisenä mitään käsitystä maailmasta..nyt tiedän paremmin. Suosittelen dokumenttiä The Greatest Story Never Told, jos et ole vielä nähnyt. J-asia, kv-pankkitoiminta sekä media ovat kolme asia jotka pitää tietää jos haluaa ymmärtää miksi asiat ovat niinkuin ne ovat.
    – Truth fears no investigation

   2. Jos yhtäkään juutalaista ei kaasutettu niin kenenkä ruumiita niissä kasoissa sitten oli? Ja kenen vaatteita, kenkiä ja muuta tilpehööriä? Hiuksetkin otettiin talteen ja niistä tehtiin mm koruja, ihmisnahasta lampunvarjostimia ja rasvasta saippuaa (kertoo ainakin tarina). Ja keitä näissä kuvissa sitten on?

    https://www.google.se/search?rlz=1C9BKJA_enSE678SE678&hl=sv&biw=768&bih=909&tbm=isch&sa=1&ei=hAmdWdCzJ4zbwQLx0rGADA&q=d%C3%B6da+judar&oq=d%C3%B6da+judar&gs_l=mobile-gws-img.3…35272.42452.0.43807.15.15.0.0.0.0.170.1800.3j12.15.0….0…1.1.64.mobile-gws-img..6.2.272…0j0i67k1j0i13k1.NRgRC69mVTc

    1. Keskitysleireillä kuoli paljon ihmisiä lavantautiin ja nälkään. Nälkä johtui brittien/amerikalaisten pommituksista sodan loppuvaiheessa. Myös saksalaisia kuoli nälkään sodan loppuvaiheessa, aivan kuin oli kuollut 1 maailmansodassakin tai sen loppuvaiheessa.

 3. OT:nä mutta ajankohtainen uutinen liittyen hallitsemattomaan maahanmuuttoon. Tämä uutinen tosin koskee enimmäkseen Romanian & Bulgarian romaneja, jotka tulevat Ruotsiin kerjuulle ja perustavat leirejä kaupunkien parkkipaikoille, metsiin ym. sopiviin paikkoihin.

  Vellingen kunta olisi ensimmäinen Ruotsissa, mikä kieltää kerjäämisen kaduilla ja leiriytymisen kaupungin alueella (tiggeri – kerjäys). Jos lääninhallitus torppaa idean, niin he ovat valmiita menemään oikeuteen asti.

  Ihme et on julkaistu SVT:ssä?

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/vellinge-beredda-att-ga-till-domstol-med-tiggeriforbudet

  1. Pitää sanoa, että kaikki tänne elintasoaan korottamaan tulevat oleilijat vievät valtiomme ansiosta veronmaksumoraalin nollaan. Kuka rehti suomalainen, jonka esivanhemmat ovat tämän maan puolesta tapelleet ja kärsineet, haluaa enää maksaa tänne veroja, jotta muukalaisille turvattaisiin mukavat oleskeluolosuhteet???

 4. SUPO, poliisi, rajavalvontaviranomaiset ja tulli: Kaikilta säälittävää toimintaa. Kahden vuoden palkka tulisi pidättää takautuvasti koska ei olehoidettu työtehtäviä.

  1. Ei se edelleenkään ole vanhemman konstaapelin ja rikoskonstaapelin, Supon etsivän, vahemman rajavartijan ja vanhemman tullivartijan vika, että maamme poliittinen ja hallinnollinen eliitti kieltää heitä rangaistuksen uhalla suorittamasta virkavelvollisuuksiaan.

   Siksi vastatoimetkin on osoitettava sille taholle, joka tähän kaikkeen on syyllinen totellessaan kuuliaisina EU-palvelijoina Brysselin sanelemia, Suomen kansalle ja valtakunnalle tuhoisia käskyjä ja pakottaessaan muutkin tottelemaan.

  2. Noon noooh, löysihän Tulli parisataa nuuskapurkkia männäviikolla! Ei ne ihan turhia ole. Ja poliisit ottavat kiinni viikottain yli 50 pojankloppia jotka hurjastelevät kylillä trimmatuilla mopoilla, ja siten pitävät meidät kaikki turvassa. Mitä SUPO tekee, sitä en tiedä. Mutta heidän tilaisuuksissaan juodaan paljon vissyä, joka siten edistää Suomalaista työllisyyttä. Rajavalvontaviranomaisten homma on pitää rajat auki ja päästää kaikki sisään, he toimivat moitteettomasti! Jokaiselle papukaijamerkki ja voimahalit!

 5. Ei se kaunista ole siellä Helsingissäkään, heti kun lentokentällä tulee asemalle niin JOKA nurkassa näitä kahvikupin ojentelijoita. Haitta- ja sivuilmiöt jo vuosiakausia tunnettu, mutta ei tällekään asialle VOI mitään. Vai voiko?
  Tuo uutinen on julkaistu Ruotsissa, jotta kaikkia ”oikeamieliset” pääsevät näyttämään suuttumustaan ja omaa hyvyyttään julkisuuteen (eli tuomitsemaan Vellingen kunnan, jolla muun muassa maan parhaat koulutulokset ja ihan järkevä ote maahanmuuttajiin ja etenkin -tunkeutujiin).
  Ps. en asu Vellingessä, vaan toisessa pikkukaupungissa, jolla homma tosissaan luisunut kädestä – kuten siellä Suomen suurimmassa kaupungissa ja Turuss’ kanss’ .

 6. Se pitää ilmeisesti haastaa ensimmäinen joka lentokentällä tai satamassa kyselee mitään papereita oikeuteen syrjinnästä. Onhan se nyt hitonmoista rasismia jos rodun tai uskonnon perusteella jotkut saavat etuoikeuden ylittää rajoja ilman henkilöpapereita mutta muut ei.

 7. Everything what is genious is simple ,kill them all ,that means ,open or die .Jala,jala,jala.

 8. Ja nyt kun olemme pohtineet, ihmetelleet ja hukanneet omaa aikaamme,
  niin mitäs meinattiin tehhä?

  1. Jotain alla olevan tapaista, täkkäkin kertaa, valitettavasti:
   -asetetaan komitea tutkimaan asiaa
   -pidetään yhteyttä EU-viranomaisiin
   -kartoitetaan kotoutumisen ongelmia (asian ”tutkijoille” 15 milj euroa apurahaa…)
   -tiukennetaan vihapuheen ja valemedian valvontaa
   -poistetaan ”turkia” korvauksia ja verohelpotuksia omilta kansalaisilta
   -kehukampanjoita ”me tienataan tällä”, ”Suomi on minkulttuurinen”, ”Rajat ovat turhia” jne

   1. Ah! Olinpas hupsu! Kiitz, Beowolf! Tietenkin näin.

    Annetaan asia asiantuntijoille, niin saadaan itse vapaasti kirmailla turuilla ja toreilla.

 9. Suomessa todennäköisesti on satoja ellei tuhansia jihadistejä joista ei viranomaisilla ole tietoakaan tai sitten on. Mutta ei voi kuin odottaa missä seuraava isku ja miten se toteutetaan (kuorma-autolla,ampuma-aseilla,veitsillä vai onko keksitty jotain uutta. Mikään kun ei estä ihmisten eikä ihmistenkaltaisten liikkumista eu-alueella vapaasti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.