Mainokset

Yleisradion Husu Hussein levittää väärää informaatiota

Näinä aikoina on erityisen tärkeää, että huhuilta katkotaan siivet. Turun puukkoiskun jälkeen eri ulkomaalaistahot yrittävät levittää Facebookissa mm. Rasmuksessa huhuja ja vääriä väitteitä, joiden mukaan suomalaiset olisivat jollain tapaa radikalisoituneet ja alkanee vahingoittaa muslimeja.

 

Kuvakaappaus 2017-08-22 15:14:41.png

 

Mm. Rasmuksessa leviävän huhun mukaan Vantaan perukoilla on puukotettu kahta ulkomaalaista, jonka tekijänä oli suomalainen mies. Suomalainen oli huhun mukaan kysynyt ulkomaalaisilta ovatko nämä muslimeja ja saatuaan vastauksen on suomalainen viiltänyt kosovolaistaustaista ja somalitaustaista nuorukaista. Nuorukaiset joutuivat sairaalaan, toinen teholle.

ÄLÄ LEVITÄ HUHUJA!

Jutussa ei ole mitään perää. Poliisin mukaan ketään ei ole viety sairaalaan eikä kukaan ole tehohoidossa. Rikoskomissario Juha Springare kertoo, että poliisi on saanut ilmoituksen ja tutkii asiaa törkeän pahoinpitelyn yrityksenä, jossa epäiltynä on kaksi tekijää. Mikään ei kuitenkaan viittaa, että teko olisi rasistinen.

Iltalehden haastatteleman henkilön mukaan häntä olisi lyöty kääntöveitsellä 5-6 kertaa, mutta poliisi ei vahvista asiaa ja myöskään uhria ei ole viety sairaalaan, koska anbulanssi on todennut, että hän ei tarviste ensiapua eikä sairaalahoitoa.

FAKTA: Abdikarir Husu Hussein on somalitaustainen muslimi, joka työskentelee Yleisradiolla juontaen radio-ohjelmaa. Hän on saanut sananvapauspalkinnon.

 

Mainokset

25 Comments on Yleisradion Husu Hussein levittää väärää informaatiota

 1. Pähkinärinteen Kalifi // 22/08/2017 15:35 // Vastaus

  Husu on täysi islamisti joka haluaa kylvää vihaa kantaväestön ja muslimimaahanmuuttajien välille. Sopii oikein hyvin demareiden porukkaan.

  Tykkää

  • Meille vääräuskoisille hölmöille saa valehdella.

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 22/08/2017 21:12 // Vastaus

    Näin on. Se on koodattu islamin pyhiin kirjoituksiin vääräuskoisten alueella toistaiseksi alisteisessa asemassa asuvan muslimin oikeudeksi ja jopa velvollisuudeksi asemansa vahvistamiseksi vääräuskoisten tuhoamista silmällä pitäen.

    Tykkää

   • valheellalyhyetjäljet // 24/08/2017 12:19 // Vastaus

    Esimerkiksi sen vääräuskoisille saa somali valehdella, että hän on suomalainen.
    Niinhän Husu juuri teki muutama päivä sitten.Mutta siltä valheelta on pohja poissa heti ku päivä alkaa sarastaa.

    Tykkää

 2. Matata // 22/08/2017 15:49 // Vastaus

  En voi sietää termejä ”somalitaustainen” tai muu taustaeinen. Joko olet somali tai et. Et somalitaustainen. Ihan kuin menemällä toiseen maahan oma etnisyys on vain ”taustaa”. Bullshit.

  Husukin ottanut tuon uus-etuliitteen käyttöön. Näistä nuorukaisista ei ikinä tule suomalaisia. Ei vaikka integroituisivat täydellisesti ja kuolisivat vastarintaliikkeen riveissä Naton ja YK:n joukkoja vastaan Petsamossa. He eivät silti ole suomalaisia. Ihan kuin yksikään suomalainen ei tule koskaan olemaan thaimaalainen, vaikka asuisi siellä koko ikänsä.

  Miksi se on niin vaikea ymmärtää?

  Heti kun negridille kelpaa neanderthalin veri esimerkiksi onnettomuustilanteessa, tarkistan kantaani. Tällä hetkellä afrikaano luultavasti kuolee jos saa suoniinsa valkoisen verta.

  Vain hullu taistelee biologiaa ja luomakunnan järjestystä vastaan.

  Pahaa tekee katsoa naisia, jotka kieltävät naiseutensa. Koko luomakunta on feminiinisen luomisenergian aikaansaannos. Pitää olla pikkaisen syvästi aivopesty jos kuvittelee siinä olevan jotain väärää koska musta tuntuu.

  Tykkää

  • Ikävä Gaddafia ja Saddamia... // 22/08/2017 21:50 // Vastaus

   Minusta ei pitäisi käyttää näistä muslimien tekemistä massamurhista nimitystä puukkoisku, joka kuulostaa melkeinpä herttaisen kotoiselta suomalaiselta lauantai-illan saunan jälkeiseltä ohjelmanumerolta. On parempi erottaa nämä muukalaisten tekemät, uskontopolitiikkaansa perustuvat, rasistiset kantaväestön väkivaltaiset lahtaamiset, meidän omista traditioistamme.

   Tykkää

   • Rasistinen, kelvoton nazi // 24/08/2017 06:42 // Vastaus

    Ei se olekaan puukkoisku.
    Kidutusteurastus se on. Vieläpä ennalta suunniteltu, kylmäverisin mahdollnen.

    Psykologi yrittää selitellä jälkeenpäin muuta ja puuro on ollut pahaa.

    Tykkää

  • Totta. Sanotaanko savosta Helsinkiin muuttanutta savolaistaustaiseksi. Ei. Savolaiseksi tai helsinkiläiseksi mutta ei miksikään ”taustaiseksi”.

   Tykkää

 3. Dirty dog oroguius kad // 22/08/2017 15:55 // Vastaus

  Every breath they take ,every move they make ,they must feel fire behind ,than they swim back .

  Tykkää

 4. Valkoinen hetero // 22/08/2017 16:04 // Vastaus

  Vanha vitsi voitaisiin muuttaa nykypäivän muotoon:
  – Milloin neekeri valehtelee?
  – Silloin kun sen huulet liikkuu!!

  Tosin, ei se aikaisempikaan versio ole jäänyt ajastaan jälkeen. Se on täyttä totta kun katsoo viimeisten 30 vuoden lausuntoja.

  Husukin varmaan haluaisi olla suomalainen mutta geeniperimä estää häneltä sen. Hän on vain Suomen kansalainen.

  Tykkää

 5. Sivustaseuraaja // 22/08/2017 16:46 // Vastaus

  ”ei tarvitse ensiapua”

  Tarkoittaa käytännössä sitä, että ei tarvinnut edes laastaria.

  Tykkää

 6. Valtsu // 22/08/2017 16:54 // Vastaus

  Miten Yleisradion toimittaja voi olla näin typerä? Varsinainen ammattilainen.

  Tykkää

 7. Hannes // 22/08/2017 17:41 // Vastaus

  Eipä näyttänyt lukutaidottomille koraania opettava imaami kovin katuvaiselta sen tietysti ymmärtää jos turun moskeijassa harrastetaan samaa kuin euroopan muissa kohumoskeijoissa.

  Tykkää

  • -Beowolf- // 23/08/2017 09:37 // Vastaus

   Niinpä. ”Onneksi” Espanjassa jihadiin usuttava, pommitehdasta ylläpitänyt imaami teki tehtaassaan ”pienen” mutta kohtalokkaan virheen. –> Puummm !!
   Muuten oiisi metrossa, junassa tai Brysselin tapaan lentokentällä tapahtunut kauheita.

   Tykkää

 8. Husu on tyypillinen muslimi, valehtelee että korvat heiluu ja puhuu paskaa että haisee kilometrien päähän. Kuuluu moskeijoissa opetettuun taktiikkaan, mutta järkevät suomalaiset tietää jo tämän kulttuurin erikoispiirteen. Olihan husu mekassa suomen veronmaksajien kustantamalla opintomatkalla.

  Tykkää

 9. Olipa tuo totta tai ei, niin rivimusut uskovat Husun tarinaan.

  Vaikka mitä todisteita esitettäisiin, ja vaikka tarinan keksijät itsekin tietäisivät sen valheeksi, niin he pokkana kertoisivat taqiyaa ja äbäwäbälöisivät. Vääräuskoisten erehdyttäminen on velvollisuus, jos se edistää islamia. Musut pelkäävät toisiaan. Jos tulee epäillyksi vähemmän innokkaaksi islamin edistäjäksi, innokkaampien velvollisuus on surmata epäilty.

  Islamin myötä Suomeen on tullut totuuden jälkeinen aika. Tilalle on tullut suhteellinen ”totuus”. Valhe, joka edistää islamia on totuutta. Asiat, jotka eivät edistä islamia, ovat musuille valhetta.

  Tykkää

 10. Vittuuntunut Stadilaane // 22/08/2017 18:42 // Vastaus

  ”Abdikarir Husu Hussein on _”X”_, joka työskentelee Yleisradiolla juontaen radio-ohjelmaa. Hän on saanut sananvapauspalkinnon.”

  Case closed.

  Tykkää

 11. KalleK // 22/08/2017 20:20 // Vastaus

  ”Suomen Penin sananvapauspalkinto on myönnetty aiemmin
  sarjakuvataiteilija Ville Ranta (vuonna 2012),
  ihmisoikeusaktivisti, teatterituottaja Eva Neklyaeva (vuonna 2013)
  toimittaja, tietokirjailija ja kolumnisti Kimmo Oksanen (vuonna 2014).”
  SANANVAPAUSPALKINTO ??????

  ”Husu on toiminut yrittäjänä, tulkkina ja taksikuskina.”
  Aika hyvä bisnesmalli. Kuljettelet asiakkaita Poliisiaseman, Kelan jne väliä ja tulkkaat myös maksullisesti. Varmaa tuloa veromaksajilta.

  http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/733224/Husulle+Suomen+Penin+sananvapauspalkinto

  Tykkää

 12. Pitäisikö kysyä Ylen mielipidettä toimittajansa levittämästä valeuutisesta?

  Tykkää

 13. Harjoitus tekee mestaajan // 22/08/2017 20:44 // Vastaus

  Husuterveiset, husupuuro, husumuslimit husuttelevat husupuukolla…
  Husuttelu alkaa olla muslimien parissa ilmiö ellei jopa uusi uskonto?
  Ainakin Husulla tulee husua molemmista päistä.

  Tykkää

 14. Puosuvaari // 22/08/2017 21:24 // Vastaus

  Ehkä joku toimelias voisi/viitsisi viedä näitä karseimpia valtamedian virheuutisia sinne Julkisen Sanan Neuvostoon. Jotain rajoja sentään pitäisi olla näillä suurillakin valeenlevittäjillä.

  Tykkää

 15. Huru-ukko // 22/08/2017 23:13 // Vastaus

  Vaikutta olevan ns. false flag-tapaus. Husu ja kummpanit pyrkivät osoittamaan, että puukottahan ne suomalaisetkin musuja.
  Polliisin rikospaikkatutkinnan mukaan ei oikein löydy näyttöä tapahtuneelle, siitä on vain ”uhrin” kertomus. Ja aika liioiteltu tuo Husun väite, että toinen uhri olisi peräti teholla, kun ei lanssimiehet tarkastuksessa löytäneet naarmuja kummempia haavoja. Itte viillelly takkia rikki ja sit soittanut Husulle ja polliisille.

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 22/08/2017 23:33 // Vastaus

   Mitä luulet, ujuttaisivatko muslimit näihin terroripuukotuksiin myös ”pelastajamuslimeja” jotka melkein pelastavat…
   Nehän voisivat tavallaan varjella ”pallon kuljettajaa” kuin amerikkalaisessa jalkapallossa.
   Bonuksena tulisi mediavoittoa, uhri- ja sankaristatus ja pallon kuljettajasta tuurilla marttyyri.
   Kuka sanoo ettei muslimi voi sekä säästää että syödä kakkua?

   Tykkää

 16. Poliisi ampuu alas tämän husun levittämän Taqiyyan ja kitman. Luulisi vituttavan kun jäi kiinni nolosti. Mutta uskonveljethän tämän tietenkin uskovat vaikka poliisi kertoo toista, ei muslmien päätä käännä, vakoisten juonia vaan.
  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708222200342576_u0.shtml

  Tykkää

 17. Optimisti // 23/08/2017 19:54 // Vastaus

  Sillä sekunnilla kun länsimaiset lopettavat pelkäämistä rasistiksi leimaamista, sillä sekunnilla muslimeilta rusahtaa koko länsimaissa olemisensa perustukset. Katoaa pohja. Milläs nyt saadaan erityiskohtelua ja perusteettomia tukia kun kohdellaan samalla tavalla kuten ketä tahansa länsimaista sivistynyttä ihmistä? Yhtäkkiä pitää ruveta OSAAMAAN jotain, eikä vaan lukemista laskemista tai mitä tahansa käsityötä, vaan SOSIAALISTA TASA-ARVOISTA KÄYTTÄYTYMISTÄ! Muslimi luulee olevansa kaiken yläpuolella, eritystä kohtelua tarvitseva uhriparka. Eli: ylpeästi vaan rasistina minä sanon että te muslimit olette kaikki tasan yhtä samaa haisevaa paskaa kuin minäkin. Mitäs nyt tehdään? Joudutaan kisaamaan tässä elämässä erinäisillä taidoillamme. Aika kiinnostavaa eikö?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: