Bålstan aseman ympäristössä koko kesän häiriökäyttäytymistä

13

Kuvakaappaus 2017-08-24 15:16:58

 

Bålstan kunnassa muutama kymmenen kilometriä Tukholmasta luoteeseen on ollut koko kesän hyvin rauhatonta. Kunnassa on tapahtunut useita pahoinpitelyjä, ryöstöjä ja varkauksia sekä muuta häiriökäyttäytymistä kuten autoilijoiden kivitystä. Poliisi on nyt asian tiimoilta vahvistanut miehitystään tietyillä alueilla, jotta häiriökäyttäytyminen saataisiin rauhoittumaan.

Poliisin mukaan häiriö keskittyy lähinnä Bålstan paikallisjuna-aseman ympäristöön, jossa uusruotsalaiset nuorisojengit aiheuttavat häiriötä. Useimmat häiriköt eivät ole bålstalaisia nuorukaisia vaan heidän kerrotaan tulleen muualta kuten Bron kunnasta, mutta aina Tukholmasta asti. Nuorukaiset siis matkustavat naapurikuntaan häiriköimään.

Kesän mittaan on voitu seurata mm. somessa useita varoituksia, kun pendeltågetin eli paikallisjunan matkustajat ovat kertoneet kymmenpäisistä uusruotsalaisilaumoista, jotka ovat matkalla kohti Bålstaa. Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä asian tiimoilta.

Advertisements

3 thoughts on “Bålstan aseman ympäristössä koko kesän häiriökäyttäytymistä

 1. PT: ”Kesän mittaan on voitu seurata mm. somessa useita varoituksia, kun pendeltågetin eli paikallisjunan matkustajat ovat kertoneet kymmenpäisistä uusruotsalaisilaumoista, jotka ovat matkalla kohti Bålstaa. Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä asian tiimoilta.”

  Nyt taas yhen kerran! Kai mä en vaan tajua, mutta mun mielestä tuossa on selvä vihje.
  Hehheh, ”vihje”.
  Ottakaas nyt se ”Salapoliisin käsikirja” esille. Supon suojatyöpaikkalaiset varsinkin.
  Käsittääkseni se on se opus, joka pitää osata ulkoa ennen valmistumista.
  http://www.adlibris.com/fi/kirja/salapoliisin-kasikirja-9789513147013

  Lainaus kuvauksesta: ”Samalla hän on valmis toimimaan joka hetki – voittaakseen viekkaimmankin rikollisen nopeudessa ja kekseliäisyydessä.”

 2. ”Snart i var mans mun” sanoi ”Ahlgrens bilar”- mainos aikoinaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.