Mainokset

Italiassa suuri mellakka aamuyöstä kun afrikaanot hyökkäsivät poliisin kimppuun

3072

 

Italiassa oli torstaina aamuyöllä ja aamusta suuria levottomuuksia kun etupäässä eritrealaisista ja etiopialaisista tulijoista koostunut joukkio protestoi poliisin toimia yrittää ajaa tunkeilijoita pois Rooman keskustasta. Poliisi joutui käyttämään vesitykkejä ja paikalla oli 500 poliisia saadakseen tilanteen hallintaan.

 

 

Useat sadat afrikaanot aloittivat mellakan sen jälkeen kun poliisi tyhjensi heidän valtaaman rakennuksen. Tulijat olivat ripustaneet rakennuksen seinään lakanoita, joissa luki ”Olemme pakolaisia, emme terroristeja!

 

4846

 

Pakolaiset kuitenkin sytyttivät kaduille palavia barrikaadeja ja rikkoivat paikkoja. Videolta voimme nähdä kuinka afrikaanot hyökkäsivät poliisia vastaan.Poliisi ampuu vesitykillä. Afrikaanot tekivät useita ihmisbarrikaadeja kaduille ja klo yhdeksän aikaan kaupungin keskusta oli hyvin ruuhkainen poliisin vielä selvitellessä tilannetta.

 

3072 (1)

3072 (2)

3072 (3)

Kuvat: The Guardian

Mainokset

22 Comments on Italiassa suuri mellakka aamuyöstä kun afrikaanot hyökkäsivät poliisin kimppuun

 1. Suomi Finland // 24/08/2017 23:34 // Vastaus

  ’Olemme (elintaso)pakolaisia!’ Oleellinen sana jäi pois.

  Ihan sympatiseeraan eritrealaisten ja etiopialaisten kurjaa tilannetta, mutta olkaamme lujia älkäämme päästäkö omiakin maitamme kaikin puolin kurjaan kuntoon. Kouluttamattomilla köyhillä ihmisillä ei ole tänne tulemista siivelle.

  Ratkaisu on laittaa Etiopia ja Eritrea kuntoon. Jos siihen pystytte, niin sitten joukossanne on varmaan sellaisiakin, joille meilläkin olisi käyttöä.

  Tykkää

  • Vaikka olisivat koulutettuja, ei mitään asiaa tänne olisi pakolaisina. Tulkoot työviisumilla, jos semmoisia haluja ilmenee.

   Saksa vissiin imee kaikki kirjoitustaitoiset tehtaisiinsa ja ylijäämän puskee eteenpäin, arvaas minne.

   Tykkää

   • Suomi Finland // 25/08/2017 09:29 // Vastaus

    Juuri näin. Ei elintasopakolaisille.

    Tykkää

   • Ikävä Gaddafia ja Saddamia... // 25/08/2017 19:16 // Vastaus

    Kaikkihan me olemme vain ihmisiä, terroristitkin. Heillä on ollut kurjaa kotona, koetetaan ymmärtää. Heillä siis on omat syynsä tappaa ja raiskata meitä vääräuskoisia, sillä onhan rauhan uskonto todella jotain hellää ja ylempiarvoista, verraten meihin kurjistuneisiin ja raukkoihin, jotka emme osaa muuta kuin riistää muita ja toisiamme. Eiköstä vain sovita, että käännetään toinenkin poski, kun tulee viidakkoveitsestä tai pommista? Kunpa meille kasvaisi samaa ymmärtämystä kuin hallituspoliitikoille, poliiseille, kirkolle ja muille tuloja tuoville tahoille, joilla on niin kaunis mieli.
    Seuraavaksi kun muslimiterroristi murhaa tai raiskaa, hävittää ja tuhoaa jotain meidän omaamme, niin pyytäkäämme kaikilta muslimeilta anteeksi omia tuhmia tekojamme, joita kuitenkin on meillä jokaisella, eikö vain? Niinhän mooses -lipponenkin on tehnyt puolestamme, kun kyse oli viime sotien aikaisista tuhmuuksistamme.

    Tykkää

 2. La Dolce Vita Eritreania // 25/08/2017 02:50 // Vastaus

  Kakkamajasta suoraan Via Venetolle. Suuret on luulot kehitysmaan moniosaajilla.

  Tykkää

 3. Euroopan tulevaisuus, synkältä näyttää. Euroopan valtioiden olisi aika ottaa ohja omiin käsiin ja haistattaa EU:lle pitkät ainakin tässä asiassa kun se on täysin kädetön laajenevan ongelman edessä. Kansallismielisyys ja mileipiteiden muutos tulee nousemaan sitä mukaan kun ongelmat lisääntyy.

  Tykkää

  • klaklak // 25/08/2017 06:56 // Vastaus

   Afrikkalaisia rahtaamalla EU:hun, EU:n talous muuttuu samalla myös Afrikan taloudeksi. Lieköhän kykypuolue ottanut tätä huomioon?

   Tykkää

 4. tapperlund // 25/08/2017 05:43 // Vastaus

  Eivät todelllisia pakolaisia.eli takaisin kotimaataan rakentamaan ja sitä kautta kohtuullinen elintaso heillekin. Ei kadulla makaaminen mitään tuota.

  Tykkää

  • Puosuvaari // 25/08/2017 10:12 // Vastaus

   Sama vanha totuus, jonka edes joku puolue voisi ottaa ohjelmajulistukseensa:
   Ei siitä mitään hyvää voi seurata jos alikehittyneiden maiden ylijäämäihmisiä kuskataan hyvinvointivaltioihin.
   Eli olen samaa mieltä ja todistusmateriaalin kanssa:
   Tänään (25.8.) Ruotsissa esitettiin toimia (”kovennetut” rangaistukset) sairaaloihin (!) kohdistuvien väkivaltaiskujen tekijöille. Eivätkä ne silmät ja korvat sittenkään avaudu – ei ainakaan täällä Ruotsissa.

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 25/08/2017 20:27 // Vastaus

    Ja tämä totuusko ei sitten olekaan Halla-ahon Perussuomalaisten ohjelmanjulistuksessa? Eikä sen unkarilaisen veljespuolueen Fideszin ohjelmanjulistuksessa, jonka mukaan Viktor Orbán myös maataan johtaa sen oman kansan etu ohjenuoranaan?

    Tykkää

 5. Eivät he turvaa ole tulleet hakemaan, vaan valloittamaan Euroopan. Heidän käytös osoittaa aivan muuta, kuin turvattomuutta. Mussolinin aikana tuo touhu ei olisi Italiassa onnistunut ja veden sijaan lyijy olisi puhunut. Sosialidemokratia on sinisilmäisyydellään tuhonnut Euroopan turvallisuuden ja rauhan.

  Tykkää

  • Murphy // 25/08/2017 20:45 // Vastaus

   Mikäs tässä muukaan auttaa kun olla sun kanssas samaa mieltä. Sokea sinisilmäinen lukkiutuminen johonkin paperille kirjattuun idealistiseen sanaan on järjetöntä. Tarvittaisiin nykyhetken mussolineja. Vaikka nyt voi jo se pitää enemmän paikkansa,että ”kun asiat menevät oikein hullusti, niin vain hullu voi sen selvittää”.

   Tykkää

 6. warren Beatty // 25/08/2017 07:38 // Vastaus

  Alex stubido:Monikulttuuri on rikkautta.Ei mulla muuta.

  Tykkää

 7. P.Urpo // 25/08/2017 07:51 // Vastaus

  On tämä koko EU yhtä hölmölandiaa. Olen alkanut yhä enemmän miettimään itseni ulkoistamista Japaniin, pitkäaikainen tyttöystävä siellä haluaisi naimisiin ja muuttaisi mielellään Suomeen. Olen sanonut ettei tänne kannata muuttaa valistaen päättäjiemme tekosista. 😧
  Eli kai se on MaTu:ksi alettava, tosin omilla rahoilla ajattelin elellä siellä, saa muija käydä töissä jos tykkää ja raskauksiltaan ehtii…. lapsia en Suomessa tee! Antti Rinteelle terkkuja.

  Tykkää

 8. Valtsu // 25/08/2017 08:33 // Vastaus

  Maailma tuli kylään -festareilla on varmasti mukava syödä eri maiden herkkuja, mutta arkipäivä on sitten työttömyyttä, etnoghettoilua ja joskus vaikka vesitykkejä. Alipalkattuja tomaatinpoimntahommia on aika vähän ja niistä saaduilla tuloilla ei Euroopassa elä ja laittomana tulijana on muutenkin ilman oikeuksia. Epäinhimillisintä mitä Eurooppa on tehnyt, on huutaa näitä ihmisiä tervetulleeksi, vaikka sanoille ei ole mitään katetta. Semmoista se on, kun eurooppalainen elintaso ja pohjoismainen sosiaaliturva vääristä kuvan maailmasta.

  Tykkää

 9. Murphy // 25/08/2017 09:41 // Vastaus

  Euroopan päättäjien ajattelukyky on hukassa. Erikoisesti numeroiden tuntemus on jäänyt oppimatta.

  Tykkää

 10. Tulo oli pelkkää menoa // 25/08/2017 09:48 // Vastaus

  Tämä somalimamma tuli Ruotsiin vuosi sitten pahasti autistisen 18- vuotiaan kehitysvammaisen poikansa kanssa (+ muu perhe) ja vaati pojalleen heti omaa vammaisasuntoa ja ympärivuorokautista henkilökuntaa palvelemaan mutta eihän sellaista noin vain saa. Poliisilla oli täysi helvetti pojan kanssa joka karkasi kotoaan yhtämittaa. Lopulta hänelle löytyi sijoituspaikka mutta siellä hän oli ilmeisesti ruvennut räpläämään katossa olevaa potilasnostolaitetta ja jäi siihen hirteen ja kuoli. Nyt on kovat setvimiset siitä kuka on syypää ja kuka (=kantis) joutuu maksamaan korvauksia.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/autistisk-pojke-dod-pa-ett-korrtidsboende

  Tykkää

  • Valtsu // 25/08/2017 10:37 // Vastaus

   Ei jumalauta, nyt olen kuullut kaiken.

   Sinänsä valitettava pojan kehityshäiriö oli nerokkaasti käännetty paitsi turvapaikka-oleskeluluvaksi myös rahasammoksi – ja sitten poika vahingossa hirttää itsensä.

   Tykkää

   • Valtsu // 25/08/2017 13:46 // Vastaus

    Korjataanpas vielä: nythän siitä pojasta vasta rahasampo tulikin. Tuon tapahtuman kun vie oikeuteen ja itkun seasta hokee rasismia, niin ei taida seitsemännumeroinen luku riittää, vaikkei Ruotsissakaan kaiketi käydä angloamerikkalaista oikeutta, jossa korvaukset ovat kymmeniä miljoonia (USD).

    Tykkää

    • Ikävä Gaddafia ja Saddamia... // 25/08/2017 19:27 // Vastaus

     usein näen kotilähiössä mamuja, joilla on allaan hienot sähköiset kulkupelit, tuolit ja pienet kolmipyöräiset sähkövimpaimet, kun taas suomalaiset, ikänsä maassa työtä tehneet eläkeläiset kulkevat rahjustavat rollaattoriin nojaten ja roskiksista tyhjiä pulloja dyykaten, jotta edes jotain syömistä saisivat. Milloinkaan en ole nähnyt mamun keräävän tyhjiä pulloja roskiksista meillä päin, vaan he suurin joukoin saapuvat meluten ostamaan kauppakärryt täyteen, mitä mieleen tulee, hintoja katsomatta. Näin Suomessa!

     Tykkää

     • Valtsu // 25/08/2017 20:04 // Vastaus

      Itselläni on ollut käytössä lastenrattaat-indeksi: kun perhettä perustimme, suu loksahti auki tajutessani, että uusien lastenrattaiden hinnat lähtevät 500 eurosta. Eipä siinä mitään, käytettyjä kuitenkin saa halvemmalla ja ne kelpaavat hyvin. Mutta enpähän voinut olla huomaamatta, että ns. työllistymishaasteelliset kansanosat työntelivät juuri sellaisia uusia rattaita, joihin meidän kahden palkansaajan perheellämme ei ollut varaa. Olkoon sitten vaikka kateutta, mutta yhtälö vain on hieman vaikea tai mahdoton. Selittäköön joku asian nätisti, jos taitaa ja haluaa.

      Tykkää

 11. Noita veitsi-iskuja on alkanut tulla meko tiheään. Missähän huumeissa nuokin ovat olleet kun hyökkäävät asestautuneiden poliisien ja sotilaiden kimppuun vai onko itsemurha ollut mielessä.
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708252200352109_ul.shtml
  http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005341266.html
  Yksi selitys on että käyttävät Captagon huumetta.
  http://www.tiedetuubi.fi/sekalaiset/mita-captagon-jihadistitaistelijoiden-kayttama-ihmelaake

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: