Sverigeradio huolissaan Suomen muslimien kokemasta turvattomuudesta

0

Kuvakaappaus 2017-08-24 21:11:48

 

Ruotsin valtamedialle Turun puukkoisku on ollut siinä mielessä vaikea paikka, että Suomessa ei ole tapahtunut mitään suuren luokan rasisminvastaista liikehdintää tai rakkauspommitusta kuten Tukholmassa tapahtui rekka-iskun jälkeen.

Sverigeradio pääsee kuitenkin asian ytimeen artikkelissaan otsikolla ”Turun iskun jälkeen Suomen muslimit kokevat olonsa turvattomaksi”. Artikkelissa maalaillaan kuvaa kuinka ympäri Suomea on ollut lukuisia päällekarkauksia turvapaikanhakijoita kohtaan. ”Puukkoiskun motiivi on epäselvä, samaan aikaan useat Turun muslimit tuntevat olonsa turvattomaksi”, SR kirjoittaa.

 

Kuvakaappaus 2017-08-24 21:27:08.png
Sverigeradion haastattelema musliminainen kertoo, että on kurjaa kun sivulliset joutuvat kokemaan vihaa. KUVA SR.

 

Näin ne huhut leviävät. SR ei osaa kertoa esimerkkiä yhdestäkään iskusta, mutta artikkelin lukija, joka ei tunne Suomea, saa käsityksen, että muslimitaustaisia pahoinpideltäisiin liukuhihnalta. Kun tosiasiassahan ei ole tapahtunut yhtään sellaista ”iskua” muslimeja kohtaan, jollaisia SR antaa ymmärtää tapahtuvan. Husu Husseinin levittämän jutun tiedämme nyt olleen perätön ja sen lisäksi meillä on vain kourallinen epämääräisiä väiteitä ilman todisteita.

Sverigeradion toimittajaa siis huolestuttaa muslimien pelko, ei suomalaisten pelko, jotka juuri saivat kokea terrori-iskun.

19 thoughts on “Sverigeradio huolissaan Suomen muslimien kokemasta turvattomuudesta

 1. SUOMESSA SIIS EI ENÄÄN SANAN VAPAUSTA MIKÄ LIITTYY PEUSTUS LALIIN ………………….hh

 2. Onhan se erinomaisen huolestuttavaa ettei nyt tunnu löytyvän minkäänlaista sytykettä pitää Peli Poikki rasisteerauksen vastaista tapahtumaa ja juhlakonserttia kuten tehtiin Arto Mikkosen tapon jälkeen. Silloin runopoikaa potkaisi Vastarintaliikkeen Jesse ja vainaa saatiin viikko jälkeen. Nyt on sytykkeet vähissä mutta onhan ensi lauantaina senaatintorilla terrorisminvastainen mielenosoitus johon Anarkistit, Takku, Mustan Kanin kolo ja Varisverkosto yllyttävät väkeään osallistumaan. Eiköhän siellä joku räyhääjä provosoi ja saadaan myötähäpeää aiheuttava tapaus josta media ja hyvät ihmiset huutavat suupielet vaahdossa. Odotelkaamme false flagia. Kyllä se sieltä tulee ja taas marssitaan vaskistinatsirasistia vastaan musulmaanien urhoollisuutta ja ihanuutta ylistäen. Tärkeysjärjestys se olla pitää, muutoin taistelu mielistä taantuu ja kääntyy tappiolle. Ruotsalaiset saa haistaa pitkän v…n.

 3. Samanhan tekivät Suomen poliitikot: järkyttävää ei ollut, että vääräuskoisten murhilla hekumoinut kusipää kävi lasten keskellä peruskoulua ilman , että ketään kiinnosti – montahan sataa vastaavaa äijää on vieläkin lastemme parissa?

  Huoli oli Virtasen suuttumiseessa ja nìistä suuttumisista on saanut taas kertoa enempiä todistamatta. Rasismi lienee ainoa rikostyyppi, josta ei tarvita mitään näyttöä. Se on sanomalla selvä ja lahjafillaria tulee, ja jos jää täyden valheen levittämisestä kiinni, niin… no ei yhtään mitään. Kukaan ei ole Husua tilille vaatinut, vaikka toimintansa oli törkeää.

  1. Minua puolestaan järkyttää tämä uskomaton idiotismi, mitä suvaitsevaisto meedioineen ja hallituspoliitikkoineen ovat tuoneet kärkevästi esiin. He haluavatkin syyllistää nyt uhrit, meidät suomalaiset, ja korottaa palkintokorokkeelle muslimit, joiden ansiota on tämäkin terrorismi ja murhat, keskellä Suomen kulttuurin kehtoa, Turkua. Elämmekö hullujen huoneella, johtajanamme tosi kaheli ja apureinaan saatanan tunarit? Eikö PS -puolue voisi tehdä jotain oikein konkreettista, jottei suomalaisia painettaisi maan poveen? Pelkkä äänestäminen on niin tuskaisen hidas keino, että edes välikysymys olisi paikallaan, enemmän kuin paikallaan!

 4. Ja ne Isis Terot, jotka hovioikeus vapautti ovat täällä ja me maksamme heidän elatuksensa lopuksi ikää. Ai ai kun tuo ei ole ruotsalaisille mikään jutun aihe.

  Onhan se nyt samperi mielisairasta touhua, että todisteiden puutteessa maahamme jätetään vapaalle jalalle kylmäverisiä teloittajia.

  1. Aika kovat näytöt ovat kaatuneet oikeudessa: pään roikottelusta tuli nuhteita, videoitu joukkoteloitus todistajineen ei riittänyt tuomioon, mutta hovi lienee katsomatta. ’Rahat tai henki’ on tätä nykyä muotoa ’rahat ja henki’

 5. He tulivat tänne muka sotaa, pelkoa ja riistoa pakoon. Nyt kun täällä pelottaa ja kohta on sota (suomalaiset vs. Muslimit) niin olisi aika pakata ja hakea turvapaikkaa ruotsista koska siellä on niin ihanaa ja kotoisa eikä tarvii pelätä.

 6. Missä on se lääkäri, joka määrää semmoisen lääkkeen, joka rauhoittaa kaiken kansan muslimi-iskun jälkeen? 10mg Diapamia 5kpl päivässä, vai millä oikeutettu pelko lähtee?

  Ellei lampaat älyä pelätä, susi vie väistämättä. Risumaja menee puhkumalla nurin, kunnon führerbunkkeri pitää olla.

 7. Muutos on jo käynnissä ja vain lisääntyy sitä mukaan kun iskuja tehdään jihadistien toimesta. Ensin oltiin että ei voi olla totta ja ”tutkijat” toppuutelivat että kaikki on yksittäistapauksia ja väärinkohdeltujen raukkojen hätähuuto. Muistuu mieleen Suomen UM:n tutkijan Sinkkosen kirjoitus. Nyt poika selittelee kirjoitustaan että väärin luettu.
  http://www.fiia.fi/fi/blog/462/satu_terroristeista/
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015111620674597_ul.shtml

  1. Hyvä ja kiva kuulla (tutkija Sinkkosen linkki), että Suomi ei ainakaan ole listalla.
   Huh, kyllä nyt helpotti.
   Ja samassa lehdessä juuri nyt tänään radikaalimoskeijan löytyminen varissuolta.
   No, ehkä Varissuo ja turku löytyvät listalta, vaikka Suomi ei.

 8. Samaa valhetta syytävät Ruotsissa, kuin valtamedia Suomessa. Voi kun miehemme nousisivatkin sohviltaan puolustamaan maatamme, kuten 1939-luvulla, kun maahamme vierasvalta yritti tulla.

 9. Mitä tässä pieni kansalainen mahtaa kun liki kaikki valtiomahdit (hallitus, oikeuslaitos, jopa poliisi ja ennen kaikkea media) valjastettu tämä irveellisen liki hirviömäisen monikulturismin ylistämiseen. Minnekähän terve järki katosi näiltä tahoilta?

 10. Jos ”muslimit tuntevat olonsa turvattomaksi” niin kantis se vasta tunteekin, yhtä sun toista. Tukholmassakaan moni ei enää mene edes kauppaan vaan tilaa sapuskat kotiin kauppa-autolla vaikka olisi vaikka mitä markettia ja kauppaa tarjolla muutaman kilometrin päässä. Massamaahanmuutto, väärät ihmiset vääristä maista, on vienyt turvallisuuden. Joka muuta väittää valehtelee.

 11. Kukas sitä vihaa kylvää? Eikös nuo kaikkinaiset ”alistu tai kuole” symboliikan vaatekappaleet ole aika monessa ”maltillisessa” muslimimaassa kielletty juuri vihan ja alistamisen symboleina?
  Siis symboleina sellaisesta Islamista joka kehoittaa vihaamaan ja alistamaan kuoleman uhalla kaikki ihmiset juuri heidän Islamilaiseen tulkintaansa?

  Jos nuo musulmaanit eivät tänne tulisi vihaansa levittämään olisiko mitään laajaa vihan ilmapiiriä missään?

 12. Hyvä vaan! Leviää se sana noinkin, että Suomi on maailman paskin maa eikä sinne kannata mennä muslimoimaan! Lisää näitä!

 13. Erittäin tärkeä juttu ja huomio tämä. Hyvin pistelty Paavolta tuo jutunalku.

  Kova pala varmaan onkin vanhamedialle, että suvac-laumat eivät enempää mellakoineet.

  Vielä kovempaa palaa nieltäväksi tulikin tämän viikon gallupeista Suomessa: 84 % SUOMALAISISTA haluaisi poistaa asiattomasti maassa olevat. Suvac-laumat EIVÄT kuulu tähän 84 prosenttiin. Mihin ne kuuluvat?

  ******
  Tänään on Turkuun luvassa anarkistien (”varisverkosto”) toimesta ennalta suunniteltua häiriköintiä. Näiden mellakoijien kohteena on yksinomaan laillinen SuomiEnsin -mielenosoitus. SuomiEnsin on [b]terrorismia vastaan.[/b] Varikset ilmeisesti ei?
  Varikset tunnistaa luultavast T-paidan tekstistä: #järjenjättiläiset #jälleen

 14. Tämä on kannatettavaa uutisointia.Täällä ei ole musimeille sijaa.95% suomalaisista inhoaa noita loisia.Tätä kannattaa levittää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.