Uppsalan yössä useita pystyryöstöjä

13

Uppsalan keskustassa vietettiin viime yönä pystyryöstöjen yö. Neljä parikymppistä nuorukaista joutui ryöstön kohteeksi. Kussakin teossa tekotapa oli saman: Tekijät yhyttivät uhrinsa ja puukolla uhaten pakottivat tämän automaatille nostamaan rahaa. Henkilövahinkoja ei tullut.

Puoli viiden aikaan aamuyöstä poliisipartio sai silmiinsä kaksi henkilöä, jotka sopivat aiemmin annettuihin tuntomerkkeihin. Poliisin pysähtyessä henkilöt yrittivät paeta paikalta. Poliisit saivat kuitenkin otettua molemmat henkilöt kiinni.

Uppsalassa on koko viikon ajan harrastettu pystyryöstämistä. Toissayönä kaksi ja alkuviikosta muutama. Kaupunki alkaa olemaan nyt hyvin vaarallista seutua tavalliselle ihmiselle.

Advertisements

4 thoughts on “Uppsalan yössä useita pystyryöstöjä

  1. Lööperi mätkii Poliisille yli 7 miljardia kr extrarahaa. Eikö olisi järkevämpää sulkea rajat eli tarttua ongelman ytimeen? Tarvitseehan Poliisi rahaa mutta suurin syy on kuitenkin mus-maa-muu. Onko hallituksella varaa antaa Poliisille extramiljardeja joka vuosi seuraavat 50 vuotta (samalla kun maksamme mamuttelun kustannukset eli satoja miljardeja)?

  2. TBE- tapaukset ovat nousseet jyrkästi Ruotsissa mutta rokotusta ei haluta maksaa kansalaisille koska se on liian tyyristä (noin 1000 kr/3 annosta). Rikollisiin satsataan sen sijaan pohjattomasti ja lisää tulee maahan joka päivä. Nettohyöty? MINUS biljoona?

  3. Vuoden sisällä tuollaiset ryöstöt ovat arkipäivää Suomessakin. Tätä ei voi peukuttaa, koska tosiasia on surkea.

  4. Jajamen! Suomi saa varautua ihan samaan kuin Ruotsissa eli pystyryöstöt ja puskapanot
    (ja tietenkin myös puskaryöstöt ja pystypanot).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.