Uusruotsalainen vangittiin Tornion raiskauksesta

13

Kuvakaappaus 2017-08-24 14:54:01

 

Kemi-Tornion käräjäoikeus vangitsi eilen 26- vuotiaan Abdulkadir Ali Mohammadin epäiltynä raiskauksesta. Teon kerrotaan tapahtuneen 20.8. noin klo 04.00-04.30 aikaan Torniossa Lukionkadulla.

Poliisi ei kerro tapahtumasta yksityiskohtia. Uhrina oli 21-vuotias torniolainen nainen. Ali Mohammad asuu Ruotsin puolella. Koska tuon ikäistä ja nimistä miestä ei löydy Ruotsin maammekirjoista niin kyseessä on turvapaikanhakija, jota ei olla vielä rekisteröity kirjoihin ja kansiin.

Advertisements

11 thoughts on “Uusruotsalainen vangittiin Tornion raiskauksesta

  1. Niin, eihän tähän mitään enää osaa sanoa. Ehkä voisi edes harkita, onko turvallista sijoittaa Abdulkadir peruskouluun 12-vuotiaiden sekaan ”opiskelemaan” ruotsia. Äh, kulttuuritulkin ne tekevät siitä kuitenkin, kun on jo kokemustakin kulttuurikonflikteista.

  2. Tuo punavihreiden tukema raiskausterrori jatkuu kunnes kansa alkaa rankaisemaan sen tukijoita.Voimatoimin.

  3. Kiitos Ruotsi terroristeista ja vähän muustakin moniosaamisesta, jota olette syytäneet suuntaamme. Itse syydän lähinnä kaupungin viemäriverkkoon moiset tuotokset.

  4. Kävi henkensä pitimiksi Suomen puolella raiskaamassa. Arvasihan tämänkin taustat jo valhemedian uutisista vaikka yrittivät tapansa mukaan pimitellä.

  5. Edellisestä raiskauksessa Torniossa on kulunut kohta 20 vuotta, ainakin mitä minun korvaan on kantautunut. Parempi tietäjä saa korjata asian

  6. Juurihan Paavo kirjoitti: ”Koska tuon ikäistä ja nimistä miestä ei löydy Ruotsin maammekirjoista niin kyseessä on turvapaikanhakija, jota ei olla vielä rekisteröity kirjoihin ja kansiin.”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.