Mainokset

Uusruotsalaiset kivittivät naisten jalkapallojoukkuetta

Kuvakaappaus 2017-08-24 16:07:16


 

Keskiviikkoiltana koettiin Spångan urheilukentällä jotain sellaista, joka muistuttaa siitä mitä muslimimiehet ajattelevat ruotsalaisista naisista ja tytöistä. Nimittäin kun Spånga IP:n naisten jalkapallojoukkue oli harjoittelemassa jalkapallokentällä, saapui kentän reunalle nuoria arabi- ja afrikaanomiehiä ja nämä alkoivat kivittämään naisia.

Päävalmentaja Mikael Wallman kertoo, että nuorukaiset häiritsivät naisten treenausta ensin huutelulla, mutta sitten he hakivat kiviä ja alkoivat kivittämään naisia. Yksi henkilö sai pahasti osumaa jalkaan ja sen jälkeen harjoitukset keskeytettiin.

Muuan nainen kertoo, että jalkapallo on intohimo, mutta tällaisten tapahtumien takia joutuu miettimään asioita uudestaan.

 

Pano-Spaanga-IP2

 

Spångan urheilukenttä on vuosien aikana joutunut jonkilaiseen kummalliseen häiriöasemaan. Sen sijaitsee aivan Tensta-Rinkebyn kupeessa, josta seuraa, että uusruotsalaiset joutomiehet notkuvat kentän laidoilla häiriköimässä ihmisiä. Viime kesänä uusruotsalaiset ryöstivät puukoilla uhaten muutamia 12-uotiaita ja tästä seurasi, että valmentajat kehoittivat vanhempia hakemaan ja tuomaan lapsensa kentällä autokyytillä.

Myös poliisista tiedetään alue hieman ongelmalliseksi, sillä se vetää hyvän sijaintinsa takia epämääräisiä uusruotsalaisia. Alueella tapahtuu usein pahoinpitelyjä ja ryöstöjä.

 

 

Mainokset

12 Comments on Uusruotsalaiset kivittivät naisten jalkapallojoukkuetta

 1. Ei olla kummallinen.

  PT: ”Spångan urheilukenttä on vuosien aikana joutunut jonkilaiseen kummalliseen häiriöasemaan.”

  Siellä on naisia ja lapsia.

  Tykkää

 2. Suomi Finland // 24/08/2017 17:15 // Vastaus

  Harjoitusta, harjoitusta… Jos joku onneton nainen sattuu rikkomaan aviopykäliä…

  Tykkää

 3. Muslimin saa osaksi yhteiskuntaa kutsumalla hänet kivittämään naisia. Monikultti on rikkaus, ei mulla muuta.

  Tykkää

  • Valtsu // 24/08/2017 17:38 // Vastaus

   Hyvä huomio. Jos tuo naistenkivitysyhteiskunnasta äijiä omaan maahan, niin sitten on omassa maassa naisia kivittäviä äijiä.

   Tykkää

 4. Valtsu // 24/08/2017 17:35 // Vastaus

  Jos tulisi mentyä vaikka Somaliaan turvaa hakemaan ja paikallisten piikkiin elämään, niin tulisikohan kivitettyä paikallisia? En usko.

  Tykkää

 5. Mohammed Malmöstä // 24/08/2017 17:38 // Vastaus

  Tyhmät vääräuskoiset ämmät eivät ymmärrä, että naisen paikka on olla kaapuun verhottuna kotona, tehtailemassa jihadisteille jälkikasvua.

  Tykkää

 6. Urheiluvammoista ei kannata olla moksiskaan // 24/08/2017 18:18 // Vastaus

  Kypärät päähän ja muut suojat ylle – ja peli jatkuu…Noin se on tehtävä, koska ei noita kivikautisen kulttuurin kasvatteja muuta kuin tuhannet vuodet, jos nekään.

  Tykkää

 7. Frank Raymond(oli muutaman kerran vieraana Red Ice Radiossa) on sanonut että vähemmistöt eivät käyttäydy luonteenomaisesti ollessaan hyvin pieni vähemmistö. Toisin sanoen, muslimit käyttäytyvät itselleen tyypillisellä tavalla vasta ollessaan riittävän iso vähemmistö. Kun heitä on hyvin vähän, he ovat hyvin sopeutuneita ja melko huomaamattomia. Tämän huomaa hyvin Suomen ja Ruotsin eroista, täällä matut eivät ole vielä yhtä röyhkeitä kuin Ruotsissa.

  Tykkää

 8. Rasistinen, kelvoton nazi // 24/08/2017 19:01 // Vastaus

  Olisi syytä laittaa pahviaivoiset ählätit samaan, suureen häkkiin sinne urheilukentän laidalle. Ja jättää häkki ulos vähint. muutamaksi vuorokaudeksi.
  Kivet saattavat alkaa lentää häkkiin päin.

  Tykkää

 9. Iso Nivea // 24/08/2017 19:15 // Vastaus

  Ruotsi on alistettu jo sharia lain alle. Se näkyy tässäkin tapauksessa että ketään ei laiteta vastuusee. Hiekkaneekerit perustelevat sitä sillä että se kuuluu niiden kulttuuriin ja silloin Ruotsin poliisi on kädetön.

  Kivet ymmärtää sillä että vaikka mölyapinat olisivat tumputtaneet kuin,a ei lasti olisi lentänyt kentälle asti.

  Tykkää

 10. Jarppa // 24/08/2017 19:29 // Vastaus

  Hiekkaneekeri on vain viettiensä viemä. Kandee käydä vaikkapa Pakistanissa tsekkaamassa montako runkkaajaa näet jos vähänkin länkkärimimmin ranne vilahtaa, puhumattakaan jos reisi näkyy. Helposti voi laskea sadoissa, täysin avoimesti tumputtavissa äijissä.
  Olen nähnyt.
  Mitä tuohon potkupalloon tulee niin ehkäpä afrikokaanooja vituttaa arabien ohella se, että ne apinat eivät ymmärrä mistä on kysymys.
  Joillakin on kivaa ja menee yli ymmärryksen ja sitten toimitaan rodulle ominaisesti, kivi kouraan ja siitä se lähtee.
  Apinakin on fiksumpi, se pelaisia palloa.

  Tykkää

 11. reviisori // 24/08/2017 23:05 // Vastaus

  on se kova, ruotsalaiset munattomat hiirulaiset halaavat kultamunat ja palkkioksi saadaan kiviä. Ehkä siellä pitäisi nyt vakavasti harkita kannustinpalkkiota että eivät kivittäisi. Siis jos täälläpäin timot alkaa meidän tyttöjä heitellä kivillä eikä kukaan tee mitään niin kaikki on menetetty.
  Kusipäät.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: