Ruotsissa suuri ampumisviikko-useita uusruotsalaisia hengiltä

0

 

Kuvakaappaus 2017-08-25 08:49:09

Turun viime perjantaisen iskun varjoon jäi ruotsalaisten suuri suruperjantai. Suru alkoi Västeråsissa kun poliisi sai hälytyksen klo 15.38 aikaan Köpingsgatanille, jossa ammuttiin useita laukauksia.

Silminnäkijöiden mukaan kaksi miestä ampui kohti kahta muuta miestä. Poliisin mukaan teossa käytettiin automaattiasetta ja laukauksia ammuttiin kymmenkunta. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin risteyksestä makaamasta kaksi vakavasti haavoittunutta miestä.

Suru-uutiset jatkuivat kun Uppsalassa paukkui. Poliisi sai klo 18.18 aikaan hälytyksen Stenhagenin maahanmuuttajalähiöön, jossa ammuttiin. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin kadulta makaamasta päähän ammuttu 30-vuotias mies, joka kuoli vammoihinsa.

Poliisin mukaan Uppsalan ampuminen oli kostotoimenpide muutama tunti aiemmasta Västeråsin ampumisesta.

 

Kuvakaappaus 2017-08-25 08:35:44
Tensta Uhriksi joutui hiphopräppääjä Musse Floow.

 

Edes suruliputusta ei ehditty aloittaa kun Tukholmassa Tenstassa ammuttiin reilu parikymppinen lähi-itätaustainen uusruotsalainen hengiltä keskellä avointa katua vähän ennen yhdeksää. Hälytyskeskukseen alkoi virrata soittoja klo 20.38 aikaan. Ilmoittajien mukaan Tenstan Riningeplanilla kuuluu useita laukauksia.

Poliisin saapuessa paikalle löydettiin maasta makaamasta nuori mies, jota oltiin ammuttu useita kertoja päähän. Henkilö kiidätettiin helikopterilla sairaalaan Hän menehtyi saamiinsa vammoihin. Teon silminnäkijänä oli muutama nuorukainen, joista ainakin yksi näki itse ampumisen liki vierestä.

Uhriksi joutui palestiinalaistaustainen jou-jou-mies, joka tunnettiin Tenstassa räppäämisen lisäksi huumekaupustelusta ja kaikesta mahdollisesta, mitä rikoslaissa tunnetaan. Tällä ampumisella ei olle yhteyttä aiempiin ampumisiin.

Torstai-lauantai oli siis suurta ampumisen juhlaa. 72 tunnin aikana kirjattiin kahdeksan muuutakin ampumistapausta.

 

1925789-1024x
Tenstaan kertyi suuri kynttilä- ja kukkameri ammutun räppärin muistoa kunnioittamaan.

 

Ympäri valtakuntaa on siis vietetty suruviikkoa. Tenstassa räppärin muistoa on kunnioitettu suurella kynttilä- ja kukkamerellä. Alueen sotaa ja vainoa paenneet asukkaat ovat suruissa menehtyneen gangstan takia. Soraääniäkin kuuluu. Muuan Risingeplanilla asuva nainen kertoo:

– Hohhoijaa, tappaminen ei näytä loppuvan.

 

 

13 thoughts on “Ruotsissa suuri ampumisviikko-useita uusruotsalaisia hengiltä

 1. Sääliksi käy niitä normaaleja, työssäkäyviä, kunnollisia ihmisiä jotka joutuvat näillä alueilla asumaan, liikkumaan ja kasvattamaan lapsensa. Valitettavasti mätäalueet senkun laajenevat.

  1. Ruotsin mädättävät politikot pilasivat hyvän maan,päästämällä kehitysmaiden alkuasukkaat ihmisten sekaan. Palmen ajoistai tuo mädätys alkoi,mutta kiihtyi ja kiihtyi nykykypäivään jolloin ruotsalaisilla ei enää ole valta omassa maassaan.Valta on kehitysmaalaisilla kangstereilla.

   1. >”Sääliksi käy niitä normaaleja, työssäkäyviä, kunnollisia ihmisiä jotka joutuvat näillä alueilla asumaan, liikkumaan ja kasvattamaan lapsensa”<
    Aivan. Tunnen toisen heistä.

 2. Minunkin entinen suomalainen työkaverini asuu matughetossa (Alby) ja hampaat irvessä yrittää sitä puolustaa koska häpeää asua sellaisessa paikassa. Milloin makaa vasta-ammuttu ruumis pihalla ja toisinaan räjäytetään sossun konttori. Ei hauskaa vanhemmiten; jää sisälläistumiseksi loppuelämä.

 3. Tiesitkö, Paavo, että aivan äskettäin ammuskelua, josta tulee vain ”pintanaarmuja” ei enää kirjata edes tilastoihin ammuskeluksi vaan ”yleiseksi väkivallanteoksi”. Saadaan näin karseiden tilastojen lukemat muuttumaan mukavimmiksi ja kupla sen kun kimaltaa..

  1. Joskus vanhoina hyvinä aikoina Ruotissa oli käytänne, että jos pahoinpitelyssä oli verenvuotoa, se oli automaattisesti grov misshandel. Siihen riitti pienikin haava tai nenäverenvuoto. Ei taija olla Ruotsi enää sama kuin silloin kun siellä muutaman vuoden asuin.

 4. Mieltäni rauhoittaa suuresti se pomminvarma seikka, että tiedän Li Anderssonin osaavan selittää tämänkin paremmin päin tai valkoisen keski-ikäisen heteromiehen syyksi.

  Veikkaan että kyse on joko paremmasta väkivallasta, joka rikastaa ja tuo virikkeitä arkeen, teräivöittää vasemmiston poliittista viestiä, heikentää heteronormatiivisen patriarkaatin asemaa, täydentää Sirola-opiston kymmenennen käskyn tai jotain muuta ihmeellistä, mutta vasemmiston mielestä ihanaa.

  Ja selvää on tietysti että Jou-Jou mies piti suolata koska minä olen syntynyt valkoiseksi, olen elänyt noin puolet elämästäni ja omaan valtavan giggelin, jota vassarifemakot himoitsevat, mutta eivät saa.

  Jatkan päiväänä ja lupaan olla huomioimatta vassarifemakot, kiihkokommarit, unelmakokkareet, psykoosidemarit ja muut unelman pöhöttäneet ja elähdyttäneet menetetyt tapaukset.

  Elän lopun elämäni niin näyttävästi kuin pystyin ja äänestän ihan vain lasten ja nuorten edun vuoksi yhtä ainoaa puoluetta joka on jäljellä enää puolustamassa tervettä turvallista yhteiskuntaa.

  En tiedä riittääkö se mitä teen, tuskin koska vastapuolella on useita Soroksia ja globaaleja mediakonserneja miljardeineen ja propagandakoneistoineen. Mutta teen osani.

 5. Kaunis tapahan se on muistaa vainajia hautuumailla. Nyt on levinnyt tämä uusi tapa peittää onnettomuuspaikat kukin ja kynttilöin. Kannanottohan se tietysti on. Ei paranis olla turhan kyyninen, mutta vähempikin riittänee. Kun naapurin kissa auton alle jää, johan kynttilä lepattaa tienposkessa toista viikkoa.

 6. Nämä olisivat jääneet uutispimentoon ilmankin Turun terroristia, koska Suomen valtamedia ei tänä vuonna ole viitsinyt uutisoida Ruotsista muuta kuin Bråvalla-festarien seksuaalirikoksista – tekijöiden profiilia mainitsematta tietysti. Rähmispossun äkillisen poismenon takia PT on ainoa suomenkielinen Pohjoismaiden media, joten iso kiitos siitä.

  1. Näinpä. Tänään oli taas Hesarissa terroristijuttua – mietittiin, että minkälaisilla ajoesteillä terrorismia ehkäistään parhaiten – ja ainoa nimeltä mainittu terroritoimija oli – tadaa! – IRA. Onkohan näillä toimittajilla jokin alitajuinen esto puhua terrorismista ja islamista samaan aikaan vai onko kyseessä tietoinen valinta? Vaikka liekö tuolla väliä.

 7. Näiden muumaalais-ruotsalaisten ampumataito on todella surkeaa luokkaa. Osumatarkkuus on sellainen että jokainen Suomen armeijan käynyt nauraa sille. Kun tyhjennetään lippaallisia luoteja niin saattaa olla yksi tai kaksi haavoittunutta. Millähän niiden sihdin saisi tarkemmaksi toisiaan kohtaan?

  1. Meidän seurueet ei kyllä osu edes seinään. Viimeksi Hyvinkäällä seurue paukutteli eikä siis tullut muuta kuin kauhea meteli.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.