Skip to content
Mainokset

Lestin Muikkumarkkinoilla terrorintorjuntatraktoreita ja perussuomalaisia

WP_20170826_13_05_59_Pro

 

Keski-Pohjanmaalla Lestijärvellä pidettiin tänään Lestin Muikkumarkkinat. Paikalla oli muutamata terrorintorjuntatraktoria suojaamassa ihmisiä. Lisäksi muikkuja maistelemassa ja suojaustoimessa mukana oli kaksi  jämäkkää perussuomalaista, Teuvo Hakkarainen ja Mauri Peltokangas.

 

Mainokset

9 Comments »

 1. Nykyisin näin tehdään joka ainoassa tapahtumassa. Pelätään kai että Matti tai Pekka ajaa ihmisjoukkoon 🙂

  Tykkää

  • Ei kun just päinvastoin: me emme anna pelolle valtaa, kun hoemme sitä vapisevalla äänellä katse kauhusta lasittuneena paskat housuissa pullottaen, kusi lahkeen suusta vasemman kengän viereen valuen.

   Unkari, Tshekki, Slovakia ja Puola ovat antaneet pelolle vallan, ja ryhtyneet sen sanelemiin islaminvastaisiin toimiin. Ja kas, eipä ole siellä nähty ryöstö- ja raiskausaaltoja, eivätkä puukot heilu allahuakbarin tahtiin saati Scaniat ajele ihan issekseen väkijoukkoihin.

   Olisihan tuo toivotttavaa, että poliittinen ja hallinnollinen eliittimmekin antaisi pelolle vallan, niin loppuisi tämä perkeleen islamisaatio meilläkin. Mutta enpä pidättele hengitystäni sitä odotellessa…

   Tykkää

  • Toivottavasti tekeekin sen.Räjähteiden kanssa lastatulla rekalla.Toivottavasti ihmisjoukko sisältää vain RHC:n eltaantuneita siiderivalaita,Meillä on unelma huoria,propagandisteja eli tuttavallisemmin toimittajia sekä maanpetturipoliitikoita…

   Tykkää

 2. Jos se Juneksen putkaan muiluttanut Kotro olisi eksynyt muikkumarkkinoille, olisi ensitöiksen isän otteella ja ankarasti sakottanut traktorin omistajaa väärästä pysäköinnistä ja repinyt irti kilvet ja etukuormaajan.

  Tykkää

 3. Pelolle ei pidä antaa valtaa,mutta jos näin jatkuu se ottaa meistä vallan.
  Pelokas ihminen on valmis sellaisiin tekoihin,joita terve järki ei ymmärrä.

  Tykkää

 4. Hyvää kettuilua valtaapitäviä kohtaan! Muistakaa äänestää oikein seuraavissa pressan/eduskunta/kunta/EU-vaaleissa. Oma ääneni lähti Lauralle, näin se valtamedia päätti puolestani….

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: