Mona Walterin mukaan muslimeilla tappouhkauskamppaja häntä kohtaan

0
monawalter
Mona Walter Vuosaaressa

Mona Walter kertoo, että Ruotsin somaleilla on nyt menossa jonkinlainen kamppanja, jossa he kehoittavat toisiaan tappaman Walterin jos vain tapaavat hänet Ruotsissa. Walter kirjoittaa:

– Viime aikoina olen saanut paljon uhkauksia ja tappouhkauksia, erityisesti somalialaisilta maanmiehiltäni. He kehoittavat toisiaan tappamaan minut ja syynä on se, että heidän mukaansa rienaan islamia.

Walter kertoo, että hän ei mitenkään rienaa ketään vaan hän vain kertoo mitä islamilaisissa kirjoituksissa kerrotaan ja miten islaminuskoisen pitää käytännössä toimia.

– Ruotsin kansalaisena Ruotsissa minulla on sananvapauteni. Tämä tarkoittaa, että voin kritisoida jos jokin on mielestäni väärin. Islam ei ole vain uskonto vaan poliittinen ideologia sekä lisäksi katsantokanta Jumalaan ja hänen profeettoihinsa. Islamilla ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa, Walter kirjoittaa.

Walter painottaa joitakin hyvin tärkeitä periaatteita:

– Viitaten edelliseen minulla on täysi oikeus kritisoida tuota mielipidettä. Minulla on täysi oikeus kertoa kokemuksiani islamista ja kuinka muslimit suhtautuvat toisiin uskontoihin, jotka eivät tunnusta islamia. Tähän minulla on oikeus Ruotsissa Ruotsin lain mukaan.

Walterin mukaan ne, jotka nyt uhkaavat häntä, tekevät sen siksi, että sharia-laki velvoittaa heidät siihen:

– Ne, jotka uhkaavat minua, tekevät sen sharia-lain velvoittamina. Mutta koska Ruotsissa ei ole sharia-lakia, ts. shariaa ei tueta Ruotsin laissa, näin ollen ne, jotka uhkaavat minua, syyllistyvät rikokseen. Ei yksin minua kohtaan vaan myös Ruotsin lakia kohtaan sekä sanan- ja uskonnonvapauteen.

”Ne, jotka nyt uhkaavat minua, tekevät sen siksi, että sharia-laki velvoittaa heitä siihen”

Walterin mukaan sananvapaus antaa hänelle täyden oikeuden kritisoida islamia.

– Jos joukko muslimeja kokee tulleensa loukatuksi kriittisten islam-mielipiteideni takia, ja jos ei koe voivansa ottaa kritiikkiä vastaan, silloin asuu aivan väärässä maassa. Heillä on täysi oikeus kritisoida minun mielipidettäni, mutta heillä ei ole oikeus ladella minulle tappouhkauksia, kuten he nyt tekevät.

 

 

Walterin mielestä on hyvin kummallista, että muslimit asuvat Ruotsissa, koska maassa on sananvapaus, uskonnonvapaus ja demokratia.

– Maailmassa on useita islamilaisia valtiota sharialakeineen, jossa islamia voi toteuttaa sydämensä kyllyydestä. Jokin näistä maista sopisi heille paljon paremmin kuin Ruotsi. Siellä uskovaisia muslimeja ei loukattaisi vääräuskoisten kuffarien toimesta.

Loppuun Mona Walter kertoo, että tulijoita on ohjeistettava:

– Ruotsiin tulee koko ajan pakolaisia islamilaisista maista, monet heistä ovat uskovaisia muslimeja ja he tunnustavat islamia. Näissä maissa islamilla on suora vaikutus yhteiskuntaan ja sen lakeihin.

– On Ruotsin kuntien vastuu informoida näitä pakolaisia kuinka Ruotsissa toimitaan, mitä Ruotsin laeissa sanotaan. Heille pitää kertoa, että kaikki uskonnot toimivat Ruotsin lain alla. Jokainen ihminen itse päättää mihin uskoo, kuinka uskoo tai jos ei halua enää uskoa niin kauan kuin ei rikota Ruotsin lakeja. Ketään ei voi pakottaa uskoon, ei edes omia lapsiaan. Edelleen jos uskontosi mukaan on olemassa jokin pukeutumiskoodi niin sekin on täysin vapaavalintainen asia. Jos yrität pakottaa lapsiasi tai muita ihmisiä vaikkapa hijabiin, teet rikoksen. Tai jos pakotat lapsiasi rukoilemaan viisi kertaa päivässä, sekin on rikos. Älä pakota ketään mihinkään niin et syyllisty rikokseen.

 

 

16 thoughts on “Mona Walterin mukaan muslimeilla tappouhkauskamppaja häntä kohtaan

 1. Ei siinä mitään kummallista ole, että musut maleksii ruotsissa, koska taikaseinä

   1. Olisin muuten samaa mieltä, mutta tuo viimeinen kappale häiritsee aika lailla. Siinähän Mona ilmeisen vakavissaan peräänkuuluttaa ruotsalaisia opettamaan muslimeille, että Ruotsissa pitää elää Ruotsin lakien ja kulttuurin mukaan (aivan kuin niin ei olisi jo yritetty, ja millä tuloksilla?).

    Näin siitä huolimatta, että hän aivan hyvin tuntee islamin todellisen olemuksen imperialistisena oppina, jonka tavoite on valloittaa vääräuskoisten alueita kunnes koko maailma tunnustaa islamia. Siinä myös syy islamistien laajamittaiseen maahantunkeutumiseen Ruotsiin ja muualle Eurooppaan sharia-lakien käyttöönottoa ajamaan.

    Maailmanvalloitus. Ei sen enempää eikä vähempää. Ja kuten Jussi Halla-aho jo vuosia sitten sanoi: me olemme sodassa, jonka häviämme, koska emme tajua olevamme sodassa.

    1. Voi vimpula, kuule veikkoseni!
     Viimeinen kappale on aivan normia. Noin ne aina puhuu.

     Huomaathan, että Mona arvostelee islamia, ei kiellä sitä.
     Taqiyya. (Vai miten se kirjoitetaan, ketä kiinnostaa.)
     Monakin haluaa islamilaisen maailman.

    2. Qroquius Kad, sitä kutsutaan ”dar-al-harb’iksi” tai jotain. Kun tämän kaverin pätkän katsoo islaamista, niin johan on nyt ihme, elleivät noi hälytyskellot ala soimaan?!

     On se jotenkin ironista katsella kuinka jengi humanismin varjolla laittaa päänsä teloituspölkylle, ja vielä ihan vapaaehtoisesti ja maksaa vielä siitä.

     Ihme et imaamit moskeijoissa nauravat partaansa meidän länsimaalaisten typeryyttä! Minä tosin en. Kait noi videot tuolta Tubesta poistetaan ihan poliittisen korrektiuden nimissä….

     Jos joku lukee Adolf Hitlerin ”Mein Kampf” teosta, niin sieltä on ihan suoraan nähtävissä, mikä oli hänen politiikkansa kulmakivi, eikä tarvi lukea edes rivien välistä. Ironisesti sanottuna, Aatu ainakin antoi varoituksen etukäteen, ja siltikään jengi ei kuunnellut….

     1. Leso:
      en ole ihan vakuuttunut siitä, että Mona todella haluaisi islamilaisen maailman päästyään pakenemaan siitä?

      Soomepois:
      ilmaisuthan kuuluvat siis ”dar al-islam”, eli muslimien hallitsema alue ja ”dar al-harb”, eli ”sodan alue”. Viimemainittuun kuuluvat islamistisen näkemyksen mukaan kaikki dar al-islamiin toistaiseksi kuulumattomat alueet, jotka on islamin pyhien kirjoitusten velvoittamina siihen liitettävä.

      Näihin alueisiin kuuluu siis koko maailma. Tässä kohtaa voisi ehkä alkaa pikkuhiljaa laskea vireystilaansa ajatellen kaikkia aiempia Euroopan-valloittajia. Tshingis-kaani jälkeläisineen, ottomaani-imperiumi, Kaarle XII, Napoleon, Hitler…Mitä he yrittivät, miten heille kävi ja miksi? Kaikille samoin samasta syystä: lähtivät saavuttamaan aivan liikaa käytettävissään oleviin resursseihin nähden.

      Miksi siis pitäisi olla huolissaan muslimien meneillään olevasta Euroopan-valloitusekspansiosta? Koska edellämainitut aiheuttivat ennen vääjäämätöntä kukistumistaan niin perkeleen paljon tuhoa, kuolemaa ja hävitystä eurooppalaisille ihmisille, jotka eivät sitä olisi ansainneet!

      Vestigia terrent, sanoi kettu leijonalle latinaksi. Koska ne jäljet ovat nyt paraikaa kaikkien nähtävissä, haluaisin tottavie kaikkien eurooppalaisten kansakuntien johtajien suhtautuvan nykyiseen jihad-hijraan samalla vakavuudella kuin unkarilaisten, tshekkien, slovakkien ja puolalaisten johtajien. He nimittäin tiedostavat olevansa leijonia, jotka toisin kuin faabelissa eivät yritä houktella kettua luolaansa, vaan varoittaa sen pysymään poissa.

      1. QK: ”Leso: en ole ihan vakuuttunut siitä, että Mona todella haluaisi islamilaisen maailman päästyään pakenemaan siitä?”

       Ei millään pahalla enkä halua tunkeilla, mutta ootko sä naiseton mies?
       Mistä islamilaisesta maailmasta se on edes päässyt?
       Mitä se voittaa tällä?

       QK: ”Tässä kohtaa voisi ehkä alkaa pikkuhiljaa laskea vireystilaansa ajatellen kaikkia aiempia Euroopan-valloittajia. Tshingis-kaani jälkeläisineen, ottomaani-imperiumi, Kaarle XII, Napoleon, Hitler…Mitä he yrittivät, miten heille kävi ja miksi?”

       Älä anna kultmarxin värittämän sivistyksesi sotkea perustuksia.
       Joo. Että nyt on se aika perustaa komitea, kun aletaan hiljalleen laskeskella…

       Oisko pikemminkin aika ottaa oppia torjuntavoitoista?

  1. Sama taikaseinä niitä kehitysmaa muslimeita myös Suomeen vetää,
   Mutta siihen ei kehitysmaalaisen järki riitä tajutakseen sen, että taikaseinää
   ei enää lataa kukaan sen jälkeen kun muhametin opeilla ja työhaluilla
   aletaan elämään.

 2. Ja funtsikaa: tämä islaminuskoisten tappouhkailu tapahtuu Pohjoismaissa, kuten Vilksin murhayrityskin. Samoin islamista luopuneiden palkka on kuolema – tai vähintään kaikki sosiaaliset suhteet katkaistaan. Ja tämä uskonnonvapauden Pohjoismaissa. Älkää nyt saatana vihapuhuko!

 3. Mona Walter on todella poikkeiksellinen somalitaustainen Mistä se johtuu, onkin aivan selvää.

  Ainoa järkevä uskonto on sekularismi.

  1. Oikeaa asiaa ajavan ihmisen ulkonäkö on irrelevanttia – ei se Churchill’kaan ihan kauneimpia poikia ollut.

 4. ”Walterin mielestä on hyvin kummallista, että muslimit asuvat Ruotsissa, koska maassa on sananvapaus, uskonnonvapaus ja demokratia.”

  Nojaa – todellisuus tosin taitaa olla että ruotsistan lähinnä esittää että siellä on mitään noista.Kyllä ne ovat hävinneet sitä mukaa samaa tahtia kun edistyksellisempää porukkaa on saatu maahan rikastuttamaan.Ihan noin muuten mihinkään liittymättä totean vain että Mona Walter taitaa olla ainoa somali joka ei ole ihmispaskajätettä?Arvostan jopa.Rohkea nainen.

  1. Walter tekee hyvää työtä vastustaessaan Ruotsin islamisoitumista, mutta saa nähdä miten kauan Ruotsi on turvallinen paikka asua hänelle – Ayaan Hirsi Alihan muutti Hollannista Yhdysvaltoihin…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.