Mainokset

Myös Kokkolassa terrorintorjuntarekkoja viikonlopun juhlien takia

 

Keski-Pohjanmaa varautuu edelleen. Myös Kokkolassa ajettiin rekkoja terroriesteiksi. Venetsialaisten ajaksi viikonlopuksi on muutamiin strategisiin paikkoihin parkeerattu täyspitkiä rekkoja islamistien mahdollisen iskun estämiseksi. Rekat estävät suoran ajon juhla-alueelle.

Mainokset

14 Comments on Myös Kokkolassa terrorintorjuntarekkoja viikonlopun juhlien takia

 1. 2 muuta rekkaa myös, laitoin kuvat twitteriin

  Liked by 1 henkilö

 2. tapperlund // 26/08/2017 18:30 // Vastaus
 3. JKH1975 // 26/08/2017 18:47 // Vastaus

  Kylläpä on mahtavaa tämä monikulttuurisuus.

  Tykkää

 4. Rasistinen natsi voisi muuten kurvata natsiwagenillaan ahkerien maahanmuuttajen päälle

  Tykkää

 5. Pelolle valta // 26/08/2017 19:03 // Vastaus

  Myös pieneen maaseutukylään, Pälkäneelle, rakennettiin kuluneen kesän aikana torin ympärille terroristi-kiveys. Tori on kylän keskustassa T-risteyksessä josta ennen olisi voinut ajaa suoraan torille. Mutta nyt edessä on 50-60cm korkea ja noin metrin paksu ”kukka istutus”, jonka läpi ei enää torille ajetakkaan.

  Näin se tarrorismi saapuu salakavalasti myös maaseuduille.

  Tykkää

 6. STÄGÄMIES // 26/08/2017 19:21 // Vastaus

  Mitä seuraavaksi..Jaetaanko jokaisessa tapahtumassa veitseniskut kestävät liivit, ja lapsille lukittavat alushousut? Tässä on kunnon crazy catlady mentaliteettia: yksi kissa on mielenvikainen, kusee joka paikkaan, rätisee ja rääkyy ja käy päälle. Mutku se on niin ihana! Eli peitetään koko koti muovilla ja ollaan varuillaan kun hullu kissa on lähistöllä. Ei tule mieleenkään että hullusta kissasta voisi luopua. NYT SAATANA RIITTÄÄÄ. Kaikki muslimit helvettiin Suomesta. Myöskin juuri kristityiksi homoiksi mukakääntyneet. ULOS! Samaan hengenvetoon ehdotan että homoksi julistautunut muslimi saa migrin toimistossa todistaa sen imemällä jonkun suvakkihinaajan lerssiä, sekä uusiokristitty saa eteensä lautasen täynnä possunlihaa. Se pitää vetää naamariin eikä ilmekään saa värähtää. Ei possussa mitään vikaa ole enää kun et ole enää muslimi nääääs.

  Tykkää

  • Nimetön // 26/08/2017 21:28 // Vastaus

   Seuraavaksi ei yhtään mitään.Sama spedeily jatkuu kunnes sellainen reipas väkivalta pakottaa maanpetturihallinnon muuttamaan suuntaa.Maanpetturi tai mädättäjä ei ymmärrä puhetta.Hän ymmärtää vain väkivaltaa kuten hänen harrastamansa islamopaskojen paapominen ja väkivallan ymmärtäminen erinomaisesti osoittaa.Ehkäpä on aika puhua kieltä jota he ymmärtävät.

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 27/08/2017 18:27 // Vastaus

    Epäilemättä näin voisi hyvinkin olla syytä tehdä. Mutta koska kaikki tietävät, ettei tällaista kukaan ryhdy tekemään missään muualla kuin fantasioissaan, voivat kaikki asianosaiset jatkaa entiseen tapaan.

    Tykkää

 7. Se on juuri niin kuin Jimmie Åkesson tänään sanoi:

  ”Terrori ei tule loppumaan ennenkuin me lännessä- yhdessä- lopetamme sen. Meidän täytyy käyttää kaikki voimamme ja resurssimme työntääksemme terroristit takaisin niihin koloihin joista he ovat esille tunkeneet”

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 26/08/2017 21:22 // Vastaus

   Aivan. Ja ensimmäiset, lähimmät ja vahvimmat liittolaiset Pohjois- ja Keski-Euroopalle terrorisminvastaisessa taistelussa olisivat Unkari, Tshekki, Slovakia ja Puola. Näillä Visegrád-mailla kun on siihen jo nyt valmiina, kuten maanpuolustuksellisesti sanotaan tahto, taito ja väline.

   Mutta jos pohjois- ja keskieurooppalaisille äänestäjille ei ihan oikeasti kelpaa tämä Perussuomalaisten ja Sverigedemokraternan epäilemättä hyvin mielellään tekemä yhteistyö, ei kai sitten voi mitään?

   Jos aivan tosissaan halutaan mieluummin ryöstöjä, raiskauksia, tappoja ja terrorismia, joita vihervasemmisto (johon nykyään myös Kepu Ja Kokoomus kuuluvat) meille ja muille tuovat ja suovat, silloin myös saa mitä tilaa.

   Tykkää

 8. Terrorintorjuntarekat ja vastaavat ovat kansalaiset mielenilmaus valtiovallalle, miten maahanmuuttajien terrorismia pitää hoitaa.

  Tykkää

 9. Mauno Mato // 26/08/2017 23:11 // Vastaus

  Myös Joensuussa oli annettu pelolle valta ja laitettu kirjastoauto ja rekka esteeksi eilen perjantaina.

  Tykkää

 10. Kuvitelkaa mitä tämä hulluus maksaa kun joka kyläjuhlaan tarvitaan massiisviset turvatoimet ajoesteineen ja vahvat poliisivoimat. Iltojen hämärtyessä itä-rikolliset hymyilevät kun poliisit nukkuvat pois tehtyjä tunteja näiden takia ja rosvot saavat puuhastella ihan rauhassa. Lastaavat autonsa täyteen arvotavaraa ja suorastaan nauravat kusi housuissa ajellessaan taas rajan yli onnistuneen keikan jälkeen.

  Tykkää

 11. Monikulttuuriuimari // 27/08/2017 12:43 // Vastaus

  Eikös tuo ole jo ihan tavallista että yleisötilaisuuksia noin suojataan…On jo opittu uimaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: