Myös Kokkolassa terrorintorjuntarekkoja viikonlopun juhlien takia

0

 

Keski-Pohjanmaa varautuu edelleen. Myös Kokkolassa ajettiin rekkoja terroriesteiksi. Venetsialaisten ajaksi viikonlopuksi on muutamiin strategisiin paikkoihin parkeerattu täyspitkiä rekkoja islamistien mahdollisen iskun estämiseksi. Rekat estävät suoran ajon juhla-alueelle.

14 thoughts on “Myös Kokkolassa terrorintorjuntarekkoja viikonlopun juhlien takia

 1. Myös pieneen maaseutukylään, Pälkäneelle, rakennettiin kuluneen kesän aikana torin ympärille terroristi-kiveys. Tori on kylän keskustassa T-risteyksessä josta ennen olisi voinut ajaa suoraan torille. Mutta nyt edessä on 50-60cm korkea ja noin metrin paksu ”kukka istutus”, jonka läpi ei enää torille ajetakkaan.

  http://shl.fi/wp-content/uploads/2017/07/IMG_4800.jpg

  Näin se tarrorismi saapuu salakavalasti myös maaseuduille.

 2. Mitä seuraavaksi..Jaetaanko jokaisessa tapahtumassa veitseniskut kestävät liivit, ja lapsille lukittavat alushousut? Tässä on kunnon crazy catlady mentaliteettia: yksi kissa on mielenvikainen, kusee joka paikkaan, rätisee ja rääkyy ja käy päälle. Mutku se on niin ihana! Eli peitetään koko koti muovilla ja ollaan varuillaan kun hullu kissa on lähistöllä. Ei tule mieleenkään että hullusta kissasta voisi luopua. NYT SAATANA RIITTÄÄÄ. Kaikki muslimit helvettiin Suomesta. Myöskin juuri kristityiksi homoiksi mukakääntyneet. ULOS! Samaan hengenvetoon ehdotan että homoksi julistautunut muslimi saa migrin toimistossa todistaa sen imemällä jonkun suvakkihinaajan lerssiä, sekä uusiokristitty saa eteensä lautasen täynnä possunlihaa. Se pitää vetää naamariin eikä ilmekään saa värähtää. Ei possussa mitään vikaa ole enää kun et ole enää muslimi nääääs.

  1. Seuraavaksi ei yhtään mitään.Sama spedeily jatkuu kunnes sellainen reipas väkivalta pakottaa maanpetturihallinnon muuttamaan suuntaa.Maanpetturi tai mädättäjä ei ymmärrä puhetta.Hän ymmärtää vain väkivaltaa kuten hänen harrastamansa islamopaskojen paapominen ja väkivallan ymmärtäminen erinomaisesti osoittaa.Ehkäpä on aika puhua kieltä jota he ymmärtävät.

   1. Epäilemättä näin voisi hyvinkin olla syytä tehdä. Mutta koska kaikki tietävät, ettei tällaista kukaan ryhdy tekemään missään muualla kuin fantasioissaan, voivat kaikki asianosaiset jatkaa entiseen tapaan.

 3. Se on juuri niin kuin Jimmie Åkesson tänään sanoi:

  ”Terrori ei tule loppumaan ennenkuin me lännessä- yhdessä- lopetamme sen. Meidän täytyy käyttää kaikki voimamme ja resurssimme työntääksemme terroristit takaisin niihin koloihin joista he ovat esille tunkeneet”

  1. Aivan. Ja ensimmäiset, lähimmät ja vahvimmat liittolaiset Pohjois- ja Keski-Euroopalle terrorisminvastaisessa taistelussa olisivat Unkari, Tshekki, Slovakia ja Puola. Näillä Visegrád-mailla kun on siihen jo nyt valmiina, kuten maanpuolustuksellisesti sanotaan tahto, taito ja väline.

   Mutta jos pohjois- ja keskieurooppalaisille äänestäjille ei ihan oikeasti kelpaa tämä Perussuomalaisten ja Sverigedemokraternan epäilemättä hyvin mielellään tekemä yhteistyö, ei kai sitten voi mitään?

   Jos aivan tosissaan halutaan mieluummin ryöstöjä, raiskauksia, tappoja ja terrorismia, joita vihervasemmisto (johon nykyään myös Kepu Ja Kokoomus kuuluvat) meille ja muille tuovat ja suovat, silloin myös saa mitä tilaa.

 4. Terrorintorjuntarekat ja vastaavat ovat kansalaiset mielenilmaus valtiovallalle, miten maahanmuuttajien terrorismia pitää hoitaa.

 5. Myös Joensuussa oli annettu pelolle valta ja laitettu kirjastoauto ja rekka esteeksi eilen perjantaina.

 6. Kuvitelkaa mitä tämä hulluus maksaa kun joka kyläjuhlaan tarvitaan massiisviset turvatoimet ajoesteineen ja vahvat poliisivoimat. Iltojen hämärtyessä itä-rikolliset hymyilevät kun poliisit nukkuvat pois tehtyjä tunteja näiden takia ja rosvot saavat puuhastella ihan rauhassa. Lastaavat autonsa täyteen arvotavaraa ja suorastaan nauravat kusi housuissa ajellessaan taas rajan yli onnistuneen keikan jälkeen.

 7. Eikös tuo ole jo ihan tavallista että yleisötilaisuuksia noin suojataan…On jo opittu uimaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.