Video: Somali yrittää estää rauhallista kuvaajaa kuvaamasta Puhoksen ostarilla

13

Mielenkiintoinen filminpätkä, joka on kuvattu Itäkeskuksen Puhoksen ostarilla. Somali yrittää estää rauhallisesti käyttäytyvää miestä kuvaamasta ostoskeskuksen yleiskuvaa. Somali väittää, että mies syyllistyy kuvatessa rikokseen ja soittaa poliisille. Somali kertoo filmillä olevansa joku Puhoksen edustaja. Jos joku tuntee kuka videolla esiintyvä shariapoliisi on, voi ottaa yhteyttä tännepäin.

Filmi alkaa siitä kohdasta kun alkaa tapahtumaan.

 

Advertisements

34 thoughts on “Video: Somali yrittää estää rauhallista kuvaajaa kuvaamasta Puhoksen ostarilla

  1. Entinen poliisipäällikkö oli huolissaan siitä, että Suomeen syntyy omia alueita pakolaisille jota ne hallitsevat niin kuin on Ruotsissa käynyt.Siis valtioita valtion sisälle.
   Ei tarvitse poliisipäälikön olla huolissaan enää,niitä on jo nyt. Mitäs tämä Itäkeskus muuta on enää kun sharipoliisi on heti kimpussa, jos suomelainen ottaa alueesta yleiskuvaa mitä tuo juuri kuvattu oli.
   On kertakaikkiaan hyvä asia että on olemassa tämä mv lehti .Ilman tätä oltais kun säkissä,tietoa maahantunkeutumisesta varjellaan kun silmäterää.

  1. Se oli joskus Suomea. Nyt se on Persestan, jossa päivät kuluvat rukoillessa ja äijien kesken lätistessä. Metrolta käy jatkuva virta. Mutta nyt ostaria ollaan sulkemassa ja katsotaan, mikä onnekas seutu saa oikeusoppineet tulkitsemaan paikallisten oikeuksia.

 1. Mitä sä olla kuva tulla minä täällä ei sinä mene mihinkänn lupa onko minä edustata täällä tämä!

  Saatana. Vittumitäpaskaa. Toi apina häiriköi, mielestäni kuvaajalla olisi ollut täysi oikeus vetää noi läskihuulet rullalle.

 2. Sinne pitäisi lähteä isommalla suomalaisporukalla kuvailemaan ja hengailemaan, ottamaan tila takaisin haltuun.

  1. Juuri nimenomaan näin. Kerran viikossa tai tarvittaessa useammin kymmenien kuvaajien kameramarssi läpi näiden alueiden, joissa on tahoja, jotka eivät halua tulla kuvatuksi.

   Asiasta on eduskunnan oikeusasiamiehen päätös, yksiselitteisesti – julkisella paikalla saa kuvata. Sitä on yhdenkään korttelipoliisin aivan turha tulla yrittämään kieltää.

   Itseasiassa tässä asiassa pitäisi järjestää massiivinen julkinen provokaatio ja mikäli poliisi yrittäisi kieltää toiminnan, asia pitäisi nyt viimein viedä vaikka EIT:n saakka.

  2. Noin kerran vuodessa tulee Puhoksessa käytyä. Seutu on tehokkaasti kestävyysvajepaikattu ja läheisessä uimahallissa alkaa olemaan sellainen määrä suihkuallergista porukkaa, ettei viitsi enää mennä, vaikka tehokloorattaisiin päivittäin.

   Suuri ongelma tilan haltuunotossa lieneekin, ettei sitä meininkiä kantis kestä ja alueet valuvat näille työllistymishaasteisille. Kehitystä ei voi katkaista kuin rajoilla, mutta olisihan se joskus hyvä näyttää kaapin paikkaa.

 3. Näillä somaleilla, afrikan mustalaisilla, on Husut housuissa heti kun ne näkee kameran. Ja sitten se vielä säälitävästi yrittää kuvata ja saada kaveria provosoitumaan. No, somali halusi että video laitetaan MV-lehteen ja hänen toivettaan kuunneltiin. Ja tulihan se Paavollekkin. Niin että kai somalin pitäisi maksaa jotain kun sai näin paljon mainosta.

  En tiedä kauanko somali on loisinut maassamme, mutta ennenkuin esiintyy jonkun porukan johtajana niin kannattaa opetella suomen kieli. Ettei tule sanotuksi vääriä asioita.

  1. Kun tätä skeidaa joutuu näkemään itäisillä ihmemailla Stadin kupeessa päivästä toiseen, niin eihän tässä normaali töissä veroja maksanut ja pientä eläkettä ”nauttiva” pieneläjä voi muuta kuin pahoittaa mielensä.
   Kun kirjailijaksi itseään nimittävä Tuomas Kyrö oli tv-haastattelussa, häntä kovasti nauratti se idea, että kaikkialla on vanhempia suomalaisia ihmisiä, jotka jostain valittavat ja pahoittavat aina mielensä. Arvon kynäilijä ei ilmeisesti todellakaan tajua, että suomalaisilla on SYY pahoittaa mielensä nykypolitiikan seurauksena. Jos kynäniekka Kyrö itse tulee loistavasti toimeen sepustuksillaan, ei se tarkoita, etteikö meillä pienituloisilla ole SYY olla pahoillaan, kun näemme, mihin kaikkeen saastaan verovaramme käytetään.
   Jos kirjailijaksi itseään tituleeraava nuorehko mies ei ymmärrä lainkaan kaivaa esiin SYITÄ siihen, että niin moni vanhempi suomalainen on masentunut, pahoittanut mielensä ja suorastaan kylpiintynyt, niin ei sellaisella paperin tuhlaajalla ole mitään tekoa Suomessa. Menisi Botswanaan tai muualle, missä voisi olla iloinen mieli, eikä tarvitsisi nähdä masentuneita, joille irvailla.

 4. Hyi saatana mikä paskastania! Alue on mennyt täysin musujen haltuun. Herra pakoloinen jaksoi jahdata kuvaajaa Isikseen asti jostain kuvaamisesta, ja bossi vieläpä soitti pollareille kaiken huipuksi. V*ttu mikä pelle! Toi siitä seuraa kun rajalla ei ole seulaa.

 5. Sosiaalituilla elävät köyhät matut ovat olevinaan jotain suurta, miten harhaista. Järkyttävä video sinänsä, ei ole enää Suomea tuo alue.

 6. Suomi etenee kohti ensimmäistä no-go-zonea. Ruotsin esimerkki ei ole opettanut täällä yhtään mitään. Merkittävä osa kansasta ei edes tiedä mitä Ruotsissa tapahtuu. Kiitos valtamedian salauskampanjan. Göbbels olisi kateellinen siitä taitavasta mielipidemuokkauksesta ja asioiden salaamisesta, joka tänne pohjolaan on rakennettu monikulttuurisuuden hyväksi.

  Nykytilanteesta on lyhyt matka siihen, kun kuvaajia ja toimittajia aletaan uhkailemaan väkivallalla tuolla ostarilla. Valtamedia on varautunut siihen tilanteeseen hankkimalla tynnyrikaupalla pesupulveria, jolla pestään musta valkoiseksi. Lopputulos on, että suomalainen pottunokka on hirveä rasisti, vaimonhakkaaja ja natsi.

  Somalit komentelee suomalaisia Suomessa? Sipilä hössöttää tiedustelulaista vaikka vihollinen on jo rajojen sisällä.

  Onnea 100v. Suomi.

 7. Tähän on tultu. Ulkomaalaiset näyttää kantasuomalaisille kaapin paikkaa. Tietävät että viranomaiset antava tälle hyväksyntänsä. Pian niillä on omat sharia-poliisit ja maijat johon laittavat niskottelevat Suomalaiset ja vievät ”kuulusteluihin”

 8. Tiedustelulaki yhdistettynä tähän lakiin jossa eeuuta ei saa negatiiviseen sävyyn kritisoida lakipykälä tekee monesta sitten rikollisen jos molemmat menee läpi.

 9. Kohdassa 10:00 alkava kuva, jossa Itiksen ovien teippaus näkyy, kertoo kaiken oleellisen.

 10. Tuo alue voitaisiin julistaa virallisesti itsenäiseksi afrikan valtioksi, käytännössä se on sitä.

 11. Mutta eikö tämä ole juuri sitä monikulttuuririkkautta, josta niin ihannoiden (edelleen) puhutaan ja suorastaan ylistetään? Nämä tyypit hoitavat vanhuksemme ja sairaamme, täyttävät työvoimapulamme ja huolehtivat veronmaksuillaan että eläkkeemme juoksevat tilille tulevaisuudessakin…
  Eikö sen pitänyt mennä näin?

 12. Suklaa luulee olevansa sharia-poliisi.Tuon paremmin se ei tule suomea oppimaan ja harva suomalainen ymmärtää radikaali muslimien mielensyövereitä.

  1. Tuli heti tuosta husuttelijasta mieleen että siinä on tuleva shariapoliisi, varmaan Rusakko järjestää Tapanilan Erään saamaan lisäoppia natsintorjuntaan ja Sellon kirjastosta paperit joilla menee poliisikoulun läpi että heilahtaa.

 13. Eikö näin käynyt ihan tuossa Citycenterissä jollekin joka kuvasi siellä? Tosin tilanne oli uhkaavampi ja uhkailijat joitain irakilaisia. Emme saa kuvata omassa maassamme omia kauppakeskuksiamme.

 14. KARMYSH syyllistyi itsekin rikokseen kuvatessaan… Toivottavasti jäsen.. uhtiomies, on jo viety Metsälään pakkopalautukseen.

 15. Noille pitäisi selittää nämä muitten suomessa asuvien oikeudet ja tietenkin, mitä tarkoittaa laki. Eihän ne somsomit taida sitä ymmärtää. Mitähän poliisi olisi sanonut? Älkää prvovosoiko ja menkää muualle, siis suomalaiselle.

  1. Aivan varmasti heille on selitetty niin saatanan monen kertaan, miten Suomessa pitää käyttäytyä. He vain sen kuultuaan kokeilivat, mitä tapahtuu jos eivät niin käyttäydy ja kas! Ei tapahtunut mitään.

   Mikä siinä on, että Suomi tuntuu olevan väärällään ihmisiä jotka eivät vähääkään käsitä millaista sakkia nämä afro-, arabi- ja afgaanimaahantunkeutujat ovat? Eivät he ole mitään ymmärtämättömiä lapsia, jotka eivät tajua, miten pitäisi käyttäytyä!

   He ovat aikuisia miehiä, jotka tulevat tänne valloittajina ottamaan haltuunsa maan, jonka väestö on näköjään niin saatanan tyhmää tai heikkoa, etteivät joko älyä heidän tarkoitusperiään tai eivät pysty laittamaan heitä ruotuun.

 16. Ei tunnista samaksi ostariksi missä pyörittiin 70-luvulla. Suihkulähde solisi ja Puhoksesta ostettiin urheiluvälineet. Iltaisin istuttiin Rolssissa ja isommat pojat Puotinkrouvissa.
  Kiitti kokoomus ja muut punavihreät!

 17. Ei tunnista samaksi ostariksi missä pyörittiin 70-luvulla. Suihkulähde kohisi ja Puhoksesta ostettiin urheiluvälineet. Iltaisin istuttiin Rolssissa ja isommat pojat Puotinkrouvissa.
  Kiitti kokoomus ja muut punavihreät!

 18. Puhos tulevaisuus: Uusimpien laajennusosien purkamista on suunniteltu ja niiden tilalle on kaavailtu kerrostaloja. Helsingin kaupunki ei ole halukas jatkamaan vuoden 2020 loppuun tehtyä vuokrasopimusta nykyisillä toiminnoilla.
  Hyvä niin, sillä paikka on aivan kauhistuttava nykyisellään.

  Sponda, Ilmarinen, Kesko ja HOK-Elanto omistavat ostoskeskuksesta 75 prosenttia ja pienomistajat lopun 25 prosenttia.
  Eipä sitten muuta kuin toive tuohon suuntaan että Puhos puretaan, vaikka jo ennen vuotta 2020, kiitos.

  Maahanmuuttajataustaiset yrittäjät haluaisivat kehittää ostoskeskusta maahanmuuttajien hyödykkeiden ja palveluiden keskittymänä.
  Ei, tämä ei kyllä käy emme halua enään tämän kauhistuttavan menon jatkuvan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.