Käytä mainoksenestoa ja unvis.it:iä jos surffaat valtamedian sivuilla

0

Monet valittavat valtamedian olevan sitä ja tätä, mutta siitä huolimatta lukevat valtamedian juttuja ja jakavat niitä estottomasti Facebookissa. Jos joku juttu on sen arvoinen, että se pitää laittaa Facebookiin niin käytä unvis.it:iä. Unvisitin kautta juttua lukiessa se ei rekisteröidy kyseisen median laskureihin, ts. yhtiö ei saa myöskään mainosrahaa lukukerroista. Klikkaa unvisitiin niin huomaat, että sen käyttö on helppoa.

Kun Unvisitin laittaa selaimen kirjanmerkkeihin niin url-osoite on helppo ja nopea copypastettaa edelleen jaettavaksi.

Ero Facebook-jaoissa on seuraavanlainen ulkonäöltään:

 

 

 

 

Unvisitin lisäksi kannattaa selaimeen asentaa yksinkertaiset mainoksenestot. Mutta poistaa ne esim. Pt-median sivuilta käytöstä. Chromeen voi lisätä Chrome-kaupasta ilmaiseksi esim. Ublock, adblock tai adblock plus-nimiset mainoksenestot.

 

aid1945022-v4-728px-Remove-Ads-on-Google-Chrome-Using-AdBlock-Step-2-Version-3

3 thoughts on “Käytä mainoksenestoa ja unvis.it:iä jos surffaat valtamedian sivuilla

  1. Jos ei valtamedia saa mainosrahaa se laittaa yhä useamman artikkelin maksuseinän taakse mitä minä en ainakaan aio maksaa. Onko siis parempi että artikkelit jäävät lukematta ja kuvat näkemättä, esim. Turun terroriteoista? Ei minusta. Saakoot rahansa minun puolestani, niin kauan kuin pitävät uutiset ilmaisina.

  2. uBlock Origin on paras mainoksenesto, ei pistä selainta kyykkyyn edes paskalla läppärillä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.