Skip to content
Mainokset

Käytä mainoksenestoa ja unvis.it:iä jos surffaat valtamedian sivuilla

Monet valittavat valtamedian olevan sitä ja tätä, mutta siitä huolimatta lukevat valtamedian juttuja ja jakavat niitä estottomasti Facebookissa. Jos joku juttu on sen arvoinen, että se pitää laittaa Facebookiin niin käytä unvis.it:iä. Unvisitin kautta juttua lukiessa se ei rekisteröidy kyseisen median laskureihin, ts. yhtiö ei saa myöskään mainosrahaa lukukerroista. Klikkaa unvisitiin niin huomaat, että sen käyttö on helppoa.

Kun Unvisitin laittaa selaimen kirjanmerkkeihin niin url-osoite on helppo ja nopea copypastettaa edelleen jaettavaksi.

Ero Facebook-jaoissa on seuraavanlainen ulkonäöltään:

 

 

 

 

Unvisitin lisäksi kannattaa selaimeen asentaa yksinkertaiset mainoksenestot. Mutta poistaa ne esim. Pt-median sivuilta käytöstä. Chromeen voi lisätä Chrome-kaupasta ilmaiseksi esim. Ublock, adblock tai adblock plus-nimiset mainoksenestot.

 

aid1945022-v4-728px-Remove-Ads-on-Google-Chrome-Using-AdBlock-Step-2-Version-3

Mainokset

3 Comments »

  1. Jos ei valtamedia saa mainosrahaa se laittaa yhä useamman artikkelin maksuseinän taakse mitä minä en ainakaan aio maksaa. Onko siis parempi että artikkelit jäävät lukematta ja kuvat näkemättä, esim. Turun terroriteoista? Ei minusta. Saakoot rahansa minun puolestani, niin kauan kuin pitävät uutiset ilmaisina.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: