Monokulttuurin Lokka otetiin päivällä kiinni rauhanomaisesta kuvaustilanteesta

0

Kuvakaappaus 2017-08-27 01:10:17

Helsingin poliisi otti Monokulttuurin Junes Lokan kiinni eilen päivällä Helsingissä Narinkatorilta tämä kuvatessa rauahallisesti vastapoolin mielenosoitusta. Poliisi kävi sanomassa aiemmin Tiinalle, että tämä ei saa kuvata alueella ja sen jälkeen Junesia kehoitettiin poistumaan alueelta. Tämän jälkeen Junes kuitenkin otettiin kiinni perusteena niskoittelu.

 

 

Filmiltä voi nähdä miten poliisi kehoittaa rauhallisesti käyttäytyvää Junesia poistumaan alueelta. Mutta käsky koskee vain Junesia, ei muita paikallaolijoita kuten esimerkiksi vieressä ollut iltapäivälehden kuvaajaa. Poliisi puolustaa ensin poistumiskäskyä sillä, että se provosoisi vastapoolia.

On kummallista miksi poliisi voi käskyttää poistumaan osaa rauhallisesti tilannetta kuvaavia ihmisiä, osaa se ei käskytä. Filmiltä voimme nähdä, miten alueella on muitakin rauhallisesti käyttäytyviä kuvaajia, mutta poliisi tartuu vain Junesiin ja Tiinaan kiinni.

Yhtä kaikki Lokka makaillee tällä hetkellä Pasilan poliisissa ja päässee huomenna vapaaksi.

 

28 thoughts on “Monokulttuurin Lokka otetiin päivällä kiinni rauhanomaisesta kuvaustilanteesta

 1. Olli Heikkilä kertoi iltastriimissä että Junesta kuulustellaan tekstitysrikoksesta mahdollisesti maanantaihin asti. Ilmoitushan tuli joskus Helsingin poliisista Ouluun virka-apupyyntönä, joten varmaan ovat odotelleet kieli pitkällä tilaisuutta ottaa Junes kiinni.

  1. Juneksen kandee sanoo kuulusteluissa sanaparin ”en kommentoi”, ihan joka kysymykseen. Siinähän kuulustelevat, vttu mikä Gestapo-maa Suomestakin on tullut…

   1. No ei Suomi onneksi mikään Gestapo-maa oikeasti ole. Muuten me kaikki istuisimme nyt Konzentrationslagereissa tohjoksi hakattuina, sormen- ja varpaankynnet irti revittyinä ja kivekset murskattuina, allekirjoitettuamme tolkuttomat tunnustukset maan-, kansan- ja valtionpetturuudesta vain saadaksemme kidutuksen loppumaan.

    Mutta toisaalta: jos maamme valtiollisena turvallisuuspoliisina olisi oikeasti Geheime Staatspolizei ja tiedustelupalveluna Sicherheitsdienst – olisiko maahamme koskaan ollut toivoakaan päästä yhdenkään islamisti- tai muunkaanlaisen terroristin tahi ylipäänsä minkäänlaisen ulkomaalaisen rikollisen?

 2. Junes tekee poliisin toiminnasta tutkintapyynnön/rikosilmoituksen ja miettii seuraavaa siirtoa kun saa vastauksen.
  Jos poliisi käskyttää, mutta käsky loukkaa kansalaisen perusoikeuksia, ei sitä tarvitse noudattaa.

  1. Junekselle pitää palkata kunnon asianajaja, joka ei kuvia kumartele!

 3. Poliisi pelkää. Se käy niiden kimppuun, joiden tietää käyttäytyvän rauhallisesti ja välttävän väkivaltaa. Siten he itse pääsevät kuin koira veräjästä, niinkuin riman ali. Normaali koulukiusaus kuvio. Öykkäri käy niiiden kimppuun joille helposti pärjää, eikä niiden joilta saa pataan.

  Jos poliisi yrittäisi laittaa vihervasemmiston aisoihin, niin tulisi rumaa jälkeä. Metelöinti, väkivalta ja paikkojen rikkominen karkaisi käsistä. Kun se on maan tapa, että vihervasemmisto saa tehdä niin kuin haluaa, ei poliisilla ole lupa puuttua todelliseen ongelmaan.

  Ei Li Andersson turhaan todennut, että vasemmiston väkivalta vaan on parempaa. Kyllä sen eduskunta, poliisi ja oikeuslaitoskin tietävät.

 4. Hävetkää poliitikot- olette pettäneet suomalaiset emmekä me unohda sitä sanoo:

  Lonesin Jukalle paljon terveisiä vaan sinne Pasilan putkaan!

  En enää tunne sitä maata miksi Suomi on muuttunut. Enkä haluakkaan tuntea. En ole käynyt Suomessa kymmeneen vuoteen enkä käy! Suomalaisten vainoaminen ja matujen hyysääminen on kuvottavaa. Olisi hauskaa jos kaikki suomalaiset poistuisivat ja matut saisivat hoitaa kaikki duunit ydinvoimaloista lähtien, he-he-hehhehhee.

 5. Suomesta on tullut suvakkidiktatuurinen poliisivaltio. Mikä häpeä! Aikaisemmin olin ylpeä siitä että Suomi piti oman päänsä eikä ottanut maahanmuuttajia kuin muutaman. Nyt on kaikki päälaellaan ja kantiksia VAINOTAAN. Eivät saa enää liikkua vapaasti omassa maassaan! Jo on aikoihin eletty.

 6. Ja taas ratkaisu olisi maailman yksinkertaisin. KISS.

  Poliisi on mulle, sulle ja hentunlii8salle töissä.

  Äänioikeus pois kaikilta muilta paitsi NETTOveronmaksajilta.
  Suora demokratia siihen päälle, ja se on siinä.

 7. Olihan tuo naurettavaa hätävarjelun liiottelua taas helsingin poliisilta.Tuolla toiminnalla tekee vain itsetään pellen.

 8. En kyllä ymmärrä, miksi pitää väkisin yrittää mennä lähelle kuvaamaan anarkisteja. Anarkistit, kuten kaikki tiedämme vihaavat Lokkaa niin rähinän olisi ollut mahdollisuus. Muutenkin ihmetyttää miksi poliisi ei eristänyt alueen nauhoilla.

 9. Polpo on kansan vihollinen.Väkivalta sitä vastaan on jatkossa sitten itsepuolustusta.Missä ja milloin tahansa.

 10. Suomi = suvakkidiktatuuri.
  Hyvin sanottu.
  Mutta tosissaan, alkaa hävettää maan puolesta – melkein kuin täällä Ruotsissa…

 11. Erityiskiitos sille umpityperälle, avoimin kortein pelaavalle sheriffille, joka kiikutti Juneksen putkaan. Heitä nyt pahnoille kuvaamisesta tyyppi, joka härkäpäisesti kyseenalaistaa ja etsii ilmaisuvapautensa rajoja. Valikoiva puuttuminen oli sitäkin räikeämpi loukkaus, koska Lokka & Wiik olivat vähintään puoliammattimaisella juttukeikalla dokumentoimassa tapahtumakokonaisuutta. (Niskottelusakot Junes voi vähentää verotuksessa)
  Jutun juurta taas on yli viikonlopun. Tätähän perataan. Odotellaan me nyt rauhassa Monon Putkaspesiaalia. Sillä välin poliisi voi virka-ajalla valmistautua seuraavaan seitsemänteen puoluekokoukseensa.

 12. Viranomaisille ja valtamedialle: ÄLKÄÄ ENÄÄ IKINÄ TULKO PUHUMAAN TURKIN, VENÄJÄN TAI KIINAN SANANVAPAUSLOUKKAUKSISTA JA LEHDISTÖN VAINOISTA – OLETTE ITSE SAMANLAISIA!

 13. On vain yksi syy miksi media,poliisi ja valtionjohto käyttäytyy noin.Ne tuntevat asemansa uhatuksi.Tähän asti on rauhassa saanut toteuttaa Brysselin herrojen monikultti hulluutta mutta nyt onkin ilmestynyt näkyviä tämän hulluuden vastustajia jotka asettavat nämä edellä mainitut ja heidän tekemisensä kyseenalaisekisi ja huonoon valoon!

 14. Tämä poliisi tekee politiikkaa. Ei pitäisi kuulua poliisin tehtäviin.
  Aika ohut perustelu, että JL:n läsnäolo s a a t t a a provosoida mielenosoittajia.

 15. Useampia anarkisteja olisi saanut poistettua putkaan aiheesta, koska olivat naamioituneina.

 16. Jos joku järjestää Helsinkiin miekkarin poliittista poliisia vastaan niin voisin osallistua. Järkevään aikaan että ehtii töistä… Eli 1800 alkaen.

 17. Tuossa kiinniotossa saattaa olla taustalla ylempää tullut käsky tyyliin.. ”Etsikää virhe ja tehkää varoittava esimerkki”. Tarpeeksi nimekäs toimija, jonka nappaaminen varmasti näkyy ja kuuluu ympäriinsä. Toisaalta ylimitoitetun reagoinnin taustalla saattaa olla poliisihenkilön omat intressit. Mehän emme tiedä vaikka tuolla vasemman laidan henkisten monivammaisten mokuttajien seassa olisi ko. poliisin ystäviä tai jopa puoliso, joten ei saa kuvata.

  1. Mikä kiinnostaa ihan niinku vitusti.

   Kyttä saa palkan minulta.
   Kyttä toimittaa työnsä. Nyt väärin. Enpä tykkää.

   Puolisot ja kakarat ei mulle kuulu. Ittepä hankki. Vitut siitä.
   Minun rahoilla nekin elää, joten nyt olen vaan kiltti.

   Ammattiliitot ja työehtosopimukset — buahhahhaa!
   Vittu kun se päivä koittaa, kun kommarit saa näpeilleen.
   Tulee muuten se päivä. Se on ikävä päivä ja oma nilkka.

 18. kauheesti ei yllätä että helsingin poliisi haluaa suojella ennemmin antifantteja ku maltilla kuvaavia ihmisiä.

 19. ”Poliisia” ei ollenkaan kiinnostanut eräs ”marokolainen”, ennen rauhantekojaan. Vihakuvaaminen on siis pahempaa, kuin rakkaudesta kurkkujen auki viiltämisen suunnittelu. ”Poliisi” on siis Isiksen palvelukseen valjastettu.

  Saakohan naisvihaajakin omakotitalon palkkioksi, kuten irakilaisveljekset?

 20. Herra numero 325 on varmasti ylpeä itsestään ja illalla seisoi. Olisko saanut vielä kunnon hurraahuudot poliisitalon kahviossa kun sai pidätettyä suurrikollisen.

  Minä en itse ole koskaan ymmärtänyt poliisin käskyä ”poistua tältä alueelta”. Olen usein kysynyt mikä on se alue josta pitäisi poistua mutten ole saanut vastausta. Onko se esim. neliömetri, kymmenen neliömetriä? Metri taakseppäin? Tai viisi metriä taakseppäin?

  Niin kauan kun poliisi antaa tulkinnanvaraisia ohjeita niitä voi jokainen tulkita kuten haluaa. Poliisin pitää kuitenkin muistaa että se ei ole lain yläpuolella (kuten videon 325 luulee olevansa) aja että laki koskee poliisiakin. Siksi ilman liputusta, tarkkaa paikkaa tai maamerikkiä tai sulkunauhaa, poliisi ei voi ylimalkaisesti pyytää ”poistumaan alueelta”.

  325:ta varmaan harmitti että paikalle tuli Iltalehti joka ymmärsi kansalaisoikeudet ja se halusi estää oman naamansa pääsemisen valtakkunnan uutisiin. Mutta pääsi silti. Ja kyllähän minä sen tuolla naamalla ymmärrän.

 21. Kotro otti Juneksen silmätikukseen jo aiemmin. Ensin käskytti poistumaan muka liian läheltä anarkisteja. Seuraavaksi kiikutti Juneksen käsivarresta kauemmas taluttaen ja käski että pysyt täällä. Tässä yhteydessä laitteitakin lensi katuun. Kolmas kerta todensanoi ja Kotro sai kiellon ja käskytyksen vastustamisesta syyn ottaa Junes talteen. Alueella oli tosiaan lukuisa joukko striimaajia ja kuvaajia joiden läsnäolo ei poliisia häirinnyt. Miss V ja C-mies kävivät jopa anarkistien takana ja sivustassa mutta heitä ei pidätetty. Poistumaan kyllä käskettiin ja tiukasti. Tilanne on medialle ja poliisille kiva tasapeli pidätykset 1+1. Toinen niputettiin maassa ja vietiin talteen. Toinen käveli rauhallisesti itse. Syyt poliisin mielivaltaan jo tuolla aiemmin tulivatkin. Toisinkin olisivat voineet toimia mutta silloin vain laittoman anarkistiporukan saldo olisi kasvanut. Nyt voidaan esittää molemmat osapuolet häirikköinä suurelle yleisölle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.