Mainokset

Monokulttuurin Lokka otetiin päivällä kiinni rauhanomaisesta kuvaustilanteesta

Kuvakaappaus 2017-08-27 01:10:17

Helsingin poliisi otti Monokulttuurin Junes Lokan kiinni eilen päivällä Helsingissä Narinkatorilta tämä kuvatessa rauahallisesti vastapoolin mielenosoitusta. Poliisi kävi sanomassa aiemmin Tiinalle, että tämä ei saa kuvata alueella ja sen jälkeen Junesia kehoitettiin poistumaan alueelta. Tämän jälkeen Junes kuitenkin otettiin kiinni perusteena niskoittelu.

 

 

Filmiltä voi nähdä miten poliisi kehoittaa rauhallisesti käyttäytyvää Junesia poistumaan alueelta. Mutta käsky koskee vain Junesia, ei muita paikallaolijoita kuten esimerkiksi vieressä ollut iltapäivälehden kuvaajaa. Poliisi puolustaa ensin poistumiskäskyä sillä, että se provosoisi vastapoolia.

On kummallista miksi poliisi voi käskyttää poistumaan osaa rauhallisesti tilannetta kuvaavia ihmisiä, osaa se ei käskytä. Filmiltä voimme nähdä, miten alueella on muitakin rauhallisesti käyttäytyviä kuvaajia, mutta poliisi tartuu vain Junesiin ja Tiinaan kiinni.

Yhtä kaikki Lokka makaillee tällä hetkellä Pasilan poliisissa ja päässee huomenna vapaaksi.

 

Mainokset

28 Comments on Monokulttuurin Lokka otetiin päivällä kiinni rauhanomaisesta kuvaustilanteesta

 1. juupana // 27/08/2017 01:47 // Vastaus

  Ei vittu tätä yhteiskuntaaa saatana. Kuvaat jotain ja joudut putkaan, ihan oikeesti.

  Tykkää

 2. Nimetön // 27/08/2017 02:20 // Vastaus

  Olli Heikkilä kertoi iltastriimissä että Junesta kuulustellaan tekstitysrikoksesta mahdollisesti maanantaihin asti. Ilmoitushan tuli joskus Helsingin poliisista Ouluun virka-apupyyntönä, joten varmaan ovat odotelleet kieli pitkällä tilaisuutta ottaa Junes kiinni.

  Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 27/08/2017 13:35 // Vastaus

   Juneksen kandee sanoo kuulusteluissa sanaparin ”en kommentoi”, ihan joka kysymykseen. Siinähän kuulustelevat, vttu mikä Gestapo-maa Suomestakin on tullut…

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 27/08/2017 17:56 // Vastaus

    No ei Suomi onneksi mikään Gestapo-maa oikeasti ole. Muuten me kaikki istuisimme nyt Konzentrationslagereissa tohjoksi hakattuina, sormen- ja varpaankynnet irti revittyinä ja kivekset murskattuina, allekirjoitettuamme tolkuttomat tunnustukset maan-, kansan- ja valtionpetturuudesta vain saadaksemme kidutuksen loppumaan.

    Mutta toisaalta: jos maamme valtiollisena turvallisuuspoliisina olisi oikeasti Geheime Staatspolizei ja tiedustelupalveluna Sicherheitsdienst – olisiko maahamme koskaan ollut toivoakaan päästä yhdenkään islamisti- tai muunkaanlaisen terroristin tahi ylipäänsä minkäänlaisen ulkomaalaisen rikollisen?

    Tykkää

 3. Junes tekee poliisin toiminnasta tutkintapyynnön/rikosilmoituksen ja miettii seuraavaa siirtoa kun saa vastauksen.
  Jos poliisi käskyttää, mutta käsky loukkaa kansalaisen perusoikeuksia, ei sitä tarvitse noudattaa.

  Tykkää

 4. metalman // 27/08/2017 03:01 // Vastaus

  Poliisi pelkää. Se käy niiden kimppuun, joiden tietää käyttäytyvän rauhallisesti ja välttävän väkivaltaa. Siten he itse pääsevät kuin koira veräjästä, niinkuin riman ali. Normaali koulukiusaus kuvio. Öykkäri käy niiiden kimppuun joille helposti pärjää, eikä niiden joilta saa pataan.

  Jos poliisi yrittäisi laittaa vihervasemmiston aisoihin, niin tulisi rumaa jälkeä. Metelöinti, väkivalta ja paikkojen rikkominen karkaisi käsistä. Kun se on maan tapa, että vihervasemmisto saa tehdä niin kuin haluaa, ei poliisilla ole lupa puuttua todelliseen ongelmaan.

  Ei Li Andersson turhaan todennut, että vasemmiston väkivalta vaan on parempaa. Kyllä sen eduskunta, poliisi ja oikeuslaitoskin tietävät.

  Tykkää

 5. Hävetkää poliitikot- olette pettäneet suomalaiset emmekä me unohda sitä // 27/08/2017 03:13 // Vastaus

  Lonesin Jukalle paljon terveisiä vaan sinne Pasilan putkaan!

  En enää tunne sitä maata miksi Suomi on muuttunut. Enkä haluakkaan tuntea. En ole käynyt Suomessa kymmeneen vuoteen enkä käy! Suomalaisten vainoaminen ja matujen hyysääminen on kuvottavaa. Olisi hauskaa jos kaikki suomalaiset poistuisivat ja matut saisivat hoitaa kaikki duunit ydinvoimaloista lähtien, he-he-hehhehhee.

  Tykkää

 6. Satakertainen häpeä // 27/08/2017 03:24 // Vastaus

  Suomesta on tullut suvakkidiktatuurinen poliisivaltio. Mikä häpeä! Aikaisemmin olin ylpeä siitä että Suomi piti oman päänsä eikä ottanut maahanmuuttajia kuin muutaman. Nyt on kaikki päälaellaan ja kantiksia VAINOTAAN. Eivät saa enää liikkua vapaasti omassa maassaan! Jo on aikoihin eletty.

  Tykkää

 7. Ja taas ratkaisu olisi maailman yksinkertaisin. KISS.

  Poliisi on mulle, sulle ja hentunlii8salle töissä.

  Äänioikeus pois kaikilta muilta paitsi NETTOveronmaksajilta.
  Suora demokratia siihen päälle, ja se on siinä.

  Tykkää

 8. Ihme bantu // 27/08/2017 05:25 // Vastaus

  Olihan tuo naurettavaa hätävarjelun liiottelua taas helsingin poliisilta.Tuolla toiminnalla tekee vain itsetään pellen.

  Tykkää

 9. En kyllä ymmärrä, miksi pitää väkisin yrittää mennä lähelle kuvaamaan anarkisteja. Anarkistit, kuten kaikki tiedämme vihaavat Lokkaa niin rähinän olisi ollut mahdollisuus. Muutenkin ihmetyttää miksi poliisi ei eristänyt alueen nauhoilla.

  Tykkää

 10. Nimetön // 27/08/2017 08:55 // Vastaus

  Polpo on kansan vihollinen.Väkivalta sitä vastaan on jatkossa sitten itsepuolustusta.Missä ja milloin tahansa.

  Tykkää

 11. Puosuvaari // 27/08/2017 09:07 // Vastaus

  Suomi = suvakkidiktatuuri.
  Hyvin sanottu.
  Mutta tosissaan, alkaa hävettää maan puolesta – melkein kuin täällä Ruotsissa…

  Tykkää

 12. JKH1975 // 27/08/2017 09:56 // Vastaus

  Kylläpä on törkeä jätkä tämä Kotro.Haistakoon veen.

  Tykkää

 13. Kypärä suojaa viisaudelta // 27/08/2017 10:36 // Vastaus

  Erityiskiitos sille umpityperälle, avoimin kortein pelaavalle sheriffille, joka kiikutti Juneksen putkaan. Heitä nyt pahnoille kuvaamisesta tyyppi, joka härkäpäisesti kyseenalaistaa ja etsii ilmaisuvapautensa rajoja. Valikoiva puuttuminen oli sitäkin räikeämpi loukkaus, koska Lokka & Wiik olivat vähintään puoliammattimaisella juttukeikalla dokumentoimassa tapahtumakokonaisuutta. (Niskottelusakot Junes voi vähentää verotuksessa)
  Jutun juurta taas on yli viikonlopun. Tätähän perataan. Odotellaan me nyt rauhassa Monon Putkaspesiaalia. Sillä välin poliisi voi virka-ajalla valmistautua seuraavaan seitsemänteen puoluekokoukseensa.

  Tykkää

 14. Vittuuntunut Stadilainen // 27/08/2017 10:44 // Vastaus

  Viranomaisille ja valtamedialle: ÄLKÄÄ ENÄÄ IKINÄ TULKO PUHUMAAN TURKIN, VENÄJÄN TAI KIINAN SANANVAPAUSLOUKKAUKSISTA JA LEHDISTÖN VAINOISTA – OLETTE ITSE SAMANLAISIA!

  Tykkää

 15. Metsuri // 27/08/2017 11:01 // Vastaus

  On vain yksi syy miksi media,poliisi ja valtionjohto käyttäytyy noin.Ne tuntevat asemansa uhatuksi.Tähän asti on rauhassa saanut toteuttaa Brysselin herrojen monikultti hulluutta mutta nyt onkin ilmestynyt näkyviä tämän hulluuden vastustajia jotka asettavat nämä edellä mainitut ja heidän tekemisensä kyseenalaisekisi ja huonoon valoon!

  Tykkää

 16. Nimetön // 27/08/2017 11:03 // Vastaus

  Tämä poliisi tekee politiikkaa. Ei pitäisi kuulua poliisin tehtäviin.
  Aika ohut perustelu, että JL:n läsnäolo s a a t t a a provosoida mielenosoittajia.

  Tykkää

 17. Useampia anarkisteja olisi saanut poistettua putkaan aiheesta, koska olivat naamioituneina.

  Tykkää

 18. Jos joku järjestää Helsinkiin miekkarin poliittista poliisia vastaan niin voisin osallistua. Järkevään aikaan että ehtii töistä… Eli 1800 alkaen.

  Tykkää

 19. Hornsmith // 27/08/2017 12:37 // Vastaus

  Tuossa kiinniotossa saattaa olla taustalla ylempää tullut käsky tyyliin.. ”Etsikää virhe ja tehkää varoittava esimerkki”. Tarpeeksi nimekäs toimija, jonka nappaaminen varmasti näkyy ja kuuluu ympäriinsä. Toisaalta ylimitoitetun reagoinnin taustalla saattaa olla poliisihenkilön omat intressit. Mehän emme tiedä vaikka tuolla vasemman laidan henkisten monivammaisten mokuttajien seassa olisi ko. poliisin ystäviä tai jopa puoliso, joten ei saa kuvata.

  Tykkää

  • Mikä kiinnostaa ihan niinku vitusti.

   Kyttä saa palkan minulta.
   Kyttä toimittaa työnsä. Nyt väärin. Enpä tykkää.

   Puolisot ja kakarat ei mulle kuulu. Ittepä hankki. Vitut siitä.
   Minun rahoilla nekin elää, joten nyt olen vaan kiltti.

   Ammattiliitot ja työehtosopimukset — buahhahhaa!
   Vittu kun se päivä koittaa, kun kommarit saa näpeilleen.
   Tulee muuten se päivä. Se on ikävä päivä ja oma nilkka.

   Tykkää

 20. joku vaan // 27/08/2017 12:50 // Vastaus

  kauheesti ei yllätä että helsingin poliisi haluaa suojella ennemmin antifantteja ku maltilla kuvaavia ihmisiä.

  Tykkää

 21. ”Poliisia” ei ollenkaan kiinnostanut eräs ”marokolainen”, ennen rauhantekojaan. Vihakuvaaminen on siis pahempaa, kuin rakkaudesta kurkkujen auki viiltämisen suunnittelu. ”Poliisi” on siis Isiksen palvelukseen valjastettu.

  Saakohan naisvihaajakin omakotitalon palkkioksi, kuten irakilaisveljekset?

  Tykkää

 22. Naamakirja // 27/08/2017 12:56 // Vastaus

  Herra numero 325 on varmasti ylpeä itsestään ja illalla seisoi. Olisko saanut vielä kunnon hurraahuudot poliisitalon kahviossa kun sai pidätettyä suurrikollisen.

  Minä en itse ole koskaan ymmärtänyt poliisin käskyä ”poistua tältä alueelta”. Olen usein kysynyt mikä on se alue josta pitäisi poistua mutten ole saanut vastausta. Onko se esim. neliömetri, kymmenen neliömetriä? Metri taakseppäin? Tai viisi metriä taakseppäin?

  Niin kauan kun poliisi antaa tulkinnanvaraisia ohjeita niitä voi jokainen tulkita kuten haluaa. Poliisin pitää kuitenkin muistaa että se ei ole lain yläpuolella (kuten videon 325 luulee olevansa) aja että laki koskee poliisiakin. Siksi ilman liputusta, tarkkaa paikkaa tai maamerikkiä tai sulkunauhaa, poliisi ei voi ylimalkaisesti pyytää ”poistumaan alueelta”.

  325:ta varmaan harmitti että paikalle tuli Iltalehti joka ymmärsi kansalaisoikeudet ja se halusi estää oman naamansa pääsemisen valtakkunnan uutisiin. Mutta pääsi silti. Ja kyllähän minä sen tuolla naamalla ymmärrän.

  Tykkää

 23. Numento // 27/08/2017 15:14 // Vastaus

  Kotro otti Juneksen silmätikukseen jo aiemmin. Ensin käskytti poistumaan muka liian läheltä anarkisteja. Seuraavaksi kiikutti Juneksen käsivarresta kauemmas taluttaen ja käski että pysyt täällä. Tässä yhteydessä laitteitakin lensi katuun. Kolmas kerta todensanoi ja Kotro sai kiellon ja käskytyksen vastustamisesta syyn ottaa Junes talteen. Alueella oli tosiaan lukuisa joukko striimaajia ja kuvaajia joiden läsnäolo ei poliisia häirinnyt. Miss V ja C-mies kävivät jopa anarkistien takana ja sivustassa mutta heitä ei pidätetty. Poistumaan kyllä käskettiin ja tiukasti. Tilanne on medialle ja poliisille kiva tasapeli pidätykset 1+1. Toinen niputettiin maassa ja vietiin talteen. Toinen käveli rauhallisesti itse. Syyt poliisin mielivaltaan jo tuolla aiemmin tulivatkin. Toisinkin olisivat voineet toimia mutta silloin vain laittoman anarkistiporukan saldo olisi kasvanut. Nyt voidaan esittää molemmat osapuolet häirikköinä suurelle yleisölle.

  Tykkää

 24. KalleK // 27/08/2017 20:21 // Vastaus

  Hups. Joku heitti poliisia pitzalla.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: