Mainokset

Poliisi noukki viisi laitonta perheellistä väkeä kirkon tiloista palautuskoneeseen

Foto Magnus Aronson-1476

Ruotsin kirkon piirissä on noussut suuri kohu kun poliisi nouti laittomia maassaolijoita kirkon järjestämältä kesäleiriltä. Kirkon mielestä poliisi on menetellyt väärin noutaessaan laittomia ns. turvallisesta paikasta.

Kirkko järjesti viikonlopuksi paperittomille lapsiperheille viikonloppuleirin Kågerödin majatalossa. Jostain syystä poliisi oli teki paikalla ulkomaalaiskontrollin ja noukki leirikeskuksen kuudesta perheestä viisi maijan kyytiin ja edelleen palautettavaksi kotimaahansa. Malmön Ruotsin kirkon pastori Per Kristiansson on hyvin kriittinen tapahtuneesta:

– Perheet olivat Kågerödin matkustajakodissa kun poliisi koputti ovelle ja piiritti alueen ja takapihan, jossa perheet olivat leikkimässä. Tunnelma oli todella epämiellyttävä, ja muutenkin kun he ovat jo ennestään kovia kokeneita perheitä.

Operaatio on ollut isonpuoleinen, sillä paikalla oli Sydsvenskanin mukaan 30 poliisia ja koiria. Poliisi vahvistaa, että 16 henkilöä on otettu kiinni ulkomaalaislain perusteella. Kirkon mielestä poliisin toiminta oli kyseenalaista, lehdistötiedotteen mukaan poliisi ei kunnioita sitä, että kirkon pitäisi olla turvallinen paikka kaikille, joka on traditio ympäri maailmaa.

Mainokset

11 Comments on Poliisi noukki viisi laitonta perheellistä väkeä kirkon tiloista palautuskoneeseen

 1. Sipilä // 27/08/2017 13:11 // Vastaus

  Olen shokissa.

  Tykkää

 2. - Soomepois Eestist - // 27/08/2017 13:32 // Vastaus

  Vai twiittailee Sipiläkin tänne? 🙂

  Mutta toi on hyvä alku ja lisää kaivataan – Das war ein sehr gut Anfang – Väga hea…

  Tykkää

 3. Laiton on laiton, piste. // 27/08/2017 13:51 // Vastaus

  Hyvin tehty poliisilta, niin sitä pitää. Lakia on noudatettava. Mutta se, että kirkko nosti asiasta kauhean äläkän, on vain merkki siitä että kirkko viis VEISAA kantiksista. Onneksi olen eronnut kirkosta vaikka en uskostani.

  Tykkää

 4. Tuulia Rinne // 27/08/2017 14:20 // Vastaus

  Palautettavat saavat itse syyttää itseään, että joutuivat poliisin kynsiin. He eivät ostaneet suojelua.

  On turha hakea suojaa kirkolta. Siltä puuttuvat kaikki ne aseet ja piilopaikat, jotka ovat ulkomaalaisten mafiosojen käytössä. — Suojelu tietenkään ei ole ilmaista. Jos rahalla ei voi maksaa suojelusta, vääjäämättä joutuu valitsemansa suojelijan mielivallan uhriksi. Mafioso lähettää prostituutioon, valtio ulkomaille, kirkko taivaaseen…

  Tykkää

 5. iLoinen // 27/08/2017 16:50 // Vastaus

  Mikä siinä on, ettei porukat eroa kirkosta. Aivan pateettisen surkea laitos.

  Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 27/08/2017 17:03 // Vastaus

   Elä kuule huoli, täällä ilmoittautuu eräs kirkosta eronnut. Ja ihan Marjaanan tempausten vuoksi, vielä pitkin hampain siedin Kari Mäkisen ja Irja Askolan edesottamuksia, mutta sitten kamelin selkäranka murtui.

   Ja valtameedia & poliitikot näköjään haluavat et äänestän Lauraa pressanvaaleissa, ei siinä mitään, tehdään sitten näin. Ja se joka ei äänestä naista, on feminismin ja sukupuolten tasa-arvon vastustaja! [sarkasmi]

   Tykkää

   • iLoinen // 27/08/2017 17:32 // Vastaus

    En ole kyllä hetkeäkään katunut, että vanhempani kaukonäköisesti erosivat jo 1972, tai paikkeilla.

    Omassa elämässäni kirkon asema on aina ollut lähinnä huumorin lähde.

    Tykkää

 6. Risti kuin risti, vaikka terroristi // 27/08/2017 18:27 // Vastaus

  Risti kuin risti, vaikka terroristi. Turun terron ikäkin muuttui eikä vain nimi. Ovat ne sellaisia velikultia että oksat pois! Kirkkokin tykkää että on ihan OK muuttua moskeijaksi. Minä en ole samaa mieltä.

  Tykkää

 7. Ehkä kirkon pitäisi mielummin auttaa kouluja kuin laittomia elintasoturisteja? Opettajat kun eivät osaa enää edes ruotsia ja oppilaiden pitää opettaa heitä:

  https://www.dt.se/logga-in/lararna-i-arskurs-1-klass-pa-tjarnaangskolan-i-borlange-inte-behoriga-i-svenska-foraldrar-mitt-barn-ska-inte-behova-lara-lararna-svenska

  Tykkää

 8. Rasistinen, kelvoton nazi // 28/08/2017 02:41 // Vastaus

  ”Tunnelma oli todella epämiellyttävä”.
  sanotaan tuossa jutussa.
  No ullatus, miksiköhän?
  Tunnelma varmaan parani huomattavasti, kun loiseliöt oli asianmukaisesti saatu poistetuksi.
  Hyvin toimittu. Lisää tätä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: