Erilaiset uhkaamiset ampumistapausten yhteydessä lisääntyvät sairaaloissa

12

akuten-jpg

Ruotsissa erilaiset uhkaustilanteet ja väkivalta ovat ongelma jokaisessa suuremmassa sairaalassa. Henkilökuntaa kohtaan käyttäydytään törkeästi ampumistapausten yhteydessä tai jos hoitoon hakeutuu uusruotsalaisia gangstereita.

Esimerkiksi Malmössä Skoonen yliopistollisessa sairaalassa lähes jokaisen ampumatapauksen yhteydessä esiintyy myös henkilökunnan uhkaamista ja levottomuuksia. Svt:n uutisen mukaan esimerkiksi kun muuan 20-vuotias nuorukainen oli hoidettavana ampumahaavojen takia muutama päivä sitten niin mies käyttäytyi uhkaavasti ja agressiivisesti. Hän sanoi useaan otteeseen henkilökunnalle ”Minä raiskaan sinut saatanan vittu” ja ”Tulen katsomaan, että kuolet”.

Lisäksi ampumistapauksissa sairaalaan saapuu usein iso joukko uhrin tuttavia, jotka vaativat päästä leikkaussaliin katsomaan broshaa (brother). Karoliinisessa muutama viikko sitten Österbergan ampumistapauksen jälkeen koko akuutin aula rikottiin, koska uusruotsalaiset eivät päässeet katsomaan ammuttua veljeään. Poliisi joutui usean partion voimin turvaamaan sairaalan rauhaa. sjukhushot-jpg

 

Vaikka suoranaista henkilökuntaan kohdistunutta päällekarkausta ei vielä ole tapahtunut niin sairaalan henkilökunta pelkää. Ampumistapauksien yhteydessä hoitajat laittavat nimikylttinsä taskuun, jotta uusruotsalaiset gangsterit eivät saa nimiä tietoon. Lisäksi sairaaloiden ovia pidetään lukittuina ja osastojen välit sulljetaan, että gangsterit eivät pääse kulkemaan ympäri sairaalaa. Tästä seuraa, että sairaalan ulko-ovelle kertyy kymmenien nuorukaisten laumoja hakkaamaan sairaalan ovea ja huutelemaan tappouhkauksia henkilökunnalle, joka ei aukaise ovea.

Lisäksi gangsterit soittelevat sairaalaan ja vaativat saada tietoja. Kun henkilökunta ei niitä anna niin puhelimeen ladellaan tappouhkauksia. Niin ikään kerrotaan, että omaiset ja kaverukset tulevat aseistautuneina sairaalaan, tuovat ampumapotilaalle aseita ja uhittelevat henkilökuntaa pistooleilla tai puukoilla.

Näin siis uusruotsalaiset kunnioittavat uutta maataan.

 

14 thoughts on “Erilaiset uhkaamiset ampumistapausten yhteydessä lisääntyvät sairaaloissa

 1. Tiedoksi: Brossan=bror, farsan=far, morsan=mor ja syrran=syster. Tukholman Söderin slangia 40- luvulta.

  Eikö ole ihme juttu että 40- luvulla syntyneet suvakit uskollisesti äänestävät niitä puolueita jotka ovat pilanneet heidän hienon maansa väkivaltaisten idioottien tuonnilla? Tyyppejä joita nykyään kaikki saavat pelätä ihan arkipäivässäänkin.

  1. Stefan Molyneux on melko kriittinen suuria ikäluokkia kohtaan. Joku lukijoista saattaa ahdistua sillä tuntee jonkun todella hyvän ja nuivan suuriin ikäluokkiin kuuluvan ihmisen, mutta kyse onkin ryhmästä, ei yksilöistä: jokainen ryhmä sisältää loistavia ihmisiä joukossaan, mutta kiinnostavaa on millainen jokin ryhmä on keskiarvona.
   Oma näkemys: Jokainen sukupolvi on vastuussa että seuraavalle sukupolvelle jätetään vähintään yhtä hyvä maa kuin millaisen on itse saanut edelliseltä sukupolvelta. Ruotsin tapauksessa suuret ikäluokat ovat epäonnistuneet tässä: He saivat vanhemmiltaan maailman parhaan maan(Ruotsi 50-60 luvuilla) ja jättävät sen lapsilleen jonkin sortin Beirutina ja konkurssikypsänä ghettona

   1. Jotakuinkin noin se menee. Valitettavasti Suomi tekee aivan samaa omille lapsilleen: otamme heille velkaa maksaaksemme lukutaidottomien oleskelun Suomessa, sähköverkko myydä täräytettiin ulkomaalaisille pääomasijoittajille, joiden on tietysti helppo vetää pakollisen monopolin hinnat, mihin huvittaa jne. Ylipäänsä Suomessa on tehty paljon ison luokan päätöksiä, jotka ovat vastoin suomalaisten etua – ja sen voi jokainen katsoa vaikka sähkölaskusta, jos on Carunan jakeluverkossa. Elämme utopian aikakautta, jossa ihan oikeasti uskotaan, että maailma on valmis rajattomuuteen ja muuhun tosi kauniiseen.

  2. Isovanhempani syntyivät hiukan ennen suuria ikäluokkia ja ovat kaikin puolin isänmaallisia ja konservatiivisia ihmisiä, mutta ovat päättäneet olla koskaan hankkimatta internetiä. Ovat täysin uutislähetysten ja lehtien varassa ja nielevät propagandan rasismista ja tulijoiden hädänalaisuudesta. Putin-hysteria on kyllä saavuttanut mielettömät mittasuhteet. He pysyvät hautaan saakka kokoomuksen äänestäjinä ja Ruotsissa varmaan aika sama juttu sosialisteilla ja moderaateilla.

  3. Taisi tulla pieni lyöntivirhe: ”brossan” -> pitäisi olla ”brorsan” 🙂

 2. Ruotsin tulevaan romahdukseen olisi syytä alkaa pikaisesti valmistautumaan mutta maanpetturihallintomme toimet tietäen.Toiveajattelua.

 3. Jaa-a. Nyt sitten kiivaasti palaveeraamaan, että pitäisikö sairaalahenkilökunnan turvallisuuden nimissä lakkauttaa sairaalat.
  Mummielestä oikein pätevä vaihtoehto.

 4. Olen etelänlomalla. Yhden rakennuksen seinään joku idiootti oli kirjoittanut ’antifa’. Vaikka näky vitutti, niin en anna sen pilata koko lomaa.

  Otin muuten siitä valokuvan ja voin lähettää Paavolle postikortin. Paavo varmaan ilahtuu.

  1. Mikä on kruunun kurssi euroon? Pittääkö taas KVG?

   Minä kutsun neekereitä apinoiksi aivan avoimesti tuolla turuilla ja toreilla.
   Olen varmaan ziljoonan sakkoja velkaa. Euroissa.

   Onpa vaan vittuilukin vähenemään päin, eikä oo tullu vielä Taho ja Arvo Pohja puhuttelemaan. Eivät varmaan oo löytäneet ovelle. On se niittenkin keskinkertaisuuksien kanssa kestäminen.
   Pitääkö ne vittu kädestä taluttaa hakemaan minut itteni leirille?

   1. Euro on just nut 9,54 kruunua. Suosittelen käyttämään apinan:2 sijaan vaikka hamstereita.

  2. Ihan oikein, vähintään sakkoja. Ihmis- ja eläinoikeuksia täytyy kunnioittaa. Tuo muslimien ylentäminen apinoiksi kuvottaa.
   Siispä muslimit, nuo saatanan kädelliset torakat, tullaan hävittämään planeetalta pikapikaa. Heti kun suvakkivajakkivihervassarikommarit ja polpoliisit sekä mm poliittiset broilerit on hävitetty.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.