Linköpingissä raiskausaalto – kahdeksan raiskausta muutamassa viikossa

13

Kuvakaappaus 2017-08-28 00:45:00

Linköpingissä on sattunut tapahtumasarja, joka on mielenkiintoinen muutamasta näkökulmasta: poliisi ei ole suostunut kertomaan asiasta paljon mitään ja mediaa ei kiinnosta edes ottaa asiasta selvää.

Kaupungissa on sattunut muutaman viikon sisällä kahdeksan raiskausta. Elokuun alussa poliisi sai hälytyksen, että nuori nainen kidnapattiin ja raiskattiin. Teosta ei ole toistaiseksi pidätetty ketään ja muutenkin poliisi on hyvin vaitonainen asiasta. Elokuun 10. päivä raiskattiin nuori nainen ns. puskataktiikalla. Samana päivänä raiskattiin myös toinen nainen toisaalla Linköpingissä. Tästä oli yksi henkilö kiinni, mutta hänet päästettiin vapaalle.

Elokuun 16. päivä raiskattiin 20-vuotias nainen yöllä, 20-vuotias mies otettiin kiinni, mutta vapautettiin. Saman päivän iltana raiskattiin puskatekniikalla nuori nainen, ketään ei ole otettu kiinni. Viime keskiviikkoyönä raiskattiin 25-vuotias nainen puskatekniikalla.

Niin ikään viime yönä raiskattiin 30-vuotias nainen Linköpingin keskustassa. Ohikulkija puuttui tapahtumiin ja tämän ansiosta samanikäinen mies otettiin kiinni epäiltynä teosta.

Poliisi ei kerro asioista julkisuuteen kuin vain rikosnimikkeen ja ympäripyöreät tiedot tapahtuma-ajoista. Niin ikään medioita ei kiinnosta asian tutkiminen. Eikö tässä tilanteessa, jossa muutaman viikon sisällä on tapahtunut vajaa kymmenen raiskausta, olisi aiheellista tulla julkisuuteen ja varoittaa ihmisiä raiskaustrendistä.

Linköpingissä asuu reilu 100 000 asukasta ja kaupungissa on suuri maahanmuuttajien osuus.

Advertisements

9 thoughts on “Linköpingissä raiskausaalto – kahdeksan raiskausta muutamassa viikossa

 1. Mitä turhia varoittelemaan. Uuteen normaaliin kuuluu että ruotsittaret ikäänkuin velvollisuudesta kunniavieraiden viihtyvyyttä kohtaan kuljeskelevat varomatta liikoja. Jos varoisivat, kävisi puskatinder liian vaivalloiseksi ja kohteita jouduttaisiin etsimään jopa yksityisasunnoista. Silloin usein vahingoittuu kallista omaisuutta ja rikosilmoitusten käsittely käy yhä vaivalloisemmaksi ja kotivakuutukset ja kaikki harmi. Parannusehdotus: nyt pitäisi monikulttuuriuskovaisten laittaa pillut ja perseet tarjolle sinne puistojen liepeille ettei viattomien ihmisten terveydelle koidu haittaa.

 2. Ruotsin poliisia ei yleisesti ottaen paljon mikään kiinnosta. Loput tyrii syyttäjä. Saa olla iso asia ennekuin poliisi ajautuu ja jalkautuu ja suurin osa tapauksista mitätöidään ”todisteitten puutteessa” vaikka niitä olisikin. Jos naapurini uhkailee minua kymmenen kertaa tutkitaan jokainen kerta erikseen ja sanotaan suunnilleen ”ei maha mittään, asia pannaan roskikseen” sen sijaan että näkisivät jutun kymmen uhkailukerran jatkumona joka on jo paljon pahempi asia.
  Ihmetellä täytyy kun katselee amerikkalaisten touhuja: siellä poliisi tulee pikkuasioistakin, jos perheesä jotkut esim. riitelevät keskenään.https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/misstankt-valdtaktsman-gripen-pa-bar-garninghttps://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/misstankt-valdtaktsman-gripen-pa-bar-garningd

 3. Vihreistä näkyy tulleen Suomen gallupkakkonen. Ilmeisesti puheenjohtajan vaimon vaihto pissikseen oli hyvä juttu ja fantastisia seuraamuksia poikiva rajapolitiikka tosi hyvä juttu. Jos edes Turun isku ei käännä suuntaa, niin sitten ilmeisesti Linköping on aivan pakko saada myös Suomeen.

 4. Suomen viranomaiset voisivat lähettää YLE:n ohjeet Ruotsin poliisiviranomaisille raiskausten torjumiseksi ja joita se voisi levittää julkisuuteen kuinka toimia uhan edessä. Avaimien kilistelyä, taikalapset ja jyrkkä EI.

  1. Olisi tosi tärkeän ajankohtaista selvittää, tepsivätkö taikalapaset ja ’ei’ myös joukkoraiskaukseen, ja jos tepsivät, niin onko tepsinnällä jotain rajaa vaikka jossain yhdeksän ja kymmenen välillä? Ja korreloiko avainnipun koko tehoon? Pystyykö huoltomiehen avainnipulla estämään Kölnin torillisen taharrushtajia? Ja jos pystyy, eikö armeijan kannattaisi luovuttaa panssarivaunut poliisille, joka voisi ripustaa tykinpiippuihin vaikka Abloyn vuosituotannon edestä avainnippuja, joiden myötä maailmanrauha alkaisi olemaan selviö? Voiskohan YLEssä joku alkaa selvittämään tällaisia jopa ihmiskunnan tulevaisuutta muokkaavia avainnippu- ja lapasasioita?

 5. Syksy tule ja illat pimenee. Pimeässä on suojavärillisten mukava kyttäillä ja odotella sopivaa uhria. Mutta pitäisihän ruotsittarien jo tietää että maassa on raiskaavia henkilöitä. Niin monta tuhatta raiskausta on maassa tapahtunut että jokaisen ruotsittaren pitäisi ymmärtää olla varovainen. Vaan jostain syystä näitä aina asettuu tyrkylle.

  Suomessa on sama tilanne. Onneksi täälä on kylmempää ja sandaaleissa varpaat jäätyy jos kauan läpsyttelee pihamaalla. Mutta kyllä suomineitojenkin pitäisi ymmärtää pitää turvaväli muslimeihin niin kauan kun niitä Suomessa on.

  Tuo ensimmäinen kommentti että suvakkien pitäisi mennä päivystämään puistoihin ja pyllistää kaikille halukkaille on ihan kehityskelpoinen. Silloin kaikki saisivat kylliksen ja ehkä muutama suvakki muuttaisi unelmiensa prinssin kanssa hänen kotimaahansa. Vaarana tosin on että suojavärilliset lisääntyisivät tätät kautta ja kuormittaisivat sosialitaloutta. Toisaalta, Suomeenkin saataisiin uusia kebeb-yrittäjiä.

  1. Tuli jo ihan Paavo Lipponen tuosta ”asettuu tyrkylle”…”tarviiko sitä nyt ihan jokaiseen puskaan mennä tyrkyttämään itseään” virkkoi Paavoa aikanaan kun eräskin Helsingin raiskausaalto nousi puheenaiheeksi kadotakseen nopeasti lehtien otsikoista.

   Nythän on juttu niin. että suurin osa raiskatuista on esim. lenkkeilijöitä, työmatkalaisia, matkalla illanvietosta kotiin (esim. baari, ystävien koti jne). Mikä näistä on tyrkylle asettumista? Mikä helvetti on ”turvaväli” isossa kaupungissa? Jos meinaat et matujen kanssa ei kannata jatkoille lähteä, sitten olen samaa mieltä, mut Helsingissä ja monessa muussa kaupungissa ns. puskatekniikka toimii niin, et sut vaan yksinkertaisesti yllätetään (esim lenkkipolku, pururata jne), tai seuraasi tupataan väkisin…niin, ja lähdetään seuraamaan esim työmatkalla olevia kuten minulle käynyt.

   En nyt tarkoita sinua, mut kyllä vaan v*tuttaa lukea ”ohjeita”, et kulkekaa naiset ”säälliseen aikaan”, tai porukassa, pyytäkää miestä, poikaystävää, isää, veljeä…hakemaa kotiin, Tuo se on alistumista, luovuttamista…ja siihen mä en koskaan tule suostumaan.

   En ole jaksanut enää laskea kuinka monta kertaa kadulla on huudeltu tai ehdoteltu, mutta minulla on kaksi ns. iholle tullutta tapausta + 2 seuraamista pimeässä illassa töistä tullessa/mennessä. Hain lupaa sumuttimeen. Toimistokyttä naureskeli et ”voithan sä yrittää mut et sä sitä lupaa saa”. Nice. Ja mulla oli 2 rikkaria pohjalla kun hain sitä lupaa. Täysin nuhteeton ja kunniallinen tausta, mut ei tippunut lupaa. No, ei se mitään. Jos joku murjaani päättää yrittää, olen valmistaunut niin fyysisesti kuin henkisestikin. Saattaa löytyä veskasta yllätyskin.

   Sairastahan tää meno on jo pitkään ollut ja ei meidän ”johtajia” kiinnosta lasten ja naisten eikä sen enempää miestenkään turvallisuus tuolla kaduilla. Ihan on kävelevän maalitaulun fiilis kadulla liikkuessa nykyään vuorokauden ajasta riippumatta.

   1. Se on juuri noin. Ruotsista on kerrottu, että on valittu ei-tyrkyttäminen: naiset eivät mene enää pimeällä ulos. Peli on silloin hävitty, kun luovutaan normaalista elämästä ja sillä ei ole mitään tekemistä jonkin tyrkyttämisen kanssa.

    Mutta isku kiveksille toimii aina ja yllätykseen voi totta kai vastata yllätyksellä.

 6. Että mua vituttaa näitten elukoitten touhut ja liberaali homo poliitikot joita tuntuu olevan pohjoismaat täynnä.Samaten nämä munattomat poliisivoimat niin kuin tuolla Lingköpingissä.Toivottavasti järjestää raiskaajille jotain raiskauksen hallinta kursseja ja raiskatuille kantaväestön naisille rasistileiman otsaan.Tämä sama paska tulee Suomeen.Sipilä on saanut Brysselistä käskyn jota toteuttaa oikein hyvin.Sauli Niinistö se piti terrori-iskun jälkeen sellaisen puheen että en olisi koskaan uskonut siittä ”miehestä” sellaista.Aina vaan on enemmän Kekkosta ikävä.Se sentään välitti kansastaan.Nykyisiä poliitikkoja kiinnosta kuin oma kukkaro.Isämaattomia Eu herrojen sätkynukkeja jotka eivät edes häpeä päätöksiensä seuraamuksia.Koko punavihreä kapitalisti paskasakki on vastuussa siittä että isänmaani on raiskattu lähi-idän ja afrikan saastalla.Kukaan ei vaan kanna vastuutaan.Tässä nyin Husqvarnaani käyntiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.