Lopettaako jihadisti radikaalit ajatukset ”ohituskaistan avulla”? Ei ainakaan Ruotsissa

13

Kuvakaappaus 2017-08-06 01-13-42

Tietojen mukaan Suomenkin jotkut viranomaiset ovat pohtineet isiksestä palaaville jihadisteille erityiskohtelua, ns. ohituskaistaa, jotta nämä sopeutuisivat takaisin yhteiskuntaan. Jihadista palaavien integroitumisen kannalta olisi erityisen tärkeää saada heidän elämänsä perusasiat kuntoon kuten asunto ja toimeentulo, kerrotaan ministeriön ehdotuksessa.

Jihadisteille siis pyrittäisiin järjestämään heidän palattuaan kotimaahan Suomeen eri sosiaalipalveluja nopealla aikataululla. Suomalaiset joutuisivat tietenkin jonottamaan näitä palveluja vuoroaan odottaen kuten tähänkin asti.

Iltasanomien haastattelema Vantaan perhepalveluiden johtaja Anna Cantell-Forsbomin mukaan yhteiskuntaan integroituminen on parhaita keinoja radikalisoitumista vastaan. Asunto, työpaikka ja toimeentulo ovat keskeisiä asioita.

Tällainen ajattelu perustuu vaarallisen naiviin ajatusmaailmaan. Sen mukaan kehitysmaataustainen radikalisoitunut henkilö jatkaa radikaalia ajatteluaan jos häntä ei paijata jihadin jälkeen. 

Ruotsissa tätä samaa taktiikkaa on käytetty mm. Örebrossa, joka on Pohjois-Euroopan isispesäke. Örebron kaupunki otti isiksestä palaavat jihadistit vastaan tarjoamalla näille asunnon ja suojatyöpaikan kunnan puutarhaosastolla. Tästä seurasi, että monet työntekijät irtisanoutuivat. Haluaisitko itse työskennellä työpaikassa kiilusilmäisen jihadistin kanssa?

Useissa tapauksissa tuli selväksi, että tällaiset erityiskotouttamistoimet eivät muuttaneet millään tavalla jihadistin ajatusmaailmaa. He kävivät Ruotsissa rintamavapailla paikkaamassa haavojaan ja huilaamassa, ruotsalaisten veronmaksajien kustannuksella. Mikäs siinä kun kerran ilmaista rahaa annettiin ja asuntokin järjestettiin loman ajaksi. Sen jälkeen he lähtivät takaisin jihadiin entistä kovakuntoisimpina.

Ajatellaanpa hiukan asiaa. Miten asunnon ja ilmaisen rahan tarjoaminen auttaisi jihadistia irrottautumaan islamilaisesta ääriajattelustaan? Siis kuka todella ajattelee niin, että henkilö, joka on irrotellut vääräuskoisten päitä ja vedellyt lutkuja auki, muuttaa ajatteluaan saadessaan ohituskaistoja. ”Ka, sainpa asunnon ja koulupaikan, lopetan radikaalit ajatukset ja opiskelen koneinsinööriksi ja muutan elämäni suuntaa.”

Päinvastoin  auttamistoimet helpottavat radikaalin ajatettelun jatkumista. Kun henkilön ei tarvi miettiä mitään sellaisia arkisia ongelmia, joita monilla tavallisilla ihmisillä on, kuten että riittääkö raha ruokaan ja vuokraan, mistä saa asunnon tai leviääkö pälli työpaineen alla. Jihadisti sen kun tulee valmiiseen pöytään, ottaa läppärin ja jatkaa radikalismin levittämistä. Välillä käy sosiaaliterapiassa, jotta saa sen rahan, mikä luvattiin.

 

18698407_1397999606955927_1871015914173235553_n

Ne henkilöt, jotka isikseen ovat lähteneet, ovat tehneet sen niin tietoisesti kuin sen vain voivat tehdä. Isiksen lisäksi musliminuorukaisia on matkannut Somaliaan al-shabaabiin lahtihommiin. Mona Walterin mukaan tämä on ollut yleisesti tiedossa mm. Ruotsissa jo ainakin vuodesta 2007. Ruotsalaiset viranomaiset vain eivät halua uskoa sitä. Nuorukaiset matkustavat muka Turkkiin lomalle, jolloin passiin jää Turkin leima. Sen jälkeen he eri tavoin lahjomalla pääsevät Lähi-idän isis-aluielle tai Somaliaan ilman passileimoja. Näitä matkoja järjestetään ihan avoimesti ja jokainen musliminuorukainen tietää miten toimia, jos haluaa isikseen.

Jihadistit siis vain ja ainoastaan käyttävät hyväkseen äärettömän naiveja sosiaalityöntekijöitä ja ovat hyvää pataa rasisminvastustelijoiden kanssa, joiden todellisuudentaju on levähtänyt jo aikoja sitten. Nämä tahot ovat hyödyllisiä idiootteja, joita voi käyttää hyväkseen oman asian ajamiseen.

Mikä ratkaisuksi? En tiedä. Ehkä voisimme aloittaa porttikiellolla takaisin Suomeen. Ainakin niiltä, jotka eivät ole jonkin Euroopan maan kansalaisia. Miksi tällaisista ihmisistä muka pitäisi välittää? Ei miksikään. Mutta ne, jotka ovat kansalaisia… en tiedä.

Joka tapauksessa he kuitenkin jatkavat radikaalia ajatteluaan. He ovat kykeneviä tappamaan tuosta noin vain. Jos on vedellyt kurkkuja auki niin sellainen henkilö on valmis mihin vaan. Paitsi tietenkin istumaan koneinsinöörikoulun penkillä.

 

Advertisements

27 thoughts on “Lopettaako jihadisti radikaalit ajatukset ”ohituskaistan avulla”? Ei ainakaan Ruotsissa

 1. Kannatan avoimesti aseellista vastarintaa ja tuosta vastuullisten mädättäjien joukkotuhoamista – Radikalisoitunutta?No siitä vaan palveluasentoon sitten mädättäjät ja ripeästi persereikääni nuolemaan.Haluan myös omakotitalon uima-altaalla meren rannalta vuoristosta ja lauman neekereitä orjiksi palvelemaan.Se on ihmisoikeuteni eiks jeh?Sillä eihän tämä ilveilynne missään nimessä vain pelkästään paapomianne joukkomurhaajamuslimeita koske,eihän?

 2. Mitenkähän käy kun suvakkivajakkihyyssärivihervassarikommarifemakot ja poliittiset poliisiällötykset sekä 190 politiikan loista avustajineen hävitetään aluksi. Sitten metsästetään muslimit jokaista torakkaa myöten. Vastaus: homma kondiksessa.

 3. Kun ulkomailta katsoo, miten asiat on menneet, niin ei tarvitsisi tehdä ehdoin tahdoin samoja virheitä täällä ja rasittaa tulevia sukupolviamme näillä elintaso-pakoloisilla, joista ei voi sanoa muuta kuin ovat haittamaahanmuuttoa, jota ainoa järkevä puolue PS vastustaa selkeästi. On siis ehdottomasti kaikissa tulevissa vaaleissa ilmaistava kannatus järkipolitiikalle. Suomalaisten ja eurooppalaisten tuho on ilmiselvä asia, jos tämän menon annetaan jatkua. Ja se jatkuu, jos entisestään toimineet puolueet saavat jatkaa, vaikka ne miten kiemurtelevat nyt kuin madot koukussa ja valehtelevat muuttaneensa mieltään. Se on pelkkää taquiaa.

 4. Meidän omille kodittomille ja nuorisotyöttömille voisi antaa vinkin perustaa päänkatkojalahko. Käydä jossain ulkomailla vähän radikalisoitumassa ja katkomassa päitä, tulla takaisin kun alkaa tulla turpaan niin johan alkaa taikaseinä syytää rahaa ja olisi katto päänpäällä. Antaisi vielä tullessa ymmärtää, että jos ei ala mannaa sataa tavaasta niin sitten sitä vasta radikaaleiksi tullaankin ja aloitamme lahtaamaan hyysäreitä ihan alkuun. All the broblems solved.

 5. Sen verran on vielä pakko listätä, että mitä helvetin sieniä tuollaisten ehdottajat oikein vetää? Eli pitäisi kustantaa ilmainen elämä oiken saatanan ohituskaistaa pitkin rikollisille päänkatkojille ettei ne vaan radikaalisoituisi, eikös ne perkeleet juuri radikaalisuuttaan alunperinkin lähteneet teurastusmatkalleen? Suvakeille pitäisi takoa pajavasaralla pikkasen järkeä kuuppaan, mission impossible luulen mä.
  Kyllä taas vitutti oikein tuelta heti aamusta kun lukaisin uutisen tästäkin aivoripulista.
  Kohta keittää kansalla yli.

  1. Näin juuri. Tulee aivoverenkiertohäiriöitä kun lehtien paskat vyöryvät silmille.

   Niillä IS tyypeillä on vain kaksi oikeaa paikkaa: Lähi-itä ja sata kiertävä rata. Ja jos niillä on penskoja niin hoitavat mennä mukana.

  2. Tuntuu, että ei yksinkertaisesti kyetä näkemään, mistä hemmoista on kyse. Tieto Isisin aseettomien joukkoteloituksista on kaikilla, nämä jampat ovat olleet siinä toiminnassa suoraan tai epäsuorasti mukana. Miten sen voi olla näkemättä/jättää huomiotta. Se on aivan täsmälleen sama kuin, jos sadistikeskitysleirikaasuttajan toipumisen uskottaisiin onnistuvan asuntojonon ohituksella ja pullapitkoilla. Lasten aivomassan saa pestyä pois käsistä, muttei psyykestä.

   Mutta jos siellä hieman harmittaa, niin mainittakoon, että minä olen veronmaksajana kunnassa, jonka korkea virkamies on esittänyt tämän fantastisen joukkomurhaajakotoutumisidean!

   1. Lienee kylläkin niin, että keskitysleirikaasuttajat eivät juurikaan syyllistyneet väkivaltarikoksiin sodan päätyttyä. Heitä kyllä jahdattiin maailman ääristä, mitä en sinänsä ihmettele.

    Jihadistit sen sijaan saavat herrakansan kohtelun. Heitä ei suinkaan vainota kaikista ilmansuunnista, vaan heille tarjotaan premiumluokan palvelut ja heille annetaan yhteiskunnasta paikka ihan kädestä pitäen, vaikka juuri heidän kohdallaan on suuri riski, että vastaanottajamaa saa heidän taholtaan pelkkää halveksuntaa ja kenties rikastuttavia t-tekoja osakseen.

 6. Lainaus tekstistä:

  ”Jihadistit siis vain ja ainoastaan käyttävät hyväkseen äärettömän naiveja sosiaalityöntekijöitä ja ovat hyvää pataa rasisminvastustelijoiden kanssa, joiden todellisuudentaju on levähtänyt jo aikoja sitten. Nämä tahot ovat hyödyllisiä idiootteja, joita voi käyttää hyväkseen oman asian ajamiseen.”

  Sori vaan, mutta en enää usko että nämä terroristien suojelijat olisivat mukamas naiiveja hölmöjä jotka ovat irtautuneet todellisuudesta.

  Kun kuuntelee niiden mielipiteitä meistä suomalaisista ”huonosti koulutettuina, sisäsiittoisina autistijuntteina” sekä sitä selittelyiden määrää aina valkoisiin kohdistuneen terrori-iskun jälkeen, ei ole epäilystäkään etteikö nämä toimisi aivan tietoisesti omaa kansaansa vastaan.

  1. Olen jo useaan kertaan todennut, että yksintulleiden ”sotalasten” ohella niin Marokon kuin Afganistaninkin suurin vientiartikkeli on cannabis. Vedä siitä. Siksi nykyinen poliittinen johtomme heitä tarvitsee – eikä tämä ole edes vaikea yhtälö.

 7. Kyllä se vaan kuulkaa on niin, että kun tarpeeksi kauan halaa, niin radikalisoituneet islamin kannattajat pehmenevät ja menevät kastelemaan kukkia Pentti Hilkurin kanssa.

 8. Jihadisti ajatellee, että Allah on järjestänyt ohituskaistan. Tuntee siis kiitollisuutta Allahia kohtaan ja kokee, että hänen on taisteltava entistä enemmän vääräuskoisia vastaan. Ohituskaistan maksajia, vääräuskoisia jihadisti halveksii ja vihaa entistä syvemmin.

 9. Voivoi kuulkaa kaikessa hiljaisuudessa tätä tehdään jo monessa kunnassa, jospa vain kaikki Espoon päätökset avattaisiin ja tutkittaisiin…niin, mutta nehän ovat salassapidettäviä ja valvonta on olematonta. Juurihan paljastui miten laittomasti maassa olevaa oli hyysätty kahden vuoden ajan asunnolla ja toimeentulotuella Hesassa. Hesalaiset maksavat jatkossakin, sillä kaupungin hallitus päätti maksaa laittomille toimeentulotukea, kas kun ei media ole kirjoitellut, no ei kai.

 10. Kansalaisuus ja passi pois ja sitten kenkää, ulos maasta. Ei niitä saa päästää takaisin, kuuluvat vankilaan siellä missä ovat rötöstelleet. Se olisi pitänyt kaikille selvittää jo alun perin eli että jos sinne lähdet niin takaisin ei ole tulemista.

 11. Tämä on samanlainen ilmiö kuin työkkäri; tarkoituksena on vain työllistää muutama sosdemi, kokouksia on yhtenään ja puhetta tulee loputtomana pötkönä mutta mitään järkevää ei saada aikaan vaan luultavasti tyritään loputkin:

  http://www.samordnarenmotextremism.se/

 12. Lisäksi fattarahat ja muut etuisuudet voi tietenkin tulkita dhimmien maksamaksi jizya-veroksi, jota oikeauskoisten tuleekin alamaisiltaan saada.

  Aivan käsittämättömän naiivia ja tuhoavaa ajattelua.

  Kun perehtyy islamilaiseen ajatteluun koraanin kautta ja heidän perinteisiinsä niin nämä palaset loksahtavat kohdalleen kuin nyrkki silmään. Menkää ja levittäkää tietoutta islamista!

 13. Onko Suomi implementoinnut
  Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) turvallisuusneuvosto hyväksyi 24 päivänä syyskuuta 2014 päätöslauselman 2178, jonka tarkoituksena on siinä mainituin toimenpitein torjua ulkomaille terrorismirikosten tekemistä varten tai niiden tekemistä edistävässä tarkoituksessa lähtevien henkilöiden (”foreign terrorist fighters”) muo- dostamaa uhkaa
  oikein?

  http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2016/20160093.pdf

 14. Rikoslaki 5b
  Matkustaminen terrorismirikoksen tekemistä varten

  Suomen kansalainen tai häneen 1 luvun 6 §:n 3 momentin nojalla rinnastettava henkilö taik- ka Suomen alueelta matkustava henkilö, joka matkustaa sellaiseen valtioon, jonka kansalainen hän ei ole tai jossa hän ei pysyvästi asu, tehdäkseen siellä 1—4, 4 a—4 c, 5 tai 5 a §:ssä tar koitetun rikoksen, on tuomittava, jollei teko ole jonkin mainitun pykälän mukaan rangaistava, matkustamisesta terrorismirikoksen tekemistä varten sakkoon tai vankeuteen enintään kahdek- si vuodeksi.
  Yritys on rangaistava.

  1. Mitähän tuollainen käräjöinti auttaa loppupeleissä ISIK’seen matkannutta terroristia vastaan? Se vaan lisää veronmaksajien kustannuksia entisestään, poliisin tutkinta-, syyttäjä-, puolustusasianajaja- ja vankeinhoitokustannukset, plus rikkana rokassa sakot, koska en jaksa uskoa että hra kunniakansalainen niitä itse maksaa.

   Lääke ongelmaan, jos terroristi-ristolla on ”välimerellinen” syntyperä => Suomen kansalaisuuden automaattinen menetys ja karkoitus (iso)vanhempiensa kotimaahan ja elinikäinen maahantulokielto. Näin meneteltiin mm. italialaisperäisen gangsterin Charles ”Lucky” Lucianon kanssa 1946, tosin hän oli syntynyt Sisiliassa ja muuttanut vanhempiensa kanssa New Yorkiin pikkupojankoltiaisena 1906.

   Mutta jos kyseessä on syntyperäinen (pottunokkainen) suomalainen islam-käännynnäinen, niin hän on Suomen kansalainen. Silloin pitää menetellä y.o. lakipykylän mukaan, valitettavasti. Ei heitä Siperiaankaan voi karkoittaa. Se että tuleeko hänestä enää tuottava jäsen yhteiskunnalle onkin jo toinen juttunsa? Kyynisyyttäni epäilen ettei tule…

   Mielestäni ISIS-taistelijat ovat menettäneet kaikki ihmisoikeuksien määrittelemät etuudet, ryhtyessään jihadisteiksi, he eivät ole uhrejaan kohtaan humaaneja, niin silloin meidänkään ei tarvitse…

 15. Pahinta ei edes ole kisahistoria ja terrori – vielä. Vaan järjestäytynyt rikollisuus.
  Kukahan se mahtaa olla?’ de socialt mest utsatta förorterna’ – miksi Ruotsi ei huolehtinut ettei tuollaista tule? Suomi tekee paremmin?

  https://www.sydsvenskan.se/2017-08-21/fler-grova-brott-med-okad-tillgang-pa-vapen

  Skottlossningar med personskador som inträffat under den senaste tiden i Sverige:

  Söndag den 13 aug: Tre män skottskadas i Malmö.

  Tisdag den 15 aug: En person skjuts ihjäl och en person skottskadas i Östberga i Stockholm.

  Onsdag den 16 aug: En man skottskadas i Helsingborg.

  Fredag 18 aug: Två personer skottskadas i Västerås.

  Fredag den 18 aug: En man i 30-årsåldern skjuts ihjäl i Uppsala.

  Fredag den 18 aug: Två män i 25-årsåldern skottskadas på Borgmästargården i Malmö.

  Fredag den 18 aug: En man i 20-årsåldern skjuts ihjäl i Tensta i Stockholm.

  Lördag den 19 aug: En man i 25-årsåldern skjuts ihjäl på en ort i Tranemo kommun.

  Lördag den 19 aug: Två personer skottskadas utanför Lysekil.

  Söndag den 20 aug: En man i 30-årsåldern skottskadas i Herrljunga.

  Ja ei ne siihen loppuneet…
  uutista vaa ei päivitetty .

  Suomessa ammuskelee ’seurueet’ niin ja sitten Imatra.

 16. Heille myönnetään suomessa vihreiden ja vasemmisto politikoiden vaatimuksesta vielä veteraani status ja elinikäinen runsas korvaus sen perusteella.Sanni ministeri antaa lausunnon, he ovat väkivallan uhreja, ei tekijöitä. Myös hyvät elinikäiset kuntotukset maamme kylpylöissä ja osa pääsee ulkomaille hoitoon traumojaan hoidattamaan ja tietenkin veronmaksajat maksavat koko lystin näille sankareille.

 17. Kohta 16 Terrorisminvastainen strategia. Laki tuli voimaan jo joulukuussa 2016 ja antaa mahdollisuuden maahantulon estämiseen ja jo saadun kansallisuuden peruuttamiseen mutta on kokonaan toinen juttu miten lakia toteutetaan. Lisäksi lakia voidaan tulkita tapauskohtaisesti ja hyvin väljästi. Esim. ISIS alueelle matkustaneet naiset ja heille syntyneet lapset. Käyttämällä näkyvästi terrorismin ehkäisylakia ja isolla haloolla voidaan jatkaa ”kilttien” kehitysmaalaisten maahantuloa esim. taakanjakosiirtoina entistä enemmän. Torjumalla muutama hurjempi tapaus näyttävästi antaa taustalla mahdollisuuden tuhansien turhakkeiden tuonnin sosiaaliturvamme piiriin ja koneiston tarvitsemaksi käyttövoimaksi. Hei näin se kansalaistenvaihto toimii vaikka vähän väliä takkuaa ikävien yksityiskohtien kohdalla ! Suuri kokonaisuus ei muutu mitenkään. False flag. http://intermin.fi/documents/1410869/3723676/Kansallinen+terrorismin+torjunnan+strategia+2014-2017/9b549988-3c30-4ecb-ad7f-1f99053b131b

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.