Toiset puhuvat aidasta ja toiset aidanseipäistä

12

ugyfty

Maahanmuuttoon liittyvä keskustelu ei johda koskaan mihinkään. Se vain jankuttaa paikallaan. Toinen puhuu aidasta ja toinen aidanseipäistä.

Vanha pariskunta, joka ei ole enää vuosiin kuunnellut toisiaan, on lähdössä automatkalle. Pöydällä on kaksi pulloa; termospullo, jossa ei ole korkkia ja muovipullo, jossa on korkki. Toinen sanoo:

– Laitan vettä tuohon pulloon niin voimme juoda matkalla.

– Yhym… niin mutta siinä ei ole korkkia. Vesi läiskyy lattialle jos pullo kaatuu.

– On tuossa muovipullossa korkki.

– Ei sitä vettä voi ottaa matkaan korkittomassa pullossa ja sitäpaitsi miksi vettä pitää laittaa termospulloon.

– Minä sanoin, että muovipullo, siinä on korkki.

– Yhym… Eikä sille termospullolle ole edes paikkaa autossa.

– Minähän sanoin, että muovipullo. Siinä on korkki ja siihen voi laittaa vettä.

– Yhym… on se korkiton termospullo silti huono kuskata vettä autossa.

– Miksi jankutat? Minähän sanoin jo, että muovipullo.

– Yhym.

 

 

4 thoughts on “Toiset puhuvat aidasta ja toiset aidanseipäistä

  1. Toinen näkee paljon ja toinen taas ei mitään. Vaaleanpunaisten lasien läpi kun katselee maailmaa näyttää kaikki varmaan ihanalta. Ja ainahan voi pään kääntää pois ja ummistaa silmänsä totuudelta. Niin juuri suvakit tekevät. Vaikka lataisit mimmoiset faktat tiskiin niin ei ymmärrä. Vaikka kävelisi ruumispinon yli niin ei sittenkään.

  2. Niitä kantasuomalaisten ruumispinoja alkaa kiihtyvään tahtiin näkyä suurissa asutuskeskuksissa. Ja tähän ei tarvitse olla selvännäkijä.

  3. Maahanmuuttomyönteinen puoli kiihdyttää vaatimuksiaan asialliseen keskusteluun joka jumalan kerta kun tapahtuu jotain ikävää joka vaatisi pikaisia toimia tai jopa rajavalvonnan palauttamista kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi. Meilläkin nyt ja samoin muualla. Keskutelun ei ole tarkoituskaan johtaa mihinkään. Keskustellaan miten pitäisi keskustella ja millä termeillä. Loputon jankutus ja lässyttäminen on tuttua strategiaa hämätä ja pelata aikaa. Siirtää suvakkien hetkittäistä ”ongelmaa” tuonnemmas ja unohduksiin mutta todellisuudessa puuttumatta mihinkään konkreettisesti joka ehkäisisi monikulttuurisen vitsauksen etenemistä. Ongelmat voidaan jopa tunnustaa hetkellisesti mutta senjälkeen jatketaan kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan ja hommat jatkuu entiseen tahtiin tai jopa kiihtyvällä tempolla. Näin rajakkeja viedään ja nauretaan että taas meni läpi. Voitteko kertoa yhtään konkreettista muutosta joka todella olisi muuttanut tai vaikeuttanut, hidastanut kehitysmaalaisten tuloa suomeen ison invaasion jälkeen ? Joo, euroraja perheenyhdistämiseen joka sekään ei estä yhtään mitään vaikka suvakit suu vaahdossa siitä mekastaa. Siksi juuri siitä huudetaankin koska se ei mitään ehkäise mutta sillä verukkeella voidaan rajakkien turvat tukkia. Abdul saa edelleen muijansa mukulansa ja koko vitun sukunsa tai pienen kylänkin maksettuna tänne elätettäväksi koska myös avustukset lasketaan tuloksi ja sopivasti niitä harkinnanvaraisesti lisäämällä elatukseen riittävät ”tulot” ylittyvät ja sitten Abdul vasta alkaakin ”tienaamaan”. Voi VITTU !

    1. Hitto, kun tuleekin asiallista tekstiä. Sinun pitäisi olla Monokulttuurin erikoisvieraana!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.