Mainokset

Ahmed: ”Listhaug, pidä huoli, ettei Norjasta tule lisää breivikejä”

Norjan maahanmuutto- ja integraatioministeri Sylvi Listhaugin vierailu Ruotsissa, ja hänen lausuntonsa ovat aiheuttaneet Ruotsissa todellisen vastalauseiden myrskyn.

FortroendvaldViimeksi asiaan otti kantaa rinkebyläinen sosiologi ja politiikko Kahin Ahmed. Ahmedin mielestä Listhaugin pitäisi keskittyä oman maansa ongelmiin eikä mustamaalata Ruotsia. Ahmed kirjoittaa Aftonbladetissa:

– Ministeri levittää käsityksiään Rinkebystä tavoitteenaan saada ääniä Norjan tulevissa vaaleissa ja aiheuttaa pelkoa norjalaisissa äänestäjissä pakolaisia kohtaan, jotka pakenevat sotaa ja hakevat turvaa Norjasta. Listhaugin pitäisi kuitenkin keskittyä laittamaan energiansa siihen, että pakolaiset voisivat integroitua hänen omaan maahansa.

Ahmed kertoo, että Ruotsi on paljon pidemmällä verrattuna Norjaan kun puhutaan avoimuudesta ja ihmisoikeuksista.

– Avoimuutensa ja ihmisoikeuksiensa takia Ruotsi on paljon kehittyneempi maa kuin Norja. Ruotsi on johdossa niistä 162.sta maasta, joissa mitataan kuinka ihmisyyttä tuetaan ja vältetään negatiivista vaikutusta toisissa maissa.

Sen jälkeen Ahmedin paatos jatkuu tutulla tekstillä:

– Maahanmuuttajat lisäävät Ruotsin talouskasvua ja maksavat verojaan Ruotsiin. Meidän maamme pysähtyisi ilman maahanmuuttajia.

Ahmedin tilastojen mukaan joka neljäs työntekijä on ulkomaalaistaustainen.

– Erikoisammattiryhmissä ulkomaalaisten osuus on vielä korkeampi, Lähes joka toinen hammashygienisti on ulkomaalaistaustainen. Kuten myös neljä kymmenestä hammaslääkäristä ja erikoislääkäristä, Ahmed vakuuttaa.

Ahmed jyrisee lopuksi vakavia sanoja:

– Joten, jos tässä on joku Pohjoismaa, jonka pitää hävetä, niin se on Norja. Listhaug, sinun pitäisi tosissaan käyttää voimasi ääriextremismin kitkemiseen ja katsoa, että uusia breivikejä ei nouse esille.

 

Mainokset

51 Comments on Ahmed: ”Listhaug, pidä huoli, ettei Norjasta tule lisää breivikejä”

 1. DUMARI // 31/08/2017 18:36 // Vastaus

  Ahmed voi ryömiä sinne hiekka-aavikolle, mistä on Ruotsiin tunkeutunutkin ja pitää suuren suunsa kiinni.

  Tykkää

  • Sivustaseuraaja // 01/09/2017 08:48 // Vastaus

   ”Maahanmuuttajat lisäävät Ruotsin talouskasvua ja maksavat verojaan Ruotsiin. Meidän maamme pysähtyisi ilman maahanmuuttajia.”

   Tuskin pysähtyisi, jos islaminuskoiset sosiaalipummit jättäisivät maan ja lakkaisivat elämästä toisten piikkiin. Ahmed ei halunnut erotella sitä, että mitkä maahanmuuttajaryhmät ovat hyödyllisiä ja mitkä haitallisia, koska hän lähestyy asiaa ikään kuin saksalainen insinööri ja afganistanilainen vuohipaimen olisivat ihan sama asia.

   Ahmed voisi todella palata Afrikkaan, koska kirjoituksesta päätellen hänellä ei ole mitään hyödyllistä annettavaa.

   Tykkää

 2. DUMARI // 31/08/2017 18:41 // Vastaus

  Ahmed: neljä lääkäriä kymmenestä on muslimeja. Tuota ei usko kukaan.

  Tykkää

  • Nimetön // 31/08/2017 19:12 // Vastaus

   Siinä sanottiin, että 40 % hammas- ja erikoislääkäreistä on ulkomaalaistaustaisia, mikä sekin vaikuttaa aika paksulta väitteeltä. Voi siellä joku tuhannesosapromille olla muslimejakin, jos on tarpeeksi tingitty tutkinnon tasosta ja lukutaidosta.

   Tykkää

   • Ulkomaalaistaustainen ja kehitysmaataustainen ,nuo ryhmät ahmetin pitää erottaa toisistaan jos meinaa olla uskottava jutuissaan.Mutta eihän niitä Ruotsissa edes ministeri toisistaan erottele tarkoituksella, sillä erottelulla siinä Ruotsin maahanmuuttopolitiikka tulis koko karuudessaan esille.
    Jos ahmetti muuttais takasin somaliaan,ikävöijiä ruotsissa olis hyvin vähän.

    Tykkää

   • Kummastelija // 01/09/2017 21:11 // Vastaus

    Jees, eilen kävin nenäspesialistilla, jolla oli puolalainen sukunimi. Sanoillaan voi sopivasti leikitellä ja johtaa kuulijaa (äänestäjää) harhaan…

    Tykkää

 3. Jarppa // 31/08/2017 18:42 // Vastaus

  Taisi älinästä ja ulinasta päätellen Norjalaisministeri osua lausunnoillaan arkaan paikkaan. Ei se selittämällä ja totuutta vääristämällä miksikään muutu. Ruotsi on vain hiuskarvan varassa siitä tilasta kistä Libanonin sota aikoinaan alkoi. Nykyään muuten Beirut on paljon turvallisempi kaupunki kuin vaikkapa Mälmö, Göteborg tai Tukholma. Olen näissä kaikissa viimeisen kahden vuoden aikana vieraillut. Malmössä riehutaan, poltetaan autoja, raiskataan ja tapetaan ihmisiä helvetin paljon enemmän kuin Beirutissa vaikka kaupungit ovat ihan eri kokoluokkaa.

  Tykkää

  • Ruotsin kolme isointa kaupunkia ovat siis Beirutia jännittävämpiä paikkoja. Sanohan, kannattaako minun käväistä Malmössa tai Göteborgissa vai ovatko ne jo liian turvattomia/rikastuneita paikkoja? Tukholmassa ja muutamassa muussa paikassa Ruotsissa olen jo käynyt, mutta nämä kaksi paikkaa on vielä käymättä. Olen miettinyt että niisä olisi kivaa käydä ennen kuin korttitalo, jota myös Ruotsiksi kutsutaan romahtaa rikastuksen ansiosta.

   Tykkää

   • Jarppa // 01/09/2017 01:09 // Vastaus

    Jos haluat ganstameininkiä niin ehdottomasti Mälmö, Göteborg laahaa pikkasen perässä. Mutta jos hyviä bileitä näistä esittämistäni mestoista haet niin ehdottomasti Beirut. Välimeren paras bilemesta. Eikä huolta väkivallasta tai muusta turhasta.
    Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin näin se vaan menee.

    Tykkää

    • Nimetön // 01/09/2017 09:18 // Vastaus

     Oiskohan kysyntää Maria Pettersson -extreme-matkoille: alkuillasta nappaillaan snapsia hotellissa, josta siirrytään Rosengårdin laidalle, pannaan ristit kaulaan ja lähdetään yksitellen lampsimaan pimenevän lähiön läpi. Mennessä huudellaan muutama Zlatan-herja. Toisella laidalla olisi ambulanssit valmiina viemään läpi selvinneet. Aamusta kaikkien kirjoituskunnossa olevien tulisi laatia essee aiheesta: Malmö on turvallinen valkoiselle miehelle – ja etenkin naiselle – ja joka muuta väittää, kertoo puhdasta Punahilkkaa.

     Tykkää

  • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 31/08/2017 21:19 // Vastaus

   Muslimi tunkee niitä valheitaan kuranin opastamana, sillä meille vääräuskoisillehan saa valehdella, kun valheen nimi on taquia.

   Tykkää

 4. DUMARI // 31/08/2017 18:44 // Vastaus

  Ruotsista on tullut vaarallinen maa.

  Tykkää

 5. Juu ,Rinkeby ja Malmö ,siellähän on niitä insinöörejä ,astrofyysikkoja ym gynekologeja , kaikki tietenkin töissä…

  Tykkää

 6. Voihan iso osa ammateissa ollakin ulkomaalaistaustaisia, mutta ei takuulla afrikkalaisia tai lähi-itäläisiä. Länsimassa on koulutusta, sivistystä. En kauheasti ylpeilisi matalapalkkaduuneilla, joihin taitaa hammashygienistikin lyhyellä koulutuksella kuulua. Ei mulla sinänsä ammattia vastaan, mutta tyyppi puhuu potaskaa. Kasvua, joo jos sitä mitataan sossuelätettävillä, tarvitaan toki jumalaton määrä erilaisia osaajia, poliisia, ym., mutta ne duunit maksatetaan vernmaksajilla eli ei ole tuottavaa työtä.

  Tykkää

 7. Onko todella näin, että joka toinen hammashoitaja on maahanmuuttaja, neekeri?
  Minulta taitaisi jäädä hampaat rapsuttelematta Ruotsissa.

  Tykkää

 8. Tumma poika lataa kliseitä oikein huolella, on nuo jo opittu ulkoa. Unohtui naiset ja lapset ja monta muutakin valetta, mutta käyttänee niitä jossain muussa yhteydessä.

  Koulutus ei takaa viisautta.. Ruotsin kautta tulee Norjalaankin ”pakolaisia”? Eli erivärinen ystävämme tässä väittää, että Ruotsissa on sota. Valehteleeko tahallaan, vai onko pahoja harhoja?

  Tykkää

 9. Nimetön // 31/08/2017 19:26 // Vastaus

  Mädättäjien vuosikausia jatkunut loputon paapominen on kyllä saanut nekrujen röyhkeyden aivan käsittämättömiin mittasuhteisiin.Ahmedilla sitä ilmeisenä somalina onkin varaa paljon vaatia taas yhtään mitään – varsinkaan ”oman maansa ongelmiin keskittymistä”.

  Tykkää

 10. Islamissa on testoo ja munaa // 31/08/2017 19:34 // Vastaus

  Hei, me paetaan sotaa ja saadaan turvapaikka. Turvapaikkamaan vastuulla tosin on kotoutumisemme ja elämisemme. Ainii, kotoutuneet ovatkin lääkäreitä ja suuhygienistejä, ei ku hehän eivät ole kotoutuneet, eiku…

  Tykkää

 11. Velliä on hyvä purra // 31/08/2017 19:50 // Vastaus

  Kahin A. näyttää itsekin suosivan ulkomaalaistaustaisia hammaslääkäreitä purukalustonsa huollossa. Jättivät sentään yhden taltan eteen ja toisen varalle.

  Tykkää

 12. Nimetön // 31/08/2017 19:56 // Vastaus

  Paavo kaivappa se somali joka meni somaliaan tekemään terrori iskun ja poseerasi pääministerin kanssa

  Tykkää

 13. Ruotsi on paska maa.

  Tykkää

  • Ei aikaakaan niin // 31/08/2017 22:06 // Vastaus

   Suomikin on kohta yhtä paska.

   Tykkää

   • Helsinki, Turku, Tampere ja Oulu ovat jo. Ja ihan just keskisuuret kaupungitkin. Onneksi ei tarvitse asua noissa jos ei halua, pienkaupunki/tuppukylä-Suomi on vielä elinvoimainen ja saastumaton.

    Tykkää

    • Lintukodosta kusiaispesään // 01/09/2017 10:57 // Vastaus

     Vaan kuinka kauan? Nykyisellä tyylillä ja asenteella nekin saastutetaan ihan niinkuin Ruotsissakin on tehty. Eipä taida sellaista tuppukylää Ruotsista löytyä etteikö siellä matu astelisi rehvaakkaana kylänreittiä sossurahat taskussa (lähettääkseen ne kotimaan IS- porukalle).

     Kun lähdin Suomesta, Suomi oli lintukoto. Nyt en enää voi palata koska tiedän etten kestäisi katsella nykytilaa.

     Tykkää

     • 5-6 geelitukkaa jotka saavat pataan kylän ainoassa ravintolassa joka viikonloppu eivät kauaa jaksa huutaa rasismia kunnes mieli tekee jo itä-Helsinkiin jossa on iso määrä aseveljiä. Muuta rauhassa takaisin, ei pienkaupunki-Suomi ole vallattu sinun eikä lastesi elinaikana. Tuppukyläsuomi on muslimi-invaasion eturintama, maalta löytyy ÄIJIÄ. Stadissa on vaan hipsteri metroseksuaalihomoja ja todellisuudesta täysin vieraantuneita. Eiköhän se Riku Rantalkin herää kunhan oman suvun eka maturaiskaus nilkkaan kolahtaa.

      Tykkää

 14. RaiskaaNeSuomalaisetkin // 31/08/2017 21:20 // Vastaus

  Ulkomaalainen on kokonaan eri asia kuin Afrikan tai Lähi-Idän kouluttamaton muslimi.

  Tykkää

 15. Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 31/08/2017 21:24 // Vastaus

  Juu, en mene Ruåtsiin enää turistirahojani viemään, vaan mieluummin suuntaan Puolaan, Unkariin ja Tsekkeihin. Absolut!

  Tykkää

 16. karitsa // 31/08/2017 21:40 // Vastaus

  Taqiyya much?

  Tykkää

 17. Rakas somalivaimo sikiää kuusi älykköä lisää // 31/08/2017 22:01 // Vastaus

  Rintataskuun vielä pari kynää törröttämään, niin me uskomme sinun olevan lääkäri.

  Tykkää

 18. Täältä voitte tutkia Tukholman, Malmön ja Göteborgin lääkärit, hammaslääkärit ja hygienistit jne:

  http://www.lakarkatalogen.se/

  Tykkää

 19. Makkaraa voi näyttää mutta ei pekonia // 31/08/2017 22:12 // Vastaus

  Junassa pekonia heilutellut mies joutuu maksamaan sakkoja sekä vahingonkorvauksia musliminaisille:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-domd-efter-baconviftande

  Tykkää

 20. tapperlund // 31/08/2017 22:17 // Vastaus

  Joo – olisiko kenelläkään halua nostaa persausta penkistä ja tehdä asioille jotakin. Toimintaa nyt hyvä miehet. Ei alata laskemaan kyniä matujen taskuissa, siinä menee hermot ja hetkeksi myös teini-lasten kokopäiväinen tila-auto kuskaaminen sivuun. Niillä on hyvät jalat kävellä. Liittykää piireihin ja vastustamaan tosissaan.

  Tykkää

  • Mitä vitun piirejä? // 31/08/2017 23:55 // Vastaus

   Vaihdappas nyt tapperlund nimimerkkiä ja jatka virkatoimissasi entistäkin uteliaampina.

   Tykkää

 21. Sirkus // 31/08/2017 23:54 // Vastaus

  Afghaanit (”emme aio lopettaa”) vaihtavat demopaikkaa ydinkeskustaan, Norra Bantorgetille:

  http://www.friatider.se/afghanerna-flyttar-sin-demonstration-vi-kommer-inte-sluta

  Tykkää

 22. Timppa100 // 01/09/2017 00:08 // Vastaus

  Nämä hiekkaneekerit ovat niin polleata nykyään, mutta katsotaas sitten, kun sosiaalituet loppuvat ja sitä mukaa elättäminen. Tarpeeksi kun näitä sisään otetaan, niin jopa Ruotsinkin varat loppuvat.

  Kun pitäisi oikeasti ottaa kuokka tai onki käteen, eikä vaan perseillä toreilla tekemättä mitään, niin loppuisi se tyhmänylpeys aika nopeasti näillä. Niin vitun hyödyttömiä elättejä ovat nämä tapaukset.

  Tykkää

 23. Tämähä kertoo satuja ja tarinoita kuin husu. Ovatko käyneet saman taqijja ja kitman opiston.

  Tykkää

 24. Parabellum // 01/09/2017 10:09 // Vastaus

  Vakuuttava neekeri, liian iso paita ja kravatti vinossa. Huvittavia noi kynät taskussa, ikäänkuin kukaan uskoisi että osaa kirjoittaa. Taitavat olla akkaansa silmiin tökkäämistä varten.

  Tykkää

  • Suurin osa ei osaa // 01/09/2017 10:48 // Vastaus

   No hän haluaa kynillä osoittaa että on kirjoitustaitoinen. WOW! Siis sellainenkin löytyy.

   Tykkää

 25. Mr. Kameli! // 01/09/2017 10:44 // Vastaus

  Kaheli Kameli! Kerro meille miksi muutit Ruotsiin ja miksi jäit? Miksi et muuta takaisin kotimaahasi sensijaan että täällä valitat kaikesta mahdollisesta? Jos haluat parantaa jotakin niin muuta takaisin kotimaahasi, siellä on aivan loputtomasti patannettavaa. Samalla parantuu Ruotsikin kuin taikaiskusta kun astut koneeseen.

  Tykkää

 26. TRUMP on kunnon mies // 01/09/2017 11:10 // Vastaus

  Trump lahjoittaa omista rahoistaan miljoona dollaria hirmumyrskyn uhreille. Paljonko on Sipilä antanut esim. Turun terroriteon uhreille?

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/trump-skanker-egna-pengar-till-katastrofens-offer/

  Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 01/09/2017 14:00 // Vastaus

   Ja toikin on varmaan eräiden tahojen mielestä väärin. Saska Saarikoski äkkiä tekemään ”päivän ripuloinnit” Trumpin lahjoituksesta.

   Sipilä on shokissa, ei hän ehdi mitään avustuksia antamaan…

   Tykkää

 27. Ja kuka raiskaa...? // 01/09/2017 11:21 // Vastaus

  Ruotsissa raiskataan jopa 3- vuotiaita lapsia eikä poliisi selvitä/ehdi selvittää edes niitä. Journalisti Joakim Lamotte kertoo:

  ”För två månader sedan blev en 12-årig flicka indragen av en äldre kille på toaletten på stationshuset i centrala Stenungsund. Flickan blev våldtagen, misshandlad och hotad till livet. Hon och hennes mamma gick till polisen och gjorde anmälan och berättade vem killen var, men nu två månader senare har polisen inte ens förhört den misstänkte våldtäktsmannen, trots att de vet vad han heter och var han bor.
  Igår kontaktade mamman mig och berättade att hon och hennes 12-åriga dotter tvingas se den här killen ute på gatorna i Stenungsund, och att han hånler varje gång de möts. Hennes dotter har fått livet förstört och jag bestämde mig för att ringa polisen för att undersöka varför de inte gripit killen. Svaret jag fick var chockartat, som ett rop på hjälp från polisens utredare, som berättar att de inte ens hinner utreda våldtäkter på 3-åriga barn.
  Titta och lyssna på detta och dela så mycket det bara går. Se till att varenda politiker i Sverige får se det här klippet. Folk måste få upp ögonen för hur vårt rättsväsende blöder inifrån!”

  Tykkää

 28. Juuri niin // 01/09/2017 11:46 // Vastaus

  Ruotsin migraatioministeri Helene Fritzonin pitää pyytää Listhaugilta anteeksi typeryyttään perua tapaaminen:

  http://www.gp.se/ledare/hel%C3%A9ne-fritzon-borde-be-om-urs%C3%A4kt-1.4583281

  Tykkää

 29. Kertokaa se Lööperille // 01/09/2017 11:49 // Vastaus

  Ruotsi ei enää pysty suojelemaan kansalaisiaan:

  https://timbro.se/smedjan/samhallets-harda-skal-har-brustit/

  Tykkää

 30. Caffè Corretto // 01/09/2017 12:02 // Vastaus

  Somppu jauhaa taas vaihteeksi paskaa. Porukkaa lappaa tänne Pohjolaan taloudellisista syistä, ei niinkään sodan takia. Kuinka moni tuostakaan porukasta pakenee henkilökohtaista vainoa? Äärimmäisen harva ansaitsee pakolais-statuksen. Ruotsissa on hirvittävä pula asunnoista, ja rikollisuus rehottaa pakoloisten takia. Kutsuisin tuota köyhyydeksi. Ahmedilla voi toki olla erillainen käsitys rikkaudesta ja hyvinvoinnista. Niin, ja somput ja vastaavat voivat integroitua ihan issekseen. Pitääkö niitä tolvanoita olla auttamassa joka helvetin asiassa.

  Tykkää

 31. Rinkebyläinen sosiologi // 02/09/2017 00:53 // Vastaus

  ”Rinkebyläinen sosiologi”. Se sanoo kaiken. Muuta ei tarvita.

  Liked by 1 henkilö

 32. Mutaa kuonoon, sanoo virtahepo // 02/09/2017 09:01 // Vastaus

  Mulle tulee aina vakuuttava olo kun somali aukasee turpansa. Röyhkeähän tuo mutianen on.

  Tykkää

 33. KalleK // 02/09/2017 20:11 // Vastaus

  Ahmed:
  ”Meidän maamme pysähtyisi ilman maahanmuuttajia”

  Hyvä huomio. Suomen kansallislaulu tehtiin alunperin ruotsiksi ja nimi kuuluu ”Vårt land”=meidän maamme. Suomeksi maammelaulu.

  Onneksi meillä on nykyään Erikit ja muut, eli samassa veneessä keikutaan nykyisin 😀

  Tykkää

  • KalleK // 02/09/2017 20:22 // Vastaus

   Ja ne muut eivät tarkoita missään nimessä ählämeitä, vaan suomessa syntyneitä tavallisia isänmaallisia duunarisuomenruotsalaisia.

   Tykkää

 34. seppo virkki // 22/09/2017 21:29 // Vastaus

  Toivottavasti seuraava Breivik valitsee kohteensa tarkoituksenmukaisenmmin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: