Linköpingin poliisi kehoittaa naisia varovaisuuteen useiden raiskausten takia

13

Linköpingissä tapahtuneet useat raiskaukset ovat johtaneet siihen, että kaupungin poliisi kehoittaa nyt naisia suureen varovaisuuteen. Åsa Willsund Östergötalandin poliisista sanoo:

Kuvakaappaus 2017-08-28 00:45:00

– Tapauksia on nyt ollut niin paljon, että kannattaa miettiä kaksi kertaa. Iltaisin kannattaa kulkea seurassa joko naisporukalla tai pitää puhelinyhteys puolisoon.

Viimeksi sunnuntaina raiskattiin nuori nainen, joka oli kahdeksas raiskaus kahden viikon sisällä. Teosta oli kiinni mies, joka päästettiin kuitenkin vapaalle. Muissa jutuissakin on ollut kiinniottoja. Vaikuttaa, että tekijöitä on useampia. Suurin osa päällekarkauksista on puskatindereitä, mutta mukana on muutama huoneessa tehty raiskauskin. Poliisi ei ole kertonut tarkemmin tapahtumista, sen kuitenkin, että viidessä tapauksessa tekijä on tiedossa.

 

 

Advertisements

13 thoughts on “Linköpingin poliisi kehoittaa naisia varovaisuuteen useiden raiskausten takia

 1. Erään tuntemani kaiken suvaitsevaisen miehen mielestä, nämä raiskaukset ovat ymmärrettäviä. Hän ei yhtään ihmetellyt raiskauksia, sillä hänen mielestä maahan tunkeutuneet nuoret miehet ovat puutteessa ja kun he näkevät paljastavissa asuissa kulkevia naisia, niin himot ottavat vallan ja raiskaus tapahtuu. Miten suomalainen mies voi ajatella noin, onko hän itse potentiaalinen raiskaaja. Sanoin hänelle, ettei tervekätisen miehen tarvitse naista raiskata ja toistaiseksi se on maassamme rikos. Hän on sosiaalidemokraatti, joten voin ymmärtää hänen kaiken suvaitsevaisuutensa ja maahanmuuttajien puolustamisen.

  1. Jos ”Ymmärrettävä” tässä tapauksessa tarkoittaa että olisi pitänyt ymmärtää noin tapahtuvan jo kauan ennen kuin ko. porukkaa Ruotsiin päästettiin niin sitten raiskaukset ovat kyllä ymmärrettäviä.

 2. Aika helppo nähdä, mitä seuraavaksi tapahtuu: feministit hyökkäävät – eivät raiskaajien tai uudenlaisen raiskauskulttuurin mahdollistaneen politiikan kimppuun vaan poliisin kimppuun, joka haluaa rajoittaa naisten liikkumisvapautta. Ja kategorisesti feministit olisivatkin oikeassa – naisilla on tietysti oikeus liikkua, missä haluavat ja paljon on hävitty, jos aletaan tinkimään omista oikeuksista. Valitettavasti nyky-Linköpingissä ei nähtävästi voi pitää kiinni oikeuksistaan tinkimättä turvallisuudestaan. Jos kävelee miinakentän keskellä, ei kannata poiketa turvalliselta polulta.

  Noh, olen toisaalta hirveän iloinen, jos suomalaiset naiset pitävät kiinni oikeuksistaan, vaikka keinoja kaihtamatta, mutta joskus riski nousee liian isoksi. Omalta osaltani lupaan tulla apuun, vaikka ylivoimaa olisi kuinka paljon, mutta sitä enempää on vaikea tehdä.

  1. Joskus epäilyttää, että näillä kovemmanluokan ymmärtäjillä on oma lehmä ojassa. Joko odottavat **** pystyssä, että raiskailusta tulee uusi normaali ja pääsevät näin purkamaan omat patoumansa, tai sitten taustalla on vimmainen halu päästä säkittämään naisia ja estää näiden vapaa liikuskelu. Saattahan tietysti olla niinkin, että taustalta löytyy molemmat syyt..?

   Jos on kerran olemassa valkoisia neekereitä, niin miksipä ei olisi kristityssä yhteisössä kasvaneita henkisiä islamisteja…

 3. Kun Trump viittasi Ruotsin tilanteeseen, kiirehti Stubb twiittaamaan Trumpille: ”Ruotsi on yksi maailman tur­val­li­sim­mis­ta paikoista”. Kun sosiaaliturvapaikanhakijoiden lauma marssi rajan yli, kiirehti Stubb puolustamaan sitä: ”Monikulttuurisuus on rikkautta. Ei mulla muuta.”

  Suomalaiset poliitikot ovat kusettaneet suomalaisia jo kauan valehtelemalla tuon ”monikulttuurisuuden” hyvyydestä.

  Kyllä he tiesivät miten kaikkalla islaminuskoiset ovat pelkästään tuottaneet ongelmia. Ruotsi on todella pilalla islamisoitumisen ikeessä ja vain siksi, että poliitikot ovat vuosikymmeniä salanneet kansalta totuuden islaminuskoisten vaikutuksesta mahan.

  1. Se ihmetyttää, kuinka moni nämä Stubbin sanomiset uskoo . Ei niiden silmät aukene, vaikka omaa kaulaa katkaistaisiin. Myös tuo ainainen selitys: me tarvitsemme työvoimaa raivostuttaa, maassamme on lähes 300000 työtöntä. Meillä ei ole varaa yhteenkään elätettävään, sen vuoksi jos 30 vuoden kuluttua ehkä tarvitsemme työvoimaa. Tämä työvoima, jota varsinkin Kokoomus haluaa maahamme, alentaa työntekijän asemaa ja palkkoja, luulisi jo maahanmuuttoa haluavan sosiaalidemokraatinkin sen tajuavan.

 4. Ruotsin vastainen raja pitäisi ehdottomasti sulkea ja toimittaa tiukat rajatarkastukset. Laivoilla ei ole edelleenkään mitään kontrollia. Kävin pari pv Turun attackin jälkeen, ei katsottu edes päin, siitä vaan kuka tahansa olisi kävellyt läpi. Paperit ovat myyntikamaa tänä päivänä, niihin ei ole luottamista. Tavarat pitää tutkia. Läpivalaisu ei olisi kummoinenkaan juttu. Lnetokentillä valaistaan kaikki kotimaan matkatkin, niin miksi ei sitten kun ylittää valtion rajat?

 5. Tämä on pätevä video jolla estetään moiset yksittäistapaukset. Avaimien kilistelyt, taikalapaset.

 6. Eiköhän kohta ole jo aika virallisesti julistaa Ruotsi islamilaiseksi valtioksi jossa kaikki naiset jotka eivät pukeudu burkaan tai näyttäytyvät yleisillä paikoilla ilman miestään/veljeään/serkkupoikaa automaattisesti raiskataan. Ja pitääkin raiskata. Normaali muslimikäytäntö. Säkki päälle tai tulee lerssiä vitun huorat!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.