Mainokset

Malmössä hurja keskiviikko-ammuntaa ja ölähtelyä. Sairaalassakin erityisvartio

M-1mAUdbY1Kk-kTuvrrAS_0giis.jpg

Poliisi aloitti koirien kanssa alueen tutkimisen.

Malmön Rosengårdissa on ollut hyvin rauhaton ilta, joka huipentui laukaustevaihtoon Lönngatanilla. Poliisiin alkoi tulla klo 21.36 puheluita, että alueella ammutaan, soittajien mukaan useita laukauksia.

Poliisin saapuessa paikalle löydettiin maasta makaamasta haavoittunut mies, joka vietiin sairaalaan tehohoitoon. Silminnäkijöiden mukaan naamioitunut henkilö oli ampunut uhria kohti useita laukauksia ja sen jälkeen ampunut kohti rappukäytävää.

 

lqozGBPlddJeIQ-2v7sqmxBKwWU

Malmön poliklinikka eristettiin ampumisen jälkeen turvallisuussyistä.

Samaan aikaan kun poliisi ajoi sinivalot päällä Rosengårdiin niin muutama partio ajoi Malmön sairaalan poliklinikalle pitämään järjestystä mahdollisen mellakan takia. Poliisi sulki polin, tai eristi sen siten, että sairaala-alueelle ei pääse kuka tahansa huomaamatta. Poliisi perustelee sairaalan suojatoimia ”pitää silmällä sairaalahenkilökunnan ja loukkaantuneen turvallisuutta”.

Luultavasti kyse on siitä, että koska teko oli selvä murhan yritys, ei mikään tavallinen pystyryöstö, ja uhri jäi henkiin, niin oli pelättävissä, että tekijä(t) käyvät hoitamassa homman sairaalassa loppuun.

Mainokset

7 Comments on Malmössä hurja keskiviikko-ammuntaa ja ölähtelyä. Sairaalassakin erityisvartio

 1. Tiina Rosenberg // 31/08/2017 01:19 // Vastaus

  ” Uusi jännittävä Ruotsi! ”

  Tykkää

  • Nimetön // 31/08/2017 07:42 // Vastaus

   Popkornia on täs ruattin uutisia seuratessa mennyt sen verran et pitää ostaa isompi vyö.

   Tykkää

  • Suomi Finland // 31/08/2017 12:05 // Vastaus

   Näistä ammentuu loputtomasti aineksia ruotsalaisten elokuvabusinekseen. Kenties ruotsalaiset saavat elokuvien tuotannolla maalleen maailmalta lipputuloja siihen malliin, että kaikki kääntyy taas pelkäksi voitoksi. Ainakin tähän täytyy uskoa, koska muuten persnettoa tehdään rajulla kädellä yhä enenevisssä määrin ja kirstun pohjat tulevat jossain vaiheessa näkyviin.

   Tykkää

 2. Eikö olisi jo aika pistää peli poikki? // 31/08/2017 03:25 // Vastaus

  Ruotsin hallitus yrittää uskotella meille että heillä on homma hanskassa. Se nyt varsinkaan ei pidä paikkaansa, hallitus on menettänyt kontrollin täysin. Toivottavasti kansa ei turru ja ala kuvitella että tällainen meno on normaalia eikä tästä kannata hermostua. Minä ainakin hermostun ja vihastun, suorastaan raivostun. Velkarahoilla hyysätään ja paapotaan rikollisia päivästä toiseen ja sosdemit tykkäävät että hyvinhän tämä… Pohjamutia ei ole vielä edes nähty.

  Tykkää

  • metalman // 31/08/2017 06:08 // Vastaus

   Kansa Ruotsissa on turtunut jo ajat sitten. Niinkuin aikaisemminkin on todettu, niin Ruotsissa olisi julistettu ulkonaliikkumiskielto ja ajettu sotaväki kaduille (se sama joka on nykyään miltei lakkautettu), jos tämä meno olisi napsautettu päälle yhdessä yössä 80-luvulla. Kun tilanne on riistäytynyt käsistä pikku hiljaa, niin kaikki on totuttautuneet tähän vuosien saatossa. Ei se tilanne yhdessä vuodessa niin paljon kerkeä muuttua, ja sen pitemmälle ei kukaan muistele.

   Ruotsissa täysin ulalla oleva vihervasemmisto lehdistö on pitänyt huolta, ettei nekään jotka yrittävät muistella vanhoja, ole saaneet ääntään kuuluviin, vaan hedät on peloteltu rasismileimalla hiljaiseksi.

   Suomi seuraa identtistä polkua perässä. Ruotsi on ollut menetetty tapaus jo pitkään ja Suomikin on todennäköisesti yhtä peruuttamattomasti suossa. Seuraavat eduskuntavaalit ratkaisevat paljon Suomen kohtalosta. Jos vihervasemmisto menestyy vaaleissa, niin jokainen Suomeen selviävä matu tulee saamaan oleskeluluvan loppuiäkseen. Se tietää Suomen loppua.

   Tykkää

   • Nimetön // 31/08/2017 07:50 // Vastaus

    Ei tää mihinkään lopu, ei suomi eikä ruotsi. Kun kansa tajuaa olevansa ns. omassa maassaan vähemmistönä, niin silloin viimeistään alkaa ampuminen. Harmittavaa että niin pitkälle näköjään täytyy mennä, ja vielä ihmeellisempää on mielestäni että kukaan ei tunnu tietävän muslimien ja euroopan välistä tuhatvuotista veristä historiaa millään tavalla. ”Ihan niinkuin nää tyypit olis tullut tähän ovelle jotenkin yllättäen.” puuh…

    Tykkää

 3. Ennen sieltä sai apua, nyt voi tulla ampua // 31/08/2017 16:17 // Vastaus

  Kohta saapi jo kysyä itseltään: kuolenko mielummin vaivaani kotona tai menen sairaalaan ammuttavaksi?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: