Poliisia puukotettiin niskaan Tukholmassa aamupäivällä

13

Tukholmassa oli aamupäivällä suuri poliisioperaatio kun poliisia puukotettiin niskaan kadulla. Medborgarplanilla tapahtuneen teon kerrotaan olleen yllätyshyökkäys eikä puukotusta ei edeltänyt kiinniotto tms tilanne.

Tilanne oli päällä klo 10.30 aikaan ja tapahtumapaikka on tarkalleen Björnin puistikko Medborgarplanin vieressä, jossa afgaanit ovat pitäneet istumalakkoaan nyt kuukauden päivät.

Poliisi on sulkenut Medborgarplanin metroaseman ja eristänyt suuren alueen tutkintaa varten. Alueella on kymmeniä poliisipartioita ja karhukopla. Poliisi vietiin sairaalaan, mutta hengenvaaraa ei tietojen mukaan ole.

Yksi henkilö on otettu kiinni teosta. Poliisin mukaan henkilö entuudestaan poliisin tuttu.

Björnin puisto on pahamaineista aluetta, jonka ympäristössä liikkuu paljon narkomaaneja ja alkoholisteja. Lisäksi puistoa piirittävät katulapset. Tien toisella puolen afgaanit pitävät istumalakkoaan. Jos haluaa tulla ryöstetyksi, kannattaa mennä Björnin puistoon.

Advertisements

25 thoughts on “Poliisia puukotettiin niskaan Tukholmassa aamupäivällä

 1. Reinfeldtillä meni tosiaan aikoinaan ihan pieleen, sillä eiväthän nämä ikinä ole kiinnostuneet ruotsalaisten sydämien avaamisesta (tuskin nyt niskankaan…?), mutta ne lompakot, ne ne on saatava auki…
  (ja hyvin on onnistunut: läheisen pikkukaupungin pelikioskin pitäjä kertoi, että elokuun viimeisellä viikolla oli lähettänyt yli 500.000 SEK (n. 60.000 €) moneytransfereina pääasiassa Afganistaniin ja Afrikkaan (Nigeria, Eritrea). Kaupungissa yhteensä 7.000 asukasta eli ei mistään miljoonakylästä kysymys…

  1. Näinhän se menee, ei katkea Itiksenkään rahanvälityspuljun jono ihan heti. Tiedä sitten, mitä pitäisi ajatella siitä, että lähettäjistä pääosa näkyisi olevan ryhmiä, joista työllistytään heikoimmin. Kai juuri ne työssäkäyvät siellä rahaa panevat kotimaahan.

  2. Jos minä lähetän rahaa Suomeen tai Suomesta Ruotsiin tiukkaa pankki heti mistä on kysymys ja mihin tarkoitukseen ja miksi ja mistä rahat ovat alkujaan tulleet. Murjaanit/moriaanit sen sijaan saavat vapaasti lähetellä vaikka suoraan IS- tilille eikä kukaan sano mitään. Ehkä joku tekee pistokokeen joskus ja vähän tärkeilee, siinä kaikki.

   1. Nordea kyselin mistä minun pienet säästöt oli kertyneet. Aivan kuin se heille millään lailla kuuluisi. Varmasti pystyivät näkemään, joka ainoan panon ja oton mitä tililläni oli tehty. En ole koskaan saanut pimeää rahaa mistään, kaikki on säästöni on rehellisesti ansaittu. Kyseleekö ne rikkaiden rahojen alkuperää yhtälailla.

 2. Polpo joka noita rikollisia,loisivia paskoja on suojelemassa ei ansaitsekaan muuta kuin puukkoa.Eihän se ole mikään selitys että totteli vain käskyjä edes 80 vuotta myöhemmin keskitysleirin siivojan naapurin kummin mummon serkun tutun kaiman kokin vartijalle että totteli käskyjä…Miksi se pitäisi sallia polpolle?

 3. Jos puukottaja puukottaa ”niskaan” se on 99% varmuudella matu. Aina näistä kirjoitellaan ”niskaan” (myös Turun terroriteoissa) vaikka yritetään itseasiassa päästä kaulaa katkomaan. Kuffari vaan ei pysy paikoillaan rimpuilematta.

 4. Miksi ei Björnin Puutarhaa (Björns Trädgård) siivota? Se on ollut samanlainen perseläpi jo parikymmentä vuotta. Olisi kerassaan järkyttävää asua niillä nurkilla eli matuja, katupoikamatuja, pultsareita, alkkiksia, narkomaaneja, liimanhaistajia, tinnerinimppaajia, ihmiskauppaa, varkaita, myyjiä, välittäjiä, murhamiehiä jne jne jne.

  Ehdotankin nyt että pääministerin virka-asunto siirretään Sagerin palatsista (Sagerska huset) Björns trädgårdiin niin pääministerikin saa kerrankin nähdä karua todellisuutta.

 5. Rauhanrituaalin suorittajan etnisen alkuperän arvasi jo heti siitä, että ilta-paska oli estänyt kommentoinnin.

  1. Minä sain jälleen kerran Facebookissa 7vrk bannin, joten olen taas estetty kommentoimaan . Syy kun uskalsin kysyä eräältä keskustelijalta onko hän …., koska minun tietääkseni kunnon hetero mies ei Seta-agendaa aja. On se kumma, kuinka …. on niin suojeltu sana, mutta naisia saa kyllä h——lla.

  1. Aijaijai mitä rasismia. Hän on vain värjännyt tukkansa! Näyttää muuten tyypilliseltä marokkolaiselta katupoikamatulta, sano minun sanoneen.

   1. Tässä voisi olla kyseessä ns. pakotettu turvapaikka, kuten Ikea-murhissa. Ratkaisua näihin hätähuutoihin haettaneen ohituskaistasta asuntojonossa, sosiaali- ja terveyspalveluiden tarjoamisesta laittomasti maassa oleskeleville sekä poliisien niskasuojista.

    1. Niskasuoja on ihan yhtä jees kuin luotiliivit ja kypärä. Vai tykkäätkö kenties että poliisin pitää mennä teuraalle myös ilman asetta, pippuria, pamppua ja Suomessa Taseria?

     1. Ei tarvitse, ei. Mutta puhuin asian ratkaisemisesta ja varsinaisena ongelmaratkaisuna niskatukea ei voine pitää, vai mitä.

      1. Onko joku väittänyt niskasuojaa massamaahanmuuto-ongelman ratkaisuksi?
       Poliisilla on oikeus työturvallisuuteen siinä missä kenellä muulla tahansa.

  2. Ei käytä Ruotsin poliisi asetta, vaikka sellainen vyötäröllä roikkuu. Suomalainen poliisi käyttää asetta, mutta ei osaa tähdätä.

    1. Mielestäni edellinen viittaa siihen että ammutaan kintuille huumeissa ollutta tappajaa. Siinä on poliisin oma ja partiokaverin henki vaarassa. Ottaisivat oppia maailmalta, laukaus sinne mihin se kuuluukin ja tappaja pois päiviltä. Tällaisissa tapauksissa on syytä unohtaa liika humanisuus. esim. huumehörhöt liikkuvat vielä varsin aktiivisesti vaikka on ammuttu jalkaan.
     http://www.tiedetuubi.fi/sekalaiset/mita-captagon-jihadistitaistelijoiden-kayttama-ihmelaake

 6. Onneksi tässä tapauksessa ei käynyt huonosti. Lopputuloksena olisi yhtä hyvin voinut olla
  että vaimo menetti miehensä, lapset isänsä, vanhemmat poikansa ja sisarukset veljensä.

 7. Kun olen katsellut videoita rautatieaseman leirityksistä, niin olen melko varma, että tuon etsintäkuulutetun kasvot olen nähnyt, tai sitten hyvin samanlaiset. Tosin ne on kaikki niin samannäköisiä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.