Mainokset

Poliisia puukotettiin niskaan Tukholmassa aamupäivällä

Tukholmassa oli aamupäivällä suuri poliisioperaatio kun poliisia puukotettiin niskaan kadulla. Medborgarplanilla tapahtuneen teon kerrotaan olleen yllätyshyökkäys eikä puukotusta ei edeltänyt kiinniotto tms tilanne.

Tilanne oli päällä klo 10.30 aikaan ja tapahtumapaikka on tarkalleen Björnin puistikko Medborgarplanin vieressä, jossa afgaanit ovat pitäneet istumalakkoaan nyt kuukauden päivät.

Poliisi on sulkenut Medborgarplanin metroaseman ja eristänyt suuren alueen tutkintaa varten. Alueella on kymmeniä poliisipartioita ja karhukopla. Poliisi vietiin sairaalaan, mutta hengenvaaraa ei tietojen mukaan ole.

Yksi henkilö on otettu kiinni teosta. Poliisin mukaan henkilö entuudestaan poliisin tuttu.

Björnin puisto on pahamaineista aluetta, jonka ympäristössä liikkuu paljon narkomaaneja ja alkoholisteja. Lisäksi puistoa piirittävät katulapset. Tien toisella puolen afgaanit pitävät istumalakkoaan. Jos haluaa tulla ryöstetyksi, kannattaa mennä Björnin puistoon.

Mainokset

25 Comments on Poliisia puukotettiin niskaan Tukholmassa aamupäivällä

 1. Suomi Finland // 31/08/2017 13:47 // Vastaus

  ’Meidän pitää antaa avata niskamme.’

  Tykkää

 2. Puosuvaari // 31/08/2017 14:02 // Vastaus

  Reinfeldtillä meni tosiaan aikoinaan ihan pieleen, sillä eiväthän nämä ikinä ole kiinnostuneet ruotsalaisten sydämien avaamisesta (tuskin nyt niskankaan…?), mutta ne lompakot, ne ne on saatava auki…
  (ja hyvin on onnistunut: läheisen pikkukaupungin pelikioskin pitäjä kertoi, että elokuun viimeisellä viikolla oli lähettänyt yli 500.000 SEK (n. 60.000 €) moneytransfereina pääasiassa Afganistaniin ja Afrikkaan (Nigeria, Eritrea). Kaupungissa yhteensä 7.000 asukasta eli ei mistään miljoonakylästä kysymys…

  Tykkää

  • Valtsu // 31/08/2017 14:23 // Vastaus

   Näinhän se menee, ei katkea Itiksenkään rahanvälityspuljun jono ihan heti. Tiedä sitten, mitä pitäisi ajatella siitä, että lähettäjistä pääosa näkyisi olevan ryhmiä, joista työllistytään heikoimmin. Kai juuri ne työssäkäyvät siellä rahaa panevat kotimaahan.

   Tykkää

  • Joko Haraan? // 31/08/2017 14:27 // Vastaus

   Jos minä lähetän rahaa Suomeen tai Suomesta Ruotsiin tiukkaa pankki heti mistä on kysymys ja mihin tarkoitukseen ja miksi ja mistä rahat ovat alkujaan tulleet. Murjaanit/moriaanit sen sijaan saavat vapaasti lähetellä vaikka suoraan IS- tilille eikä kukaan sano mitään. Ehkä joku tekee pistokokeen joskus ja vähän tärkeilee, siinä kaikki.

   Tykkää

   • Nordea kyselin mistä minun pienet säästöt oli kertyneet. Aivan kuin se heille millään lailla kuuluisi. Varmasti pystyivät näkemään, joka ainoan panon ja oton mitä tililläni oli tehty. En ole koskaan saanut pimeää rahaa mistään, kaikki on säästöni on rehellisesti ansaittu. Kyseleekö ne rikkaiden rahojen alkuperää yhtälailla.

    Tykkää

 3. Nimetön // 31/08/2017 14:19 // Vastaus

  Polpo joka noita rikollisia,loisivia paskoja on suojelemassa ei ansaitsekaan muuta kuin puukkoa.Eihän se ole mikään selitys että totteli vain käskyjä edes 80 vuotta myöhemmin keskitysleirin siivojan naapurin kummin mummon serkun tutun kaiman kokin vartijalle että totteli käskyjä…Miksi se pitäisi sallia polpolle?

  Tykkää

 4. Kaulasuojat kaikille aineesta josta puukko ei mene läpi // 31/08/2017 14:20 // Vastaus

  Jos puukottaja puukottaa ”niskaan” se on 99% varmuudella matu. Aina näistä kirjoitellaan ”niskaan” (myös Turun terroriteoissa) vaikka yritetään itseasiassa päästä kaulaa katkomaan. Kuffari vaan ei pysy paikoillaan rimpuilematta.

  Tykkää

 5. Nimetön // 31/08/2017 14:31 // Vastaus

  Pitää ymmärtää ja suvaita.

  Tykkää

 6. Björns Soptipp // 31/08/2017 14:38 // Vastaus

  Miksi ei Björnin Puutarhaa (Björns Trädgård) siivota? Se on ollut samanlainen perseläpi jo parikymmentä vuotta. Olisi kerassaan järkyttävää asua niillä nurkilla eli matuja, katupoikamatuja, pultsareita, alkkiksia, narkomaaneja, liimanhaistajia, tinnerinimppaajia, ihmiskauppaa, varkaita, myyjiä, välittäjiä, murhamiehiä jne jne jne.

  Ehdotankin nyt että pääministerin virka-asunto siirretään Sagerin palatsista (Sagerska huset) Björns trädgårdiin niin pääministerikin saa kerrankin nähdä karua todellisuutta.

  Tykkää

 7. Rauhanrituaalin suorittajan etnisen alkuperän arvasi jo heti siitä, että ilta-paska oli estänyt kommentoinnin.

  Tykkää

  • Ulostus kiitos // 31/08/2017 14:55 // Vastaus

   Rauhanrituaalin suorittajan jalkaterien asennosta jo näkee mistä päin hyö tulee.
   Eli ”Alhaisen IQn Maista”. Älämölömaista.

   http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/224208 (alussa mainos)

   Tykkää

  • Minä sain jälleen kerran Facebookissa 7vrk bannin, joten olen taas estetty kommentoimaan . Syy kun uskalsin kysyä eräältä keskustelijalta onko hän …., koska minun tietääkseni kunnon hetero mies ei Seta-agendaa aja. On se kumma, kuinka …. on niin suojeltu sana, mutta naisia saa kyllä h——lla.

   Tykkää

  • Katupoikamatu // 31/08/2017 14:58 // Vastaus

   Aijaijai mitä rasismia. Hän on vain värjännyt tukkansa! Näyttää muuten tyypilliseltä marokkolaiselta katupoikamatulta, sano minun sanoneen.

   Tykkää

   • Nimetön // 31/08/2017 15:26 // Vastaus

    Tässä voisi olla kyseessä ns. pakotettu turvapaikka, kuten Ikea-murhissa. Ratkaisua näihin hätähuutoihin haettaneen ohituskaistasta asuntojonossa, sosiaali- ja terveyspalveluiden tarjoamisesta laittomasti maassa oleskeleville sekä poliisien niskasuojista.

    Tykkää

    • Hyökkääjä tuli takaapäin, miten suojaudut? // 31/08/2017 16:06 // Vastaus

     Niskasuoja on ihan yhtä jees kuin luotiliivit ja kypärä. Vai tykkäätkö kenties että poliisin pitää mennä teuraalle myös ilman asetta, pippuria, pamppua ja Suomessa Taseria?

     Tykkää

     • Nimetön // 31/08/2017 16:44 // Vastaus

      Ei tarvitse, ei. Mutta puhuin asian ratkaisemisesta ja varsinaisena ongelmaratkaisuna niskatukea ei voine pitää, vai mitä.

      Tykkää

      • Onko joku väittänyt niskasuojaa massamaahanmuuto-ongelman ratkaisuksi?
       Poliisilla on oikeus työturvallisuuteen siinä missä kenellä muulla tahansa.

       Tykkää

  • Ei käytä Ruotsin poliisi asetta, vaikka sellainen vyötäröllä roikkuu. Suomalainen poliisi käyttää asetta, mutta ei osaa tähdätä.

   Tykkää

 8. Tällä kertaa kävi tuuri, entä seuraavalla kerralla // 31/08/2017 16:09 // Vastaus

  Onneksi tässä tapauksessa ei käynyt huonosti. Lopputuloksena olisi yhtä hyvin voinut olla
  että vaimo menetti miehensä, lapset isänsä, vanhemmat poikansa ja sisarukset veljensä.

  Tykkää

 9. Joku vaan // 31/08/2017 16:51 // Vastaus

  Vedän mutkat suoriksi, olisiko jotain tekemistä tämän kanssa?

  http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3636951/Expressen+Tassa+on+Turun+iskusta+etsintakuulutettu

  Sama tyyppi Facessa, tunnistaa kun vasen silmä aavistuksen roikkuu. https://www.facebook.com/zuhriddin.rashidov.9

  Tykkää

 10. Jaska Jokunen // 31/08/2017 17:08 // Vastaus

  Kun olen katsellut videoita rautatieaseman leirityksistä, niin olen melko varma, että tuon etsintäkuulutetun kasvot olen nähnyt, tai sitten hyvin samanlaiset. Tosin ne on kaikki niin samannäköisiä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: