Poliisipuukottaja oli noin 30-vuotias ns. marokkolainen katulapsi

13
24aba624-9d8a-4c14-a4ff-328864d0e840
Poliisin kiinniottama tekijä.

Tukholman aamupäiväisen poliisipuukotuksen tekijä, joka otettiin paikanpäältä kiinni on marokkolainen. Nyheteridag:in poliisilta saaman tiedon mukaan tekijä on ns. marokkolainen katulapsi. Tässä yhteydessä käsite ”lapsi” voi kuitenkin tarkoittaa kaikkea väliltä 15-40 vuotta. Silminnäkijöiden mukaan tekijä oli noin 30-vuotias.

Katulapsi kävi aamupäivällä poliisin kimppuun lyöden tätä takaapäin niskaan veitsellä. Alueella oli kuitenkin afgaanimielenosoituksen takia useita poliiseja ja he saivat nopeasti tekijän maahan ja rautoihin.

Teon motiivista ei ole selvyyttä, mutta luultavasti kyse ei ole terroristista vaan teko oli yksittäistapaus. Poliisi on päässyt jo pois sairaalasta.

Advertisements

17 thoughts on “Poliisipuukottaja oli noin 30-vuotias ns. marokkolainen katulapsi

 1. Kesäillat ovat jo kylmiä. Kiva päästä talveksi lepsuun vankilaan pelaamaan pleikkaria, syömään viidesti päivässä ja nukkumaan omassa sängyssä. Ilmaiseksi. Pääsee sitten hyvin levänneenä ja lihoneena taas keväällä ulos leikkimään tyttöjen kanssa.

 2. HAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!

  Ja samalla tavalla tulen nauramaan myös silloin kun Suomen poliisi saa niskaansa ensimmäisen kivisateen rikastajalaumalta!

  Nauttikaa unelmastanne!

   1. Rivipoliisit aivan takuulla ovat tämän ongelman etulinjassa ja näkevät tilanteen pahenemisen omakohtaisesti. Moniko heistä on edes anonyymisti kertonut julkisesti kokemuksistaan?

    Jos he päättävät olla hiljaa ilmiöstä jonka lisääntymisen lähes kaikki voivat todeta pelkästään kulkemalla tietyillä alueilla tai lukemalla lehtiä niin nauttikoot unelmastaan.

    Poliisien ulostulolla voisi olla dramaattinen vaikutus äänestystuloksiin – poliisiin luotetaan kuin pohjois-Koreassa, joten he ovat keskeinen osa tämän ongelman pahenemista.

    Kuinka moni ikuisesta resurssipulasta valittavista poliiseista on kritisoinut voimavarojen siirtoa nettivalvontaan, jne…

    Jos nyt eivät poliisit ala protestoimaan tilanteen pahenemista, he voivat syyttää itseään väistämättömästä kivisateesta ja pahemmasta johon he vielä tulevat joutumaan.

    Kysyttävää?

    1. Armeija ja poliisi organisoitu siten, että valtaapitävälle lojaalisuus säilyy viimeiseen asti. Poikkipuolinen toiminta on kapinaa -ja saunan taa. Näin se toimii ja muu höttöunelmaa -täsäkin tapauksessa valitettavasti.

   1. Voisit vaikka mennä takaisin sinne piffiisi rinkirunkkaamaan, mutta ihan mielenkiinnosta: miksi tuo pitäisi poistaa?

 3. Kyseinen aivan yksin sotaa ja vainoa Marokosta paennut 3v lapsiparka on jo varmaan peitelty tissiruokinnan jälkeen tutimaan. Paijaajana ollut monta suvakkivalasta, ettei nyt jäis lapsukaiselle karmeita traumoja kun ei kädetön edes takaapäin hyökkäämällä saanut kuin naarmun aikaiseksi.

 4. Onko 30 vuotias nykyään lapsi? Viisivuotiaan tasolla ne ovat henkisesti, mutta käytös on rikollista aina.

  1. On – 65 vuotiaskin on lapsi jos niin haluaa asylum sanoessaan väittää.Li Andersson ja muut torakat voivat kertoa sinulle lisää miksi se on ihmisoikeus ja miksi on natsistinen viharikos edes epäillä asiaa tai varsinkaan tehdä ikätestejä.

 5. Poliisin puukottaminen sivuutettiin SVTn uutisissa hyvin nopeasti muutamalla sanalla (koska tietenkin rasismia ja muutenkin altistuneen huono-osaisen ryhmän osoittelua jne) ja en tiedä mainitsiko Ruotsin TV4 asiaa ollenkaan.

 6. Siis puukottaja on omasta mielestään sopivasti 17v. Pienet nuhteet ja takaisin kadulle. Jos vaikka seuraavalla kerralla onnistuisi saamaan jonkun hengiltä. Taatusti vanhempi kuin 17v mutta kansankodissa muun epäilyhän on silkkaa rasismia ja natsismia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.