Uussuomalainen käräjille lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä

13

received_1686219904742826

Pohjanmaan käräjäoikeudessa käydään tänää oikeutta. Epäiltyjen penkillä istuu uusssuomalainen Faarah Bashiir Mahamed. Syytelistalla rikosnimikkeenä on törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Selvitellään mitä juttu pitää sisällään.

Advertisements

13 thoughts on “Uussuomalainen käräjille lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä

 1. Näin käy kun valtio haluaa näitä konnia tänne vaikka jo vuosikymmenien ajan olemme tieneet millaisiä häiriintyneitä raakalaisia heistä aivan liian moni on. Hallituksen vika; eilen, tänään ja huomenna.

 2. Paikka missä kyseistä torakkaa paapotaan olisi mukava paikka järjestää vaikkapa spontaanit kansanjuhlat jossa poltettaisiin esimerkiksi perinteikäs kokko.Kokkotarpeet varmasti löytyisivät torakan loisimasta rakennuksesta.Torakka itsekin voisi osallistua niihin vaikkapa arvolleen sopivasti juhlan pääviihdyttäjä.Polpokin ymmärtäisi varmasti juhlan arvon ja keskittyisi ydintehtäviinsä eli joukkomurhaajien paapomiseen jos tarpeeksi moni tilaisuutta juhlistaisi…

 3. Minusta sana ”yllätysseksi” on huono. Ei näillä tapauksilla ole seksin kanssa mitään tekemistä, seksihän on positiivinen asia. Nämä tyypit taas edustavat henkisesti häiriintyneitä idiootteja, impulssikontrollin puutetta, väkivaltapornoa, hyväksikäyttöä, alistamista, nöyryyttämistä ja poliittista vihaa.

   1. Ruotsissa sanotaan ”överraskningsparning” eli ”yllätyspariutuminen”. Se on aika hyvä termi.

  1. ”Spontaani, kroonisesti häiriintyneen sukupuolivietin seurausta olevan oireen lainvastainen täyteenpano”?

 4. Raiskauksethan ovat ammosista ajoista lähtien ollut yksi sodankäynninmuoto. Kyseessä on eläimellisen vietin lisäksi syvä halveksunta uhria ja hänen edustamiaan arvoja kohtaan. Vääräuskoisena uhria ei koeta edes ihmiseksi. Samalla Ahmed voi näyttää ylemmyytensä kantiksiin verrattuna, varsinkin kun tietää, että tuhkamuna oikeuslaitoksemme lakaisee jutun altapois tuomiolla ” 3 kuukautta ehdonalaista, hyi hyi”. Ahmed ottaa varmaan opikseen eikä enää raiskaile.
  Ahmedit tietävät ja tuntevat varsin hyvin oikeusjärjestelmämme heikkouden, nauravat sille päin naamaa. Jätkälle joka tulee päänkatkomiskulttuurista meidän ehdonalaiset tuomiot ovat pelkkä vitsi.
  Mikäli tämän tapauksen lapsen lähipiiristä löytyy yhtään ”munaa” niin toivoisin Ahmedin liittyvän nyt kadoksissa olevien noin 5000 tuhannen karvakäden joukkoon.

 5. Ministereiden Juha SIpilä, Petteri Orpo, Alexander Stubb, Timo Soini, Pauka Risikko & muut hyysärit piikkiin menee tämäkin lapsen elämän tuhoaminen. Tuntuuko nyt hyvältä lukea uutisia?

  1. Sipilällä alkaa ottaa eteen ja ennen pitopalvelun tilaamista pöllyttelee hieman lakanoita? En keksi muutakaan syytä, miksi hän olisi tilannut ählyjä tänne raiskailemaan.

 6. Tämä valokuvan ottaja osoittaa todella kunnioitettavaa kansalaisaktiivisuutta. Jokainen jolla on mahdollisuus klo 08:00 jälkeen esim. työmatkalla käydä ottamassa valokuvat päivän jutuista, edistävät Suomen oikeusturvaa. Näin yksikään raiskaus tai lapsen seksualinen hyväksikäyttö ei jää tulematta julki. Toisaalta, muutkin näiden tekemät petokset, ryöstöt tms. saadaan julkisuuteen.

  Useissa oikeussaleissa ei saa kuvata sisällä mutta kun tietää koska juttua käsitellään niin pihalla saa hyviä kuvia pitkällä putkella. Ei tarvitse mennä 200m lähemmäs. Ja poikkeuksetta asianajajankin saa tietää kun kysyy sitä. Eli, näkee kenen kanssa tullaan oikeuteen.

 7. Syytetyn nimi olisi kätevä lukea jo otsikossa. Kertaus kun on opin äiti ja toisto on muistille hyvä. Vaikka kaikella todennäköisyydellä ei Faarah Bashiir Mahamed ei ole tämänkään oikea nimi, kun vaan uusi Mechkah… taas.

 8. Orpo, Risikko, Sipilä, Stubb ja Soini, te olette vastuussa tuonkin raiskatun lapsen elämän pilaamisesta. Ja monen lapsen elämän tulette pilaamaan, ellette heti eroa. Täytyy ehdottaa eroa, kun ette itse ymmärrä erota viroistanne.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.