Skip to content
Mainokset

Eillisen Tukholman poliisipuukottajan iän kerrotaan olevan 17

Tukholman eillisen poliisipuukottajan iäksi on nyt julkisuudessa kerrottu 17 vuotta. Poika on pidätetty epäiltynä murhan yrityksestä. Syyttäjä päättää sunnuntaina vaatiiko hän pojan vangitsemista.

Puukotuksen uhri poliisi ei loukkaantunut tilanteessa vakavasti ja hän pääsi jo illalla sairaalasta.

Pojan asianajaja Sebastian de Ciutiis kertoo, että poika voi valtavan huonosti. Dagens Nyheterin mukaan asianajaja on tavannut pojan ja puhunut tämän kanssa.

– Hän on nuori poika ja voi nyt todella huonosti.

Lehden mukaan pojalla oli väliaikainen oleskelulupa Ruotsissa, joten hän ei ollut laiton. (Toim.huom. Luultavasti Dagens Nyheterin tieto ei pidä paikkaansa.)

Mainokset

10 Comments »

 1. Mä en enää luota yhteenkään swedistanin valtamedian tai poliisin uutisiin ählyistä.Monikulttuuri ongelmat peitetään viimeseen asti vaikka unelma on jo muuttunut hulluudeksi.

  Tykkää

 2. Mutta iso palkka silti juoksi entiselle osuuskaupan puotipuksulle sanoo:

  Kiitos taas entiselle sisäministerille jonka piti järjestää nämä katugangsterit takaisin kotimaihinsa. Pelkkää puhetta, mitään ei saanut aikaiseksi.

  Tykkää

 3. On tämä tosiaan kollektiivista hulluutta ja yhteinen nimittäjä tälle on eurostoliitto, kiitos siis niinistölle jne, jotka meidät saivat pakkopaitoihin. Meillä suomalaisilla on hyvät syyt pahoittaa mielemme!

  Tykkää

 4. Kai sitä voi jättehuonosti, jos joku 1. kerran elämässäsi sanonut, että olet sen ikäinen ja semmoisen teon tehnyt, jotta joudut itse kantamaan vastuun.

  Tykkää

 5. Tottakai tämä 1.1.2000 syntynyt partalapsi voi huonosti, koska jäi kiinni vastoin kaikkia tilastollisia todennäköisyyksiä.

  Tykkää

 6. Miten katumatu kuvitteli että hänen elämänlaatunsa paranisi jos hän puukottaa poliisia? Jos 17- vuotiaan(?) ainoana tavoitteena elämässä on päästä vankilaan niin ihan turhaan on ne 17(?) vuottakin siinä tapauksessa eletty. Nämä katumatut pitäisi nyt viimeistään kerätä kokoon ja poistaa maasta, seuraava piikotus tulee milloin tahansa. Vahinko vain että kun ovat Pohjolaan kerran päässeet niin tulevat aina karkaamaan tänne takaisin heti kun tilaisuus tulee. Juuri siinä kohdassa pitäisi siis rajavalvonnan ja passitarkastuksen olla paikoillaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: