Göteborgissa puukkohyökkäys keskellä kaupunkia-vihamotiivi?

12

Göteborgissa tapahtui aamupäivällä puukkohyökkäys, jossa tekijä kävi provosoimatta 60-vuotiaan miehen kimppuun ja puukotti tätä kasvoihin. Poliisin mukaan 45-vuotias tekijä oli pyörinyt paikalla puukon kanssa ja tuntemattomasta syystä yhytti 60-vuotiaan.

Poliisi sai hälytyksen vähän ennen klo 11:sta Drottningtorgille. Puukotuksen jälkeen tekijä poistui paikalta ja sivullisten ansiosta poliisi pääsi nopeasti tämän jäljille ja otti miehen kiinni parin sadan metrin päästä Brunnsparkenista. Mieheltä löytyi puukko kiinniottohetkellä.

Poliisi on kuullut useita silminnäkijöitä ja tekoa tutkitaan erityisen vihamotiivin kera. Silminnäkijöiden mukaan tekijä olisi huudellut jotain Jehovan todistajiin viittaavia uhkauksia. Poliisi ei kuitenkaan avaa tässä vaiheessa teon muita tekijöitä.

Uhri vietiin sairaalaan, mutta hän ei saanut hengenvaarallisia vammoja.

9 thoughts on “Göteborgissa puukkohyökkäys keskellä kaupunkia-vihamotiivi?

  1. Niskapisto on näköjään muotia nyt. Eilen puukotettiin Tukholmassa poliisia niskaan ja tänään Halmstadissa lukiolaista.

   Poliitikot ja poliitikkojen myötä poliisi ovat aina monta askelta jäljessä. Vasta kun useampi on loukkaantunut ja muutama kuollut aletaan miettiä toimenpiteitä, aina jälkikäteen. Ja mitä hyvänsä ehdotetaankin huutavat suvakit ja matut yhdessä: ”Rasismia! Ei käy! Huono ratkaisu! Lisää syrjintää! Aiheuttaa vihaa!”

   Jokaikinen kerta esitetään syyksi köyhyys ja ahtaat asunto-olot. Haloo! Miksette kouluta itseänne, mene töihin niinkuin normaalit ihmiset ja kuka käskee tehdä 10 (kriminelliä) kakaraa niin että mikä hyvänsä asunto on ahdas paitsi kartano. Oma on syynne. Älkää syyttäkö muita.

 1. Jehovat ottenaeet osumaa Turussa ja nyt Göteborgissa. Onko tämä nyt joku uusi trendi? Allah armollisuudessaan on aloittanut jihadin jehovia vastaan?

  1. Jehovalaiset ei ole ikinä kenellekkään olleet vaaraksi ja he ovat kotimaissaan.Toista on nämä saatanan musulmaanit jotka ovat meidän maihin tunkeutuneet.Puukkojen kanssa heilutaan ja kaulavaltimo on tähtäimessä ensimmäisenä.Jos ääliöpolitikot on tuomosiin sopimuksiin nimensä laittaneet,joilla kaikki euroopan maatkin on islamilla sekasortoon saattettava,niin mitä on sanottava tuomosista politikoista ?

   1. Ei koskaan ole. ”Allaaahu akbar!!!” on vainoa ja sortoa paenneen mielenterveysongelmaisen hätähuuto rasistista sortoa vastaan ja autot ajavat ihan issekseen väkijoukkoihin.

    Islamilla ei koskaan eikä missään ole mitään teemistä islamin kanssa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.