12 thoughts on “Henna Kajavan puhe suurmoskeijan vastaisessa tilaisuudessa

 1. Aika tarkkaan pysyttelen mielenosoitusten ulkopuolella, koska ihmisjoukkoja vie yleensä jokin muu kuin järki ja viime vuosien mielenosoitukset ovat siitä hyviä näytteitä, mutta tähän olisin voinut osallitusa, jos olisin siitä tiennyt.

 2. Kun itse en halua mistää rahapeleistä enää menevän penniäkään mamutukseen ja ray jakaa auliisti mamuille tukijoineen miljoonia, niin onko mitään sellaisia rahapelejä Suomessa, joista ehdottomasti ei jaeta näille loiseläjille yhtään mitään? Jos sellaista rahapeliä ei ole, voin yhtä hyvin lopettaa pelaamisen, sillä en ole niistä koskaan mitään sen kummempaa edes voittanut. Kyllä suomalaisilla on kaikki syyt pahoittaa mielensä ray:n toiminnasta.

  1. RAY ei ole enää olemassa. Se yhdistettiin veikkaukseen, että netissä ulkomaisille sivuille pelaamalla välttyy tukemasta mamutusta.

  1. Homokammo on homojen keksimä termi. Homokammoa ei ole koskaan ollut. Nyt homot vaan tuovat tekonsa julki avoimesti.

  2. On toi R. Rantala kyllä vajonnut alas, huhhuh. Joskus vielä jossain yhteyksissä tykkäsin katsella Docventures-ohjelmaa töllöstä, mutta hän ja T. Milonoff päättivät puolestani ettei enää tarvitse vaivautua.

   Ainoa asia mikä noissa homoissa ottaa päähän, on sen nykyaikainen hypetys. Ennen tätä ilmiötä suhtautumiseni seksuaalivähemmistöihin oli neutraali ja tehköön he makuuhuoneissansa mitä lystäävät, mutta sitä EI tarvitse kaduille asti tulla tuputtamaan. Kuten jotain uskontoa….

   1. Uskonto on kuin sukuelin: jokaisella on omansa, ja siitä saa toki olla iloinen ja ylpeä. Mutta ei sitä tarvitse tulla toisten naamalle työntämään, ellei sitä ole erikseen pyydetty.

 3. islam ei ole muuta kuin likaisten irstaitten vanhojen miesten klubi, heidän seksuaaliset tarpeensa tulevat ensin lapsia ja eläimiä kohtaan. Ne taistelevat puolustaakseen islamia, ei siksi, että se on uskonto, vaan koska se antaa heille vapaan mahdollisuuden irstailla.
  Todisteena on se jos joku haluaa katsoa että islam ei tuota muuta kuin mädäntymistä ja turmellusta, kaikki kuolee islamin alla, kunnioitus, säädyllisyys, ihmiskunnan inhimillisyys, vapaus jne. Mussulmannit ei te muuta kun vahtii vaimo(jensa) ja tyttäriensä pilluja ja jahtaavat ”vääräuskoisia”.

  1. Näinpä juuri.
   Elä myöskään unoha, että niillä on tarkka päiväohjelma, niinku viisi pyllistystä (aikaa).
   Pyllistelyjä varten on omat peseytymisrituaalinsa (aikaa).
   Ja ruokarajoitteet. Ja sittenkin että miten se naitu lammas saahaan lautaselle.
   Sekin pittää tehhä tiettyjen rituaalien mukaan (aikaa).

   Siinä mitään sivistystä kerkiä puuhastelemaan…

   islami vie koko ihmisen koko ajan aamun sarastuksesta myöhään iltaan.
   Vrt. varsinkin protestantit.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.