Mainokset

Sollentuna räppiä-kuuntele todellista vihapuhetta

Tässä sellaista jengiä, että pitää olla todella kovanpuoleinen kaveri jos näiden kanssa elää samassa paikassa. Porukka pyörii Sollentunan Malmvägenin ympäristössä ja on kantalaisista piittamatonta porukkaa.

Eniten kauhistuttaa kuitenkin se, että aikuinen ehkä pärjää tälle porukalle, mutta ihmisten lapset joutuvat elämään näiden kanssa arkea kouluissa.

Biisin sanoma on jotain sellaista, että ”vittu me ei välitetä teidän svedujen systeemistä paskaakaan ja jossain vaiheessa me ollaan kingejä.”

 

Mainokset

29 Comments on Sollentuna räppiä-kuuntele todellista vihapuhetta

 1. Nimetön // 02/09/2017 04:20 // Vastaus

  Kyllä se huuto lakkaa kun antaa Vihtavuoren karkeeta sertiä.

  Tykkää

 2. Södertälje Rules Ok. // 02/09/2017 04:31 // Vastaus

  Näinhän se menee, mutta kun ne keittää niin hyvää riisiäkin! Itsekin ihmettelen voiko ”suvakit” olla niin naiveja, että luulevat kotoutumisen onnistuvan Suomessa ainoana maana maailmassa? Mahtaa tulevaisuudessa heidän jälkeläisiään hävettää. No, onhan Suomessa suviksia, joiden isoisä oli natsi, kai sitten suviksen lapsen lapsesta tulee natsi.
  Itsekin Ruotsissa Södertäljen lähiössä asuneena en todellakaan haluaisi nähdä samaa kehitystä täällä Suomessa, mutta jotkut oudot poppeilijat kai haluavat?

  Työperäinen maahanmuutto tarveharkinnalla on ok, muuten pakolaiset tulisi ottaa maahan YK:n pakolaisleirien kautta tiukkojen kriteerien kautta.

  Tykkää

  • Muutin pois Södertäljen lähistöltä 1983, tuolloin Ruotsi oli vielä suht. koht. rauhallinen maa asua. Vaikka jo silloin alkoi turvapaikanhakijoita tulla Assyriasta, jo näiden ihmisten tulo maahan aiheutti monessa närästystä, joten voin vain kuvitella, miten ihmisiä nyt maahanmuuttajat Ruotsissa närästää.

   Tykkää

 3. Valtsu // 02/09/2017 07:32 // Vastaus

  Ei nyt jaksanut kuunnella kulttuuritäräystä, mutta ilmankin tajuaa Ruotsin olevan kusessa. Kun demokratiassa häviää lähiön viranomaisten ulottumattomiin, sitä ei demokraattisin keinoin takaisin ota. Ja kukahan ’hen’ niitä takaisin ottaisi, vaikka kaikki keinot olisivat käytössä? On kivempikin puolustaa burkhia kuin tasa-arvoa – voi saada vaikka mitä ylistystä, vaikka tasa-arvopalkinnon, rajoja ylittävästä toiminnasta!

  Tykkää

 4. Nimetön // 02/09/2017 08:26 // Vastaus

  Nuo ovat pahoja poikia, koska ovat tottuneet siihen että kukaan ei laita vastaan. En minä näe tuossa mitään pelottavaa, pelkkää typerää uhoa ja keskinäistä pullistelua. Kova kovaa vastaan, nuo alkavat paskoa housuihinsa. Luotia nekin tottelee.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 02/09/2017 19:38 // Vastaus

   Tämäpä hyvä. Sitenhän sinä varmaan jo ensi viikolla menetkin tuonne laiitamaan kovan kovaa vastaan ja nuo tottelemaan luotejasi? Sehän on niin helppoa, varsinkin kun ei pelota lainkaan?

   Joten eipä tästä sen enempää. Vähän vain ihmettelen näiden puberteettisten väkivaltafantasioiden jatkuvaa julkaisemista, kun tuossa kommenttikentän yllä on nimenomaisesti pyydetty jättämään tällaiset väliin. Ei näistä ole mitään hyötyä kenellekään, kun jokainen ymmärtää miten tyhjää uhoa ne ovat.

   Tykkää

   • Nimetön // 02/09/2017 20:24 // Vastaus

    Miksi menisin sinne? Pahistelkoot keskenään, siitähän tässä videossa on kyse; toisilleen uhoamisesta. Ei noista ole muuhun kuin hakkaamaan heikompia porukalla. Ei se ole väkivalta-fantasiaa, jos varautuu näiden apinoiden päällekarkaukseen. Se on vain varautumista. Ja kyllä, ammun päin jos tällainen lauma tulee päälle. Sekin on vain varautumista. Onneksi en asu Sollertunassa, täällä koto- Suomessa ei vielä ole asioita ryssitty ihan noin pahoiksi.

    Tykkää

  • KalleK // 02/09/2017 20:38 // Vastaus

   ”Nuo ovat pahoja poikia, koska ovat tottuneet siihen että kukaan ei laita vastaan. En minä näe tuossa mitään pelottavaa, pelkkää typerää uhoa ja keskinäistä pullistelua.”
   Onhan se nähty miten ihmisiä kuolee, ambulansseja kivitetään ja autoja palaa. Osa lähtee isis joukkoihin. Puhumattakaan yhteiskunnan kuormituksesta levottomuuksineen.

   ”Kova kovaa vastaan, nuo alkavat paskoa housuihinsa. Luotia nekin tottelee”
   Asetta saa käyttää vain poliisi ja hehän eivät tee mitään. On vain yksi tapa, hyysäyksen lopettaminen ja poliisin ankara puuttuminen noiden toimiin. Se kasvattaa oikealle tielle.
   Tosin paras keino olisi pitää heidät omissa maissaan kunnes oppivat olemaan.

   Tykkää

 5. No vittu en ymmärtänyt.
  Löytyis juutuubista lyriikatkin, vaan en vittu ymmärtäis siitäkään.
  Eikä vittu oikeesti edes kiinnosta, mitä sanottavaa vittu nuilla on.

  Video kyllä kannattaa katsoa. Parempikin, kun ei ymmärrä lätinäänsä.
  Minä tulkitsin niin, että tuohon pyrkivät. Ihannetilanne ja päämäärä.
  Kamala. Ensin värisytti, sitten sai kivat aggret ja raget heti aamusta.

  Sitäköhän ne tarkoittaa sillä ”värinällä”, että nostattaa aggret ja raget?

  Äh. Uteliaisuus voittaa taas: mihin ne tyttäret lähtee?

  Tykkää

 6. Omituisa höpöttäjiä. En ole koskan ymmärtänyt tätä höptyskulttuuria jota myös musiikiksi on sanottu. Nuokin möykkäapinat hiljenisivät jos joutuisvat itse hankkimaan elantonsa rehellisesti työllä. Tämän kulttuurin edustaja suota kuokkimaan talvipakkasella vittumaiset vartijat selän takan valmiina kannustamaan, jos tulisi mieleen ettei huvita.

  Tykkää

 7. Musiikkivideolla keuhkotaan // 02/09/2017 09:29 // Vastaus

  En kyllä ymmärtänyt mitä toi hiekkaneekeri koitti sanoa. Toisaalta, en kyllä ymmärrä ruotsiakaan. Että ihan turhaa se siinä uhoo. Oman egon pullistelu kyllä näkyy kaverin olemuksessa esiintymisessä Olisko jäänyt pienenä ilman äidin rakkautta?

  …mutta se kyllä ihmetyttää että miksi se auto siinä videon alussa painoi jarrua? Itselleni jos tulisi eteen vastaava tilanne niin painaisin kaasun pohjaan. Airbägit eivät täräyksestä laukea, samanaikaisesti pitää olla tietty hidastuvuus. Siis nopea sellainen, eli yli g-voimien. Ja tuollaiset neljä-viisi henkilöä eivät tunnu missään kun painaa kaasun pohjaan. Kädet ja jalat vaan läiskii nokkapellillä ja katolla kun ajaa läpi.

  Ja sitten voikin jatkaa matkaansa töihin normaalisti. Sekä matkalla soittaa poliisille päällekarkauksesta ja tapon yrityksestä.

  Tykkää

 8. allah on nainen // 02/09/2017 09:33 // Vastaus

  Tuollaisia tyyppejä nuoret ruotsalaisnaiset palvovat ja haluavat poikaystävikseen.

  Tykkää

  • Suomineidot tykkää räppäreistä // 02/09/2017 10:18 // Vastaus

   Mutta varsinkin suomalaisnaiset! Minunkin entinen 60+ vassari-suvakkituttu Suomessa oli aivan täpinöissään. Ruotsalaistyttöjen rappi-innostus sensijaan on laantunut, muoti on mennyt ohi. Ruotsissa keskitytään omaan ulkonäköön ja rahaan enemmän kuin joidenkin luusereitten jankutukseen. Korkeintaan joku samanlainen ghettotyttö innostuu.

   Tykkää

 9. KalleK // 02/09/2017 09:35 // Vastaus

  Nämäkö eivät ole vaarallisia ajatuksineen ja heitä pitää paijata, mutta annas olla kun joku vähän arvostelee niin on heti oikeudessa vihapuheesta.
  Mikä tätä maailmaa vaivaa.
  PS: 2miljoonaa katselukertaa eikö tätä ole kukaan ilmiantanut youtubelle vai eivätkö välitä?

  Tykkää

 10. Nimetön // 02/09/2017 09:52 // Vastaus

  Ai kuinka tapella? – no asein.Vanhoja hyviä oppeja noudattaen: ensin ammutaan petturit.

  Liked by 1 henkilö

 11. Tähän on saatava loppu!!! // 02/09/2017 10:07 // Vastaus

  Turhapaikanhakijoiden määrä kääntyi taas nousuun. Viimeviikolla eli v. 34 tuli 657 kpl uutta yrittäjää veronmaksajien lompakolle jossa kaikki muutkin jo ennestään istuvat ja nyppivät itselleen seteleitä aivan häpeilemättä:

  https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

  Tykkää

 12. Ei tätä jaksa Erkkikään kuunnella // 02/09/2017 10:37 // Vastaus

  Ei se ole Tenstarappia vaan Sollentunarappia, Malmvägeniltä (matughetto Tukholman pohjoispuolella). Mutta samaa vanhaa peetä siinä jauhetaan eli rahasta ja miten sitä saa, ei mitään uutta. Sanoma: ”kun tulen lomalta (=vankilasta) alan suunnitella uutta ryöstöä”.

  Liked by 1 henkilö

 13. sitä saa mitä... // 02/09/2017 22:50 // Vastaus

  Ympärillä on satoja omakotitaloja joiden myyntihinta on 1 000 000 Euroa,omistajat varmaan taputtavat käsiään !

  Tykkää

 14. Tsekatkaapas alkaen kohta 2:05.
  Mitä tekee se punaruutuisen arafatin takana oleva isisin sissi?
  Aivan.

  Virhe. ISO virhe.

  Edelleen tinkaan, että mitä se sanoo niistä tytöistä?

  Tykkää

 15. Dirty dog oroguius kad say's : // 03/09/2017 04:06 // Vastaus

  If somebody wants war ,give him war .

  Tykkää

 16. Samalla lailla teinikäiset pakolaispojat uhoilivat keväällä 2015 ottavansa vallan Suomesta perussuomalaisen kansanedustajan vaalikoppia potkiessaan ja hänen vaaliavustajaa huoritellessaan. Jo tuolloin tuli mieleen, mitähän näiden pakolaispoikien kotona puhuttiin ja heille opetettiin. Tämäkö on kiitos hölmöläisille yli 26 vuoden elättämisestä.

  Tykkää

 17. realisti // 06/09/2017 06:30 // Vastaus

  Kokeillaan saadaanko youtube bannimaan sen eli jokainen raportoi siitä vihapuheena.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: