Sollentuna räppiä-kuuntele todellista vihapuhetta

13

Tässä sellaista jengiä, että pitää olla todella kovanpuoleinen kaveri jos näiden kanssa elää samassa paikassa. Porukka pyörii Sollentunan Malmvägenin ympäristössä ja on kantalaisista piittamatonta porukkaa.

Eniten kauhistuttaa kuitenkin se, että aikuinen ehkä pärjää tälle porukalle, mutta ihmisten lapset joutuvat elämään näiden kanssa arkea kouluissa.

Biisin sanoma on jotain sellaista, että ”vittu me ei välitetä teidän svedujen systeemistä paskaakaan ja jossain vaiheessa me ollaan kingejä.”

 

Advertisements

29 thoughts on “Sollentuna räppiä-kuuntele todellista vihapuhetta

 1. Näinhän se menee, mutta kun ne keittää niin hyvää riisiäkin! Itsekin ihmettelen voiko ”suvakit” olla niin naiveja, että luulevat kotoutumisen onnistuvan Suomessa ainoana maana maailmassa? Mahtaa tulevaisuudessa heidän jälkeläisiään hävettää. No, onhan Suomessa suviksia, joiden isoisä oli natsi, kai sitten suviksen lapsen lapsesta tulee natsi.
  Itsekin Ruotsissa Södertäljen lähiössä asuneena en todellakaan haluaisi nähdä samaa kehitystä täällä Suomessa, mutta jotkut oudot poppeilijat kai haluavat?

  Työperäinen maahanmuutto tarveharkinnalla on ok, muuten pakolaiset tulisi ottaa maahan YK:n pakolaisleirien kautta tiukkojen kriteerien kautta.

  1. Muutin pois Södertäljen lähistöltä 1983, tuolloin Ruotsi oli vielä suht. koht. rauhallinen maa asua. Vaikka jo silloin alkoi turvapaikanhakijoita tulla Assyriasta, jo näiden ihmisten tulo maahan aiheutti monessa närästystä, joten voin vain kuvitella, miten ihmisiä nyt maahanmuuttajat Ruotsissa närästää.

 2. Ei nyt jaksanut kuunnella kulttuuritäräystä, mutta ilmankin tajuaa Ruotsin olevan kusessa. Kun demokratiassa häviää lähiön viranomaisten ulottumattomiin, sitä ei demokraattisin keinoin takaisin ota. Ja kukahan ’hen’ niitä takaisin ottaisi, vaikka kaikki keinot olisivat käytössä? On kivempikin puolustaa burkhia kuin tasa-arvoa – voi saada vaikka mitä ylistystä, vaikka tasa-arvopalkinnon, rajoja ylittävästä toiminnasta!

 3. Nuo ovat pahoja poikia, koska ovat tottuneet siihen että kukaan ei laita vastaan. En minä näe tuossa mitään pelottavaa, pelkkää typerää uhoa ja keskinäistä pullistelua. Kova kovaa vastaan, nuo alkavat paskoa housuihinsa. Luotia nekin tottelee.

  1. Tämäpä hyvä. Sitenhän sinä varmaan jo ensi viikolla menetkin tuonne laiitamaan kovan kovaa vastaan ja nuo tottelemaan luotejasi? Sehän on niin helppoa, varsinkin kun ei pelota lainkaan?

   Joten eipä tästä sen enempää. Vähän vain ihmettelen näiden puberteettisten väkivaltafantasioiden jatkuvaa julkaisemista, kun tuossa kommenttikentän yllä on nimenomaisesti pyydetty jättämään tällaiset väliin. Ei näistä ole mitään hyötyä kenellekään, kun jokainen ymmärtää miten tyhjää uhoa ne ovat.

   1. Miksi menisin sinne? Pahistelkoot keskenään, siitähän tässä videossa on kyse; toisilleen uhoamisesta. Ei noista ole muuhun kuin hakkaamaan heikompia porukalla. Ei se ole väkivalta-fantasiaa, jos varautuu näiden apinoiden päällekarkaukseen. Se on vain varautumista. Ja kyllä, ammun päin jos tällainen lauma tulee päälle. Sekin on vain varautumista. Onneksi en asu Sollertunassa, täällä koto- Suomessa ei vielä ole asioita ryssitty ihan noin pahoiksi.

  2. ”Nuo ovat pahoja poikia, koska ovat tottuneet siihen että kukaan ei laita vastaan. En minä näe tuossa mitään pelottavaa, pelkkää typerää uhoa ja keskinäistä pullistelua.”
   Onhan se nähty miten ihmisiä kuolee, ambulansseja kivitetään ja autoja palaa. Osa lähtee isis joukkoihin. Puhumattakaan yhteiskunnan kuormituksesta levottomuuksineen.

   ”Kova kovaa vastaan, nuo alkavat paskoa housuihinsa. Luotia nekin tottelee”
   Asetta saa käyttää vain poliisi ja hehän eivät tee mitään. On vain yksi tapa, hyysäyksen lopettaminen ja poliisin ankara puuttuminen noiden toimiin. Se kasvattaa oikealle tielle.
   Tosin paras keino olisi pitää heidät omissa maissaan kunnes oppivat olemaan.

 4. No vittu en ymmärtänyt.
  Löytyis juutuubista lyriikatkin, vaan en vittu ymmärtäis siitäkään.
  Eikä vittu oikeesti edes kiinnosta, mitä sanottavaa vittu nuilla on.

  Video kyllä kannattaa katsoa. Parempikin, kun ei ymmärrä lätinäänsä.
  Minä tulkitsin niin, että tuohon pyrkivät. Ihannetilanne ja päämäärä.
  Kamala. Ensin värisytti, sitten sai kivat aggret ja raget heti aamusta.

  Sitäköhän ne tarkoittaa sillä ”värinällä”, että nostattaa aggret ja raget?

  Äh. Uteliaisuus voittaa taas: mihin ne tyttäret lähtee?

 5. Omituisa höpöttäjiä. En ole koskan ymmärtänyt tätä höptyskulttuuria jota myös musiikiksi on sanottu. Nuokin möykkäapinat hiljenisivät jos joutuisvat itse hankkimaan elantonsa rehellisesti työllä. Tämän kulttuurin edustaja suota kuokkimaan talvipakkasella vittumaiset vartijat selän takan valmiina kannustamaan, jos tulisi mieleen ettei huvita.

 6. En kyllä ymmärtänyt mitä toi hiekkaneekeri koitti sanoa. Toisaalta, en kyllä ymmärrä ruotsiakaan. Että ihan turhaa se siinä uhoo. Oman egon pullistelu kyllä näkyy kaverin olemuksessa esiintymisessä Olisko jäänyt pienenä ilman äidin rakkautta?

  …mutta se kyllä ihmetyttää että miksi se auto siinä videon alussa painoi jarrua? Itselleni jos tulisi eteen vastaava tilanne niin painaisin kaasun pohjaan. Airbägit eivät täräyksestä laukea, samanaikaisesti pitää olla tietty hidastuvuus. Siis nopea sellainen, eli yli g-voimien. Ja tuollaiset neljä-viisi henkilöä eivät tunnu missään kun painaa kaasun pohjaan. Kädet ja jalat vaan läiskii nokkapellillä ja katolla kun ajaa läpi.

  Ja sitten voikin jatkaa matkaansa töihin normaalisti. Sekä matkalla soittaa poliisille päällekarkauksesta ja tapon yrityksestä.

 7. Tuollaisia tyyppejä nuoret ruotsalaisnaiset palvovat ja haluavat poikaystävikseen.

  1. Mutta varsinkin suomalaisnaiset! Minunkin entinen 60+ vassari-suvakkituttu Suomessa oli aivan täpinöissään. Ruotsalaistyttöjen rappi-innostus sensijaan on laantunut, muoti on mennyt ohi. Ruotsissa keskitytään omaan ulkonäköön ja rahaan enemmän kuin joidenkin luusereitten jankutukseen. Korkeintaan joku samanlainen ghettotyttö innostuu.

 8. Nämäkö eivät ole vaarallisia ajatuksineen ja heitä pitää paijata, mutta annas olla kun joku vähän arvostelee niin on heti oikeudessa vihapuheesta.
  Mikä tätä maailmaa vaivaa.
  PS: 2miljoonaa katselukertaa eikö tätä ole kukaan ilmiantanut youtubelle vai eivätkö välitä?

 9. Ai kuinka tapella? – no asein.Vanhoja hyviä oppeja noudattaen: ensin ammutaan petturit.

   1. Heh, nää menee helposti väärinymmärryksen puolelle, mutta näinhän se menee, petturit ensin pois.

    1. Kunhan nyt ensin vain löydettäisiin joku joka sen tekisi. Eipä ole tähän mennessä näkynyt.

     1. Sinä olet siis poissuljettu tsäänssi.
      Ihan ite just ilmoitit, että oottelet kädet ristissä ja lätiset vaan netissä vaatimassa.
      Kommari mikä kommari.

 10. Ei se ole Tenstarappia vaan Sollentunarappia, Malmvägeniltä (matughetto Tukholman pohjoispuolella). Mutta samaa vanhaa peetä siinä jauhetaan eli rahasta ja miten sitä saa, ei mitään uutta. Sanoma: ”kun tulen lomalta (=vankilasta) alan suunnitella uutta ryöstöä”.

 11. Ympärillä on satoja omakotitaloja joiden myyntihinta on 1 000 000 Euroa,omistajat varmaan taputtavat käsiään !

 12. Tsekatkaapas alkaen kohta 2:05.
  Mitä tekee se punaruutuisen arafatin takana oleva isisin sissi?
  Aivan.

  Virhe. ISO virhe.

  Edelleen tinkaan, että mitä se sanoo niistä tytöistä?

 13. Samalla lailla teinikäiset pakolaispojat uhoilivat keväällä 2015 ottavansa vallan Suomesta perussuomalaisen kansanedustajan vaalikoppia potkiessaan ja hänen vaaliavustajaa huoritellessaan. Jo tuolloin tuli mieleen, mitähän näiden pakolaispoikien kotona puhuttiin ja heille opetettiin. Tämäkö on kiitos hölmöläisille yli 26 vuoden elättämisestä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.