Tukholma poliisipuukottajan tausta selvisi afgaaniksi

13

Monien vaiheiden jälkeen Tukholman poliisipuukottajaksi on selvinnyt afgaaninuorukainen Hussaini Mohammad. Oikeudessa hänelle oli varattu darin kielen tulkki. Aikaisemmin mainittu marokkolainen tausta oli siis virheellinen. Pojan kerrotaan olleen 17-vuotias, tosin kukaan ei tiedä miehen oikeaa ikää. Ikä perustuu vain hänen omiin antamiinsa tietoihin.

Tausta muuttaa asiaa entistä mielenkiintoisemmaksi. Nimittäin Medborgarplanilla oli tekohetkellä menossa afgaanilasten mielenosoitus oleskelulupien puolesta ja paikalla on ollut parhaillaan satoja afgaanilapsia. Mielenosoitus on nyttemiin siirretty poliisin toimesta Banntorgille Vasastanin kaupunginosaan.

Miksi poliisi antaa mielenosoituksen jatkua, vaikka heitä kohtaan on tehty puukkoisku mielenosoittajien taholta?

Tekijällä oli ns. väliaikainen oleskelulupa, joka tarkoittaa sitä, että hän on saanut kielteisen päätöksen, mutta karkoitusta ei ole voitu laittaa voimaan, joten hänelle on myönnetty väliaikainen lupa oleskella Ruotsissa.

Advertisements

16 thoughts on “Tukholma poliisipuukottajan tausta selvisi afgaaniksi

 1. Kun ottaa esiin tarkemmin tutkitut tapaukset esim. tämä Turun tapaus herää kysymys, kuinka monen ”pakolaisen” henkilöllisyys oikeasti tiedetään, 5% 10% ? Ei ne paperit vahingossa huku.

  Offtopic: Harmi, että poistit sen uusruotsalaisräppivideon. Se oli hyvä veto koska se osoitti miten nämä saavat juhlia väkivaltaista agendaansa youtubessa, mutta kansallismielisiltä viedään oikeudet pelkistä suvakkien valituksista, pääsääntöisesti ilman mitään oikeaa syytä.

 2. Olen 17v, näytän vanhemmalta, mutta voin todistaa sen teille. 25 vuotias ihan pieni lapsi leikkinyt vahingossa löytämällään veitsellä ja lipsahti vähäsen, älkää hei tuomitko, antakaa vain rahaa.

 3. Ruotsi on taas kerran kaivanut asvalttiporalla verta nenästä, ja taas kerran on yllätysjärkytys, että senkka myös tulee.

 4. Tämäkin olisi voitu estää antamalla elinikäinen turvapaikka keskuudestamme.

 5. Toivottavasti EU- tulee järkiinsä. Muuten näistä tulee lähestulkoon jokapäiväisiä tekoja ja hinnan maksavat kantikset kalliimmaan kautta.

  EU:n alueella on yli 50.000 jihadistia. Kyllä tässä on soppa keitetty. Iskut vievät vielä lukuisten ihmisten hengen. Nyt oli kyseessä ehkä vaan yhden epätoivoisen aavikkoihmisen päähänpisto, mutta 5- vuoden sisällä tapahtuu aivan varmasti jotain suurta. Kiitokset vaan päättäjille.

  1. EU ei tule järkiinsä. Euroopan ainoa toivo on Unkarin, Tshekin, Slovakian ja Puolan mahdollisimman pikainen ero EU:sta muodostamaan Visegrádin Unioni, johon toivottavat tervetulleiksi Viron, Latvian ja Liettuan lisäksi muutkin järkensä säilyttäneet tai sen palauttaneet Euroopan maat.

   Järjettömät maat saavat sitten perustaa tavoitteenaan ilmeisimmin olevan Eurabian ja tuhoutua; toki näiden maiden järkensä säilyttäneet tai sen palauttaneet kansalalaiset saisivat muuttaa Visegrádin Unioniin todistettuaan normaalijärkisyytensä ja todellisen halunsa tulla Visegrádin Unionia hyödyttäväksi kansalaiseksi. Muunlaisille tarjoillaan kalossinkuvaa perseeseen.

   Paska juttu vain, että nykymenolla Ruotsi ja Suomi ovat Eurabian suurimmat nettomaksajat ja voimakkaimat tukipylväät hamaan tuhoutumiseensa asti. Ellemme anna Perussuomalaisille samanlaista kansallismielisyyden mahdollistavaa superjytkyä, minkä unkarilaiset antoivat Fidesz-puolueelleen seitsemän vuotta siten.

   Valinta on meidän.

   1. Amen. Vaikken raamattulainen olekaan.. Kun kaikki pakenee ’tänne’, niin alkaa vituttaa kun ei itellä ole paikkaa minne paeta omien joukkoon… Itä-eurooppa näemmä vielä..

  2. Kuraani käskee tappamaan muut, kuin islamin uskoiset. Elinikäinen elätys asuntoineen ei vaikuta siihen mitään.

 6. Tämä on klassikko. Kirsikka kakun päällä oli kun Pääministerimme lupasi talonsa matujen käyttöön. No tietohan levisi kulovalkean tavoin maailmalle ja matuvirta kiihtyi aivan kliimaksin tasolle.

  1. Tämä on huikea klassikko. Itselleni siinä on kaksi erityisen merkittävää asiaa: 1) Pääministerimme ei kykene sen vertaa käsittelemään tilannetta, että hän alkaa ihmissalakuljettajien mainosmieheksi ja tekee talotarjouksellaan satojen miljoonien laskun veronmaksajille. 2) Herra Turvapaikanhakijalla ei näy olevan mitään kynnystä valehtelulle. Jos pystyy tv-kameroiden loisteessa puhumaan Suomen pääministerille paskaa ilman, että hymy edes värähtää, niin mitä pystyykään kertomaan turvapaikkahaastattelussa!

 7. No mutta Ruåtsi on maailman turvallisin maa ,sanoi joku joskus Suomessa .. Älkää nyt epäilkö häntä ,kyllä HÄN tietää..

 8. 80% valehtelee nimensä ja 90% valehtelee ikänsä rajapoliisin mukaan. Afgaanit kiljuivat heti ”ei se ole meidän porukkaa”. No periaatteessa ihan sama onko. Jos nämä on pakko päästää maahan, mikä on todella typerää, niin tehtäköön pikaselvirys ja sitten ulostus välittömästi ennenkuin saavat koottua oman fanclubin suvakeista. Valitettavasti saa noin 80% afghaaneista jäädä. Tulevaisuuden ruotsalaiset ovat (katso otsikko)

  ”Vi kan konstatera att i 80 procent av fallen så har personen uppgett en annan identitet i Sverige än den egentligen hade. I 90 procent av fallen så är de vuxna trots att de tidigare uppgivit att de är barn, säger Per Löfvenberg vid gränspolisen till SVT Nyheter.”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.