Mainokset

Laittomien muslimien Ruotsiin marssi järjestetään tiistaina 5.9. klo 11.00

21272262_344765572638426_6078854809532385428_n

Irakilaisia, jotka aikovat marssia Ruotsiin.

Laittomien muslimien Ruotsiin marssi aiotaan järjestää nyt tulevana tiistaina 5.9. klo 11.00. Joidenkin tietojen mukaan Tornioon on tulossa muutama sata laitonta muslimia, jotka aikovat mielenosoitukseksi tallustaa Ruotsin puolelle.

Paikalle on tulossa tapahtumaa myös suomalaisten suunnalta. Monokulttuurin väki on paikalla ja ainakin Junes lähettää liveä. Myös Ruotsin puolella on tietojen mukaan pientä mielenosoitusta. Haaparannalle tulee pieni porukka, joka vaatii muslimeja jäämään Suomeen. ”Ruotsi on täynnä”. Luleåsta on myös tulossa porukkaa. Refugees Welcome-porukka aikoo ottaa laittomat muslimit kahvin ja pullan kera vastaan.

Tulossa siis mielenkiintoinen päivä.

Nuor Dawood vetoaa Facebookissa suomalaisiin, jotta nämä avaisivat sydämensä:

”Olen Irakista, Bagdadista, maan pääkaupungista. Olen ollut Suomessa melkein kaksi vuotta. Isoäitini ja setäni ovat täällä, eivätkä he halunneet minun asuvan yksin toisessa maassa, joten he pyysivät minua tulemaan tänne heidän luokseen. Myös äitini, joka asuu tällä hetkellä Turkissa, kehotti minua menemään isoäitini luokse Suomeen.

Pidän tästä maasta. Täällä on rauhallista ja hiljaista. Olen asunut koko elämäni Irakissa, enkä ole koskaan tuntenut oloani siellä turvalliseksi – Suomessa ensimmäistä kertaa tiedän, miltä se tuntuu. En ole vielä täysin asettunut aloilleni Suomeen. Toivon päätöstä kansainvälisestä suojelusta, jotta saisin jäädä Suomeen rakentamaan uraa itselleni.

En puhu vielä suomea kovin hyvin. Tämä on minulle henkisesti erittäin vaikeaa aikaa, minkä vuoksi en pysty opiskelemaan kieltä juuri nyt. Tästä huolimatta olen halukas oppimaan kieltä, vaikka se vaikuttaakin erittäin vaikealta.

Haluaisin sanoa suomalaisille ihmisille, joilla on negatiivinen kuva pakolaisista, että heidän tulisi tarkastella tilannetta tarkkaan ja avata sydämensä heille. Pakolaiset ovat ihan tavallisia ihmisiä kuten tekin, etsimässä toivoa, turvaa ja ihmisarvoista elämää – ei niinkään parempaa elämää, vaan pelkästään elämää.”

Mainokset

26 Comments on Laittomien muslimien Ruotsiin marssi järjestetään tiistaina 5.9. klo 11.00

 1. "Nämä meidän ihanat pöjat aikoo jättää meidät!!!!!?" // 03/09/2017 22:17 // Vastaus

  ”Haaparannalle tulee pieni porukka, joka vaatii muslimeja jäämään Suomeen.”

  Torniossa on varmaan suvakkiporukka joka vaatii samaa asiaa.

  Tykkää

  • huomenasenähdään // 04/09/2017 09:35 // Vastaus

   Suvakeilla ei ole paljon pelättävää ,että elätettävät muslimit Suomesta vähenisivät.
   Haaparantaa kohti läpsyttelevä muslimijoukko ei tule suuri olemaan.

   Tykkää

  • Suomi Finland // 04/09/2017 13:08 // Vastaus

   Tämä voi johtaa ruotsalaisten rasistien ja suomalaisten suwaccien epäpyhään liittoon. Itse pidän suomalaisten razziztien puolta. Ruotsalaiset suwacit painukoot suolle.

   Tykkää

 2. Ei ne mihinkään Ruotsiin halua // 03/09/2017 22:23 // Vastaus

  Kyllä routa ”porsaan” ”kotiin” ajaa. Onhan Suomessa sentään niin ihanat tytöt ja ”tytöt” (ne vähän vanhemmat tytöt).

  Tykkää

 3. Torniossa olisi torvisoittokunnan ja kunnon ilotulituksen paikka!

  Tykkää

  • Valtsu // 04/09/2017 11:38 // Vastaus

   Turha luulla: helvettiäkö ne viitsivät oikeasti lähteä mihinkään marssimaan, kun voi istuskella pulleassa äijäporukassa syömässä? Tosin muutamalla puuromiekkarilla on tietysti saatu vähän lisäetuja manguttua, mutta nyt täytyisi oikeasti marssia Ruotsiin asti, että olisi edes vähän uskottava ja se vaatisi vaivaa, mutta mitä sillä voisi saavuttaa – sitä en keksi. Valistunut arvaukseni: muutama kielteisen päätöksen saanut jatkaa rumbaansa Ruotsissa muuten jatketaan Suomen oikeuslaitoksen tukkimista siellä missä ennenkin.

   Tykkää

 4. Nimetön // 03/09/2017 23:23 // Vastaus

  Syyskuu on toivoa täynnä.

  Tykkää

 5. Realisti Reino // 03/09/2017 23:29 // Vastaus

  Viekää vaan koko loisiva MaTu-lauma mukananne Ruottiin.

  Tykkää

 6. Rajat auki!!

  Tykkää

 7. Nimetön // 03/09/2017 23:47 // Vastaus

  No hitto. Jos olisin diktaattori, nämä tyypit ja muutama muu tuhat lähtis täältä kuin sorsaparvi ja ennen tiistaita. Perään hitonmoiset tutkimukset, että kuka tai ketkä ja mistä tätä Eurooppaan kohdistuvaa massamaahantunkeutumista organisoidaan.
  Suomella olisi paljon tärkeämpää ja hyödyllisempää tekemistä, kuin leikkiä titi-nalle-terapiaa näitten jätkien kanssa. Nämä aikuiset äijät poraa kuin pikkulapset joilta on tutti karannut patterin väliin. Kyllä sen ymmärtäs jos yks promille olisi näitä aikuisia vauveleita, mutta ihan hikiä pukkaa kun huomaa, että 99,7% näistä on kuin samasta puusta veistettyja vätyksiä.

  Tykkää

 8. Miksei tää mee äitinsä luokse Turkkiin, Tämä on luultavasti asunut Turkissa vuosia äitinsä, perheensä kanssa ja kertoo tulevansa Irakista. Eikö tämä ole jo vakava valhe ja hänen palautuksensa Turkkiin olisi aiheellinen.

  Tykkää

 9. Nimetön // 04/09/2017 00:10 // Vastaus

  Eniten näitten muslimien logiikassa ihmetyttä se, että joka asiassa rukoillaan allahia, mutta meiltä rukoillaan ilmaista ylläpitoa. Muslimit luottaa sittenkin viime kädessä paremmin Euroopan sosiaalijärjestelmään kuin allahiin. Tuhatvuotinen islam alkaa kokea pientä inflaatiota. Sossu taitaa olla allahiakin kovempi juttu.

  Tykkää

  • allu maksaa sossun kautta // 04/09/2017 03:29 // Vastaus

   Sanoihan se yksi muslimi tosissaan Juutuubissa että rahat ovat allahin rahoja vaikka ne tulevat sossun jakamina.

   Tykkää

   • iLoinen // 04/09/2017 07:55 // Vastaus

    Ei voi olla Allahilla rahaa, koska hän ei tee töitä ja täysin luottokelvottomana tyyppinä ei voi lainaakaan saada.

    Tykkää

 10. Dirty dog oroguius kad say's : // 04/09/2017 00:38 // Vastaus

  Irak is safe ,start deportations ,Isis is defited ,go back and rebilt your country fucking muhamed,Muhammad, muhamud and take with you suvakisaasta .

  Tykkää

 11. ””Olen Irakista, Bagdadista, maan pääkaupungista. Olen ollut Suomessa melkein kaksi vuotta. Isoäitini ja setäni ovat täällä, eivätkä he halunneet minun asuvan yksin toisessa maassa, joten he pyysivät minua tulemaan tänne heidän luokseen. Myös äitini, joka asuu tällä hetkellä Turkissa, kehotti minua menemään isoäitini luokse Suomeen.”

  Lomalla vai sotaa paossa?

  ”En puhu vielä suomea kovin hyvin. Tämä on minulle henkisesti erittäin vaikeaa aikaa, minkä vuoksi en pysty opiskelemaan kieltä juuri nyt. Tästä huolimatta olen halukas oppimaan kieltä, vaikka se vaikuttaakin erittäin vaikealta.”

  Miten yllättävää.

  Tykkää

  • Ei kai se luulis olevan mikään turvapaikan oikeuttava syy,että isoäiti ja setä asuvat Suomessa.
   Selvästi käy selville jätkän kirjotuksesta se,että ei hänellä kotimaassaankaan mitään hengenhätää ole ollut.Eikä siis mitään syytä pakolaistatukseen Eurooppaan.

   Ei mitään muuta kun se syy,että vääräuskoinen on joutilas elättään hänet ja kaikki elatusta vaativat muslimit.

   Tykkää

 12. Mitä ihmettä, vain muutama sata päättää palata takaisin Ruotsiin. 30000 laitonta jää siis Suomeen veronmaksajien elätettäväksi.

  Tykkää

 13. Sivustaseuraaja // 04/09/2017 08:47 // Vastaus

  ”Ruotsi on täynnä”

  Älkää nyt liioitelko. Onhan siellä vielä seisomapaikkoja jäljellä.

  Tykkää

 14. Tämä on sen luokan uutinen, että pitihän siitä sarjakuva vääntää: https://ryppyjareika.blogspot.fi/2017/09/pastori-lukee-lehtea.html

  Itse joukkomuuton suhteen olen tosin melko skeptinen.

  Liked by 1 henkilö

 15. Juu ,avatkaa sydämenne meille ja myös lompakkonne , ja suvakit jalkanne..

  Tykkää

 16. veitikka // 04/09/2017 12:56 // Vastaus

  Miksi yhä puhutaan ja kirjoitellaan 30 000:sta ”turviksista”, kun joka kuukausi tulee n. 1000 lisää? Ja tätä on jatkunut jo vuosia ja tullee jatkumaankin.

  Tykkää

 17. KalleK // 04/09/2017 14:09 // Vastaus

  Tukka Ruotsiin ”welcome refugees” kyltin kanssa” ja Lokkaa vainotaan Suomessa ihan oikeasti joten hän voi anoa turvapaikkaa.

  Tykkää

 18. Joukkopalautukset käytäntöön heti // 05/09/2017 09:03 // Vastaus

  IS on nyt kukistettu joten joukkopalautukset käyntiin välittömästi!

  Ei ole mitään syytä vitkastella. SYY siihen (mukamas) miksi he ovat täällä on nyt POISSA joten heillä ei ole enää minkäänlaista alibia istuskelulleen/makoilulleen/mielenosoitukselleen. Ulos maasta ja sitten ovi säppiin. Toiste ei pidä tehdä enää sitä virhettä että päästetään laiskoja öyhöttäjiä sisälle maahan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: