Laittomien muslimien Ruotsiin marssi järjestetään tiistaina 5.9. klo 11.00

13
21272262_344765572638426_6078854809532385428_n
Irakilaisia, jotka aikovat marssia Ruotsiin.

Laittomien muslimien Ruotsiin marssi aiotaan järjestää nyt tulevana tiistaina 5.9. klo 11.00. Joidenkin tietojen mukaan Tornioon on tulossa muutama sata laitonta muslimia, jotka aikovat mielenosoitukseksi tallustaa Ruotsin puolelle.

Paikalle on tulossa tapahtumaa myös suomalaisten suunnalta. Monokulttuurin väki on paikalla ja ainakin Junes lähettää liveä. Myös Ruotsin puolella on tietojen mukaan pientä mielenosoitusta. Haaparannalle tulee pieni porukka, joka vaatii muslimeja jäämään Suomeen. ”Ruotsi on täynnä”. Luleåsta on myös tulossa porukkaa. Refugees Welcome-porukka aikoo ottaa laittomat muslimit kahvin ja pullan kera vastaan.

Tulossa siis mielenkiintoinen päivä.

Nuor Dawood vetoaa Facebookissa suomalaisiin, jotta nämä avaisivat sydämensä:

”Olen Irakista, Bagdadista, maan pääkaupungista. Olen ollut Suomessa melkein kaksi vuotta. Isoäitini ja setäni ovat täällä, eivätkä he halunneet minun asuvan yksin toisessa maassa, joten he pyysivät minua tulemaan tänne heidän luokseen. Myös äitini, joka asuu tällä hetkellä Turkissa, kehotti minua menemään isoäitini luokse Suomeen.

Pidän tästä maasta. Täällä on rauhallista ja hiljaista. Olen asunut koko elämäni Irakissa, enkä ole koskaan tuntenut oloani siellä turvalliseksi – Suomessa ensimmäistä kertaa tiedän, miltä se tuntuu. En ole vielä täysin asettunut aloilleni Suomeen. Toivon päätöstä kansainvälisestä suojelusta, jotta saisin jäädä Suomeen rakentamaan uraa itselleni.

En puhu vielä suomea kovin hyvin. Tämä on minulle henkisesti erittäin vaikeaa aikaa, minkä vuoksi en pysty opiskelemaan kieltä juuri nyt. Tästä huolimatta olen halukas oppimaan kieltä, vaikka se vaikuttaakin erittäin vaikealta.

Haluaisin sanoa suomalaisille ihmisille, joilla on negatiivinen kuva pakolaisista, että heidän tulisi tarkastella tilannetta tarkkaan ja avata sydämensä heille. Pakolaiset ovat ihan tavallisia ihmisiä kuten tekin, etsimässä toivoa, turvaa ja ihmisarvoista elämää – ei niinkään parempaa elämää, vaan pelkästään elämää.”

Advertisements

26 thoughts on “Laittomien muslimien Ruotsiin marssi järjestetään tiistaina 5.9. klo 11.00

 1. ”Haaparannalle tulee pieni porukka, joka vaatii muslimeja jäämään Suomeen.”

  Torniossa on varmaan suvakkiporukka joka vaatii samaa asiaa.

  1. Suvakeilla ei ole paljon pelättävää ,että elätettävät muslimit Suomesta vähenisivät.
   Haaparantaa kohti läpsyttelevä muslimijoukko ei tule suuri olemaan.

  2. Tämä voi johtaa ruotsalaisten rasistien ja suomalaisten suwaccien epäpyhään liittoon. Itse pidän suomalaisten razziztien puolta. Ruotsalaiset suwacit painukoot suolle.

 2. Kyllä routa ”porsaan” ”kotiin” ajaa. Onhan Suomessa sentään niin ihanat tytöt ja ”tytöt” (ne vähän vanhemmat tytöt).

  1. Turha luulla: helvettiäkö ne viitsivät oikeasti lähteä mihinkään marssimaan, kun voi istuskella pulleassa äijäporukassa syömässä? Tosin muutamalla puuromiekkarilla on tietysti saatu vähän lisäetuja manguttua, mutta nyt täytyisi oikeasti marssia Ruotsiin asti, että olisi edes vähän uskottava ja se vaatisi vaivaa, mutta mitä sillä voisi saavuttaa – sitä en keksi. Valistunut arvaukseni: muutama kielteisen päätöksen saanut jatkaa rumbaansa Ruotsissa muuten jatketaan Suomen oikeuslaitoksen tukkimista siellä missä ennenkin.

 3. No hitto. Jos olisin diktaattori, nämä tyypit ja muutama muu tuhat lähtis täältä kuin sorsaparvi ja ennen tiistaita. Perään hitonmoiset tutkimukset, että kuka tai ketkä ja mistä tätä Eurooppaan kohdistuvaa massamaahantunkeutumista organisoidaan.
  Suomella olisi paljon tärkeämpää ja hyödyllisempää tekemistä, kuin leikkiä titi-nalle-terapiaa näitten jätkien kanssa. Nämä aikuiset äijät poraa kuin pikkulapset joilta on tutti karannut patterin väliin. Kyllä sen ymmärtäs jos yks promille olisi näitä aikuisia vauveleita, mutta ihan hikiä pukkaa kun huomaa, että 99,7% näistä on kuin samasta puusta veistettyja vätyksiä.

 4. Miksei tää mee äitinsä luokse Turkkiin, Tämä on luultavasti asunut Turkissa vuosia äitinsä, perheensä kanssa ja kertoo tulevansa Irakista. Eikö tämä ole jo vakava valhe ja hänen palautuksensa Turkkiin olisi aiheellinen.

 5. Eniten näitten muslimien logiikassa ihmetyttä se, että joka asiassa rukoillaan allahia, mutta meiltä rukoillaan ilmaista ylläpitoa. Muslimit luottaa sittenkin viime kädessä paremmin Euroopan sosiaalijärjestelmään kuin allahiin. Tuhatvuotinen islam alkaa kokea pientä inflaatiota. Sossu taitaa olla allahiakin kovempi juttu.

  1. Sanoihan se yksi muslimi tosissaan Juutuubissa että rahat ovat allahin rahoja vaikka ne tulevat sossun jakamina.

   1. Ei voi olla Allahilla rahaa, koska hän ei tee töitä ja täysin luottokelvottomana tyyppinä ei voi lainaakaan saada.

 6. Irak is safe ,start deportations ,Isis is defited ,go back and rebilt your country fucking muhamed,Muhammad, muhamud and take with you suvakisaasta .

 7. ””Olen Irakista, Bagdadista, maan pääkaupungista. Olen ollut Suomessa melkein kaksi vuotta. Isoäitini ja setäni ovat täällä, eivätkä he halunneet minun asuvan yksin toisessa maassa, joten he pyysivät minua tulemaan tänne heidän luokseen. Myös äitini, joka asuu tällä hetkellä Turkissa, kehotti minua menemään isoäitini luokse Suomeen.”

  Lomalla vai sotaa paossa?

  ”En puhu vielä suomea kovin hyvin. Tämä on minulle henkisesti erittäin vaikeaa aikaa, minkä vuoksi en pysty opiskelemaan kieltä juuri nyt. Tästä huolimatta olen halukas oppimaan kieltä, vaikka se vaikuttaakin erittäin vaikealta.”

  Miten yllättävää.

  1. Ei kai se luulis olevan mikään turvapaikan oikeuttava syy,että isoäiti ja setä asuvat Suomessa.
   Selvästi käy selville jätkän kirjotuksesta se,että ei hänellä kotimaassaankaan mitään hengenhätää ole ollut.Eikä siis mitään syytä pakolaistatukseen Eurooppaan.

   Ei mitään muuta kun se syy,että vääräuskoinen on joutilas elättään hänet ja kaikki elatusta vaativat muslimit.

 8. Mitä ihmettä, vain muutama sata päättää palata takaisin Ruotsiin. 30000 laitonta jää siis Suomeen veronmaksajien elätettäväksi.

 9. ”Ruotsi on täynnä”

  Älkää nyt liioitelko. Onhan siellä vielä seisomapaikkoja jäljellä.

 10. Miksi yhä puhutaan ja kirjoitellaan 30 000:sta ”turviksista”, kun joka kuukausi tulee n. 1000 lisää? Ja tätä on jatkunut jo vuosia ja tullee jatkumaankin.

 11. Tukka Ruotsiin ”welcome refugees” kyltin kanssa” ja Lokkaa vainotaan Suomessa ihan oikeasti joten hän voi anoa turvapaikkaa.

 12. IS on nyt kukistettu joten joukkopalautukset käyntiin välittömästi!

  Ei ole mitään syytä vitkastella. SYY siihen (mukamas) miksi he ovat täällä on nyt POISSA joten heillä ei ole enää minkäänlaista alibia istuskelulleen/makoilulleen/mielenosoitukselleen. Ulos maasta ja sitten ovi säppiin. Toiste ei pidä tehdä enää sitä virhettä että päästetään laiskoja öyhöttäjiä sisälle maahan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.