Tukholmassa paloi toistakymmentä autoa viime yönä

0

 

Tukholmassa poltettiin viime yönä useita autoja. Suurin keskittymä oli Årstassa, jossa oli yhdeksän eri paloa. Kussakin palossa tuhoutui 2-3 autoa, joten lunastukseen menneiden autojen saldo oli reippaasti parikymmentä autoa.

Palot sytytettiin puolen yön jälkeen Valla torin ympäristössä. Poliisi otti kello 02.00 aikaan kiinni henkilön epäiltynä tuhopoltoista. Poliisin mukaan henkilön käyttäytyminen herätti poliisipartion huomion ja sen perusteella tehtiin kiinniotto.

7 thoughts on “Tukholmassa paloi toistakymmentä autoa viime yönä

 1. Ei voi olla totta. Tämä on vain sitä Tajukankaan mielikuvitusta. Ainakin jos on uskominen Uuninpankkopoikaa?

 2. Ymmärtäähän sen, on tullut syksy: pimeää ja koleaa. Mikä lämmittäisi paremmin kuin kotoiset nuotiot naapureiden autoista. Ne luovat valoa niin että vain luodinreiät ja rikotut ikkunat puuttuvat kerrostaloista. Silloin olisi kuin kultaisessa lapsuudessa, rakkaassa kotimaassa.

  Ei ole helppoa ulkomailla. Talvi tulee ja varpaatkin palelee sandaaleissa. Eikä nuoret naisetkaan enää kulke minihameissa. Se pistää vihaksi toisinaan.

 3. Matut takaisin kotiinsa polttamaan niin kotoisia lantakasoja. Loppuisi tämä loputon autojen tärvely.

 4. Hallitus on masinoinut tämänkin, pääsevät eroon polttomoottoriautoista ja tilalle sähköautoja.
  Kuvaava nimi tuo POLTTOmoottoriauto.
  Ehkä lukutaidottomat ajattelevatkin että se tarkoittaa sitä, että sellainen kuuluu polttaa. Heh

 5. http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005352259.html

  ”Nergin mukaan Suomella on ollut onni, koska viranomaiset ovat voineet oppia ruotsalaisten ja saksalaisten kokemuksista terrorismin kanssa.”

  SF: Mitkähän onnelliset maat saavat ottaa hieman myöhemmin oppia suomalaisten kokemuksista?

  ”Jälleen kerran tuli terve herätys, että vaikka kuinka uskoimme tehneemme kaiken mahdollisen, löytyi pieniä asioita – jotka voivat itse asiassa olla tosi suuria – joita ei ole huomattu tai otettu tarpeeksi vakavasti.”

  SF: Ullatus.

  ”Jos sellaista tehtäisiin, pitäisi kysyä, että entä ne syrjäytyneet suomalaiset, jotka ovat krp:n uhka-arviossa erittäin kriittisiä? Tämän yhteiskunnan pohja on se, että kohtelemme ihmisiä samoin periaattein.”

  SF: Syrjäytyneet suomalaiset ovat oma ongelmamme. Kykymme heidän auttamiseensa heikkenee, kun ulkomailta saapuu täysin autettavaa porukkaa runsain mitoin. Jos ilmoitamme etukäteen, että turvapaikanhakijat eivät saa maassamme liikkua vapaasti, vaan että heidän täytyy elää valvottuina erillään muusta yhteiskunnasta, on sen jälkeen heidän oma valintansa, jos he silti päättävät tulla maahamme.

 6. Olisi mielenkiintoista tietää polttavatko he toistensa autoja – Abdullah Mohammedin – vai pyritäänkö katsomaan, että se on Pettersonin biili, joka palaa. Vai mennäänkö normikehitysmaameiningillä, jossa kaikki aivoton anarkia ja tuho on hyvästä, eikä haittaa vaikka oma auto palaisi?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.