Tumbassa ammuttiin mies hengiltä keskellä päivää yleisellä kadulla

13

Lauantai-iltapäivällä ammuttiin 30-vuotias mies kuoliaaksia keskellä yleistä katua Tukholman eteläpuolella Huddingen Tumbassa. Poliisi sai klo 14.00 aikaan hälytyksen ja paikalta löydettiin eloton mies maasta makaamasta.

Silminnäkijöiden mukaan VW Golf- henkilöautosta ammuttiin uhria kohti 5-6 laukausta, jonka jälkeen auto poistui lujaa vauhtia paikalta. Poliisi aloitti ison takaa-ajon ja useat partiot ja helikopteri haravoivat aluetta. Klo 18.00 aikaan poliisi otti takavarikkoon yhden auton, mutta ei kerro tarkemmin mikä oli auton osuus murhassa.

Ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni asian tiimoilta. Uhrin puolesta ei kannatta tyrskiä. Hänet tunnettiin Albyssä ja Hallundassa vittumaisena lähi-itätaustaisena miehenä. Ampumisesta seuraa tietenkin se, että Botkyrkan ja Huddingen uusruotsalaiset varustautuvat sotaan.

 

Advertisements

3 thoughts on “Tumbassa ammuttiin mies hengiltä keskellä päivää yleisellä kadulla

  1. Jos kansa äänestää edelleenkin Lööperiä ei tämä lopu koskaan.

  2. Elokuva-aiheita taasen Ruotsin filmiteollisuudelle. Lopputulos on kuitenkin se, että rainassa on lähi-itäläisiä poliiseja jotka jahtaavat pahoja uusnatseja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.